-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καντε και καμια συναντηση κατω απ τ αυλακι ρε παιδια να ερθουμε κι εμεις
Πατριώτη όλα θα τα κανονίσουμε
Εγώ έχω υποσχεθεί μια συνάντηση στο Λεβίδι για γουρνοπούλα και θα γίνει όπως και να έχει
Κάτσε να καλοκαιριάσει λίγο να έχουμε χρόνο και να χαλαρώσουμε λίγο με τις υποχρεώσεις γιατί μέχρι τα μέσα Ιουνίου δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα
Στο κάτω κάτω εγώ την τιμώ την καταγωγή μουΠου να τρεχουμε εκει περα ρε φιλε;!!!
Μιλαμε απόσταση το Λεβίδι από την Τρίπολη
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
...γουρνοπούλα...
Πριν δω το comment σου umaga είχα πατήσει ήδη παράθεση στο ποστ του Ορέστη
-
Ετσι και κανονιστει τιποτα προς Αρκαδια μερια θα κανω ντου με ενα εργαλειο απο το ΚΤΕΛ Αρκαδιας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ετσι και κανονιστει τιποτα προς Αρκαδια μερια θα κανω ντου με ενα εργαλειο απο το ΚΤΕΛ ΑρκαδιαςΜπα εσύ θα σκάσεις με Renault-εργαλείο
-
ΑΚΑ: θα περάσεις τον ισθμό της Κορίνθου από κάτω + τα λέμε στο λιμάνι της Καλαμάτας
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ετσι και κανονιστει τιποτα προς Αρκαδια μερια θα κανω ντου με ενα εργαλειο απο το ΚΤΕΛ Αρκαδιας
Μπα εσύ θα σκάσεις με Renault-εργαλείο
Με βαζεις σε διλημμα τωρα
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ΑΚΑ: θα περάσεις τον ισθμό της Κορίνθου από κάτω + τα λέμε στο λιμάνι της ΚαλαμάταςΌχι θα βγω απο Πειραια θα περάσω ανοιχτά των Σπετσών και θα βγω Μονρεβασια.Δεν συμφέρει από πάνω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι θα βγω απο Πειραια θα περάσω ανοιχτά των Σπετσών και θα βγω Μονρεβασια.Δεν συμφέρει από πάνωΈλα ρε! Άκυρο το φουσκωτό που ήθελα να πάρω τότε!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ε, όχι και μεσημέρι. Έλεος, δουλεύουμε.
Πες τα! Εγω θα ξεκουραζομαι , ασε που ειναι κα βενζινη αυτη η διαδρομη. Δεν βγαινω
Και θα ξενερώσουμε εντελώς το μεσημέρι. Βραδάκι μια χαρά είναι.
καλά ντε
άδεια δε παίρνετε καθόλου;
ανέφερα μεσημεράκι για να συνδυαστεί και με άλλες βόλτες αλλά οκ βραδάκι no problemo. εγώ όμως τρώω ελαφρυά το βράδυ να ξέρετε -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όχι θα βγω απο Πειραια θα περάσω ανοιχτά των Σπετσών και θα βγω Μονρεβασια.Δεν συμφέρει από πάνω
Έλα ρε! Άκυρο το φουσκωτό που ήθελα να πάρω τότε!
-
Θα μπορούσε να ξεκινήσει από πιο νωρίς για λίγους ρομαντικούς που θέλουν και μπορούν να πάνε να χαζέψουν το ηλιοβασίλεμα προς το Σούνιο και στο τέλος όλοι στο Τρίγωνο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα μπορούσε να ξεκινήσει από πιο νωρίς για λίγους ρομαντικούς που θέλουν και μπορούν να πάνε να χαζέψουν το ηλιοβασίλεμα προς το Σούνιο και στο τέλος όλοι στο Τρίγωνο.Έτσι κάτι μπορεί να γίνει
-
Ωραια ιδεα!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα μπορούσε να ξεκινήσει από πιο νωρίς για λίγους ρομαντικούς που θέλουν και μπορούν να πάνε να χαζέψουν το ηλιοβασίλεμα προς το Σούνιο και στο τέλος όλοι στο Τρίγωνο.Χτύπα κι'άλλο θα το αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά, θα παλέψωωωω!!!
-
Έλα μαζί μου ρε.
-
Είσαι φερέγγυος;
-
Λίγο κουλάδι ειμαι, μου λειπουν 4μιση ζωές, αλλά μη φοβού, θα πάω αργά.
-
Θααα το σκεφτώ. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θα απαντήσω 2 μέρες πριν για να μη έχουμε εκπλήξεις.kai γω το ίδιο....
-
Πω πω ησυχία που έπεσε εδω μέσα
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις