-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οταν εμενα Ηλιουπολη πηγαινα εκει...Τωρα απο τα μερη μας μονο στο Ιλιον...Μετα συγχωρησεως, αλλα χειροτερη περιοχη απο την Ηλιουπολη δεν υπαρχει. (Στις πλατειες αναφερομαι)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν την προηγούμενη που συνέβει αυτό τα ευέλικτα άκρα του τραπεζιού κανόνισαν το κεντρικό τμήμα δυσκίνητο τμήμα σε μία πρωτότυπη εφαρμογή της τακτικής σφύρας-άκμωνος σκουπίζωντας ότι είχε μέινει
Είμαστε δυνατά πηρούνια onyx μην φοβάσε
Άσε που αν πάμε πριν για πιτόγυρα δεν θα μπορεί να φάει κανένας μετάΠρος Θεού, δε θα ήθελα να μειώσω την κοψιδιακή ικανότητα με πιτόγυρα.... Η προσυγκέντρωση θα μπορούσε να γίνει από τώρα μέχρι μία μέρα πιο πριν, όπως μαζευτήκανε οι του Πηλίου στο Σύνταγμα. Εκεί θα μπορούσε να συζητηθεί και τυχόν carpooling ώστε να εξασφαλιστεί και η ασφαλής επιστροφή όσων πίνουν.
Χαίρομαι πάντως που βλέπω να υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία και στρατηγική τεχνογνωσία για την εφαρμογή ειδικών σχηματισμών και τεχνικών ανάλογων αυτών που θαυμάζουμε από τις ρωμαϊκές λεγεώνες στα Αστερίξ!! -
Με τόση μπριτζόλα βρε όνυξ τι αλκοόλ... Ή σόδες θα πίνουμε ή τα 1-2 ποτηράκια θα έχουν αφανιστεί από την αναλογία κρέατος/ποτού
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Λοιπόν την προηγούμενη που συνέβει αυτό τα ευέλικτα άκρα του τραπεζιού κανόνισαν το κεντρικό δυσκίνητο τμήμα σε μία πρωτότυπη εφαρμογή της τακτικής σφύρας-άκμωνος σκουπίζωντας ότι είχε μέινει
Είμαστε δυνατά πηρούνια onyx μην φοβάσε
Άσε που αν πάμε πριν για πιτόγυρα δεν θα μπορεί να φάει κανένας μετάΠρος Θεού, δε θα ήθελα να μειώσω την κοψιδιακή ικανότητα με πιτόγυρα.... Η προσυγκέντρωση θα μπορούσε να γίνει από τώρα μέχρι μία μέρα πιο πριν, όπως μαζευτήκανε οι του Πηλίου στο Σύνταγμα. Εκεί θα μπορούσε να συζητηθεί και τυχόν carpooling ώστε να εξασφαλιστεί και η ασφαλής επιστροφή όσων πίνουν.
Χαίρομαι πάντως που βλέπω να υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία και στρατηγική τεχνογνωσία για την εφαρμογή ειδικών σχηματισμών και τεχνικών ανάλογων αυτών που θαυμάζουμε από τις ρωμαϊκές λεγεώνες στα Αστερίξ!!Διόρθωσα και κάτι που είχα γράψει λάθος
Βασικά το φαγητό όταν τρώνε πολλά άτομα θέλει στρατηγική αλλιώς δεν τρως
Τώρα μάλλον ένα-δύο ποτηράκια το πολύ θα πιούμε καθώς όπως είπε κι ο ddl μάλλον σόδες θα πείνουμε μετά μπας και καταφέρουμε να ξεφουσκώσουμε για να πάμε σπίτι -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα πιο πολλα Mac κλεινουν γαμωτο...
Εχω στεκι στο Ελληνικο/Αλιμο ειναι διπλα και το Αμαξοστασιο της ΕΘΕΛ, διπλα εχει και ενα συνεργειο Μερκ που χαζευω κατι μουσειακα καλα ειναι
το συνεργείο αυτό είναι ενός φίλου
-
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus
10) Nikos!
11)kotetsi
12)Nikos Pappas
13)onyx (μας παρακολουθεί )
15)ddl449
16) Thάnos (?)
17)Wagner669
18)Govus
19)Volvozeus
20)lokatzis(?)
21)Angel(?)
22)Dodger(?)
23)μέλος έκπληξη -
Οι γυναικες επιτρεπονται;
-
Χμ?
Μαλλόν θα είναι μόνη της να ακούει 25 άντρες να συζητάνε?
Αν αντέχει επίτρέπονται -
Αν πρόκειται να φας παντόφλα.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αν πρόκειται να φας παντόφλα.Και καλά είναι μόνο παντόφλα
τίποτα ξύλινο μην είναι τύπου τσόκαρο -
Όταν είπε ξύλινο μου ήρθαν διάφορα στο μυαλό. http://www.classical-orchestra.gr/img/Piano_1_big_1_nu_705253CD.jpg
Ρε έχει πλάκα να μιλάμε μόνοι μας, γεμίζουμε το φόρουμ άθλιες υπογραφές
-
-
Αν ειναι μελλουσα κατοχος DS3 THP το σωζει;
-
Ας απαντήσει ο Γαλλοπουλόφιλος, εγώ δεν ασχολούμαι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ας απαντήσει ο Γαλλοπουλόφιλος, εγώ δεν ασχολούμαι(πλάκα κάνω )
Αν ειναι μελλουσα κατοχος DS3 THP το σωζει;
Άνετα
-
Ακούς Ταύρε.Φέρε και την Ταυρίνα να έχει παρέα η κοπέλα
-
Ακους Ταυρε;
(τι παιχτηκε βασικα; Θελει να φερει την Ταυρινα και το σκεφτοταν; )Count me in.
Επισης ειπε θα ερθει ο Orestis.D, δεν θα ειδε το θρεντ μαλλον.
Αν ειναι να υπαρχει κι αλλος γυναικειος πλυθησμος τοτε σιγουρα μεσα κι η κοπελα μου, αλλιως πιθανοτατα ναι, θα το δει και θα αποφασισει.Ποτε κλεινεις αριθμο στο μαγαζι;
-
Δευτέρα.
Πω έχασα τα πρωτεία ως ο μοναδικός Ορέστης
Όχι απλά αν μπορεί η ταυρίνα για να μην σαλτάρει η δικία σου μέσα σε τόσους άντρες -
Αρα κρατα σιγουρα εμενα + Ορεστη για την ωρα, για να βγαλεις το νουμερο. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αν τελικα ειμαστε και 2-3 παραπανω απο το νουμερο που θα του πεις, λιγοτεροι να μην ειμαστε ειναι το θεμα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αρα κρατα σιγουρα εμενα + Ορεστη για την ωρα, για να βγαλεις το νουμερο. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αν τελικα ειμαστε και 2-3 παραπανω απο το νουμερο που θα του πεις, λιγοτεροι να μην ειμαστε ειναι το θεμα.Βασικά με το περισσότεροι είναι το θέμα όχι με το λιγότεροι
Γιατί να είμαστε παραπάνω από το νούμερο .Σκοπεέυεται να μου φέρεται κανένα τρένο τελευταία στιγμή
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις