-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Δεν ανοίγουν όλα τα μοτέρ το ίδιο, αν πρέπει να αρχίσουμε αναλύσεις για το αυτονόητο, τι να πω...
εχεις καποια αποψη για το ποια μοτερ ανοιγουν περισσοτερο η λιγοτερο και μετα απο ποσχα χλμ;
εχουν καποια ιδιαιτερη τεχνολογια τα μοτερ που ανοιγουν; (η εκεινα που κλεινουν);
εκτος κι αν τα μοτερ που μας αρεσουν, ανοιγουν με τα χλμ και τα αλλα που δεν μας αρεσουν κλεινουν.
Δεν έχει να κάνει με καμιά ιδιαίτερη τεχνολογία, έχει να κάνει με τα μέταλλα και τις ανοχές που έχει επιλέξει το κάθε εργοστάσιο στο εκάστοτε μοτέρ. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα αυτοκίνητα τι ισχύει, ξέρω όμως οτι και στα Χόντα, αλλά και στα Σαξόραλλα τα μοτέρ έπαιρναν τα πάνω τους αρκετά μετά από κάποιον σημαντικό αριθμό χιλιομέτρων. Δεν ανέφερα ποτέ οτι 'ανοίγει μόνο εκείνο που με συμφέρει, άρα ΥΠΕΡΑΤΟΥ'. Μύγες να ψάξεις αλλού, εγώ τις σκότωσα.
αρα μπορει να συμβαινει και σε ολα τα υπολοιπα μοτερ, οποτε ακυρο για τα honda. δεν ειναι κατι το διαστημικο
Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω? Είπα, σε κάποια μοτέρ συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό απ' οτι σε άλλα, είναι λογικό, αν είναι δυνατόν να είναι και να φέρονται όλα ίδια.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
a re papatza.οδηγησε μια φορα ταπερ η απλα honda κ ελα να μιλησεις, κ να δεις αν εχει δυναμη η ατμοσφαιρα με το vtec η οχι.o ρεντ ελεγε για το μιτο155 που μπροστα του το ταπερ ειναι πολυ βαρυ...ε λοιπον 80-180 μετρηση το ενα ειχε 16 sec k το μιτο 22.7 , μιλαμε για τρελη δυσκολια ...κ για αλλη μια φορα το fn2 type r ειναι σχεδον 220 αλογα οχι 201..κ σε πιστα ειναι πιο γρηγορο απο το golf gti ετσι απλα.Honda Civic Type-R -05
Honda Civic 1.8 -06και
Volkswagen Golf GTI -06 195 τροχό...- αλλοδαπό δυναμόμετρο http://www.rototestinstitute.org/
-
κανενα type r fn2 δεν ειναι η κορυφαια εκδοση ατμοσφαιρικου , το mugen fn2 με τα 240 αλογα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ειναι το κορυφαιο κ στην πιστα κ εκτος δεν κυνηγιεται απο κανενα s3 κανενα golfoleon κ λοιπους κουβαδες του γκρουπ...http://www.fastestlaps.com/tracks/bedfo ... 62008.html
1.28.60 ετσι απλα ατμοσφαιρικα...ξερω το fastestlaps δεν ειναι αξιοπιοστο κλασικα ....
tsi διλιτρο εχω κ ξερω τι κανει , απαγορευεται να μην μ αρεσει κ να το κραζω ? τα προβληματα που εχει βγαλει σ εμενα αντισταθμιζουν την ροπη κ το τραβηγμα του . -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
κανενα type r fn2 δεν ειναι η κορυφαια εκδοση ατμοσφαιρικου , το mugen fn2 με τα 240 αλογα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ειναι το κορυφαιο κ στην πιστα κ εκτος δεν κυνηγιεται απο κανενα s3 κανενα golfoleon κ λοιπους κουβαδες του γκρουπ...http://www.fastestlaps.com/tracks/bedfo ... 62008.html
1.28.60 ετσι απλα ατμοσφαιρικα...ξερω το fastestlaps δεν ειναι αξιοπιοστο κλασικα ....
tsi διλιτρο εχω κ ξερω τι κανει , απαγορευεται να μην μ αρεσει κ να το κραζω ? τα προβληματα που εχει βγαλει σ εμενα αντισταθμιζουν την ροπη κ το τραβηγμα του .Ναι το Σιβικ είναι η επιτομή της σχεδίασης, δεν είναι κουβάς αυτός. Εχει dna από σαμουράι κατευθείαν.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.... -
για σενα μπορει να ειναι για μενα δεν ειναι.. σημερα ειδα καθηγητρια που ειχα στο λυκειο να οδηγει το τελευταιο γκολφ , αυτο τα συνοψιζει ολα νομιζω...
-
Το σχήμα του τελευταίου Σιβικ άλλοι θα το μισούνε και άλλοι θα το λατρεύουν και προσωπικά τέτοια extreme σχέδια ποτέ δε τα χώνεψα.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
για σενα μπορει να ειναι για μενα δεν ειναι.. σημερα ειδα καθηγητρια που ειχα στο λυκειο να οδηγει το τελευταιο γκολφ , αυτο τα συνοψιζει ολα νομιζω...vargas μας δουλεύεις ; Από αυτό έκρινες ότι είναι κουβάς το golf. Δηλ το Civic 1.4 δεν το οδηγούν θείες;
'Η το Golf R, Leon Cupra R , Scirocco R μιας κ μιλάς για την τοπ έκδοση του Civic τα οδηγούν καθηγήτριες;
(που κ αυτό μπορεί να γίνει για όλα, υπάρχουν και γυναίκες που γουστάρουν γκάζι) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(που κ αυτό μπορεί να γίνει για όλα, υπάρχουν και γυναίκες που γουστάρουν γκάζι) -
δηλαδη καταληγουμε οτι ειναι κ ομορφο σαν αυτοκινητο?? αν υπαρχει πιο αχρωμο σχεδιαστικα αυτοκινητο θα ηθελα να το δω...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
για σενα μπορει να ειναι για μενα δεν ειναι.. σημερα ειδα καθηγητρια που ειχα στο λυκειο να οδηγει το τελευταιο γκολφ , αυτο τα συνοψιζει ολα νομιζω...κι εγω ειδα θειτσα προχθες να οδηγει megane 2 RS μπλε με προστυχα αυτοκολητα της renault F1 στους προφυλακτηρες
αυτο συγκεκριμενα
και λοιπον?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
tsi διλιτρο εχω κ ξερω τι κανει , απαγορευεται να μην μ αρεσει κ να το κραζω ? τα προβληματα που εχει βγαλει σ εμενα αντισταθμιζουν την ροπη κ το τραβηγμα του .mugen;; εργοστασιακο ειναι αυτο; το βγαζει η honda; εισαγεται αριστεροτιμονο; σαν να λεμε μτμ, αβτ, κλπ;
ποιος μιλησε παλι για πιστα; στο δρομο οχι απλα δεν κυνηγιεται, αλλα τον πατανε κατω τον ιαπωνικο κουβα. (δεν γινεται να ειναι μονο κουβαδες του γκρουπ και τα ιαπωνικα οχι) και γιατι κολλας μονιμως στο γκρουπ; megane rs δεν υπαρχει για πιστα; η μηπως ειναι ατμοσφαιρα κι αυτο;
οτι θες κανε κραξε οσο θες, δεν το γουσταρεις, (πως το πηρες αφου δεν το γουσταρεις;) αλλα τα προβληματα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με την ταχυτητα και το πιο ειναι πιο γρηγορο.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
δηλαδη καταληγουμε οτι ειναι κ ομορφο σαν αυτοκινητο?? αν υπαρχει πιο αχρωμο σχεδιαστικα αυτοκινητο θα ηθελα να το δω...πως βγάζεις τα συμπεράσματα αυτά μόνο εσύ ξέρεις ...
-
Tώρα δλδ, τι σχέση έχει η εμφάνιση με τους κινητήρες?
-
Προφανώς οι Hondisti θέλουν το exclusivity σαν τους Alfisti.
-
η mugen ειναι το αντιστοιχο τμημα οπως η m για την bmw κλπ...οποτε εργοστασιακο ειναι ,σε λιγα κομματια, αλλα εργοστασιακοτατο ...δειτε τις επιδοσεις του κ καταλαβετε πως απλα ξετρυπαει τον ανταγωνισμο οπως κ αν λεγεται.
τα της εμφανισης ταυρε δεν τα ξεκινησα εγω αλλα ο ελτεο , εγω απλως απαντησα , το προφανες , πως απο ασχημια κ προχειροτητα εμφανισιακα το θαυμα ...ειναι με διαφορα πρωτο... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
η mugen ειναι το αντιστοιχο τμημα οπως η m για την bmw κλπ...οποτε εργοστασιακο ειναι ,σε λιγα κομματια, αλλα εργοστασιακοτατο ...δειτε τις επιδοσεις του κ καταλαβετε πως απλα ξετρυπαει τον ανταγωνισμο οπως κ αν λεγεται.
τα της εμφανισης ταυρε δεν τα ξεκινησα εγω αλλα ο ελτεο , εγω απλως απαντησα , το προφανες , πως απο ασχημια κ προχειροτητα εμφανισιακα το θαυμα ...ειναι με διαφορα πρωτο...καμια σχεση με m & amg. προς τους διαφορους οικους βελτιωσης παει η mugen, abt, mtm, alpina, brabus, oettinger κλπ.
αριστεροτιμονο εισαγεται;
και παλι.. τι σχεση εχει η ασχημια/ομορφια με το τοπικ;;;;
εσυ λες το golf πιο ασχημο, αλλος το civic. υποκειμενικο. για το αν ειναι γρηγορο καποιο δεν τιθεται θεμα υποκειμενικοτητας. μην βγαινεις εκτος
-
προφανως δεν γνωριζεις οτι η mugen εχει ως ιδιοκτητη τον γιο του honda , κ ασχολειται αποκλειστικα με τα honda . Για το mugen type r, δεν εισαγεται στην ελλαδα αλλα μπορεις να αγορασεις απο την mugen οτι θες .Εν πασει περιπτωσει ξεφυγαμε , οσο για την ασχημια δεν την ξεκινησα εγω την συζητηση , εγω απλως αποκαλεσα το γκολφ κουβα κ καποιοι θιχτηκαν.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
προφανως δεν γνωριζεις οτι η mugen εχει ως ιδιοκτητη τον γιο του honda , κ ασχολειται αποκλειστικα με τα honda . Για το mugen type r, δεν εισαγεται στην ελλαδα αλλα μπορεις να αγορασεις απο την mugen οτι θες .Εν πασει περιπτωσει ξεφυγαμε , οσο για την ασχημια δεν την ξεκινησα εγω την συζητηση , εγω απλως αποκαλεσα το γκολφ κουβα κ καποιοι θιχτηκαν.Κουβάς είναι δεν διαφωνώ. Κουβάς είναι και το Σιβίκ. Μιλάμε για μικρομεσσαία κουτιά ανθρωποκουβαλητές σχεδιαστικά.
Οταν το καταλάβεις, σφύρα μου ιαπωνέζικα. -
Ε δεν είναι όλα κουτιά εδώ που τα λέμε. Τα Leon, Giulietta, Civic και Bravo είναι ξεχωριστά σχεδιαστικά.
-
Βάλτα όλα ρε Δία γιατί αν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις βράστα.
1400cc turbo i (kalitera 1600cc i 1800cc antistoixa aploi)