-
Τα ίδια πέρασα και στην εκδρομή στο Πήλιο
-
Γρηγορη, θα σου στειλω πμ αυριο ή Τεταρτη πρωι. Αν δεν εχω δουλεια την Τεταρτη και μπορουμε να βαλουμε μπεντζινα για την βολταρια θα ερθουμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ίδια πέρασα και στην εκδρομή στο ΠήλιοAφου καποιοι τελικα εκαναν βολτα στο Πηλιο, τουλαχιστον ετσι διαβασα...
-
3,5 γρήγοροι ήμασταν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
3,5 γρήγοροι ήμαστανΔεν ειναι θεμα 'γρηγορου', δεν το βλεπω εγω τουλαχιστον ετσι, απλα στις συναντησεις που συμμετειχα προσφατα,
με χρηστες απο το Forum, συνηθως προηγειτο μια καλη βολτα, ειτε με τα δικα μας αυτοκινητα, ή μπαιναμε σε αλλα, ακολουθουσε ανταλλαγη αποψεων, εντυπωσεων διαδρομης, αυτοκινητου κτλ, και μετα 'μασα' και συζητηση.
Σκετη 'μασα' και συζητηση, λιγο βαρετο μου κανει...εως 'κοιλιοδουλο'. -
Mε τις 2 από τις 3/5 συμμετοχές να ήταν Γαλλικά κρουασάν με δισκόφρενα δεν θα μπορούσαμε να πάμε γρήγορα και να το θέλαμε Τέσπα, η ουσία είναι πως όρεξη για βόλτα είχαν λίγα άτομα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
3,5 γρήγοροι ήμαστανΟι υπολοιποι προτίμησαν την κατηφόρα και είχαν όρεξη για σουφλέ με παγωτό, φρέντο, φραπέ, σιροπιαστό με παγωτό, ούζο με μεζέ, αναψυκτικό, χυμούς κλπ στην παραλία του Βόλου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τις 2 από τις 3/5 συμμετοχές να ήταν Γαλλικά κρουασάν με δισκόφρενα δεν θα μπορούσαμε να πάμε γρήγορα και να το θέλαμε Τέσπα, η ουσία είναι πως όρεξη για βόλτα είχαν λίγα άτομα....'η ουσία είναι πως όρεξη για βόλτα είχαν λίγα άτομα'
Η ουσία βρίσκεται στο 'ταξίδι' και οχι στο μέσο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τις 2 από τις 3/5 συμμετοχές να ήταν Γαλλικά κρουασάν με δισκόφρενα δεν θα μπορούσαμε να πάμε γρήγορα και να το θέλαμε Τέσπα, η ουσία είναι πως όρεξη για βόλτα είχαν λίγα άτομαΜε 'σημειωσεις', θελατε να πατε? Υπαρχει και ενδιαμεση λυση...
Anyway, εγω απλα βρηκα πολυ καλη την ιδεα (του Onyx αν θυμαμαι καλα) να προηγειτο μια βολτα προς Σουνιο, και μετα επιστροφη στην ταβερνα, ο καθενας στον ρυθμο του, απλα να απολαμβαναμε την διαδρομη... -
Στηρίζω ένθερμα κάθε τέτοια προσπάθεια και αν ήμουν πιο κοντά θα γινόταν Αλλά τι να κάνουμε που όλοι πεινάνε μετά την νηστεία
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
3,5 γρήγοροι ήμασταν
Οι υπολοιποι προτίμησαν την κατηφόρα και είχαν όρεξη για σουφλέ με παγωτό, φρέντο, φραπέ, σιροπιαστό με παγωτό, ούζο με μεζέ, αναψυκτικό, χυμούς κλπ στην παραλία του Βόλου!
Nαί, αλλά και αυτοί οι υπόλοιποι, ήταν 'γρήγοροι' ...
5 σουφλέ με παγωτό κατανάλωση στα 8,2 δευτερόλεπτα, ενώ την κούρσα οδηγούσε ο sv2 !!! -
Υπάρχει κάποιος εθελοντής για carpooling, για την περίπτωση που θα ήθελα να πιω κανένα ποτηράκι (μιας και όταν πίνω δεν οδηγώ);
Μέχρι τις 17:00 θα εργάζομαι στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Μετά θα μπορούσα να έχω πρόσβαση μέσω ΜΜΜ στην ευρύτερη περιοχή (Μαρούσι, Πεύκη κλπ).
-
Αν θέλεις να γνωρίσεις τις αρετές του Τέμπρα στην ΑΟ και πέριξ τότε ευχαρίστως να έρθεις μαζί μου. Στο Μαρούσι μένω και μπορούμε να κανονίσουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τις 2 από τις 3/5 συμμετοχές να ήταν Γαλλικά κρουασάν με δισκόφρενα δεν θα μπορούσαμε να πάμε γρήγορα και να το θέλαμε Τέσπα, η ουσία είναι πως όρεξη για βόλτα είχαν λίγα άτομαΛες να είναι τυχαίο αυτό.Αμα θα έρθω με το σκάφος την άλλη φορά θα καταλάβετε τι εστί κρουασάν και τι γαλλικός καφες στις στροφές
Αχ Tiida έπρεπε να είχα -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν θέλεις να γνωρίσεις τις αρετές του Τέμπρα στην ΑΟ και πέριξ τότε ευχαρίστως να έρθεις μαζί μου. Στο Μαρούσι μένω και μπορούμε να κανονίσουμε.Θα ήταν τιμή μου να γνωρίσω τις αρετές (αίσθηση, ψυχή, συμ... ) του Tempra.
Έστειλα πμ.
-
Κίκιζα δεν είμαι μέσα για τη βόλτα πιο πριν γιατί τελικά θα δουλεύω άλλη φορά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τις 2 από τις 3/5 συμμετοχές να ήταν Γαλλικά κρουασάν με δισκόφρενα δεν θα μπορούσαμε να ΜΗΝ πάμε γρήγορα και να ΜΗΝ το θέλαμεΦίξεντ. Το δικό μου πάει γρήγορα, ακόμα κι όταν δεν το θέλω.
Εγώ δεν το βλέπω να έρχομαι στη βόλτα νωρίτερα, υποχρεώσεις...
Θα έρθω όμως από Λιμανάκια.
-
Να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή ή είναι αργά;
Επίσης είμαι μέσα και για carpooling, δεν πίνω (γενικά) και ξεκινώ από Κηφισιά.
-
...εγω παντως εννοουσα μια βολτα, ενα 'περασμα' δηλαδη ειτε απο Σουνιο, ειτε και πιο μικρη βολτα, λιγο πριν το φαγητο,
δηλαδη 7:30-8:00 (οχι νωριτερα, στις 5-5:30 , που αναφερθηκε, δεν μπορω ουτε εγω...), πχ συναντηση στο γνωστο παρκινγκ-φαναρια της Βαρης, διπλα στο yabanaki, ενα 'πανω-κατω', προς 'τρυπες Καραμανλη' ή και 'κατω-πανω' προς λιμανακια, και μετα κρεατοκατασταση...
Δεν παιρνει πανω απο μιση ωρα... -
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα
11) Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (μας παρακολουθεί )
14)ddl449
15) Thάnos (?)
16)Wagner669
17)Govus
18)Volvozeus
19)lokatzis(?)
20)Angel(?)
21)μέλος έκπληξη
22)Billopoulos +
23)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
24)Orestis.D
25)Vasgti (?) +
26)γυναιξί (?)
27)Drdinos
28)Κίκιζας Γρηγόρης
29)n-olympios
30)christos.dimou
31)thaliarque
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις