-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σπείρε ράγες λέμεΟ πίσω άξονας δεν θα ξέρει κατά που να στρίβει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Πράμαντα και εκεί κοντά Συρράκο και Καλαρρύτες. Τα τελευταία, πραγματικά ανέγγιχτα χωριά
...Ίσως να διακρίνατε ότι ο HighFidelity, εντέχνως απέκλεισε από τον χαρακτηρισμό τα Πράμαντα..
Το club λέγεται όντως Super Pramadise
-
παρακαλείται ο δημιουργός του topic ή κάποιος mod (όχι αυτός που σβήνει posts ) να βγάλει το 2010 από τον τίτλο γιατί προκαλεί μπέρδεμα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Citroen έχει, υπολόγισε και στάση για οδικήΚαλα τον ειχα καταλαβει και αυτον
αμαξι που μετα το ποπ δεν εχει στοπ στις βλαβες
σχετικα με το ταξιδι αξιζει σε εκεινα τα μερη, αλλα ξεκινα αμεσα τα τηλεφωνα για να βρεις κατι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σπείρε ράγες λέμε
Ο πίσω άξονας δεν θα ξέρει κατά που να στρίβει
Eιχαμε καποια εξελιξη με το θεμα ,σχετικα με την εξευρεση καταλυματος γιατι φοβαμαι οτι οι δυο διανυχτερευσεις που θελεις θα δυσκολεψουν τα πραγματα
Αν βρηκες να αρχισω να δινω οδηγιες
-
Γιώργο σε ευχαριστώ και πάλι αλλά επιγραμματικά:
Σήμερα το πρωί μετά από αρκετό ψάξιμο μέσω νετ κατά ζαγορωχώρια μεριά διαπιστώσαμε τα εξής
1.είναι πολύ μικρός ο χρόνος για να δούμε εστω τα βασικά και
2.είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτές τις μέρες και δεν δεδομένο των παραπάνω δεν αξίζει γι αυτές τουλάχιστον τις μέρες,θα γίνει αλλά σε κάποιο άλλο 53ήμερο ή τετραήμερο να έχουμε και χρόνο μπροστά μας αλλά κοι οι τιμές να είναι νορμάλ.Με αυτά και με άλλα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία καταλήξαμε ΕΔΩ
http://www.plastiras-lake.gr/sites/dasiko-xorio-driades.html
Αιντε ρε μάνα΄μ θα με μαζέυετε απ τι λίμνη,μόνο μην το κάνω ποταμόπλοιο το ΖΧ
-
Ρε συ εδω πηγαμε στη πρωτη Παγκοσμια (!!!) συναντηση του φορουμ.
Μακη κοιτα μη σου δωσει τα ψιλα-ψιλα (νομιζω ,αν θυμαμαι,ειναι τα ΕΡΑΤΩ .Δεν ειμαι σιγουρος παλι).Θα σου βγει η γλωσσα απο τον ανηφορο.Για φαι να πας στο Αγναντι στο Νεοχωρι μιας και ο πιο ιν Κελεπουρης εμενα δεν μου αρεσε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε συ εδω πηγαμε στη πρωτη Παγκοσμια (!!!) συναντηση του φορουμ.Γειά σου μπαρμπα DAP λεβεντιά
Πως δεν θυμάμαι ρε συ,εγώ είχα έρθει αστραπή βράδυ Σαβάτου θυμάσαι?Μακη κοιτα μη σου δωσει τα ψιλα-ψιλα (νομιζω ,αν θυμαμαι,ειναι τα ΕΡΑΤΩ .Δεν ειμαι σιγουρος παλι).Θα σου βγει η γλωσσα απο τον ανηφορο.Για φαι να πας στο Αγναντι στο Νεοχωρι μιας και ο πιο ιν Κελεπουρης εμενα δεν μου αρεσε.
Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια,ένα μας είπε η γυναίκα έμεινε,τώρα που είναι ο θεός ξέρει
Ποιός είναι ο Κελεπούρης?EDITΑρε μπάρμπα DAP τώρα με βάζεις σε ιδέες,βρήκα κι αυτό διαθέσιμο
http://www.plastiraslake.gr/location.html
λες να? -
Τι να σου πω.Δεν τον ξερω τον κυριο....Οσες φορες (τρεις) πηγαμε στη λιμνη,μειναμε στο Αγναντι που μας φανηκε καθαρο και φτηνο.
