-
...για την επερχομενη κοψιδοσυναντηση, ειμαι και εγω μεσα , και βρισκω αρκετα καλη εκτος απο ρομαντικη, την ιδεα για βολτα μεχρι το Σουνιο πρωτα, και μετα 'βλαχομπουκωμα'. Ως γνωστον μετα το φαγητο, ολοι θελουν να πανε σπιτια, στις γυναικες τους, να κοιμηθουν κτλ, και βολτα δεν γινεται...
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα το απογευμα, που να εχει προταθει?
Edit: τωρα το ειδα, 20:30 δεν ειναι λιγο αργα? Τουλαχιστον εφοσον υπαρχει διαθεση για καμμια βολτα λιγο νωριτερα, γιατι μετα το φαγητο, δεν υπαρχει περιπτωση, θα θελουμε γερανο για να σηκωθουμε απο το τραπεζι... -
Ε ναι μωρε, αν ειναι παμε για καφε νωριτερα κατα τις 5πχ και ακολουθει το φαγητο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...για την επερχομενη κοψιδοσυναντηση, ειμαι και εγω μεσα , και βρισκω αρκετα καλη εκτος απο ρομαντικη, την ιδεα για βολτα μεχρι το Σουνιο πρωτα, και μετα 'βλαχομπουκωμα'. Ως γνωστον μετα το φαγητο, ολοι θελουν να πανε σπιτια, στις γυναικες τους, να κοιμηθουν κτλ, και βολτα δεν γινεται...
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα το απογευμα, που να εχει προταθει?
Edit: τωρα το ειδα, 20:30 δεν ειναι λιγο αργα? Τουλαχιστον εφοσον υπαρχει διαθεση για καμμια βολτα λιγο νωριτερα, γιατι μετα το φαγητο, δεν υπαρχει περιπτωση, θα θελουμε γερανο για να σηκωθουμε απο το τραπεζι...Μια χαρα ειναι το 20:30 νομιζω! Τον Γεναρη που ειχαμε παει 8μιση, καθισαμε μεχρι πολυυυ αργα (1 ή 2 τη νυχτα)
-
καν'το 3παρα...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ε ναι μωρε, αν ειναι παμε για καφε νωριτερα κατα τις 5πχ και ακολουθει το φαγητοTo 5απογευμα ειναι δυσκολο, με δουλειες κλπ, για αρκετους φανταζομαι, (εγω μπορω βεβαια) αλλα το 19:30-20:00 πχ λιγο πριν νυχτωσει για βολτα και μετα καπακι φαγητο, ειναι οκ νομιζω, αλλα εαν στις 20:30 οπως λετε ειναι πρωτα για συναντηση-βολτα και μετα απο καμμια ωρα φαγητο, τοτε καμμια αντιρρηση.
-
Πάλι καλά που δε θα φέρω το Σαξο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάλι καλά που δε θα φέρω το Σαξο.Εγω θα ηθελα να το φερεις, να με πας και καμμια βολτα...
Ελπιζω μονο να μην το εχεις κανει 'κουτσουρο' γιατι ειμαι και μεσηλικας ανθρωπος, εχω και την μεση μου. -
Λοιπόν μην αρχίσετε τα περί συμμετοχικότητας κι εδω μέσα γιατί μετά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα
Αν θέλετε συζητηση υψηλού επιπέδου εκεί που ξέρετε κι όχι εδω
Εδώ μόνο για μπριζολοκοντοσουβλοκόψιδα και για τρίγωνα πανοράματος μιλάμε(εννοείται ότι κάνω πλάκα για να μην παρεξηγηθούμε)
Λοιπόν μετά τα εισαγωγικά έχουμε ενημέρωση της λίστας
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα (μετά του premium )
11) Nikos!
12)kotetsi
13)Nikos Pappas
14)onyx (μας παρακολουθεί )
15)ddl449
16) Thάnos (?)
17)Wagner669
18)Govus
19)Volvozeus
20)lokatzis(?)
21)Angel(?)
22)Dodger(?)
23)μέλος έκπληξη
24)Billopoulos +
25)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
26)Orestis.D
27)Vasgti (?) +
28)γυναιξί (?)
29)Drdinos(για να αποθανατίσει την στιγμή που ο Ταύρος θα βγαίνει από το premium )
30)Κίκιζας Γρηγόρης -
Λοιπόν για την βόλτα στο Σούνιο.
Αυτή μπορεί να διοργανωθεί πριν.Αν θέλετε μπορούμε να φτιάξουμε μια λίστα για το ποιοι θα πάμε προς Σούνιο και θα έρθουν μετά από το μαγαζί.Προσοχή όμως μην υπάρξει αστοχεία χρόνου. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ πάντως παραμένω οπαδός του Ελενίδη για τρίγωνα!
Ωραία τρίγωνα Πανοράματος πάντως στην Αθήνα έχει και ένα ζαχαροπλαστείο στο Φάρο απέναντι από τον ΑΒ.
Τερκενλή έχει και στο αεροδρόμιο (και Θεσ/κης και Αθήνας).του Ελ Βελ είναι μπαγιάτικα γιατί έρχονται από Σαλόνικα, δε τα φτιάχνουν εκεί. Τώρα δε ξέρω αν με τα νέα καταστήματα Αθήνας τροφοδοτούνται από εκεί, αλλά και πάλι μέχρι να φτάσουν έχουν μπαγιατέψει. Δεν είναι το ίδιο από την παραγωγή κατευθείαν στην κατανάλωση
Εν τω μεταξύ, υπόψιν και για κάποια μελλοντική κοψιδοσυνάντηση, πήγα χθες στο Μυρτώ στη Ν. Σμύρνη-που ανέφερα στο Συνταγές και Φαγάδικα-το οποίο είναι στο ίδιο πνεύμα του 'Καλυψώ' και με μεγάλο χώρο και μαζεύει πολύ νεολαία και με καλό και καθαρό φαγητό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν για την βόλτα στο Σούνιο.
Αυτή μπορεί να διοργανωθεί πριν.Αν θέλετε μπορούμε να φτιάξουμε μια λίστα για το ποιοι θα πάμε προς Σούνιο και θα έρθουν μετά από το μαγαζί.Προσοχή όμως μην υπάρξει αστοχεία χρόνου.Eγω μια βολτουλα προς Σουνιο πριν τα κοψιδια την κανω παντως.
Ελπιζω να θελουν κι αλλοι... -
και γω μέσα είμαι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν μην αρχίσετε τα περί συμμετοχικότητας κι εδω μέσα γιατί μετά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...μα δεν τιθεται καν θεμα 'συμμετοχικοτητας'. Μαζι με εμενα ειμαστε ηδη τριαντα ατομα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Λοιπόν μην αρχίσετε τα περί συμμετοχικότητας κι εδω μέσα γιατί μετά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα
...μα δεν τιθεται καν θεμα 'συμμετοχικοτητας'. Μαζι με εμενα ειμαστε ηδη τριαντα ατομα...
Πως το καταφερες αυτο???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
...μα δεν τιθεται καν θεμα 'συμμετοχικοτητας'. Μαζι με εμενα ειμαστε ηδη τριαντα ατομα...
Πως το καταφερες αυτο???
Το ποιο?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και γω μέσα είμαιΒαλτε και μενα μεσα...
-
Εγώ λέω να έρθω με τον δικηγόρο μου...
-
-
Και εγω με το χαρεμι μου
-
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις