-
αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα στα παραπανω 2 μοντελλα, τα οποια παιζουν στην ιδια τιμη. εγω εχω ηδη το d4d και ειμαι ευχαριστημενος, αλλα κανω μια ερευνα αγορας για συγγενικο μου προσωπο.
οτι εχει να κανει με το toyota τα γνωριζω απο πρωτο χερι, μπορει καποιος να αναφερει εαν γνωριζει κατι για το corsa?
-
αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα στα παραπανω 2 μοντελλα, τα οποια παιζουν στην ιδια τιμη. εγω εχω ηδη το d4d και ειμαι ευχαριστημενος, αλλα κανω μια ερευνα αγορας για συγγενικο μου προσωπο.
οτι εχει να κανει με το toyota τα γνωριζω απο πρωτο χερι, μπορει καποιος να αναφερει εαν γνωριζει κατι για το corsa?
-
-
Πως πάει απο καταναλώσεις το Yaris D4D?
Στην οδήγηση το νιώθεις 'νωθρό',βαρύ?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Πως πάει απο καταναλώσεις το Yaris D4D?Στην οδήγηση το νιώθεις 'νωθρό',βαρύ?
με σβελτη οδηγηση στην πολη γυρω στα 6 λιτρα. βαρυ οχι, μπορω να πω οτι ειναι πολυ νευρικο και γρηγορο, βοηθανε και τα 21 κιλα ροπης βεβαια
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου
Το βαρύ και το νωθρό το έλεγα περισσότερο επειδή συνήθως προστίθεται κιλά στο μπροστινό άξονα
λόγω του βαρύ diesel κινητήρα,οπότε έλεγα μήπως επηρρεάζει το αμάξι με εμφανη τρόπο.Πρόσφατα στους 4Τ είπανε τα εξής για την έκδοση του Opel Corsa DTI που αναφέρεις :
Φέτος στη γκάμα ήρθε να προστεθεί ένας αξιόλογος ντίζελ με 1,3 λίτρα, 95 ίππους και 19,4 χλγμ. ροπής. Η κατανάλωση περιορίζεται στα 3,5 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 94 γρ./χλμ., διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση, ψηλά, στην κατάταξη των οικονομικότερων και καθαρότερων αυτοκινήτων!
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση σουΤο βαρύ και το νωθρό το έλεγα περισσότερο επειδή συνήθως προστίθεται κιλά στο μπροστινό άξονα
λόγω του βαρύ diesel κινητήρα,οπότε έλεγα μήπως επηρρεάζει το αμάξι με εμφανη τρόπο.ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το 1.33 βενζινης που κυκλοφορει, θα ελεγα οτι πλησιαζει σε επιδοσεις το παλαιοτερο 1.5 ts
-
Cyberguy αφού είσαι κάτοχος αυτοκινήτου diesel (όπως και εγώ), νομίζω πως πρέπει να ενημερώσεις τον υποψήφιο αγοραστή για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει 6άρι κιβώτιο. Σύμφωνα με το site των 4Τ, το opel έχει 5άρι. Για μένα αυτό και μόνο το ζήτημα, είναι αρκετό για να πάρει κάποιος την τελική απόφαση υπέρ του ιάπωνα.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα στα παραπανω 2 μοντελλα, τα οποια παιζουν στην ιδια τιμη. εγω εχω ηδη το d4d και ειμαι ευχαριστημενος, αλλα κανω μια ερευνα αγορας για συγγενικο μου προσωπο.οτι εχει να κανει με το toyota τα γνωριζω απο πρωτο χερι, μπορει καποιος να αναφερει εαν γνωριζει κατι για το corsa?
Υaris φίλε. Έχει η γυναίκα μου 7 χρόνια. Αγοράζεις και ξενοιάζεις!
Toyota yaris D4d vs Opel corsa 1.3 DTI