Ο Κελεπουρης ειναι ενα φαγαδικο/ταβερνα στο Νεοχωρι,θα το δεις ειναι μεσα στο χωριο πανω στο δρομο.Οσον αφορα την αφιξη σου τοτε κεινο το βραδυ του Σαββατου ......εγω θυμαμαι μονο καποια τελαρα με ροδακινα που αφιχθησαν,εσενα εσενα σε θυμαμαι στο Λιτοχωρο..
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι να σου πω.Δεν τον ξερω τον κυριο....Οσες φορες (τρεις) πηγαμε στη λιμνη,μειναμε στο Αγναντι που μας φανηκε καθαρο και φτηνο.
Ο Κελεπουρης ειναι ενα φαγαδικο/ταβερνα στο Νεοχωρι,θα το δεις ειναι μεσα στο χωριο πανω στο δρομο.Kάτσε ρε συ θα με τρελάνεις?
Ο Κελεπούρης είναι καλός για φαί όχι?
Κι αν ναι ποιός δεν σου άρεσε?
Στα δασικό χωριό μην πάμε για φαί?Οσον αφορα την αφιξη σου τοτε κεινο το βραδυ του Σαββατου ......εγω θυμαμαι μονο καποια τελαρα με ροδακινα που αφιχθησαν,εσενα εσενα σε θυμαμαι στο Λιτοχωρο..
Α κατάλαβα,ήταν το τριήμερο που έκανες αποτοξίνωση απ τις ρετσίνες
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Kάτσε ρε συ θα με τρελάνεις?
Ο Κελεπούρης είναι καλός για φαί όχι?
Κι αν ναι ποιός δεν σου άρεσε?
Στα δασικό χωριό μην πάμε για φαί?Στο δασικο χωριο τρωγαμε ολη τη νυχτα,αρα το φαγητο ΗΤΑΝ καλο...Παμε παρακατω
Στον Κελεπουρη εκατσα μια φορα να φαω,το ελαφι που παρηγγειλα ηταν σκληρο και δυσκολο για τον καταπιωνα μου οποτε και δεν ξαναπηγα.
Στο Αγναντι ακομα θυμαμαι τις πιττες που ετρωγα (πρωι,μεσημερι και βραδυ).
Μη ξεχνας οτι οι παραξενιες ειναι το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της ηλικιας μου και οτι εχουν περασει και λιγα χρονακια απο την τελευταια φορα που ανεβηκα στη λιμνη. -
Ωραία άρα με την εμπειρία σου ανεξάρτητα απ το που θα φάμε καλύτερα για διαμονή στο Νεοχώρι που έχει θέα τη λίμνη ή στο δασικό χωριό?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ωραία άρα με την εμπειρία σου ανεξάρτητα απ το που θα φάμε καλύτερα για διαμονή στο Νεοχώρι που έχει θέα τη λίμνη ή στο δασικό χωριό?Νεοχωρι αν θες να δεις και κανα ανθρωπο......το δασικο νομιζω οτι ειναι για τα ερωτευμενα πιτσουνακια και μεις Μακη μου ..........
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ωραία άρα με την εμπειρία σου ανεξάρτητα απ το που θα φάμε καλύτερα για διαμονή στο Νεοχώρι που έχει θέα τη λίμνη ή στο δασικό χωριό?
Νεοχωρι αν θες να δεις και κανα ανθρωπο......το δασικο νομιζω οτι ειναι για τα ερωτευμενα πιτσουνακια και μεις Μακη μου ..........
Eκλεισε μπαρμπα DAP ότι πεις,έτσι κι αλλιώς και η γυναίκα για Νεοχώρι λέει,τι λέει δηλ μ΄έφαγε μόνο που είδε τις φωτό απ το νετ απ οπότε αν δεν της αρέσει στο δασικο ξες μετά,στα έλεγα εγώ κλπ κλπ,στη λίμνη θα με πετ'αξει
-
Καλο σας ταξειδι,να τα περασετε οπως το ονειρευεστε και καλη επιστροφη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλο σας ταξειδι,να τα περασετε οπως το ονειρευεστε και καλη επιστροφη.Nα σαι καλά,ευχαριστούμε και θα σας πούμε εντυπώσεις
-
Λίμνη Πλαστήρα, α ρε πατρίδα ...
-
Δε θα είναι κανείς πάνω για χαβαλέ?
-
Καλως εχοντων των πραγματων φετος θα παμε στη μικρη βιγλα στη Ναξο
-
Για τους βράχους των Μετεώρων υπάρχει ένας δρόμος είσοδος για πρόσβαση?
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)