-
Κρίμα Νίκο
Θα τα πούμε σε άλλη συνάντηση από κοντά
Ευχαριστώ πάντως για την εντός χρονου ειδοποίηση -
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος από 'σας μάτιασε το πρίμιουμ και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε σούπερ εγκάθετη εμφάνιση στη συνάντηση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος από 'σας μάτιασε το πρίμιουμ και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε σούπερ εγκάθετη εμφάνιση στη συνάντηση.Αμα ηταν Βαγκελης δεν ημουν εγω
Παντως θα εχει καταπληκτικο καιρο θα βρεχει -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος από 'σας μάτιασε το πρίμιουμ και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε σούπερ εγκάθετη εμφάνιση στη συνάντηση.Διαλύθηκε ε?
Premium VW αξιοπιστία και λαλακιες σου λέει μετά -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος από 'σας μάτιασε το πρίμιουμ και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε σούπερ εγκάθετη εμφάνιση στη συνάντηση.
Αμα ηταν Βαγκελης δεν ημουν εγω
Παντως θα εχει καταπληκτικο καιρο θα βρεχειΤο σκάφος μου θα ζήσει μεγάλες στιγμές πάλι
-
Διπλο ποστ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αμα ηταν Βαγκελης δεν ημουν εγω
Παντως θα εχει καταπληκτικο καιρο θα βρεχειΤο σκάφος μου θα ζήσει μεγάλες στιγμές πάλι
Οοοοο καλα εισαι! Εδω εζησα ιστορικες στιγμες με το ταχυπλοο πηγαινοντας Βαρκιζα την περασμενη Κυριακη
-
Ψιλοστούκα! Φτερό, φανάρι.
Α να χαθείτε, μάθατε οτι πρόκοψε ένας άνθρωπος και τον γλωσσοφάγατε. -
Τι έκανες πάλι ρε συ με το αμάξι;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α να χαθείτε, μάθατε οτι πρόκοψε ένας άνθρωπος και τον γλωσσοφάγατε.Θα πάει πολύ η επισκευή
-
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα (μετά του premium )
11) Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (μας παρακολουθεί )
14)ddl449
15) Thάnos (?)
16)Wagner669
17)Govus
18)Volvozeus
19)lokatzis(?)
20)Angel(?)
21)Dodger(?)
22)μέλος έκπληξη
23)Billopoulos +
24)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
25)Orestis.D
26)Vasgti (?) +
27)γυναιξί (?)
28)Drdinos(για να αποθανατίσει την στιγμή που ο Ταύρος θα βγαίνει από το premium )
29)Κίκιζας Γρηγόρης
30)n-olympiosΑυτά μέχρι στιγμής μετά την ενημέρωση από τον Niko Pappa ότι τελικά δεν θα παραστεί
-
Α να χαθείτε, μάθατε οτι πρόκοψε ένας άνθρωπος και τον γλωσσοφάγατε.Θα πάει πολύ η επισκευή
Ευελπιστούμε πως δεν. Θα το ψάξω για μεταχειρισμένα (πουλήθηκαν και πολλά Λούπο στην Ελλάδα βλέπεις ) ή για ανταλλακτικά από εξωτερικό, αν δω παράλογες τιμές στα υλικά φανοποιίας.
Α να χαθείτε, ένα πρίμιουμ μου αναλογεί και εμένα και με ματιάσατε με τη ζήλια σας!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ευελπιστούμε πως δεν. Θα το ψάξω για μεταχειρισμένα (πουλήθηκαν και πολλά Λούπο στην Ελλάδα βλέπεις ) ή για ανταλλακτικά από εξωτερικό, αν δω παράλογες τιμές στα υλικά φανοποιίας.
Α να χαθείτε, ένα πρίμιουμ μου αναλογεί και εμένα και με ματιάσατε με τη ζήλια σας!
Σου πουλαω την Μερκ μου, την θες??
-
Τι πανί της εχεις βάλει? Πόσους κόμβους πιάνει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι πανί της εχεις βάλει? Πόσους κόμβους πιάνει?Ανάλογα τον αέρα, πόσα σουβλάκια έχει φάει ο οδηγός και τα διόδια που έχει να περάσει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι πανί της εχεις βάλει? Πόσους κόμβους πιάνει?Ρε είναι αεροπλάνο όχι βλακείες
-
Κυρίες και κύριοι.Με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια σας ανακοινώνω πως η κράτηση έγινε
27 Απριλίου λοιπόν ώρα 8:00 με 8:30 σας περιμένουμε εδώ**ΤΡΙΓΩΝΟ
Ταβέρνες
Αθηνών 36, Καλύβια, 22990-48540 **Το μαγαζί βρίσκετε εδώ
Σας περιμένουμε όλους(και τώρα μπορείτε να αρχίσετε να ακυρώνετε.Για να σας δω λοιπόν )
edit στους καπνίζοντες έκλεισα αλλά να ξέρετε είναι η τελευταία φορά.Την επόμενη θα βγαίνετε έξω και θα επανέρχεστε.Να τηρούμε και κανένα νόμο επιτέλους )
-
Κυρίες και κύριοι.Με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια σας ανακοινώνω πως η κράτηση έγινε
27 Απριλίου λοιπόν ώρα 8:00 με 8:30 σας περιμένουμε εδώ**ΤΡΙΓΩΝΟ
Ταβέρνες
Αθηνών 36, Καλύβια, 22990-48540 **Το μαγαζί βρίσκετε εδώ
Σας περιμένουμε όλους(και τώρα μπορείτε να αρχίσετε να ακυρώνετε.Για να σας δω λοιπόν )
Το έχω ξαναζήσει αυτό!!! **Μικρός ... dbekos**!!!
-
Ή ένας μικρός αγχώδης και τελειομανής
-
@Moderators: Επειδή δημιουργήσατε δεδικασμένο με τα banια για τη μη κατανάλωση κρεμυδιού στο Πήλιο θα ανέβει λίστα μετά τη συνάντηση με όσους δεν έφαγαν κρεμύδι.
Γι αυτό να έχετε έτοιμες τις ντουζιέρες για τα λουσίματα
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις