-
Η μοίρα με ξεχρέωσε που δεν οδήγησα χθες και έτσι μου προέκυψε ταξιδάκι αστραπή συνολικά περί τα 450+χλμ με βροχή, ομίχλη και γλυστερούς δρόμους (με τα φθαρμένα μου λάστιχα ένιωσα 2-3 φορές το εξαιρετικό ζύγισμα της μπέμπας μου γλυστρώντας με τα τέσσερα…. μπρρρ ). Έτσι δεν πρόλαβα να μοιράσω τα προβλεπόμενα και αναμενόμενα bans από νωρίς….
Ωραία περάσαμε, μαζευτήκαμε και κάμποσοι. Χάρηκα που είδα όσους ήξερα και που γνώρισα και νέους. Αρκετοί ήρθαν μετά την ώρα προσέλευσης αλλά χωρίς σημαντική καθυστέρηση οπότε δεν θα δεχτούν ποινή! Και δύο γυναίκες, δεν ξέρω πως τα πήγανε με όλους εμάς μαζί αλλά αντέξανε μέχρι τέλους!
Επίσης ένα 180 που αναφέρεται πιο πριν εγώ το αμφισβητώ….. αλλά και 160 να ήταν τυχόν κλήση χορταστικότατη θα είναι… παλιοτεντυμπόυδες....Το μαγαζάκι οργανωμένο φαινόταν και το τραπεζάκι μας σπέσιαλ. Το σέρβις όμως θα μπορούσε να είναι καλύτερο, έκανε κάτι κοιλιές αλλά ίσως να φταίγαμε κι εμείς.
Με ενθουσίασαν τα λουκανικάκια και τα μπιφτεκάκια (τα οποία να τονίσω είχαν πολύ κρεμμύδι) και οι πατατούλες. Το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι μέτρια (είμαι Ρουμελιώτης μαθημένος σε καλύτερα). Αδιάφορος και για τα παϊδάκια που όμως γενικά δεν είναι το στυλ μου (όχι ότι δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ… ) Μάλλον έπρεπε να πάρουμε και μερικές σταυλίσιες…. Βασικά υπήρχε δισταγμός ανάληψης πρωτοβουλιών κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε την επόμενη φορά.
Το κρασάκι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν ήταν κακό. Υπήρχαν όμως μερικοί αυτοκρατορικοί τύποι που το Kaiserώσανε το θέμα δείχνοντας την κλάση τους (που επιβεβαιώθηκε και στο φαγητό)!
Όμως όπως ήδη παρατηρήθηκε το φαγητό ήταν λίγο και γενικά οι επιδόσεις μας ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου και το λέω αυτό παρόλο που ήμουν σε αυτούς που έφαγαν ικανοποιητικά. Γιατί ευτυχώς έτυχα σε στρατηγικό σημείο κοντά σε άλλους φαγανούς (kotetsi, Nikos! κλπ). Μπορεί να μοιάζει μειονέκτημα αλλά τελικά δεν ήταν γιατί αυτοί (με αρχηγό τον Nikos! που δεν του φαίνεται) φρόντιζαν να έρχονται γεμάτα πιάτα. Απλά έπρεπε να είναι κανείς αρκούντως ικανός και ταχύς.Και πάμε στο επίμαχο θέμα που μάλλον θα γίνει παράδοση στις συναντήσεις του φόρουμ.
Μπανάκια (little bans), μπουγέλα και λοιπά κρύα ντούς….
Έλαβον:- ο Ορέστης για απαράδεκτη και κατ΄επανάληψη και επιμονή προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά προς τον μοναδικό mod της συνάντησης, τον οποίο τοποθέτησε στην γρουσούζικη θέση υπ' αριθμόν 13 της λίστας που αυτός σχεδίασε και κυκλοφόρησε όπως αποδεικνύεται με το παρακάτω τεκμήριο:>Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
- Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (...)
14)ddl449
ban 13 ωρών που θεωρώ ότι το έχει εκτίσει! (11:18 η πρώτη του σημερινή δημοσίευση σαφώς πάνω από 13 ώρες από τις 20:30 της προηγούμενης που του ανακοινώθηκε δημοσίως το μπαν). Σε επόμενη παρόμοια ατασθαλία το μπαν θα είναι 13 τερμένων… και τότε όταν θα ξαναγράψει στο φόρουμ θα έχει βαμμένα ψεύτικα μαλλιά και κανένα κάμπριο για να τονώσει την κρίση της μέσης ηλικίας στην οποία θα βρίσκεται...
Ο προτεινόμενος και politically correct τρόπος σε λίστες ώστε κανένας να μην έχει τον αριθμό 13 είναι είτε να καταργηθεί τελείως (για έναν αριθμό δεν πειράζει λίγο πάνω λίγο κάτω) είτε:
12. τάδε- τάδε ή αντί αυτού το: επόμενος. τάδε
- τάδε κοκ
- ο Ορέστης μπαν ξανά για το σέρβις του μαγαζιού που μας έστειλε. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε επαρκώς γεμάτα πιάτα μπροστά μας....
- ο Θωμάς που κατ’ επανάληψη και με τρόπους που θύμιζαν Αρτέμη Μάτσα στα 'χειρότερά του' προσπάθησε να κερδίσει την εύνοια του mod…. Ήρθε και με πήρε με το πρίμιουμ όχημά του περιποιημένο και καθαρό, με κουβάλησε για να μην οδηγήσω, μου μίλαγε στον πληθυντικό, με έκατσε μπροστά, να μου βάλει μουσική, να με ταΐσει να με ποτίσει, να μου βγάλει ομπρέλα, μόνο που δεν έπεσε κάτω να πατήσω αυτόν για να μην βραχούν οι σόλες μου.... Και το πιο τραγικό, συνέχεια ελαφριά καμπουριασμένος έτριβε με το ένα χέρι του το άλλο....
- οι καπνιστές μεγάλο μπαν που με τσικνίσανε τόσο που βρώμαγα απίστευτα και κόντεψα να εκδιωχθώ από το συζυγικό κρεβάτι και να κοιμηθώ στο μπαλκόνι (ξέρω ποιοι είστε οι δύο που κάθονταν απέναντι και λίγο δεξιά μου και που το ρεύμα έφερνε το καπνό σας επάνω μου, σας έχω και σε φωτογραφικό ντοκουμέντο).
- ο Nikos! μπαν για την προτίμησή του στα παϊδάκια που έχουν πολλά κόκαλα και λίγο κρέας και είναι και ακριβά (και για να έχω δικαιολογία να ζητήσω να οδηγήσω το κάρτ του).
- ο aliask μπαν επειδή έφερε τη σπάνια Laguna coupe και δεν φρόντισε να μας καλέσει να την επεξεργαστούμε και να του την φτύσουμε! Για αυτό του την ματιάσαμε!
**Ξεμπαν **(εισαγάγω νέο όρο στο forum). Σύνθετη λέξη από το ακυρωτικό λήμμα ξε- και το γνωστό μπαν (ban).
-Ξεμπαν ο Ορέστης αφού έπλυνε τα πιάτα και επειδή πρότεινε και οργάνωσε την όλη κατάσταση.
-Ξεμπαν ο Θωμάς επειδή τελικά κατάφερε και την κέρδισε την εύνοια του mod!
-Ξεμπάν ο Νίκος επειδή χάρη σε αυτόν φάγαμε… και επειδή θα με αφήσει να πάω βόλτα με το καρτ του... ευσεβείς πόθοι!
-Ξεμπαν οι καπνιστές επειδή επιτρεπόταν… τη γλυτώσατε….
-Ξεμπαν ο aliask γιατί το όχημα είναι κούκλα! φτου φτου...Ωραία ήταν, να το ξανακάνουμε. Και για Πελοπόννησο που είπατε ναι, εκεί έχει γουρουνοπούλες και παστά κρέατα… Και ο bill33 θα μας συμβουλέψει. Και έχει και οδήγημα… για να μην ξεχνιόμαστε!
-
-
Δωσε!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δωσε!!!Θα περιμενω και την απαντηση των υπολοιπων της παρεας
-
Κάνε με ταγκ στα παϊδάκια
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κάνε με ταγκ στα παϊδάκιαθα το διορθωσω
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
χα!! ο Ευθύμης έχει πιο πολλά στο πιάτο του!!ναι, γιατι εχει μονο ενα ( ) πιατο με αποφαγια...
Δωσε!!!
Θα περιμενω και την απαντηση των υπολοιπων της παρεας
-
Μιλαμε για ποιοτητα!!!!
-
Ελπιζω να μην περιμένεις και δική μου απάντηση μιας και δεν έχω πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ελπιζω να μην περιμένεις και δική μου απάντηση μιας και δεν έχω πρόβλημα. -
Στην Πελοπόνησσο πάντως και να πάμε δεν χρειάζομαι άλογα.Ξέρω τους δρόμους αρκετά καλά άρα θα κατέβω με τα 110 εξαγριωμένα
Ο Bill όταν θα πάμε προς τα κάτω θα έρθει δεν θα μας συμβουλέψει απλά -
με το γκολφ θα ερθεις?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
με το γκολφ θα ερθεις?Μπα το golf έχει κάτι μουλάρια.Κάποτε ήταν 75 τώρα δεν ξέρω πόσα είναι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δωσε!!!
Θα περιμενω και την απαντηση των υπολοιπων της παρεας
Θωμά, δεν έχω πρόβλημα.
-
Βασικα... την εχει ανεβασει προ πολλου!!
-
Σε ευχαριστω Ernani
-
Βάλτε ρε κανένα όνομα στις φωτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλτε ρε κανένα όνομα στις φωτόΣτο facebook ή εδώ?
-
Εδώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΕδώΚαλα ντε.Δεν καταλάβαμε συγνώμη
Μήπως όμως να πάρουμε άδεια από τα μέλη που απεικονίζονται?
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις