-
Πάντως τα 250 μου ακούγονται πολύ ακριβά στην Αλίμου έχει 210 την ελιά και 190 όλα τα υπόλοιπα.
BTW έχει ακόμα τεράστιες ποσότητες. -
Γυρω στα 200 ευρω παιζουν στην Αθηνα
Τωρα εχουν ολοι καποιες ποσοτητες στοκαρισμενες,αλλα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν ξερω τι θα παιχτει. -
Καλημέρα σε όλους! Έψαξα στο internet διάβασα και στο συγκεκριμένο forum για τις ξυλόσομπες και έχω περίπου καταλήξει στην αγορά μιας μαντεμένιας σόμπας με φούρνο (ίσως prity εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο). Το σπίτι που έχω είναι εξοχικό στο χωριό (60τ.μ. εκ των οποίων τα 40τμ ενιαίος χώρος και τα υπόλοιπα το μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο) όπου υπάρχει μόνο ένα κλασικό ανοιχτό τζάκι το οποίο ζεσταίνει μόνο τον ενιαίο χώρο αλλά χρειάζεται και πολλά ξύλα.Θα ήθελα την άποψη σας γιατί βλέπω ότι το γνωρίζετε το σπορ !!
-
Η πρίτι έχει μαντεμένια σόμπα με φούρνο?
-
Είχα πάει σε ένα κατάστημα και είδα την κλασική prity που έχουν τα περισσότερα καταστήματα που τις εισάγουν, (κάτι σαν αυτή http://www.prity-gr.com/products/products.php?lang=bg&productid=42) και μου έδειξε την απλή με φούρνο η οποία ζεσταινει 120τμ ενιαίου χώρου και τον ίδιο τύπο ακριβώς σε μαντέμι.Τώρα αν μου έλεγε μλκιες δεν ξέρω.
-
μαλλον μαλ@κιες...χαχα
-
Λες ε? Ισως.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικά οικονομικο?
-
Που να κάνει τι?
-
Να ζεσταίνει τον χώρο που ανέφερα παραπάνω (60τμ) και να έχει και φούρνο αν είναι δυνατόν.
-
θερμανση ...
με στυλ ή οχι?
με οικονομια στη καύση ή οχι?
με αυτονομια ανα γέμισμα ή με πρόσληψη μαυρου θερμαστη?και τελος ποσα λεφτα?
-
Ο χρήστης giorgossim έγραψε:
Να ζεσταίνει τον χώρο που ανέφερα παραπάνω (60τμ) και να έχει και φούρνο αν είναι δυνατόν.Οικονομικό και με φούρνο, δεν μπορεί να είναι καλό. Όχι ότι δεν θα ζεσταθείς, αλλά αποκλείεται να έχεις σωστή καύση, οικονομία ξύλου και καλό ψήσιμο μαζί - αν κ , βέβαια, δεν έχεις εξηγήσει τι εννοείς ¨οικονομικό'.
-
Ηλία, (ή όποιος άλλος)
επειδη εχει αναφερθει πολλες φορες ο συσχετισμός τιμης με 'καλή' σόμπα,
εξηγήστε αν μπορειτε ποιες ειναι οι 'καλές' σόμπες? Δε μιλαμε για μάρκες, μιλαμε για χαρακτηριστικά. Ανεξαρτήτως τιμής... Τι πρεπει να έχει μια σόμπα για να ειναι 'καλή' ??? -
Πρώτα απ όλα να έχει σοβαρή πιστοποίηση.
Άρα μεγάλη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση και καθαρή καύση. -
και μετα?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πρώτα απ όλα να έχει σοβαρή πιστοποίηση.
Άρα μεγάλη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση και καθαρή καύση.μπορούμε να έχουμε μια εικόνα, για το ποιες πιστοποιήσεις υπάρχουν ...
και ποιες είναι οι ποιο αυστηρές ;
thanks
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
και μετα?Ε, μετά την αισθητική κ το οικονομικό. Κ τα 2, προσωπικά.
μπορούμε να έχουμε μια εικόνα, για το ποιες πιστοποιήσεις υπάρχουν ...
και ποιες είναι οι ποιο αυστηρές ;
thanksΑυστηρές δεν είναι οι πιστοποιήσεις, είναι οι νομοθεσίες κάποιων χωρών όσον αφορά τους ρύπους.
Μια σοβαρή πιστοποίηση προέρχεται από έναν σοβαρό οργανισμό, άρα διαβάζουμε τις πιστοποιήσεις κ το ποιός τις έχει εκδώσει και καταλαβαίνουμε, δεν είναι τόσο δύσκολο. -
και λογω εμπειριας ( αλλοι την εχουν μεγαλυτερη), σομπα με λιγοτερο απο χιλιαρικο δύσκολα θα βρεθει με πιστοποιηση ( ποιοτητα) ωστε να μπορει να ζεστανει ενα σπιτι.
-
Κ όμως, μπορεί!
(κ όχι μόνον μία)
-
για πες μας μερικες...ενδεικτικα...
εκτος από τις amesti...
αυτες απο δω και πέρα θα τις προτείνω εγω...
-
Θελω να βαλω μια μονωση πισω απο τη σομπα,για να μη μου χαλασει τον τοιχο.Εχετε να μου προτεινετε κατι;Σε ενα μαγαζι που ρωτησα μου ειπε για ενα φυλλο οικολογικου αμιαντου.Υπαρχει τετοιο πραγμα;Ο πετροβαμβακας τι ειναι;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ξυλόσομπα