Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Στον "αέρα" το site της ΕΘ.ΕΠ.Α.
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Στον "αέρα" το site της ΕΘ.ΕΠ.Α.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 6 / 7
    Ελληνικοί Αγώνες
    21
    130
    244
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nass last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:
      Πιστεψε με, οτι αν θελει καποιος να κανει εργο, θα το κανει και ουτε τρικλοποδιες θα φαει ουτε τιποτα.

Ετσι νόμιζα και γω. Παλιά.
      Τώρα ξέρω ότι έκανα λάθος.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        platis last edited by

Λωρη, υπαρχουν τροποι και τροποι να υποδεχθεις και να εκμεταλευτεις νεους α;νθρωπους και ιδεες, Δημιουργεις τις συνθηκες για να δουλεψουν με οποιες αναγκες εχει ενας νεοφερμενος, η τον πετας στα βαθεια (και πολλακις στα ασχετα) και του συμπεριφερεσαι οχι σαν ναναι εθελοντης, αλλά κλητηρας του.
        Αφου αναφερατε τ ονομα μου, ας θυμίσω.

1. Αποφαση ο ΣΟΑΑ να παραδιδει μαθηματα οδηγησης στους οδηγους των περιπολικων της ΕΛΑΣ. ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ συμφωνια υπουργειου Δημ Ταξης, ΕΛΑΣ, ετοιμα όλα, σαμποταριστηκε απο τον τοτε προεδρο ΣΟΑΑ και αλλους. Παραιτηση μου απο Γ.Γ. ΣΟΑΑ, η ΕΛΑΣ το ζητησε επισημα απο το ΔΣ, το οποιο την αγνοησε. Χαθηκε η ευκαιρια μιας χρησιμης συνεργασιας.
        2. Σιρκουι Καστελλας με την αμεριστη υποστηριξη του τοτε Δημαρχου Πειραια (Ανδριανοπουλος), συμφωνια για τοποθετηση μπαριερων και κατασκευη Πιτς στο τοτε παραλιακο παρκινγκ, συμφωνια με τοτε Βιοσωλ για την ΔΩΡΕΑΝ κατασκευη και τοποθετηση κερκιδων και γεφυρων πανω απο την πιστα, Βασικος χορηγος η Mondial Promotions (σημερα TAF sports) , απ ευθειας καλυψη ΕΡΤ. Κουρευτηκε απο τον τοτε προεδρο ΕΘΕΑ , αειμνηστο Γλωσσωτη (και φιλων του), οταν κατα την παρουσιαση και την διαδικασια αδειοδοτησης, χωρις αλλη κουβεντα, πεταξε εξω τον εκπροσωπο του χορηγου, λεγοντας το αξεχαστο 'εσενα σε ξερω, τον Δρακακη τον ξερω, αυτον πού τον ξερω, γιατι μου τον κουβαλησες'? Πηρε τα λεφτα του κι εφυγε ο ανθρωπος. Γιατι? Ακομη και σημερα δεν εχω καταλαβει.
          3.Motorshow 2005. Ο Λωρης θα θυμαται την κλωτσια 'παμε να φυγουμε' που μου εριξε κατω απο το τραπεζι, οταν μιλωντας με τον τοτε Θεο ΑΛΜΑΝ, μας ζητησε μετα απο ενα χρονο δουλειας, ν αλλάξουμε το ονομα της εκδηλωσης γιατι δεν του αρεσε (σ αυτον και καποιους παλι κολητους του που κατα συμπτωση ηταν οι ιδιοι με την περιπτωση 1!)
        3. Και βεβαια την περιπτωση ΟΕΠΑ και τις εκδηλωσεις της που την εχουμε χιλιοκουβεντιασει. Αν θυμαστε μαλιστα, εγινε κι η πρωτη Πανελληνια διαδικτυακη ερευνα για τους αγωνες, με πολλη σοβαρη δουλεια και ενδιαφεροντα συμπερασματα, που στην επισημη παρουσιαση της, τα αφεντικά του σπορ μας 'ξεχασαν' να παραστουν και που τελικα τη βρηκαμε στα σκουπιδια της ΕΛΠΑ στον Ασπροπυργο...
          Να μην παραλειψω τις δεκαδες σελιδες προτασεων και λυσεων που κατατεθηκαν τοτε σχετικα με την προβολη, την εξυπηρετηση των θεατων, την μεταδοση ειδησεων και στιγμιοτυπων απο τα ΜΜΕ, που επισης μεχρι σημερα εχουν παραμεινει κενο γραμμα.
          Συμπερασμα Λωρη. Ποιος τρελλος, αν δεν εχει την εμπειρια, τις γνωριμιες, το ονομα αν θες το δικο σου και λιγοτερο το δικο μου, θα κατσει να φαει τα νιατα του σε μια κατασταση, οπου θα ειναι το 'στραβογιαννο', ο 'καινουργιος', και λογω ιδεων, ο 'ασυμβιβαστος'?
          Με την ιστορια που εχει προηγηθει, δεν αρκει ενα 'ελατε να δουλεψετε'. Να μερικοι τροποι:
        4. Προκηρυσσω μελετη με το ταδε θεμα απο ομαδες δουλειας. Δινω το δεινα επαθλο.
        5. Αναβιωνω το εντευκτηριο νεων για την αντληση στελεχων και διοργα;νωνω εκδηλωσεις.
        6. Συνεργαζομαι με τεχνικες σχολες και προσελκυω νεα ατομα, δινοντας τους κινητρα (σεμιναρια, παρακολουθηση εξελιξης αγωνιστικων σε συνεργασια με ομαδες και συνεργεια, διαγωνισμο και στελνω εναν-δυο για 15 μερες σε μετεκπαιδευση σε προηγμενη αγωνιστικα χωρα, διοργανωνω επισκεψη στο ταδε αγωνιστικο τμημα εξω.
        7. Παω και βρισκω 2-3 καθηγητες Πανεπιστημιων με αντικειμενο δημοσιες σχεσεις και διαφημιση και τους δινω τα στοιχεια για να δωσουν εργασιες στους φοιτητες τους με αντικειμενο του σπορ μας.
          Επισης ξεχασα να σου πω Λωρη, οτι κι εγω καποτε εστειλα επιστολη, θετοντας τον εαυτο μου (για μια ακομα φορα) στη διαθεση της ...Αρχης, και ουδεποτε ελαβα απαντηση.
          Σιγουρα η ΟΕΠΑ ηταν αλλο πραγμα, μπορει ναχεις δικηο, ομως τιποτα δεν εχει γινει στην κατευθυνση της διαδοχης. Προφανως, εστω και η επιφαση εξουσιας , ειναι γλυκια.
          Αυτα λοιπον...
          Εχει κι αλλα, αλλά θα γινω κουραστικος.
        • A
          apr last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Πιστεψε με, οτι αν θελει καποιος να κανει εργο, θα το κανει και ουτε τρικλοποδιες θα φαει ουτε τιποτα.

Αυτο κι αν τα λεει ολα !

@ Πλατη ....απευθυνεσαι στον ΛουΜου με τον ιδιο ανατριχιαστικο τροπο που εκανε μια ζωη ο Σ.Χ. στους κολλητους του διαπλεκομενους κυκλωματιες , ενω στην ουσια απευθηνεσαι σε ενα μεγαλο η μικρο(οπως το παρει κανεις) αγκαθι λογο ιδεολογιας του ,για το σπορ , που χρησιμοποιητο και χρησιμοποιειται απο την αρχη του αθληματος , που ειδαμε οτι δεν αλλαξε σε τιποτα η της αρα ειναι το ιδιο αχρηστη οπως κι η προηγουμενη με αλλο ονομα !

@Εσυ λουμουδακη σταματα τα πολιτικαντικα με τις ιδιες ερωτησεις -παπαριες που σου εχουν ηδη απαντηθει , και εξαφανισου γιατι μονον κακο προσφερεις στο σπορ ............με τις αερολογιες σου .Και μαθε οτι οι περισσοτεροι εχουμε προσπαθησει να προσφερουμε ακομα και μεσα απ'το κτιριο της Μεσογειων (φτηνοντας τον κορφο μας) και χασαμε τις ωρες της ζωης μας , οταν εσυ πλακωνοσουν με τον κλαπετα για τα δικαιωματα σας .... μεγαλες σκοτουρες τοτε ...που να χαμπαριασεις για τα κοινα ........

• P
            platis last edited by

Χριστο, off topic, ο LM ειναι φιλος μου απο τα παιδικα, κι αυτος με τα κακα και τα καλα του οπως ολοι μας. Του λεω οσα συμφωνω η διαφωνω, μου λεει τα δικα του, κι η ζωη συνεχιζεται. Δεν μ αρεσει να δινω λογαριασμο για το ποιον θα εχω φιλο και οπως θα εχεις διαπιστωσει δεν θα κρινω ποτε τις δικες σου φιλιες. Συνεπως, τσακωσου εσυ με τον Λωρη, ας τσακωθει ο Λωρης μαζι σου, δικη σας υποθεση, εγω εχω στην καρδια μου μια θεση για την προσωπικοτητα του Λωρη και μιά άλλη για τη δικη σου.
            35 χρονια ολοι μαζι, δεν τοχουμε συνειδητοποιησει τι ειμαστε ο ενας για τον αλλον. Τοχω ξαναγραψει: Θα περιμενουμε τις κηδειες για να το καταλαβουμε?

Υ>Γ. Αντε, κι αν προλαβω θα σου φερω τα βερυκοκα που σου χρωσταω

• E
              el-em last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

Αυτο κι αν τα λεει ολα !

@ Πλατη ....απευθυνεσαι στον ΛουΜου με τον ιδιο ανατριχιαστικο τροπο που εκανε μια ζωη ο Σ.Χ. στους κολλητους του διαπλεκομενους κυκλωματιες , ενω στην ουσια απευθηνεσαι σε ενα μεγαλο η μικρο(οπως το παρει κανεις) αγκαθι λογο ιδεολογιας του ,για το σπορ , που χρησιμοποιητο και χρησιμοποιειται απο την αρχη του αθληματος , που ειδαμε οτι δεν αλλαξε σε τιποτα η της αρα ειναι το ιδιο αχρηστη οπως κι η προηγουμενη με αλλο ονομα !

@Εσυ λουμουδακη σταματα τα πολιτικαντικα με τις ιδιες ερωτησεις -παπαριες που σου εχουν ηδη απαντηθει , και εξαφανισου γιατι μονον κακο προσφερεις στο σπορ ............με τις αερολογιες σου .Και μαθε οτι οι περισσοτεροι εχουμε προσπαθησει να προσφερουμε ακομα και μεσα απ'το κτιριο της Μεσογειων (φτηνοντας τον κορφο μας) και χασαμε τις ωρες της ζωης μας , οταν εσυ πλακωνοσουν με τον κλαπετα για τα δικαιωματα σας .... μεγαλες σκοτουρες τοτε ...που να χαμπαριασεις για τα κοινα ........

Το ποιος ειναι 'αγκαθι' για το σπορ, μπορουν ολοι να το αναγνωρισουν στην φατσα σου.
              Αυτα που εχω προσφερει (και εξακολουθω να προσφερω) στο σπορ, ουτε με κυαλια δεν μπορεις να τα δεις, λογω της κοντοφθαλμιας σου.
              Οσο αφορα την ερωτηση μου που αφορα το ατομο σου,(κριτικη εκ του ασφαλους οταν δεχτηκες προταση να συμμετασχεις) δεν πηραμε απαντηση ουτε απο εσενα ουτε απο τον Βασιλη.

'el-em'

• E
                el-em last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Θα προτιμουσα να μην σου απαντησω δημοσιως.

Φιλικα,

'el-em'

• E
                  el-em last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                  Λωρη, υπαρχουν τροποι και τροποι να υποδεχθεις και να εκμεταλευτεις νεους α;νθρωπους και ιδεες, Δημιουργεις τις συνθηκες για να δουλεψουν με οποιες αναγκες εχει ενας νεοφερμενος, η τον πετας στα βαθεια (και πολλακις στα ασχετα) και του συμπεριφερεσαι οχι σαν ναναι εθελοντης, αλλά κλητηρας του.
                  Αφου αναφερατε τ ονομα μου, ας θυμίσω.

1. Αποφαση ο ΣΟΑΑ να παραδιδει μαθηματα οδηγησης στους οδηγους των περιπολικων της ΕΛΑΣ. ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ συμφωνια υπουργειου Δημ Ταξης, ΕΛΑΣ, ετοιμα όλα, σαμποταριστηκε απο τον τοτε προεδρο ΣΟΑΑ και αλλους. Παραιτηση μου απο Γ.Γ. ΣΟΑΑ, η ΕΛΑΣ το ζητησε επισημα απο το ΔΣ, το οποιο την αγνοησε. Χαθηκε η ευκαιρια μιας χρησιμης συνεργασιας.
                  2. Σιρκουι Καστελλας με την αμεριστη υποστηριξη του τοτε Δημαρχου Πειραια (Ανδριανοπουλος), συμφωνια για τοποθετηση μπαριερων και κατασκευη Πιτς στο τοτε παραλιακο παρκινγκ, συμφωνια με τοτε Βιοσωλ για την ΔΩΡΕΑΝ κατασκευη και τοποθετηση κερκιδων και γεφυρων πανω απο την πιστα, Βασικος χορηγος η Mondial Promotions (σημερα TAF sports) , απ ευθειας καλυψη ΕΡΤ. Κουρευτηκε απο τον τοτε προεδρο ΕΘΕΑ , αειμνηστο Γλωσσωτη (και φιλων του), οταν κατα την παρουσιαση και την διαδικασια αδειοδοτησης, χωρις αλλη κουβεντα, πεταξε εξω τον εκπροσωπο του χορηγου, λεγοντας το αξεχαστο 'εσενα σε ξερω, τον Δρακακη τον ξερω, αυτον πού τον ξερω, γιατι μου τον κουβαλησες'? Πηρε τα λεφτα του κι εφυγε ο ανθρωπος. Γιατι? Ακομη και σημερα δεν εχω καταλαβει.
                    3.Motorshow 2005. Ο Λωρης θα θυμαται την κλωτσια 'παμε να φυγουμε' που μου εριξε κατω απο το τραπεζι, οταν μιλωντας με τον τοτε Θεο ΑΛΜΑΝ, μας ζητησε μετα απο ενα χρονο δουλειας, ν αλλάξουμε το ονομα της εκδηλωσης γιατι δεν του αρεσε (σ αυτον και καποιους παλι κολητους του που κατα συμπτωση ηταν οι ιδιοι με την περιπτωση 1!)
                  3. Και βεβαια την περιπτωση ΟΕΠΑ και τις εκδηλωσεις της που την εχουμε χιλιοκουβεντιασει. Αν θυμαστε μαλιστα, εγινε κι η πρωτη Πανελληνια διαδικτυακη ερευνα για τους αγωνες, με πολλη σοβαρη δουλεια και ενδιαφεροντα συμπερασματα, που στην επισημη παρουσιαση της, τα αφεντικά του σπορ μας 'ξεχασαν' να παραστουν και που τελικα τη βρηκαμε στα σκουπιδια της ΕΛΠΑ στον Ασπροπυργο...
                    Να μην παραλειψω τις δεκαδες σελιδες προτασεων και λυσεων που κατατεθηκαν τοτε σχετικα με την προβολη, την εξυπηρετηση των θεατων, την μεταδοση ειδησεων και στιγμιοτυπων απο τα ΜΜΕ, που επισης μεχρι σημερα εχουν παραμεινει κενο γραμμα.
                    Συμπερασμα Λωρη. Ποιος τρελλος, αν δεν εχει την εμπειρια, τις γνωριμιες, το ονομα αν θες το δικο σου και λιγοτερο το δικο μου, θα κατσει να φαει τα νιατα του σε μια κατασταση, οπου θα ειναι το 'στραβογιαννο', ο 'καινουργιος', και λογω ιδεων, ο 'ασυμβιβαστος'?
                    Με την ιστορια που εχει προηγηθει, δεν αρκει ενα 'ελατε να δουλεψετε'. Να μερικοι τροποι:
                  4. Προκηρυσσω μελετη με το ταδε θεμα απο ομαδες δουλειας. Δινω το δεινα επαθλο.
                  5. Αναβιωνω το εντευκτηριο νεων για την αντληση στελεχων και διοργα;νωνω εκδηλωσεις.
                  6. Συνεργαζομαι με τεχνικες σχολες και προσελκυω νεα ατομα, δινοντας τους κινητρα (σεμιναρια, παρακολουθηση εξελιξης αγωνιστικων σε συνεργασια με ομαδες και συνεργεια, διαγωνισμο και στελνω εναν-δυο για 15 μερες σε μετεκπαιδευση σε προηγμενη αγωνιστικα χωρα, διοργανωνω επισκεψη στο ταδε αγωνιστικο τμημα εξω.
                  7. Παω και βρισκω 2-3 καθηγητες Πανεπιστημιων με αντικειμενο δημοσιες σχεσεις και διαφημιση και τους δινω τα στοιχεια για να δωσουν εργασιες στους φοιτητες τους με αντικειμενο του σπορ μας.
                    Επισης ξεχασα να σου πω Λωρη, οτι κι εγω καποτε εστειλα επιστολη, θετοντας τον εαυτο μου (για μια ακομα φορα) στη διαθεση της ...Αρχης, και ουδεποτε ελαβα απαντηση.
                    Σιγουρα η ΟΕΠΑ ηταν αλλο πραγμα, μπορει ναχεις δικηο, ομως τιποτα δεν εχει γινει στην κατευθυνση της διαδοχης. Προφανως, εστω και η επιφαση εξουσιας , ειναι γλυκια.
                    Αυτα λοιπον...
                    Εχει κι αλλα, αλλά θα γινω κουραστικος.

Ωραια ολα αυτα που γραφεις Doc και δεν απεχουν απο την πραγματικοτητα.
                  Εδω ομως συζηταμε αν καποιος ειναι μελος της ΕΘ.Ε.Π.Α. και τρωει τρικλοποδιες κατα την διαρκεια της δουλειας του.
                  Σου εχει συμβει αυτο εσενα ?
                  Αυτη ειναι η ερωτηση.

Φιλικα,

'el-em'

• H
                    hannibal last edited by

Ωπα μισο κ. Λωρη γιατι νομιζω οτι παιζουμε με τις λεξεις και φυσικα αυτα που γραφει ο κ. Πλατης ειναι ακομα χειροτερα απο το να τρως τρικλοποδιες την ωρα που προσπαθεις να κανεις την δουλεια σου. Εδω ο κ. Χρηστος λεει εχει φαει ολο το αγγουρι, εχει κανει συμφωνιες και την ωρα που ειναι ολα ετοιμα τρωει τετοιο αδειασμα (με γελιες δικαιολογιες) που ειναι ολο δικο του και φυσικα το δικο του ονομα σερνεται στον βουρκο μετα (κοινως αμα προσπαθησει ο Πλατης παλι με τους ιδιους ανθρωπους οπως σπονσορες, δημαρχους κλπ θα του δειξουν το σημειο εκει χαμηλα και θα του πουν τσιμπα ενα ).

Αρα τι παει να πει αν του εχει συμβει αυτο? Επειδη τοτε ηταν ΕΘΕΑ και τωρα ΕΘΕΠΑ? επειδη δηλαδη αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιος? Δεν νομιζω κ. Λωρη.

• A
                      apr last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Πιστεψε με, μαλλον κατι περισσοτερο ξερω.
                      Οσο για τις τρικλοποδιες του Πλατη, μην τις μπερδευεις, αυτο ηταν αλλο πραγμα.

Φιλικα,

'el-em'

Βρε το ανεκδοτο ....

Κυριοι μην προσπαθητε αδικα , δεν υπαρχει τιποτα εκει μεσα (στο....ακαλυπτο) για να μπορει καποιος να παρει σοβαρη απαντηση .....αστε τον , θα τον πεταξουν απο εκπροσωπο τυπου , οπως η νδ εκεινον τον γκασμα που ειχε ...

• E
                        el-em last edited by

Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
                        Ωπα μισο κ. Λωρη γιατι νομιζω οτι παιζουμε με τις λεξεις και φυσικα αυτα που γραφει ο κ. Πλατης ειναι ακομα χειροτερα απο το να τρως τρικλοποδιες την ωρα που προσπαθεις να κανεις την δουλεια σου. Εδω ο κ. Χρηστος λεει εχει φαει ολο το αγγουρι, εχει κανει συμφωνιες και την ωρα που ειναι ολα ετοιμα τρωει τετοιο αδειασμα (με γελιες δικαιολογιες) που ειναι ολο δικο του και φυσικα το δικο του ονομα σερνεται στον βουρκο μετα (κοινως αμα προσπαθησει ο Πλατης παλι με τους ιδιους ανθρωπους οπως σπονσορες, δημαρχους κλπ θα του δειξουν το σημειο εκει χαμηλα και θα του πουν τσιμπα ενα ).

Αρα τι παει να πει αν του εχει συμβει αυτο? Επειδη τοτε ηταν ΕΘΕΑ και τωρα ΕΘΕΠΑ? επειδη δηλαδη αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιος? Δεν νομιζω κ. Λωρη.

Αλεξανδρε, κατεβασε δυο γιατι θα βγεις !!!!

Πριν και αν βγαλεις τετοια συμπερασματα, προσπαθησε να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις και να μην κανεις συνηρμους του στυλ 'Αλλο ΕΘΕΑ και αλλο ΕΘΕΠΑ'.
                        Πουθενα και ποτε δεν εγραψα κατι τετοιο.
                        Εγραψα οτι η περιπτωση του Πλατη ειναι διαφορετικη απο αυτο που συζητουσαμε εδω μεσα, διοτι δεν εφαγε τις τρικλοποδιες που ανεφερε, σαν μελος της τοτε ΕΘ.Ε.Α. η καποιας επιτροπης της, αλλα σαν εξωτερικος παραγοντας που προσπαθουσε να υλοποιησει μια ιδεα του.
                        Το ενα εχει διαφορα απο το αλλο.
                        Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι 'καλα εφαγε τις τρικλοποδιες' διοτι σε αρκετες περιπτωσεις ημουν μαζι του στο εγχειρημα.

Φιλικα,

'el-em'

• H
                          hannibal last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Οκ το ειπα στον συνοδηγο μου και το σημειωσε για το δευτερο περασμα.

Πριν και αν βγαλεις τετοια συμπερασματα, προσπαθησε να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις και να μην κανεις συνηρμους του στυλ 'Αλλο ΕΘΕΑ και αλλο ΕΘΕΠΑ'.

Διωρθωστε μου τοτε τον συρμημο μου κ. Λωρη. Τι ειναι το διαφορετικο της ΕΘΕΑ απο την ΕΘΕΠΑ

Εγραψα οτι η περιπτωση του Πλατη ειναι διαφορετικη απο αυτο που συζητουσαμε εδω μεσα, διοτι δεν εφαγε τις τρικλοποδιες που ανεφερε, σαν μελος της τοτε ΕΘ.Ε.Α. η καποιας επιτροπης της, αλλα σαν εξωτερικος παραγοντας που προσπαθουσε να υλοποιησει μια ιδεα του.

Μα αυτο ειναι και το ζουμι που βγαινει. Οτι παρολο που ο κ. Πλατης δουλευε εκτος καποιας επιτροπης σαν εξωτερικος παραγωντας (φυσικα με την αδεια και την συμφωνη γνωμη της ΕΘΕΑ τοτε, στην εριπτωση του σουρκουι κλπ κλπ) εφαγε τα μουτρα του και τον αφησανε ξεκρεμαστο. Δηλαδη και κερατας και δαρμενος που λεει ο λαος. Εγω ετσι το εχω καταλαβει και αν ειμαι λαθος, εδω ειναι ο κ. Πλατης να μου πει που εχω λαθος.

Εγω παντως για να πω του στραβου το δικιο σε οτι αφορα γραφειοκρατικα, (δηλαδη lisance, no objection letters, starting permissions κλπ) δεν εχω κανενα απολυτος παραπονο. Εχω παραπονο μονο σε οτι αφορα κανονισμους γατι ειναι αρχαιοι (ειδικα στην πιστα) και σε οτι αγωνα εχω παρακολουθησει ειναι αυτου καθ' αυτου λαθη που οφειλοντε στον οργανωτη (λεσχη) οποτε περνει και η μπαλα την Ομοσπονδια, ΕΘΕΠΑ, ΕΘΕΑ ποιος ειναι τελος παντων που δεν περνει θεση να ξεκαθαρισει ολο αυτο το μπαχαλο που δημιουργειται.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι 'καλα εφαγε τις τρικλοποδιες' διοτι σε αρκετες περιπτωσεις ημουν μαζι του στο εγχειρημα.

Ουδεποτε ειπα κατι τετοιο.

Φιλικα,

'el-em'

• A
                            amaxopoulos last edited by

Αναβάλεται η διεξαγωγή του 23ου ΣΠΡΙΝΤ ΑΟΛΑΠ 2012, διότι η Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση δεν εξέδωσε άδεια τέλεσης του αγώνα. Ο λόγος είναι ότι δεν αρκέστηκε στη βεβαίωση που εξέδωσε η ασφαλιστική εταιρεία (η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ), αλλά θεώρησε απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη του ασφαλιστικού συμβολαίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό (1 ή 2 εβδομάδες) μόλις εκδοθεί το ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Ζητάμε συγνώμη από τους αγωνιζόμενους και τους φίλους του σπορ, αν και η λέσχη μας δεν ευθύνεται για την αναβολή.

απο www.aolap.gr

τα νεα ασφαλιστηρια συμβολαια που ειναι?(και στα ελληνικα)

• A
                              apr last edited by

τι εγραψες βρε κ@......

• N
                                nass last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Θα προτιμουσα να μην σου απαντησω δημοσιως.

Φιλικα,

'el-em'

Ούτε εγώ θα το ήθελα ούτε και θεωρώ ότι είναι κάτι που χρήζει απάντησης. Αυτή είναι η εμπειρία μου, τι να συζητήσει / απαντήσει κανείς επ΄αυτού.

(Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στην 'μετά-ΟΜΑΕ' κατάσταση αλλά παλιότερα).

Φιλικά (εννοείται)

• P
                                  platis last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Ωραια ολα αυτα που γραφεις Doc και δεν απεχουν απο την πραγματικοτητα.
                                  Εδω ομως συζηταμε αν καποιος ειναι μελος της ΕΘ.Ε.Π.Α. και τρωει τρικλοποδιες κατα την διαρκεια της δουλειας του.
                                  Σου εχει συμβει αυτο εσενα ?
                                  Αυτη ειναι η ερωτηση.

Φιλικα,

'el-em'

Αφου ρε Λωρακο ειναι ωραια, γιατι δεν τα βαζουμε κατω?
                                  Απαντηση τωρα στην ερωτηση σου. ΝΑΙ, οταν βρεθηκα για 15 μερες στην ΕΘΕΑ κι εφυγα κακην-κακως. Θυμασαι, (νεοκοπος παραγων ) ειμαι σιγουρος, ας μην τα σκαλιζουμε ομως, γιατι στο τελος δεν θα μου λεει κανεις καλημερα.
                                  Στην ουσια. Ας ξεκινησουμε παση θυσια απο ενα επαμοιβομενο επαθλο νεων. Ας συνεχισουμε μ οσα πιο πανω εγραψα, που απαιτουν δουλεια κι οχι λεφτα. Ας φροντισουμε τη διαδοχο κατασταση, ρε φιλε ο κοσμος μας βαρεθηκε, εμενα, εσενα, τον Μανωλη, τον Παυλοπουλο, τον Στρατη.Ας βαλουμε στοχο σε 2-3 -5 χρονια, ναναι στη θεση μας καποιοι αλλοι, νεοι, αβρεχτοι απο τα δικα μας απονερα.

• E
                                    el-em last edited by

Ο χρήστης Hannibal έγραψε:

Διωρθωστε μου τοτε τον συρμημο μου κ. Λωρη. Τι ειναι το διαφορετικο της ΕΘΕΑ απο την ΕΘΕΠΑ

Οπως διαβαζεις στην απο κατω γραμμη, πουθενα και ποτε δεν ειπα οτι 'αλλο ΕΘΕΑ και αλλο ΕΘΕΠΑ'. Εσυ το εβγαλες αυτο στην κουβεντα.

Μα αυτο ειναι και το ζουμι που βγαινει. Οτι παρολο που ο κ. Πλατης δουλευε εκτος καποιας επιτροπης σαν εξωτερικος παραγωντας (φυσικα με την αδεια και την συμφωνη γνωμη της ΕΘΕΑ τοτε, στην εριπτωση του σουρκουι κλπ κλπ) εφαγε τα μουτρα του και τον αφησανε ξεκρεμαστο. Δηλαδη και κερατας και δαρμενος που λεει ο λαος. Εγω ετσι το εχω καταλαβει και αν ειμαι λαθος, εδω ειναι ο κ. Πλατης να μου πει που εχω λαθος.

Ετσι ειναι, αλλα η κουβεντα εδω μεσα (οταν εσυ μπηκες μεσα) ηταν οτι σε ανθρωπους που ειναι μεσα στην ΕΘΕΠΑ, μπαινουν τρικλοποδιες. Αυτον τον διαχωρισμο εκανα με τις περιπτωσεις του Πλατη.

Εγω παντως για να πω του στραβου το δικιο σε οτι αφορα γραφειοκρατικα, (δηλαδη lisance, no objection letters, starting permissions κλπ) δεν εχω κανενα απολυτος παραπονο. Εχω παραπονο μονο σε οτι αφορα κανονισμους γατι ειναι αρχαιοι (ειδικα στην πιστα) και σε οτι αγωνα εχω παρακολουθησει ειναι αυτου καθ' αυτου λαθη που οφειλοντε στον οργανωτη (λεσχη) οποτε περνει και η μπαλα την Ομοσπονδια, ΕΘΕΠΑ, ΕΘΕΑ ποιος ειναι τελος παντων που δεν περνει θεση να ξεκαθαρισει ολο αυτο το μπαχαλο που δημιουργειται.

Ουδεποτε ειπα κατι τετοιο.

Φιλικα,

'el-em'

• H
                                      hannibal last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Οπως διαβαζεις στην απο κατω γραμμη, πουθενα και ποτε δεν ειπα οτι 'αλλο ΕΘΕΑ και αλλο ΕΘΕΠΑ'. Εσυ το εβγαλες αυτο στην κουβεντα.

Ετσι ειναι, αλλα η κουβεντα εδω μεσα (οταν εσυ μπηκες μεσα) ηταν οτι σε ανθρωπους που ειναι μεσα στην ΕΘΕΠΑ, μπαινουν τρικλοποδιες. Αυτον τον διαχωρισμο εκανα με τις περιπτωσεις του Πλατη.

