-
Γεια σας παιδια! Ειμαι παλιοτερο μελος, αλλα εχασα κωδικους ονοματα τα παντα κ εκανα νεο λογαριασμο..
Λοιπον, θα ηθελα λιγη βοηθεια επειδη ειμαι λιγο στο ψαξιμο για αυτοκινητακι (μεταχειρισμενο). Λεω κατι για λιγα κυβικα, μεχρι 1.400 μαλλον και οπως λεω και στον τιτλο, εχω βρεθει αναμεσα σε Toyota Corolla 1.3 G6 ~'98 (με τα 85 ή τα 100αλογα, αναλογα τι θα βρεθει) και Seat Ibiza TopGun ~'01 (101 αλογα).
Πειτε μου λιγο γνωμες περι κινητρων, αντοχων, αμαξωματος, και οτι αλλο θελετε να επισημανετε ή να προτεινετε/σχολιασετε, ελευθερα! Ακομα και για αλλο αυτοκινητο τετοιας κατηγοριας.
Ευχαριστω πολυ, αναμένω να αρχισει η κουβεντα
-
Γεια σας παιδια! Ειμαι παλιοτερο μελος, αλλα εχασα κωδικους ονοματα τα παντα κ εκανα νεο λογαριασμο..
Λοιπον, θα ηθελα λιγη βοηθεια επειδη ειμαι λιγο στο ψαξιμο για αυτοκινητακι (μεταχειρισμενο). Λεω κατι για λιγα κυβικα, μεχρι 1.400 μαλλον και οπως λεω και στον τιτλο, εχω βρεθει αναμεσα σε Toyota Corolla 1.3 G6 ~'98 (με τα 85 ή τα 100αλογα, αναλογα τι θα βρεθει) και Seat Ibiza TopGun ~'01 (101 αλογα).
Πειτε μου λιγο γνωμες περι κινητρων, αντοχων, αμαξωματος, και οτι αλλο θελετε να επισημανετε ή να προτεινετε/σχολιασετε, ελευθερα! Ακομα και για αλλο αυτοκινητο τετοιας κατηγοριας.
-
-
corolla πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο , από ibiza της εποχής μακρία όσα facelift mkii μετά το 99 ξέρω σκόρπισαν τρελά ρημάδια .
-
Το κορόλλα είναι ένα τρομερά αξιόπιστο, οικονομικό, με φθηνή συντήρηση, αλλά όχι τόσο σβέλτο/στριφτερό για τα σημερινά δεδομένα. Το top gun φαίνεται πιο φρέσκο, ειδικά το εσωτερικό του αλλά δεν έχω κάνει μακροχρόνια χρήση του για να σε βιηθήσω.
-
Μπορεί για τα σημερινά δεδομένα το G6 να δείχνει γερασμένο, αλλά σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής του (συμπεριλαμβάνω το Ibiza), ούτε σε πλαίσιο υστερούσε, ούτε σε κράτημα. Προσωπικά θα προτιμούσα τον Ιάπωνα, σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Επιπλέον το 6άρι είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το κιβώτιο του ibiza, το οποίο ήταν μεν αρκετά κοντό, αλλά μου φάνηκε κάπως ασαφές.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορεί για τα σημερινά δεδομένα το G6 να δείχνει γερασμένο, αλλά σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής του (συμπεριλαμβάνω το Ibiza), ούτε σε πλαίσιο υστερούσε, ούτε σε κράτημα. Προσωπικά θα προτιμούσα τον Ιάπωνα, σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Επιπλέον το 6άρι είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το κιβώτιο του ibiza, το οποίο ήταν μεν αρκετά κοντό, αλλά μου φάνηκε κάπως ασαφές,και ήθελε αλλαγή κάθε 2ο servicefixed
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορεί για τα σημερινά δεδομένα το G6 να δείχνει γερασμένο, αλλά σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής του (συμπεριλαμβάνω το Ibiza), ούτε σε πλαίσιο υστερούσε, ούτε σε κράτημα. Προσωπικά θα προτιμούσα τον Ιάπωνα, σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Επιπλέον το 6άρι είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το κιβώτιο του ibiza, το οποίο ήταν μεν αρκετά κοντό, αλλά μου φάνηκε κάπως ασαφές.Συμφωνω απλα το ibiza για μενα ηταν ωραιοτερο εξωτερικα με τα σημερινα δεδομενα μοιαζει πιο συνχρονο
-
αχαχαχα γελαω πολυ με κατι 'διορθωσεις' σαν αυτη που παιχτηκε πιο πανω για το κιβωτιο του Ibiza..
