-
Ρε Βασίλη, θα φροντίσω να μην πάει στα αζήτητα...δεν γίνεται...
-
Το θέμα δεν ειναι επαναλαμβάνω το ζύγισμα.Αλλα είναι η αντιμετώπιση του συναθλητή σου, και βέβαια η αντιμετώπιση στον συναθλητή σου. Ποιος που και γιατί.
Οταν λοιπόν γράφονται περι παντελονιών και τα λοιπά, πρέπει και να αιτιολογούνται.Οπως επίσης και αν τελικά υπάρχει λανθασμένη εντύπωση, θα πρέπει να διορθώνετε δημοσίως, αφού δημοσίως εγινε και η νήξη.Σε πληροφορώ, οτι εμείς που δεν γνωρίζουμε το θέμα, πιο πολύ εντύπωση μας εκανε το θέμα, οτι ο συναθλητής σου δεν δέχτηκε τα συγχαρητήριά σου, παρά το αν ήταν παράνομος ή οχι.Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ - αρα δεν ήταν παράνομνος.
Χρονια Πολλά στην οικογένεια!!!!
-
Καταρχάς,δεν είπα ότι δεν δέχτηκε τα συγχαρητήρια μου! Είπα ότι λυπάμαι που του έδωσα συγχαρητήρια...- Τι δεν ξέρεις τι έγινε; Δεν κατάλαβες οτι δεν ζυγίστηκε κανένα αγωνιστικό αυτοκίνητο πουθενά στον αγώνα...-στον 1ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος..?? τέρμα το θέμα....-και οσο για τα παντελόνια ισχύει οτι έγραψα.
-
Επειδή δημιουργήθηκε σύγχυση, το θέμα μας αφορά το συναθλητή μου Χριστόφορο και το βάρος του VW Golf EE/11. Το θέμα είναι στην ΕΘΕΑ, ζύγισμα δεν υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως επίσης και ο συναθλητής μου δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία F2 (1000 κιλά minimum), αλλά όπως λέει ο ίδιος το κατάλαβε μετά την 1η ειδική και έκρινε...ότι..θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατηγορία F2....και...αν τον ζύγιζαν...το ρίσκο...δικό του.
Ζάχος Βαγγέλης -
Για να βάλω και άλλο ένα δυσάρεστο (απαράδεκτο) συμβάν κατά τη διάρκεια του Φίλιππος, θα αναφερθώ στους χρόνους της 2ης και 4ης ειδικής που ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!!
Συγκεκριμένα στο πρώτο μας πέρασμα κάναμε 11:00 και μας δόθηκε 11:37, και στο 2ο κάναμε 10:57 και πήραμε 11:57.
Οι αληθινοί χρόνοι μας είναι καταγεγραμμένοι στο in car , το οποίο έχει δοθεί και στον ΣΟΑΑΒΕ.
Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, ο χρόνος του in car στο Πολυδένδρι1 ήταν ακριβώς ίδιος με αυτόν που μας δόθηκε.
Δεν βάζω το θέμα για να πω ότι αδικηθήκαμε. Πιθανώς και οι υπόλοιποι να είχαν θέματα.
Ομως σε αγώνα ράλλυ το 2011, και με σύστημα χρονομέτρησης που το πληρώνει τόσο η οργάνωση όσο και οι αγωνιζόμενοι (ενοικίαση του σένσορα), είναι απαράδεκτο να έχουμε τέτοια χοντρά θέματα.
Θα επιστρέψουμε στις εποχές που χρονομετρούσε και ο συνοδηγός .....
-
φιλε κωστα για το χρονο της ss4 ειναι για ολους το ιδιο αφου το ρολοι στο σταρτ ειχε διαφορα ενα ολοκληρο λεπτο απο το στοπ!το αναφεραμε και μας ειπαν οτι ειναι για ολους το ιδιο!Λαθος αλλα χωρις επιπτωσεις!για την ss2 πραγματικα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω!οσο για αυτο που λες για τον συνοδηγο, δεν θα πρεπει να υπαρχει στιγμη που να επαναπαυεσαι στους αλλους (μηχανιματα κριτες εφορους κα)! και αυτος ο αγωνας ηταν αν μη τι αλλο μια τρανταχτη επιβεβαιωση αυτου! απο που να αρχησω και που να τελειωσω, απο το γεγονος οτι εβγαλαν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ τις ελληνικες σημαιες μαζι με τις ομαδες αιματος απο το αυτοκινητο μου?ενω 10+ τουλαχιστον αλλα αυτοκινητα τα ειχαν κανονικα καθ ολη τη διαρκεια του αγωνα!Απο το απιστευτο οτι εβαλαν τα Α6 (και 'σενα μαζι) να κλεισετε τις τρυπες απο τα προβολακια στον προφυλακτηρα? και αλλα τραγελαφικα! το δυσαρεστο ομως ειναι οτι καποιοι- το λιγοτερο αχρηστοι- εκαναν το λαθος και σας ειπαν να κανετε κατι το οποιο ειναι εναντια στην ομολογκασιον και σεις το κανατε! αυτο ειναι φιλε μου το ασχημο δυστυχως!κατι που το φωναζουν καιρο οι παλιοι για εμας τους ''νεους''-και μη- αγωνιζομενους.....''ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ!!!!!!'' αλλα εμεις τιποτα!εμενα φιλε εβαλαν χερι στο αμαξι μου και ξεκολησαν τις σημαιες και τις ομαδες αιματος οταν ο μηχανικος μου ειχε γυρισμενη την πλατη!και μετα εγινε το ελα να δεις!αν ημουν εγω προφανως να το ειχα φαει αμασητο!προς τιμην του μετα το τελος του αγωνα ο αληταρχης του αγωνα μας ζητησε συγνωμη! τι να λεμε τωρα για χρονομετρα.....?εδω απο ρολοι σε ρολοι εβρισκες τρελες διαφορες!σιγα μη δεν κανανε λαθος!ρωτησε κανεις ποσοι απο τους κριτες ειχαν διλπωμα κριτη ή αν ειχε ξανακανει τραπεζακι?
πραγματικα φιλικα
-
Προς τους τρεις προλαλήσαντες:
Έχετε κάνει επίσημες αναφορές στην ΕΘΕΑ για όλα όσα αναφέρετε εδώ; Αν ναι, ποιες είναι οι διορθωτικές ενέργειες που έγιναν για όλα αυτά τα κουφά που αναφέρονται; Αν όχι, μήπως θα έπρεπε να τις κάνετε βρε παιδιά μπας και διορθωθεί ποτέ κάτι;Πάντως, αν διαβάσει τυχαία αυτό το topic κάποιος που απλώς ενδιαφέρεται λίγο για το σπορ, είναι πολύ απίθανο να ξανασχοληθεί ποτέ με τους ελληνικούς αγώνες.
17ο Ράλλυ Φίλιππος 2011