-
Χτες βραδυ συναντηθηκα με καλο φιλο, δημοσιογραφο-παρουσιαστη πρωινης ειδησεογραφικης εκπομπης σε καναλι μεγαλης θεαματικοτητας.Του ζητησα να μου δωσει ενα τριλεπτο καθε Τριτη η Πεμπτη για να προαναγγελω τους αγωνες του επομενου ΣΚ. Φυσικα αρνηθηκε.Καμμια ορεξη δεν ειχε το 15-17% να πεσει στο 2% για χαρη μας. Συνεχισα να του κολαω και καταληξαμε στο εξης:
Επιλεγουμε 8 περιπου ραλλυ και Ρ.Σπριντ που διεξαγονται σε μερη με τουριστικο και φυσιολατρικο ενδιαφερον. Φτιαχνουμε ενα περιεκτικο 3λεπτο CD στο οποιο αναφερεται ο αγωνας, δειχνονται οι ομορφιες της περιοχης και παρεχονται πληροφοριες προσβασης, camping, διαμονης και ταβερνοθεραπειας , και τους το δινουμε να το προβαλλουν στην πιο καλη απο αποψη θεαματικοτητας ζωνη τους.
Το πρωτο CD θα ειναι κι ο πιλοτος, που θα ικανοποιησει η οχι τον σκηνοθετη της εκπομπης. Για να γινει ομως αυτο, χρειαζομαι βοηθεια, γιατι ειμαι ασχετος μ αυτα.
Η δουλεια θα γινει εθελοντικα, το αποτελεσμα πρεπει να ειναι επαγγελματικο. Συνεπως δεν τιθεται θεμα αμοιβων. Οποιοι το δουλεψουμε θα το κανουμε για το κεφι μας, και μπορει να βαλουμε το κατι τι απο την τσεπη μας.
Τι χρειαζομαι? Ενα η δυο ατομα που ξερουν να κανουν μονταζ και να το γραφουν σε CD΄, κι εχουν τον σχετικο εξοπλισμο. Ενα η δυο ατομα που παρακολουθουν χρονια αγωνες, και γνωριζουν καλα τις περιοχες τελεσης τους (χωματινε ακους?). 1 ατομο που γνωριζει καλα απο Ιντερνετ, για να βρισκει και να κατεβαζει υλικο και να επικοινωνει με τις τοπικες λεσχες.
Οποιος εχει διαθεση να βοηθησει, μου στελνει Π.Μ. με πολυ συντομο-επαγγελματικο κυριως-βιογραφικο. Αν υπαρξει ενδιαφερον, θα κανουμε ταβερνοσυναντηση μεσα στη βδομαδα για να βαλουμε μπροστα. 4-5 ατομα αρκουν, οπότε παρακαλω να μου επιτραπει να εχω το δικαιωμα αιτιολογημενης επιλογης.
Για να δουμε...Υ.Γ. Αν ο ευφανταστος παληοφιλος Δ.Π. ξαναπει απο την εκπομπη του Φωτεινελη οτι το κανουμε για να γινουμε Προεδροι του ΣΟΑΑ, θα του δωσουμε να φαει το CD με μπολικο κοκκινο πιπερι
-
Χτες βραδυ συναντηθηκα με καλο φιλο, δημοσιογραφο-παρουσιαστη πρωινης ειδησεογραφικης εκπομπης σε καναλι μεγαλης θεαματικοτητας.Του ζητησα να μου δωσει ενα τριλεπτο καθε Τριτη η Πεμπτη για να προαναγγελω τους αγωνες του επομενου ΣΚ. Φυσικα αρνηθηκε.Καμμια ορεξη δεν ειχε το 15-17% να πεσει στο 2% για χαρη μας. Συνεχισα να του κολαω και καταληξαμε στο εξης:
Επιλεγουμε 8 περιπου ραλλυ και Ρ.Σπριντ που διεξαγονται σε μερη με τουριστικο και φυσιολατρικο ενδιαφερον. Φτιαχνουμε ενα περιεκτικο 3λεπτο CD στο οποιο αναφερεται ο αγωνας, δειχνονται οι ομορφιες της περιοχης και παρεχονται πληροφοριες προσβασης, camping, διαμονης και ταβερνοθεραπειας , και τους το δινουμε να το προβαλλουν στην πιο καλη απο αποψη θεαματικοτητας ζωνη τους.
Το πρωτο CD θα ειναι κι ο πιλοτος, που θα ικανοποιησει η οχι τον σκηνοθετη της εκπομπης. Για να γινει ομως αυτο, χρειαζομαι βοηθεια, γιατι ειμαι ασχετος μ αυτα.
Η δουλεια θα γινει εθελοντικα, το αποτελεσμα πρεπει να ειναι επαγγελματικο. Συνεπως δεν τιθεται θεμα αμοιβων. Οποιοι το δουλεψουμε θα το κανουμε για το κεφι μας, και μπορει να βαλουμε το κατι τι απο την τσεπη μας.
Τι χρειαζομαι? Ενα η δυο ατομα που ξερουν να κανουν μονταζ και να το γραφουν σε CD΄, κι εχουν τον σχετικο εξοπλισμο. Ενα η δυο ατομα που παρακολουθουν χρονια αγωνες, και γνωριζουν καλα τις περιοχες τελεσης τους (χωματινε ακους?). 1 ατομο που γνωριζει καλα απο Ιντερνετ, για να βρισκει και να κατεβαζει υλικο και να επικοινωνει με τις τοπικες λεσχες.
