-
Καλημέρα σας,
θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά αυτόματου ή ημιαυτόματου αυτοκινήτου.
Είμαι καινούργια οδηγός και άσχετη από αυτοκίνητα!!!!!!!!!
Help!!!!
Καταρχήν αυτόματο ή ημιαυτόματο?
Θα ήθελα από 1200-1400 κυβικά, πάνω απο 75 άλογα και με τιμή μέχρι 14.000 το πολύ 15.000 euro.
Το θέλω για χρήση εντός πόλης , αλλά και για επαρχιακούς δρόμους.... -
Καλημέρα σας,
Help!!!!
Θα ήθελα από 1200-1400 κυβικά, πάνω απο 75 άλογα και με τιμή μέχρι 14.000 το πολύ 15.000 euro.
Καλημέρα σας,
Help!!!!
καλωστην
ειναι αυτοματο σαζμαν... και οχι αυτοματη μηχανη -
Aυτοκίνητο με αυτόματο κινητήρα;
Εννοείς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μια απλή παρουσίαση εδώ.
Έχεις εμπειρία στην οδήγηση με κάποιο αυτοκίνητο; Αν ναι, ποιο; Πόσα km κάνεις περίπου το έτος; Αν όχι, πόσα υπολογίζεις; Γενικά πες ότι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο -
Εγώ ποντάρω από τώρα για διπλοσύμπλεκτο με τούρμπο και 17'' ζάντες, άλλωστε είναι ιδανικό για χρήση πόλης με ολίγη από επαρχιακούς δρόμους από κάποιον αρχάριο .
-
ναι αυτοματο σαζμαν... και οχι αυτοματη μηχανη
σας είπα είμαι άσχετη!!!!
εμπειρία στην οδήγηση καμία!!!!
απλα λόγο εργασίας το αυτοκίνητο το χρειάζομαι και για επαρχιακό δρόμο.
υπολογίζω καθημερινά περίπου 70με 80 χλμ! -
Από άποψη χώρων τι απαιτήσεις έχεις;
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ ποντάρω από τώρα για διπλοσύμπλεκτο με τούρμπο και 17'' ζάντες, άλλωστε είναι ιδανικό για χρήση πόλης με ολίγη από επαρχιακούς δρόμους από κάποιον αρχάριο .Yaris mmt η πρόταση μου. Έχει καλό after sales, και σε συνδυασμό με τα πολλά χιλιόμετρα που θες να κάνεις, την σχετική έλλειψη εμπειρίας, και το χαμηλό σχετικά κόστος αγοράς/χρήσης πιστεύω πως είναι μία καλή πρόταση για την περίπτωση σου.
-
Εγώ ποντάρω από τώρα για διπλοσύμπλεκτο με τούρμπο και 17'' ζάντες, άλλωστε είναι ιδανικό για χρήση πόλης με ολίγη από επαρχιακούς δρόμους από κάποιον αρχάριο .
μάρκα?μοντέλο?έχεις οδηγήσει κάποιο αυτοκίνητο σ αυτη την κατηγορία
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από άποψη χώρων τι απαιτήσεις έχεις;θα ήθελα να χωράει κάποιες αποσκευές,πάντα σε λογικά πλαίσια!!
-
Απλά να ξέρεις οτι τα αυτόματα έχουν λίγο πιο αυξημένη κατανάλωση.
Επίσης μια και είσαι νέα οδηγός, εαν μάθεις να οδηγάς με αυτόματο, πολύ δύσκολα κάποια στιγμή θα καταφέρεις να οδηγήσεις
αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο ( εννοώ αυτά που δίπλα στο δεξί σου χέρι έχουν ένα λεβιέ με 5 νούμερα πάνω και το γράμμα R).
Πάντως θεωρώ οτι κάτι σε yaris που ειπωθηκε είναι μια καλή περίπτωση. -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Απλά να ξέρεις οτι τα αυτόματα έχουν λίγο πιο αυξημένη κατανάλωση.
Επίσης μια και είσαι νέα οδηγός, εαν μάθεις να οδηγάς με αυτόματο, πολύ δύσκολα κάποια στιγμή θα καταφέρεις να οδηγήσεις
αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο ( εννοώ αυτά που δίπλα στο δεξί σου χέρι έχουν ένα λεβιέ με 5 νούμερα πάνω και το γράμμα R).
Πάντως θεωρώ οτι κάτι σε yaris που ειπωθηκε είναι μια καλή περίπτωση.Όχι, δεν έχουν όλα αυξημένη κατανάλωση. Εξαρτάται από τον τύπο του κιβωτίου.
Από κει και πέρα, προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να οδηγήσει χειροκίνητο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ ποντάρω από τώρα για διπλοσύμπλεκτο με τούρμπο και 17'' ζάντες, άλλωστε είναι ιδανικό για χρήση πόλης με ολίγη από επαρχιακούς δρόμους από κάποιον αρχάριο .Γιατί φοβάσαι να το κατονομάσεις;
Θα σου δώσω το πρώτο γράμμα: P_ _ _ -
Αν αναφέρεσαι στο Pixo, νομίζω δεν έχει sport pack με 17''. Μπορεί και να κάνω λάθος. Πολύ καλό αυτοκίνητο κατά τα άλλα.
-
τι λέτε για amt mitsubishi colt, Daihatsu Sirion?
-
VW Polo 1.2 105HP DSG το TREDLINE νομίζω πως θα είναι καλό για αυτά που ζητάς.Λίγο τσιμπημένη τιμή βεβαία αλα έχει καλές επιδώσεις και πολύ καλούς χώρους.
-
Ν' αγιάσει το στόμα σου άνθρωπέ μου. Επιτέλους, όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω έστω και με γρίφους?
Όλα νιανιά ρε τα θέλετε? -
+1 σε 1.2T dsg (ότι εμφάνιση σου κάνει κλικ).
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