-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Προτάσεις για ζάκυνθο έχουμε;
Δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Ούτε η κυλλήνη δεν ξέρω που πέφτει.Για αρχή..Ηλικία; παρέα;
η Ζάκυνθος καλύπτει όλα τα γούστα, από τον ήρεμο οικογενειάρχη ως τον νέο που πάει να τα σπάσει όλα.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Κάτω από 30, δε θέλουμε να τα σπάσουμε, το αντίθετο.
Επίσης καμία πρόταση για καλό φαγητό.Άσχετο, στο booking ψάχνουν για θύματα, με τηλέφωνο βρήκα στο 1/3 της τιμής και χωρίς παζάρι.
-
Κάτω από 30, δε θέλουμε να τα σπάσουμε, το αντίθετο.
Επίσης καμία πρόταση για καλό φαγητό.Άσχετο, στο booking ψάχνουν για θύματα, με τηλέφωνο βρήκα στο 1/3 της τιμής και χωρίς παζάρι.
Σίγουρα είσαι κάτω απο 30??
Λοιπόν τιμή εισιτηρίου Κυλλήνη-Ζάκυνθος είναι στα 52.10€ με αμάξι και δυο επιβάτες
Τώρα τι να σου πώ εγώ τα έσπασα κάτω στο Τσιλιβί έμενα εξαιρετική παραλία, και πήγαινα Λαγανά για να δώ λίγο την παρακμή , Καλαμάκι, Αργάσι, Βασιλικό, Κερί. Δεν μου έρχονται άλλα τώρα. Τα συνδυάζεις όλα πάντως. Η ποιότητα της ασφάλτου είναι γυαλί όσο δεν πάει και πάς με το πλάι και ώπου πάει και με 4η . Πολλά μπλόκα το βράδυ (έλεγχοι ρουτίνας συνήθως και λιγότερο για αλκοτέστ). Τώρα για φαγητό έξω έτρωγα -
- Στο viva τα εισητήρια μου βγαίνουν 88.2 με επιστροφή για 2 άτομα + αυτοκίνητο. Εσένα σε κατάλαβαν ελβετόφατσα και σου τον έπιασαν.
- Στο τσιλιβί θα μείνουμε, αλλά σε ποιές παραλίες να πάμε; Μη μου πετάς άκυρα ονόματα, θέλω ψαγμένα πράματα.
- Στο ναυάγιο δε μου πρότεινες να πάω. Θα γελάει ο κόσμος αν δεν έχω φωτογραφία από εκεί.
-
- Στο viva τα εισητήρια μου βγαίνουν 88.2 με επιστροφή για 2 άτομα + αυτοκίνητο. Εσένα σε κατάλαβαν ελβετόφατσα και σου τον έπιασαν.
- Στο τσιλιβί θα μείνουμε, αλλά σε ποιές παραλίες να πάμε; Μη μου πετάς άκυρα ονόματα, θέλω ψαγμένα πράματα.
- Στο ναυάγιο δε μου πρότεινες να πάω. Θα γελάει ο κόσμος αν δεν έχω φωτογραφία από εκεί.
Ναυάγιο πήγα οδικώς και απλά έβγαλα φωτογραφίες απο πάνω , δεν ασχολήθηκα περαιτέρω
Στο 2 μια παραλία έχει το Τσιλιβί είναι και μεγάλη. Έχει και ωραία μπιτσόμπαρα να πάς , επίσης παραλίες έχουν οι ονομασίες που αναφέρω. Πιστεύω δλδ .Να πάς και στο Πόρτο Μπανάνα εξαιρετική παραλία .
Χμμμ θα επιστρέψω αργότερα με ολοκληρωμένες προτάσεις γτ με πιάνεις απροετοίμαστο! Α δές τα τσεκ ιν μου στο φβ το πρωτο 15νθημερο του Ιούλη για να διαφωτιστείς -
Πόσο θα μείνεις;
Αν και με κάλυψε ο Thomas στα δύο του ποστ. Ναυάγιο θα πας με καικακι. Τσιλιβι πάντως είναι για ήσυχα πράγματα να ξέρεις και συνήθως πάνε οικογένειες, έλληνες αλλά και ξένοι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τελικά άκυρο για τα ακτοπλοϊκά, είχα βάλει για 1 άτομο.
Τα τσεκιν σου θα τα κοιτάξω για να ξέρω που μαζεύει καγκουραίους και να τα αποφύγω.alxnks 4 μέρες. Προλαβαίνω τίποτες; Καμία ωραία διαδρομή; Η δυτική πλευρά έχει τίποτα;
-
Για τον kilometer που ενδιαφεροταν , ειμαι στο grecotel oasis στην Κυλληνη ..
Α π ι σ τ ε υ τ ο..
Λεπτομερειες με π.μ για να μην κανουμε κ διαφημιση τσαμπα!!Η Ζακυνθος σε μενα προσωπικα περασε μαλλον απαρατηρητη .. Καμμια γραφικοτητα , ισως γιατι τα Κυκλαδονησια ειναι τα αγαπημενα μου..
Για τον Λαγανα δε , ηταν τοσο αποκρουστικο το θεαμα με τα φλωροαγγλακια που δεν ξαναπερασα ουτε το πρωι απο εκει.. -
Λογικό να 'ναι απίστευτο κοντά στο τριψήφιο σκας να υποθέσω;
-
Και επιστρέφω δριμύτερος! Να ξέρεις χρωστάς κέρασμα μετά απο αυτό !
Λοιπόν ονόματα παραλιών: Δάφνη, Γέρακας, Πόρτο Ζορό,Ξύγκια, Πλακάκι Λυμνιόνας, Πόρτο Βρώμη, Αλυκές, Αλικανάς και ότι ανέφερα πρίν.
Για φαγητό: Θύμαλος στο λιμάνι, Αλιτζουρίνι στον Άγιο Λέωντα, Αδερφός του Κώστα στον Βασιλικό, Λάτα στην Μπόχαλη, Μπαλκόνι στην στροφή για Τσιλιβί, Μάλανος πρίν το Αργάσι και Κόμης για ψαρικά.
Για διασκέδαση: Cameo Island στον Λαγανά , Barage στο Αργάσι , Island Club είναι λίγο μετά το Αργάσι αν δεν απατώμαι, για κανα ποτάκι και γαι ποιό χαλαρά πράγματα το Avant Garde στην Χώρα. Φυσικά επιβάλλεται πέρασμα με το αμάξι στον Λαγανά το βράδυ για χαβαλέ. Φυσικά και δεν πάς πάνω απο 20χλμ μέσα στον Λαγανά μιας και οι βρωμιάρηδες μεθυσμένοι άγγλοι περπατάνε στην μέση του δρόμου λίωμα (στο γκρεμό του Παντελίδη άμα θές )
Να πάς και Γαλάζια Σπήλαια για βουτιές και καραβάκι.
Σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια θα μείνεις??
Επίσης τιμές βενζίνης την 1η βδομάδα του Ιούλη ήταν ίδιες με τις τιμές της ηπειρωτικής χώρας, άντε 1-2 λεπτά ακριβότερη.
Μου έκανε εντύπωση πως απο έλληνες μόνο εγώ ήμουν ο τουρίστας . Τα αγγλικά τα μίλαγα και εκεί
Εντιτ! Μόνο 4 μέρες? , καλά θα τα γυρίσεις δεν σε φοβάμαι . Που να πάει το mazda -
Οταν η κυρα κατινα ζηταει 80 κ 90 ευρω χωρις αποδειξη κ με παροχες του κωλου, τοτε το 5αστερο αξιζει το τριψηφιο που λες..
-
Ετσι ειναι!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Για τον kilometer που ενδιαφεροταν , ειμαι στο grecotel oasis στην Κυλληνη ..
Α π ι σ τ ε υ τ ο..
Λεπτομερειες με π.μ για να μην κανουμε κ διαφημιση τσαμπα!!I am covered, επιβεβαίωσες τα καλύτερα που έχω ακούσει.
Soon....
-
alxnks 4 μέρες. Προλαβαίνω τίποτες; Καμία ωραία διαδρομή; Η δυτική πλευρά έχει τίποτα;
4 μέρες? Damn...εσύ θες και γαμω τους προγραμματισμούς για να πεις ότι είδες κάτι. Μου φαίνεται δεν γλιτώνεις το καικακι, θα σε γυρίσει μπόλικες ωραίες παραλίες (που συνήθως δεν έχεις οδική πρόσβαση κιόλας) σε μια μέρα. Τις άλλες 2-3 μπορείς να πας μόνος σου σε άλλες. Θα πρέπει να επανέλθω όμως με πιο συγκεκριμένες προτάσεις για να προλάβεις όσα πιο πολλα γίνεται.
Εγώ έχω πάει 2 φορές κι έχω μείνει από 25 μέρες την καθε μια, οπότε το έχω γυρίσει όλο το νησί με το πάσο μου.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
alxnks 4 μέρες. Προλαβαίνω τίποτες; Καμία ωραία διαδρομή; Η δυτική πλευρά έχει τίποτα;
4 μέρες? Damn...εσύ θες και γαμω τους προγραμματισμούς για να πεις ότι είδες κάτι. Μου φαίνεται δεν γλιτώνεις το καικακι, θα σε γυρίσει μπόλικες ωραίες παραλίες (που συνήθως δεν έχεις οδική πρόσβαση κιόλας) σε μια μέρα. Τις άλλες 2-3 μπορείς να πας μόνος σου σε άλλες. Θα πρέπει να επανέλθω όμως με πιο συγκεκριμένες προτάσεις για να προλάβεις όσα πιο πολλα γίνεται.
Εγώ έχω πάει 2 φορές κι έχω μείνει από 25 μέρες την καθε μια, οπότε το έχω γυρίσει όλο το νησί με το πάσο μου.Sent from my Neo V using Tapatalk
Εγώ πάλι 7 ημέρες έκατσα και δεν μαζευόμουνα στο δωμάτιο, ξενύχτη, παραλία, βόλτα, ξενύχτη ήμουν
Ινφίνιτυ σου έχω και διάφορα ρομαντικά σημεία για το αίσθημα άμα θες στα στελνω σε πμ ή στο φβ. Μην χαλάσω το συντηρητικό προφίλ μου -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ πάλι 7 ημέρες έκατσα και δεν μαζευόμουνα στο δωμάτιο, ξενύχτη, παραλία, βόλτα, ξενύχτη ήμουν
Μα γι αυτό ειναι το δωμάτιο, ένα ντουζ, αλλαγή ρούχα, άντε και κάνα σύντομο ύπνο στο τσακιρ κέφι!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Μα γι αυτό ειναι το δωμάτιο, ένα ντουζ, αλλαγή ρούχα, άντε και κάνα σύντομο ύπνο στο τσακιρ κέφι!
Είπαμε γαι σύντομο ύπνο, όχι τηλεγράφημα , και την δεύτερη βδομάδα στο Αγρίνιο προκοπή δεν πολυ είδα. Μόλις γύρισα πίσω έστρωσα
-
Thanx thomas, μάλλον δε θα πάω σε τίποτα από αυτά, αλλά ο κόπος σου εκτιμήθηκε.
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του alx για καΐκι να δούμε καμία παραλία.
Για πείτε και κανένα ρομαντικό μέρος. Καλό θα ήταν να τα δείχνετε και στο google maps.
Στο ξενοδοχείο θα μαζεύομαι αρκετά γιατί πρέπει να γίνει απόσβεση.Λαγανά εννοείται πως δεν θα περάσω ούτε απ'έξω.
Πείτε μου και το top3 παραλιών που πρέπει να πάω και δε σας ενοχλώ άλλο. -
Thanx thomas, μάλλον δε θα πάω σε τίποτα από αυτά, αλλά ο κόπος σου εκτιμήθηκε.
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του alx για καΐκι να δούμε καμία παραλία.
Για πείτε και κανένα ρομαντικό μέρος. Καλό θα ήταν να τα δείχνετε και στο google maps.
Στο ξενοδοχείο θα μαζεύομαι αρκετά γιατί πρέπει να γίνει απόσβεση.Λαγανά εννοείται πως δεν θα περάσω ούτε απ'έξω.
Πείτε μου και το top3 παραλιών που πρέπει να πάω και δε σας ενοχλώ άλλο.Τότε σιγά μην σου αναφέρ . Θα δείς άυριο σκισμένη την οροφή απο το μχ 5
-
Πείτε μου και το top3 παραλιών που πρέπει να πάω και δε σας ενοχλώ άλλο.
Δες που θα σας πάει το καΐκι και μόνος σου πας και Γέρακα (προσοχή στις φωλιές!), αλυκές, μπανάνα, κερί. τσιλιβι θα κατέβεις για κάνα απογευματινό μπάνιο λογικά. Οπότε αυτές μανι μανι ειναι 5
Λαγανας λέει πάντως για μπάνιο, τα αγγλακια ξυπνάνε αργά το μεσημέρι, οπότε είσαι οκ άμα πας λιγο νωρίς! Χαχα!http://www.travelstyle.gr/portal/gr/des ... 805&id=786
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)