-
δεν εχει ποδια το δικο μου.οσες φορες εχει μεινει με αντισκωριακο στο διανομεα περνει μπρος.
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα στο skoda favorit.περνει υγρασια ο διανομεας οταν εχει λιμναζουσα νερα.μπορω καπως να τον μονωσω?εχω σκεφτει να τον τυλιξω με ταινια υφασματινη που βαζουν σε ενωσεις ηλεκτρολογικες σε αντλιες νερου.Μια σακούλα;
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα στο skoda favorit.περνει υγρασια ο διανομεας οταν εχει λιμναζουσα νερα.μπορω καπως να τον μονωσω?εχω σκεφτει να τον τυλιξω με ταινια υφασματινη που βαζουν σε ενωσεις ηλεκτρολογικες σε αντλιες νερου. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα στο skoda favorit.περνει υγρασια ο διανομεας οταν εχει λιμναζουσα νερα.μπορω καπως να τον μονωσω?εχω σκεφτει να τον τυλιξω με ταινια υφασματινη που βαζουν σε ενωσεις ηλεκτρολογικες σε αντλιες νερου.
Υπάρχουν και εδώ μαγαζιά με αυτά τα υλικά και στις ίδιες τιμές και τα πέρνεις και αμέσως, μα όλα από το e-bay ? εδώ να μη μένει κανένα φράγκο ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα στο skoda favorit.περνει υγρασια ο διανομεας οταν εχει λιμναζουσα νερα.μπορω καπως να τον μονωσω?εχω σκεφτει να τον τυλιξω με ταινια υφασματινη που βαζουν σε ενωσεις ηλεκτρολογικες σε αντλιες νερου.
Υπάρχουν και εδώ μαγαζιά με αυτά τα υλικά και στις ίδιες τιμές και τα πέρνεις και αμέσως, μα όλα από το e-bay ? εδώ να μη μένει κανένα φράγκο ?
με παρεξηγησες, το αμαζον εχει ετοιμη φωτογραφια και χαρακτηριτικα και κριτικες και μπορω να του δειξω αμεσα τι εννοω, αυτος ειναι ο σκοπος που το βαζω
απο την αλλη, τι να του πω, 'πηγαινε στον ΧΨΖ'? και αν δεν ειναι απο Αθηνα το παλληκαρι ή ειναι στην αλλη ακρη της Αττικης, πιθανα πιο ακριβα θα του ερθει η βενζινη και ο χρονος του. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια σακούλα;
ειναι διπλα απο τον ιμαντα του δυναμο και φοβαμαι μην την αρπαξει.
πως θα το ζητησω γρασσο σιλικονης για ηλεκτρολογικες συνδεσεις?θα το αλοιψω απο εξω απο τον διανομεα?
ευχαριστω.εχω σπρει σιλικονης της guard για τσιμουχες κ.τ.λ. κανει αυτο?
το γρασσο σιλικονης ειναι ιδιο με τη θερμοαγωγιμη παστα που βαζουμε στους επεξεργαστες?
-
Πανο καλυτερα βρες μια μεταχειρισμενη ποδια και βαλε.
Χωρις αυτην γινονται λουτσα ολα τα ηλεκτρικα σε αυτη την μερια του κινητηρα σε καθε βούτα. Αν θες πες μου να σου προτεινω μαγαζια με μεταχειρισμενα για το σκοντα μας σε τιμες κοψοχρονια. -
το βαζεις οπως θα εβαζες το οποιοδηποτε στεγανωτικο, ανοιγεις, βαζεις στις ενωσεις, κλεινεις.
-
το βαζεις οπως θα εβαζες το οποιοδηποτε στεγανωτικο, ανοιγεις, βαζεις στις ενωσεις, κλεινεις.στο καπακι του διανομεα για να κλεινει αεροστεγος ή στις ηλεκτρολογικες ενωσεις ?
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
το βαζεις οπως θα εβαζες το οποιοδηποτε στεγανωτικο, ανοιγεις, βαζεις στις ενωσεις, κλεινεις.
στο καπακι του διανομεα για να κλεινει αεροστεγος ή στις ηλεκτρολογικες ενωσεις ?
παντου, δεν κολλαει η κατι τετοιο απλα απωθει την υγρασια και 'σφραγιζει' κατα καποιο τροπο.
Διαβαζοντς βρισκω οτι το βαζουν και μεσα απο τις πιπες στα μπουζι και μετα το καπακωνουν για να γλιστραει και να μην αφηνει υγρασια να μπει στην πιπα.
αν ψαξεις 'dielectric paste' ή 'dielectric grease' σε συνδυασμο με cap ή rotor θα δεις αρκετα αποτελεματα και ο καθενας λεει το δικο του. Κρινεις και βαζεις η οχι.http://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=552408
-
Ξερει καποιος να μου αναγωρισει τους παρακατω κωδικους βλαβων?
00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40)
03-00 - No Signal00516 - Closed Throttle (Idle) Position Switch (F60)
30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent00561 - Mixture Adaptation
09-10 - Adaptation Limit Surpassed - Intermittent -
Δε μοιαζουν για obd II κωδικοι
που τα βρηκες?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ξερει καποιος να μου αναγωρισει τους παρακατω κωδικους βλαβων?00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40)
03-00 - No Signal00516 - Closed Throttle (Idle) Position Switch (F60)
30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent00561 - Mixture Adaptation
09-10 - Adaptation Limit Surpassed - Intermittent -
Δε μοιαζουν για obd II κωδικοιπου τα βρηκες?
Aπο οbd I ειναι, συνδεσα διαγνωστικο στο Skoda, Vag-com
Προβλημα κατα την εκκινηση με υγρασια!!HEEELP