-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Προσπαθώ να καταλάβω τι χρόνο χρησιμοποιεί, προφανώς ελπίζει όλες οι θρησκείες να πρεσβεύσουν τα ίδια στο μέλλον το 'Θα' λείπει ποιητική αδεία ....
Είμαι ανορθόγραφος και βιαστικός. Εάν και κατά ποσόν αντιληπτός είμαι , είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Σχόλια επί του νοήματος μελετώ. Επί της ορθογραφίας σχόλια τα έχω χεσμένα.
Πρεσβεύω και εννοώ απερίφραστα, ότι όλες οι θρησκείες δεν είναι ίδιες………….
Υπάρχουν αυτές με τα εγκληματικά υπόβαθρα, και οι ‘αγαπάτε τον πλησίον σας ως εαυτόν’….. διαλέγετε και παίρνεται. Μα δηλώσετε…… για να πάρω θυμιατό η γιαταγάνι. Δεν έχω προσωπικά κανέναν ενδοιασμό, εκπαιδεύτηκα κατάλληλα……
Α. -
Εβίβα
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
. Μα δηλώσετε…… για να πάρω θυμιατό η γιαταγάνι. Δεν έχω προσωπικά κανέναν ενδοιασμό, εκπαιδεύτηκα κατάλληλα……
Α.Αντωνη σε φανταζομαι με το ασκονα με φουλ λοκ αναποδο με το ενα χερι καιμε το αριστερο εξω απο το παραθυρο με το γιαταγκαν.
Και αμα θελει καμια αδελφουλα παραβατικη ας κοπιασει!! -
Θυμιατό-γιαταγιάνι, θα ήταν πολύ πρώτο! Τον στέλνεις στον άλλο κόσμο και ταυτόχρονα προσεύχεσαι για την ψυχή του
-
Σκηνικό screwdrivers με νότη στην πλατεία
-
Aυριο στη γειτονιά μου έρχεται ο οικουμενικος τραγος. Μεθαύριο από τη δουλειά. Υπομονή. Μεσαίωνας είναι, θα περάσει
-
Αν και μου είναι πολύ ελάχιστα παραπάνω συμπαθής από σένα -για να καταλάβεις σε τι εκτίμηση τον έχω- φαίνεται να μην αντιλαμβάνεσαι ότι έχει δικαίωμα κυκλοφορίας και στην γειτονιά σου, οχι βέβαια στο σπίτι σου και στη δουλειά σου εφόσον δεν πρόκειται για 'το μαγαζάκι σου'.
Οπότε μάλλον αυτός δεν φέρνει τον Μεσαίωνα, αλλά εκμεταλλεύεται την δημοκρατία στην οποία ζεί. την ίδια που εκμεταλλεύεσαι και εσύ για να νομίζεις οτι ζεις στον Μεσαίωνα. Είστε πάτσι ... -
mind-------->bLoWn
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οπότε μάλλον αυτός δεν φέρνει τον Μεσαίωνα, αλλά εκμεταλλεύεται την δημοκρατία στην οποία ζεί.
σκεψου πως μπορει και τα δυο να ειναι αληθη.
ο γρεο εκαμνε μια κριση για τη θρησκεια και τους τραγους της.
κατα ποιο τροπο αυτη αμφισβητει τις ελευθεριες τους; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εβίβα
…..Και σίγουρα όχι, διότι περίμενα τον Άδωνη στον Νίκο, όπου έκανα και παρεμβάσεις.
Α. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
. Μα δηλώσετε…… για να πάρω θυμιατό η γιαταγάνι. Δεν έχω προσωπικά κανέναν ενδοιασμό, εκπαιδεύτηκα κατάλληλα……
Α.Αντωνη σε φανταζομαι με το ασκονα με φουλ λοκ αναποδο με το ενα χερι καιμε το αριστερο εξω απο το παραθυρο με το γιαταγκαν.
Και αμα θελει καμια αδελφουλα παραβατικη ας κοπιασει!!
Περίπου έτσι?.
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%AF%CE%B1
μπρρρρρρρρρρρρρρρ
Α. -
Περίπου έτσι?.
μπρρρρρρρρρρρρρρρ
Α.Και ο αποκεφαλισθείς ισλαμιστής είναι .
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:
Σκηνικό screwdrivers με νότη στην πλατεία
Που κολαει ο Νότης με τα κατσαβίδια?.
Α. -
Το screwdriver ειναι κοκτεηλ κυριε αντωνη!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το screwdriver ειναι κοκτεηλ κυριε αντωνη!που ανακατευεται με κατσαβιδι,αντι για σεικερ.Πεστα ολα να καταλαβει ο ανθρωπος ρε!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυριο στη γειτονιά μου έρχεται ο οικουμενικος τραγος. Μεθαύριο από τη δουλειά. Υπομονή. Μεσαίωνας είναι, θα περάσει
Συνηθίζουν οι «τράγοι» να ‘βόσκουν’ όπου και τα ζαγάρια……..
Α. -
και τρίβονται και στην γκλίτσα του τσοπάνη, να τα λέμε όλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περίπου έτσι?.
μπρρρρρρρρρρρρρρρ
Α.Και ο αποκεφαλισθείς ισλαμιστής είναι .
Κατ’ εσένα και εμένα ναι, κατ’ αυτούς ‘χλιαρός’, άρα άπιστος........
Α. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Οπότε μάλλον αυτός δεν φέρνει τον Μεσαίωνα, αλλά εκμεταλλεύεται την δημοκρατία στην οποία ζεί.
κατα ποιο τροπο αυτη αμφισβητει τις ελευθεριες τους;
Και μια και ζωοποιούμε τον κλήρο!........ ναι υπάρχουν και θα υπάρχουν και γίδια, μα υπάρχουν και αγαπημένα προβατάκια, που και στην ουσία, δίνουν τον βασικό τόνο.
Α. -
κατα ποιο τροπο αυτη αμφισβητει τις ελευθεριες τους;
Και μια και ζωοποιούμε τον κλήρο!........ ναι υπάρχουν και θα υπάρχουν και γίδια, μα υπάρχουν και αγαπημένα προβατάκια, που και στην ουσία, δίνουν τον βασικό τόνο.
Α.Ψάρι δεν είναι;
Περί εκκλησίας [#3]