-
Γεια σας παιδιά
Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Σκέφτομαι να αγοράσω το skoda yeti το οποίο στη δευτερη έκδοση στο R-CD διαθέτει θύρα AUX και δυστυχώς όχι USB όπωςτο auris ή το ceed. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν διαθέτω ένα κλασικό mp3 player που διαθετει θύρα για έξοδο σε USB και έχει έξοδο ακουστικών, μπορεί να συνδεθεί σε θύρα AUX για αναπαραγωγή των φακέλων του; Πώς γίνεται αυτό; Αν όχι, τι λύση προτείνετε;
-
Γεια σας παιδιά
Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Σκέφτομαι να αγοράσω το skoda yeti το οποίο στη δευτερη έκδοση στο R-CD διαθέτει θύρα AUX και δυστυχώς όχι USB όπωςτο auris ή το ceed. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν διαθέτω ένα κλασικό mp3 player που διαθετει θύρα για έξοδο σε USB και έχει έξοδο ακουστικών, μπορεί να συνδεθεί σε θύρα AUX για αναπαραγωγή των φακέλων του; Πώς γίνεται αυτό; Αν όχι, τι λύση προτείνετε;
-
Γεια σας παιδιά
-
Αγοράζεις ένα καλώδιο ήχου minijack και από τις δύο πλευρές (το λεγόμενο και καρφί) συνδέεις την έξοδο ακουστικών του mp3 Player με την aux του ηχοσυστήματος, ενεργοποιείς την aux και αυτό είναι. Εννοειται ότι ο έλεγχος του mp3 γίνεται από την ίδια τη συσκευή, και απλά χρησιμοποιούνται τα ηχεία του αυτοκινήτου για την αναπαραγωγή του ήχου.
Το μόνο θέμα με την προσέγγιση αυτή είναι μήπως δεν έχεις δυνατό/ποιοτικό ήχο, καθώς πρόκεται για εξωτερική πηγή χωρίς προενίσχυση (δηλαδή δεν παρεμβάλλεται ένας ενισχυτής να δυναμώσει το σήμα από το mp3 player πριν αυτό καταλήξει στο ηχοσύστημα). θα σου πρότεινα να πάρει το mp3 player, το εν λόγω καλώδιο (είναι φθηνό, περίπου 3 ευρώ ένα απλό) να πας στην αντιπροσωπεία και να το δοκιμάσεις επί τόπου έτσι, ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει...
Εναλλακτικά, αν το ηχοσύστημα έχει υποδοχή για σιντιέρα, υπάρχει στην αγορά αντάπτορας για ipod, που επιτρέπει στο ηχοσύστημα να βλέπει τη συσκευή από αυτήν την οδό. Είναι όμως ακριβή λύση (άνω των 100 ευρώ νομίζω) και θέλει ψάξιμο για συμβατότητα.
-
0.60€ κάνει.
Έλεγχο από το ηχοσύστημα, όπως λέει και ο κόνος, με aux δεν πρόκειται να έχεις. Φαντάσου ότι τα ηχεία του αυτοκινήτου σου παίρνουν τη θέση των ακουστικών σου. -
Ρίξε μια ματιά σε αυτά:
http://www.kufatec.de/shop/product_info ... di-VW.html (Είναι συμβατό με το rcd 310 αλλά το 510 δεν το αναφέρει... Εσυ ποιό έχεις)
http://www.kufatec.de/shop/product_info ... fit--.html (Στην αντιπροσωπεία νομίζω είναι πολυ φθηνότερο)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι usb μπορεί να μπει, είτε το εργοστασιακό είτε το after market.
-
Αγόρασα Skoda Yeti 1.8 πριν ένα χρόνο. Με ενοχλούσε κι εμένα το γεγονός ότι το ηχοσύστημα δεν είχε θυρα USB και τελικά η αντιπροσωπεία μου το αντικατέστησε με άλλο της LG που διαθέτει USB, οπότε όλα μια χαρά.
Αν δεν το έχεις πάρει ήδη το αυτοκίνητο, ζήτησε κι εσύ την αλλαγή του CD Player με άλλο πιο σύγχρονο από αυτό που βάζει η SKODA.
USB - AUX