-
η deutz εχει μεινει στην ιστορια για τα αεροψυκτα μοτερ της
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, δεν είμαι τεχνικός.θεωριτηκα εχεις δικιο, αλλα δεν του συνιστω να βαλει χερι στην τρομπα
-
Γνώμη μου να ρυθμίσης την αντλία καυσίμου σε τεχνικό αφού δεν θα χρειάζεται να ανοίγουν τοσο πολύ τα πιστονάκια της τρόμπας και να περνά πολύ καυσιμο.Υπάρχει ενας μεταλικός κανόνας που ανοίγει και κλείνει την παροχή σε αυτά αλλά αυτό καλό ειναι να το κανει τεχνικός.Συν τις μετρήσεις το καθάρισμα κτλ.
Η τουρμπίνα λογικά θα είναι μικρής πίεσης και η συμπίεση δεν θα ειναι υπερβολικά υψηλή.Ενα πλανάρισμα αν μπορείς κάντο και είσαι οκ! -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
χαχαχαχααχαα οχι δεν ειναι golf!
ειναι τρακτερ deutz fahr μικρου μεγεθους,diesel, η τουρμπινα χαλασε λογικα απο κακη ποιοτητα λαδιου,πααρα πολυ τζογο στον αξωνα σπαζμενος αξωνας (κατα το λυσιμο) φαγομενα πτερυγια-σαλιγαροι..
το τελευταιο καιρο εβγαζε πολυ ντουμανι (περνουσε λαδι απο τα ρουλεμαν η κουζινετα,δεν ξερω τι εχει, στην καυση) παρολα αυτα το τρακτερ δουλεβε..για στειλε μηνυμα...
-
Προτού το παρακάνεις στο πλάνισμα προκειμένου να αυξήσεις συμπίεση και ατμοσφαιρική απόδοση καλό είναι να σιγουρευτείς ότι δεν θα βρίσκουν οι βαλβίδες στο πιστόνι....
-
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα δουλευει αλλα επισης απιθανο ειναι να μπορει να κανει απαιτητικες εργασιες αφου θα εχει χασει πολυ ισχυς.ΦΟβαμαι οτι θα εχεις ενα αχρηστο τρακτερ.
-
καλησπέρα παίδες!
Μετά απο 5 χρονάκια μπήκα στο φορουμ ξανα..LoL..
είδα αυτο το θέμα και είπα να γράψω τι έγινε τελικά.
Το τραχτέρ είχε θέμα με την αντλία λαδιου αολλα πρώτα φάνηκε το πρόβλη,α στο τουρμπο μετά απο κάνα δυό εβδομάδες χτύπησε στρόφαλο πήραν κουζηνέτα και στρόφαλος η ζημια ήταν καταστροφηκή τα κουζινέτα βγήκαν στιγαρόχαρτα αρπάξε στροφαλος μπιέλες ολα...
Διαθεση ηπήρχε να το φτιάξω αλλα όχι χρήμα..
Αυτη την στιγμή σκουριάζει ολόκληρο το τραχτερ στο χωράφι δυστιχός έχασα το πατέρα μου λιγους μήνες μετα το περιστατικο και εμειναν όλα έτσι.. -
Συλληπητήρια φίλε μου!
-
Ζωή σε σας...
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