-
Ο χρήστης aliask έγραψε:
Παλικάρια...χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα απο κοντα,όσους μπόρεσα δηλαδή γιατί η παρέα ήταν μεγάλη!
Ευχαριστω για την Θέρμη υποδοχή όλους! Ασφαλώς ευχαριστώ τον Ορέστη για την κατ´ιδιαν πρόσκληση!
Πραγματικά αισθάνθηκα μέλος της παρέας αμέσως!
Σας ευχαριστεί κσι το laguna μου...αν και ξενυχτησα να το ξεματιαζω... !!! Αυτο το μάτι σου ρε Ορέστη!!!
Ελπίζω σε άμεση νέα συνάντηση της παρέας για να γνωρίσω και τους υπόλοιπους.Στο ματιασαμε τελικα εεε??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παλικάρια...χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα απο κοντα,όσους μπόρεσα δηλαδή γιατί η παρέα ήταν μεγάλη!
Ευχαριστω για την Θέρμη υποδοχή όλους! Ασφαλώς ευχαριστώ τον Ορέστη για την κατ´ιδιαν πρόσκληση!
Σας ευχαριστεί κσι το laguna μου...αν και ξενυχτησα να το ξεματιαζω... !!! Αυτο το μάτι σου ρε Ορέστη!!!
Ελπίζω σε άμεση νέα συνάντηση της παρέας για να γνωρίσω και τους υπόλοιπους.Στο ματιασαμε τελικα εεε??
Δεν παθαίνει τίποτα, είναι renault
Και εμείς χαρήκαμε!
-
Ο χρήστης aliask έγραψε:
Ελπίζω σε άμεση νέα συνάντηση της παρέας για να γνωρίσω και τους υπόλοιπους.Ναι το άτιμο το μάτι μου είναι τσακίρικο
Χαρηκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε Αντώνη κι ελπίζω να σε δούμε και στις επόμενες συναντήσεις -
Renault... πφφφ
Όταν η Renault σχεδίαζε τον πρώτο της τροχό η Citroen είχε κάνει ήδη το δεύτερο facelift στον βάτραχο...
χο χο χο -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Renault... πφφφ
Όταν η Renault σχεδίαζε τον πρώτο της τροχό η Citroen είχε κάνει ήδη το δεύτερο facelift στον βάτραχο...
χο χο χοΌταν όμως η Renault έτρεχε σ' αγώνες η Citroen δεν ήταν ούτε ιδέα χο χο χο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Renault... πφφφ
χο χο χοΌταν όμως η Renault έτρεχε σ' αγώνες η Citroen δεν ήταν ούτε ιδέα χο χο χο
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό που λες;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Renault... πφφφ
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό που λες;
Η Renault δημιουργήθηκε το 1899 και η Citroen 23 χρόνια αργότερα αν δεν κάνω λάθος
Νταξ ιδέα μπορεί να ήταν αλλά έγινε πραγματικότητα πολύ μετά
edit το 1919 διαβάζω τελικώς άρα μιλάμε για 22 χρόνια
edit 2: κάντα 20 η Renault είναι το 1899 -
Άσχετο... κάτι άκουσα για απεργεία των Δ.Υ στην Γαλλία...
Παίζει να έχετε έλλειψη απο πολλαπλασιαστές ή μπα; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άσχετο... κάτι άκουσα για απεργεία των Δ.Υ στην Γαλλία...
Παίζει να έχετε έλλειψη απο πολλαπλασιαστές ή μπα;Μπα δεν παίζει έχουμε ιδιώτη προμηθευτή(φάε τη γλώσσα σου αχρείαστοι να ναι )
-
Έντελώς σίφτυ όμως!!!
-
Έλλειψη πολλαπλασιαστών.
Δυο λέξεις, που μπορούν να κόψουν το χαμόγελο απο κάθε πρόσωπο Renualt-δάκια, πάνω στην Γη!ΧΑ!
-
Τς τς τς τς!!!! Κανένας σεβασμός στο όχημα του διοργανωτή!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τς τς τς τς!!!! Κανένας σεβασμός στο όχημα του διοργανωτή!!!Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έλλειψη πολλαπλασιαστών.
Δυο λέξεις, που μπορούν να κόψουν το χαμόγελο απο κάθε πρόσωπο Renualt-δάκια, πάνω στην Γη!ΧΑ!
Και του καθε Vagελη πλεον!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Έλλειψη πολλαπλασιαστών.
Και του καθε Vagελη πλεον!
Αχα... κάτι σαν την κρεμαγιέρα στις w203 ε;
-
θεωρούνται premium τέτοια αμάξια;
-
Ορέστη, δεν πήγες για μπάνιο ακόμα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ορέστη, δεν πήγες για μπάνιο ακόμα;Τι να σε πω δεν ξέρω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ορέστη, δεν πήγες για μπάνιο ακόμα;