-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Με 3000€
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/861328/θα δωσει ο ιστορικος την bmw του στον πωλητη της mercedes ο δημητρης 2500χιλ στον ιστορικο και μενει ενα 500αρικο να δωσετε στον μεσητη της τραμπας
Παντως ο καθενας τον κατευθυνει να αγορασει αυτο που εχει και ο ιδιος η ΄που θα ηθελε να αποχτησει
Παντως βλεπω την αγορα να εχει μια ταση σε αυτοκινητα πιο γηινα πιο εμπορικα , πολυ απο μας θελουν να αποχτησουν ενα αυτοκινητο που μεγαλωσαν με αυτο (συνηθως μιλαμε για αυτοκινητα παραγωγης αρκετων χιλιαδων) και οι τιμες βεβαια εχουν διαμορφωθει αναλογα πχ μια mercedes οπως η παραπανω πωλειται το ιδιο με ενα 128/α112 και σαν ελληνες ολοι μας θελαμε να αποχτησουμε μια ιστορικια merc και πεταξαμε τα λαουτζιδικα αυτοκινητακια μας .
-
Στέλιο εσύ που τα έχεις φακελώσει όλα δεν θα του βρεις ένα Α112 να ευχαριστηθεί ο άνθρωπος; (και να αποκτήσεις και μια ψήφο παραπάνω; )
-
α112 ετοιμο με 3000 ,δυσκολο το βλεπω ακομα και σε αυτην την περιοδο της κρισης δεν βλεπω κανενα αξιοπρεπες να πωλειται σε σωστη τιμη,ασε που εχω και αλλους στην αναμονη
Μπορει παντως και ο Δημητρης να γραφτει και νε ψηφιζει [size=85](για να τον εχω στα υποψην μου χε χε)[/size]
-
Αφήστε βρε τον άνθρωπο.Του 'χω βρεί μια bianco parmezano,που λέει κι ο Kpής,μούρλια έτοιμη για βόλτα,με τις πινακίδες της,χωρίς να ξεπαραδιαστεί.
-
alfeta?? αυτη στο car..?
αφου θελει να γινει αλφιστι μηπως να βρει καμια berlina αυτες τις 1750 η οπως τις λενε..
-
Δε σου λέω,δε σου λέω
-
μην μου λες μην μου λες....
δημητρη την κορτινα την ειδες..?
-
Νατος κι ο αλλος .... με τις κουρτινες ..... τα σεμεν ,και τα πετσετακια ........
(εκτος κι αν εχεις βρει καμια 2πορτη του 63 ....... αλλα , κοροιδο θα ησουν να την αφησεις να την παρει αλλος)
-
επειδη ειπε οτι θα παει να δει μια..
ωραια εσυ δεν μας ειπε τι προτεινεις...?
αμα ειχα βρει διπορτη 8α ειχα ερθει και θα σου ειχα γινει κολαουζος...να μου δωσεις το μοτερ το λοτουσ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
επειδη ειπε οτι θα παει να δει μια..ωραια εσυ δεν μας ειπε τι προτεινεις...?
Δεν το καταλαβες , οχι οτι δεν το ειπα !
Να μην πεταξει τα λεφτα του ,ειπα , και να μαζεψει κι αλλα να παρει κατι που να ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ και να εχει και καποια αξια εστω φινετσας .........
Αν ημουν παντως Δ.Ραζης , δεν θα εψανα για τιποτε αλλο ...εκτος απο ενα DATSUN 240 ! για 2500λογους ...που λεει ο λογος .
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
να βρει καμια berlina αυτες τις 1750 η οπως τις λενε..Δεν βρίσκονται εύκολα παναθεμά τες.Ο άλλος πήρε των οματιών του κι έφερε μια άψογη από Ιταλία,γιατί ότι έβρισκε εδώ ήταν για πέταμα.Φαντάσου πως αισθάνθηκε όταν σε άλλο μέλος της παρέας χάρισαν μία απείραχτη πρώτο χέρι,θέλει δε θέλει βάψιμο.
-
Ειναι τραγικο (που λεει κι η διαφημηση)να βαζεις π.χ. τον monofaro (οσο και να εχει σκυλοβαρεθει να διορθωνει τις αλφα του,λεμε τωρα...) να αλλαξει πλευση επειδη βαρεθηκε οπως λεει(υποθετουμε ετσι ?) , και θα ηθελε να ασχοληθει με κατι αλλο απ'τα τετριμενα του .....και να αγορασει ενα renault 4CV π.χ.που του εκανε κλικ προς στιγμη , και να πρεπει να αρχισει τις πανελληνιες σε διαβασματα και ψαξιματα απ'την αρχη !