Ευχαριστω πολυ φιλοι μου για την βοηθεια σας! Ειναι αληθεια οτι και για τα δικα μου γουστα το Ibizaκι το βρισκω λιγο πιο ομορφο/φρεσκο, αλλα και το στρογγυλοφαναρο το Corollaki ειναι λιγο διαφορετικο και μ'αρεσει κ αυτο, καλο ειναι. Κ αφου το ξεπερναω το εμφανισιακο, μενει το τεχνικο κομματι, οπου βλεπω περισσοτερα θετικα επιχειρηματα για το Ιαπωνακι, ε? Με ενα σημειο μονο που μου εμεινε λιγο, οτι δεν ειναι και τοσο στριφτερο...
-
κοιτα πιο αξιπιστο ειναι το G6 Και σιγουρα υπερτερι στο τεχνικο κομματι αν θεωρεις οτι θες κατι πιο στριφτερο με λιγα χρηματα βαζεις μια after market αναρτηση και ελυσες το προβλημα σου
-
ενοείται Corolla...
Ειδικά τα corolla εκείνης της εποχής , αθάνατα !!
Αν βρεις κανά προσεγμένο μηχανικά (και με εσωτερικό προσεγμένο... , όντας ιαπωνικό..) κτύπα το.. -
Ο χρήστης giakar έγραψε:
Γεια σας παιδια! Ειμαι παλιοτερο μελος, αλλα εχασα κωδικους ονοματα τα παντα κ εκανα νεο λογαριασμο..Λοιπον, θα ηθελα λιγη βοηθεια επειδη ειμαι λιγο στο ψαξιμο για αυτοκινητακι (μεταχειρισμενο). Λεω κατι για λιγα κυβικα, μεχρι 1.400 μαλλον και οπως λεω και στον τιτλο, εχω βρεθει αναμεσα σε Toyota Corolla 1.3 G6 ~'98 (με τα 85 ή τα 100αλογα, αναλογα τι θα βρεθει) και Seat Ibiza TopGun ~'01 (101 αλογα).
Corolla φίλε. Περισσότερη αξιοπιστία...
-
δεν βλέπεται όμως ρε γμτ
άλλες εναλλακτικές δεν έχεις ;
-
Oντως πολυ ασχημο(αν και ο ιδιος ειπε πως δεν τον απασχολει το εμφανησιακο).Εγω θα προσπαθουσα για το fl το οποιο ειναι πολυ ωραιο.
-
-
η πινακίδα σου φωνάζει κάτι για το ίδιο το αμάξι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν βλέπεται όμως ρε γμτ
άλλες εναλλακτικές δεν έχεις ;
Aν είναι έτσι σαν της φωτογραφίας θα το έλεγα και πανέμορφο. Κάτι μπλε-μωβ και πράσινα που κυκλοφορούν όμως ... ότι χειρότερο αισθητικά.
Εχοντας οδηγήσει μια 4θυρη Corolla 1.3 (5ταχυτη όμως) εκείνης της εποχής δεν με ενθουσίασε καθόλου. Συμπεριφορά, κιβώτιο και τιμόνι για να ξενερώνεις.
Τουλάχιστον το f/l είχε καλύτερη εμφάνιση.
Προτιμώ το Ibiza.
Απ' ότι έχω ακούσει/διαβάσει ο 1,4 ήταν αρκετά αξιόπιστος. Κάτι θέματα με τους 'εγκεφάλους' θυμάμαι που πηγαινοέρχονταν στις αντιπροσωπίες μέχρι που λύθηκαν τα προβλήματα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
πολυ καλυτερο εμφανισικα απο το προ f/l
-
Κάποια 1α 1.4 έκαιγαν λάδια και σου άλλαζαν μπλοκ στην εγγύηση. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.
-
Μια χαρά είναι ρε σεις το στρογγυλοφάναρο, ιδιαίτερα με κάτι εργοστασιακά σποϊλεράκια που έβγαινε.
Corolla G6 ή Ibiza TopGun ??