Φιλικα,

'el-em'

Ok. Ελπιζω να εντοπισα σωστα αυτα που ειπατε. Δεν ειπα οτι εσεις λετε οτι αλλο ΕΘΕΠΑ αλλο ΕΘΕΑ. Ειπα οτι ειτε ειναι ΕΘΕΑ ειτε ΕΘΕΠΑ ειναι τα ιδια ατομα και το ιδιο αποτελεσμα. Αυτο ηταν δικο μου συμπερασμα οχι δικο σας. (ξανα αν κανω λαθος παρακαλω υποδειξτε μου τις διαφορες).

Απο την αλλη απο οσα εχω διαβασει απο τον κ. Πλατη τον ιδιο αλλα και απο αλλους που ηταν ειτε στον ΣΟΑΑ, ειτε στην ΕΘΕΑ, ΕΘΕΠΑ ειτε σε καποια επιτροπη παντα το αποτελεσμα στο πηλικο ηταν 0. Και μου λετε να διαχωρισω αυτα που λεει ο κ. Πλατης γιατι ηταν σαν εξωτερικος συνεργατης. Και καταληγω. Οτι φανταστειτε οτι ηταν απλος συνεργατης και καταφερε τοσα αλλα στο τελος τον φτυσανε... Τι θα αλλαζε αν ηταν μελος. Θα υπηρχε διαφορετικη συμπεριφορα? Δηλαδη παιζει ρολο το οτι το οποιο αποτελεσμα ειναι μεσα απο την ΕΘΕΠΑ η αν ειναι απο καποιον εξωτερικο? Εγω νομιζα οτι το αποτελσμα θα επρεπε να μετραει απο οπου και αν ερχεται γιατι ειναι για ολους. Αρα ειναι ακομα χειροτερος ο διαχωρισμος που εγινε, γιατι με αυτη την λογικη τα περι τρικλοποδιας αρχιζουν και γινοντε ολο και πιο αληθινα.....

Η μαύρη τρύπα του 4T Forum ρούφηξε μερικές χαριτωμένες ανταλλαγές εμπεριστατωμένων απόψεων (όχι του Hannibal εννοείται) Κανονίστε γιατί εκτός από δημοσιεύσεις ρουφάει και χρήστες [Mod]

• F
                                        fokion_sportage last edited by

Για οσους δεν το προσεξαν 'ανεβηκε' το νεο συμβολαιο και στα ελληνικά πλεον

• F
                                          fokion_sportage last edited by

Δυο ερωτησεις

α. στην βεβαιωση οι κριτες κ.λ.π. καλυπτωνται ως 'τριτοι'. Στο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που φανταζομαι ειναι πιο 'ισχυρο' απο την βεβαιωση, στην κατηγορία 'ειδικοι οροι' αρθρο 1 οι 'συντελεστες της διοργανωσης και τα περιουσιακα στοιχεια αυτων' εξαιρουνται..

β. Καταλαβα καλα οτι το(α) πλοηγο(α) αυτοκινητο(α) πρεπει κατ ουσιαν να πληρωση παραβολο συμετοχης ωστε να ειναι 'καλυπτωμενο'??? ( ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ --->ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ----> Αρθρο 6Δ)

ισχυαν παντα ετσι?

• A
                                            amaxopoulos last edited by

Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
                                            Για οσους δεν το προσεξαν 'ανεβηκε' το νεο συμβολαιο και στα ελληνικά πλεον

ειναι το αστικης ευθυνης,αυτο ΗΤΑΝ και πριν στα ελληνικα.(δεν ξερω καν αν υπαρχει στα αγγλικα...)

το αλλο περιμενουμε ακομα,το οποιο ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ στα αγγλικα

μου κανει εντυπωση που ολοι την πατανε(οπως εσυ τωρα...)...

αυτο με τους συντελεστες αμα διαβασεις στο ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΡΗΤΑ ,λεει οτι τριτοι θεωρουνται και οι κριτες κλπ,ενω μετα λεει οτι οι συντελεστες εξαιρουνται(οπως εγραψες δλδ) χαχα

αντε βγαλε ακρη ,τα κλασσικα ψιλα γραμματα των συμβολαιων.
                                            επισης στις εξαιρεσεις αφορα παλι τους πασης φυσεως συντελεστες τους αγωνες(ξεκαθαρα εκει) στη παραγραφο 6 β

το αλλο για το πλοηγο,ναι αυτο λεει(οχι ολικο παραβολο αγωνα,αλλα μονο το παραβολο ασφαλισης) και οχι μονο για το πλοηγο,αλλα και για οποιο αλλο κινειται(0,00,ουραγος,αυτοκινητο ΕΛΠΑ,κλπ)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 6 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