Η ολικη αλλαγη πλευσης , πιστευω οτι δεν αρμοζει σε καποιον που αγαπει το κλασικο οχημα και ασχολειται μονος του με τις επισκευες του , και δεν ειναι τουλαχιστον συνταξιουχος .....
Εχει βεβαιως ενδιαφερον το ψαξιμο σε κατι καινουργιο (ειδικα οταν μεχρι τωρα ,δεν ειχες ουτε καν γυρισεις να το δεις )αλλα οταν εισαι ακομα και ψιλοσπασικλας και θελεις να το γνωριζεις καλα αυτο που κανεις .... ειναι σιγουρο οτι θα φας απειρες ωρες σκημενος στο ιντερνετ , στο τηλεφωνο , στα ταχυδρομια , και στα παλιατζιδικα γενικα ........
Ο χρονος που διαθετεις , αρα , ειναι καθοριστικο στοιχειο για την ..... εμπλοκη !
-
Για ν'ασχοληθείς με το 'άθλημα' είναι απαραίτητα τα τρία Χ.Χρόνος,Χρήμα,Χώρος μ'αυτή την σειρά κατά την προσωπική μου άποψη.Δεν το κρύβω ότι αρκετές φορές λοξοκοιτάζω σε πιό παράξενες κατασκευές,Lotus Europa πχ παιδικό απωθημένο,αλλά και σε πιό γηίνες,Renault 5 Alpine, που όμως δεν βρίσκονται,τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρώ,εύκολα.
Δεν έχω πρόβλημα να ξαναδιαβάσω ή να ξαναψάχνω απ'την αρχή,απλά η διάθεση μου και τα οικονομικά μου τον τελευταίο χρόνο είναι στο ναδίρ.Εξάλλου πρέπει να φτιάξω και μια Sprint,πριν αλλαξοπιστήσω. -
μια καλή λέξη θα βρείτε να πείτε.
τώρα που πάω να μπλέξω και εγώ μου κάνετε την καρδιά μαύρη.
όχι φυσικά ότι δεν ξέρω τι με περιμένει. -
Πάντως έχε υπ'όψη σου ότι τα φίλτρα αέρος δεν υπάρχουν σε στόκ και οι γνωστοί και φίλοι τα ανταλλάσουν με υποσχετική μεταξύ τους.Οχι δεν κάνω πλάκα.Μου το έλεγε σοβαρός άνθρωπος.
Υ.Γ.Δε μου βρίσκεις ένα 5άκι Alpine πριν μπλέξεις με τους φανφαρόνους;
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ελα μητσο σου βρηκαhttp://search.autotrader.co.za/www/cars ... 5187580622
αφου δε βρεις τπτ με τοσα τουλαχιστον κανε μια βολτα τουρισμο οδηγα το οτι δηθεν σ ενδιαφερει και γυρνα.
Αφορμη για ταξιδακι βρε συ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν ημουν παντως Δ.Ραζης , δεν θα εψανα για τιποτε αλλο ...εκτος απο ενα DATSUN 240 ! για 2500λογους ...που λεει ο λογος .
Ετσι!!!!! ετσι!!!!! συμφωνω και επαυξανω!!!!!
3000 χιλιαρικα και μπουρδες, αφου μετα θα ρχισει να χωνει σα τρελος!!!!! -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δημήτρη δες και αυτό:Toyota Celica gt 16 '77
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1409916/Απα πα πα, απελπίζομαι μονο που το βλεπω!!!! θελει πολλή δουλειά! Αν και μου αρέσει σαν μοντέλο...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τα γουστάρω αυτά που γράφετε αλλά όπως πάτε αυτοκίνητο ιστορικό μέχρι 3000 ο Ραζης δεν βλέπω να βρίσκει.
Σκαθάρι θα πάρει, είπαμε.
μπα μη το λες, θωπεύει μια Silvia τώρα
αυτός να ξεφύγει απο γιαπονεζικοΜαρτυριάρη!!!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Δημήτρη δες και αυτό:
Toyota Celica gt 16 '77
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1409916/Απα πα πα, απελπίζομαι μονο που το βλεπω!!!! θελει πολλή δουλειά! Αν και μου αρέσει σαν μοντέλο...
την τιμη ακομα την σκεφτεται, ζημια αγνωστου πατρος εχει..... οσο και να το παιρνες..... 8000 θελει για να μαζευτει καλα......
και ανταλλακτικα φανοποιειας......... με το δικανο.....
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?