Οποιος εχει διαθεση να βοηθησει, μου στελνει Π.Μ. με πολυ συντομο-επαγγελματικο κυριως-βιογραφικο. Αν υπαρξει ενδιαφερον, θα κανουμε ταβερνοσυναντηση μεσα στη βδομαδα για να βαλουμε μπροστα. 4-5 ατομα αρκουν, οπότε παρακαλω να μου επιτραπει να εχω το δικαιωμα αιτιολογημενης επιλογης.
Για να δουμε...Υ.Γ. Αν ο ευφανταστος παληοφιλος Δ.Π. ξαναπει απο την εκπομπη του Φωτεινελη οτι το κανουμε για να γινουμε Προεδροι του ΣΟΑΑ, θα του δωσουμε να φαει το CD με μπολικο κοκκινο πιπερι
-
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Mακαρι να πιασει τοπο η προσπαθεια μπας και μας δει και κανεις απο τους απ' εξω!
Να φανει οτι υπαρχουν και αγωνες αυτ/του σε αυτη την ερμη χωρα. -
Καλή σαν ιδέα αλλά πόσοι έχουν τη δυνατότητα από άποψη χρόνου, τον εξοπλισμό και την γνώση να κάνουν κάτι τέτοιο?
Δεν θα ήταν καλύτερο ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνουμε κάθε χρόνο για να ανανεώσουμε τη λισανς μας να πήγαιναν σε μια εταιρία που να μπορούσε να φτίαχνει τέτοια σποτάκια και να παίζουν μαζί με τις διαφημίσεις στα μεγάλα κανάλια? Πόσο θα μπορούσε να στοιχίσει ένα σποτάκι 15-20 δευτερολέπτων το οποίο θα παίζει μερικές φορές τη μέρα για μία εβδομάδα πριν τον αγώνα? Επίσης χρήματα για μια τέτοια δουλεία θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και από τους χορηγούς των αυτοκινήτων οι οποίοι θα προβάλονται σε πλάνα με περάσματα από τα αυτοκίνητα που δίνουν χορηγία.Κύριε Πλατή ωραία η ιδέα σας και η προσπάθεια αλλά νομίζω ότι παλεύεται μόνος να σώσεται ένα άθλημα που παιθένει χρόνο με το χρόνο
-
Ο χρήστης bokis έγραψε:
Καλή σαν ιδέα αλλά πόσοι έχουν τη δυνατότητα από άποψη χρόνου, τον εξοπλισμό και την γνώση να κάνουν κάτι τέτοιο?
Δεν θα ήταν καλύτερο ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνουμε κάθε χρόνο για να ανανεώσουμε τη λισανς μας να πήγαιναν σε μια εταιρία που να μπορούσε να φτίαχνει τέτοια σποτάκια και να παίζουν μαζί με τις διαφημίσεις στα μεγάλα κανάλια? Πόσο θα μπορούσε να στοιχίσει ένα σποτάκι 15-20 δευτερολέπτων το οποίο θα παίζει μερικές φορές τη μέρα για μία εβδομάδα πριν τον αγώνα? Επίσης χρήματα για μια τέτοια δουλεία θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και από τους χορηγούς των αυτοκινήτων οι οποίοι θα προβάλονται σε πλάνα με περάσματα από τα αυτοκίνητα που δίνουν χορηγία.Κύριε Πλατή ωραία η ιδέα σας και η προσπάθεια αλλά νομίζω ότι παλεύεται μόνος να σώσεται ένα άθλημα που παιθένει χρόνο με το χρόνο
Ευχαριστω, αλλά απλά κανω το κεφι μου.Για την ιστορια, και επι συχωρεμενης ΟΕΠΑ, ο προεδρος τοτε της ΕΘΕΑ κ. Δεσποτοπουλος σε κοινη συνεδριαση ειχε υποσχεθει οτι θα παρειχε τα 600 Ευρω ανα CD για να γινει η δουλεια που προτεινα πιο πανω, με την ευκαιρια (τοτε λεω) και στα πλαισια της συμφωνιας που ειχαμε κανει με την ΕΡΤ ( διευθυνοντος του Δ. Γοντικα) για την μεταδοση των αγωνων ταχυτητας. Τα 600 αυτα ευρω ειχε προτεινει προφορικα ο Γ. Κωστουρος, προς καλυψη των εξοδων του. Στην επομενη συνεδριαση λοιπον μας προεκυψε μαινομενος Φωτεινελης , ο οποιος ωρυετο οτι τα 600 ειναι πολλά κι υπαινιχθηκε οτι θα τα παιρναμε απο τον Κωστουρο (μια και δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα οι πεινασμενοι εμεις) κι οτι αυτος θα εφτιαχνε το CD τσαμπα η αντε για 100-200 ευρω. Υπομονετικος καθως ειμαι δεν του χαλασα την προσοψη, και καθως μαλιστα ανελαβε μετα απο εμας και χωρις εμας να προβαλει το σπορ, υπομονετικος παντα περιμενω να το κανει. Μηπως το ειδατε?
Στην συγκεκριμενη τωρινη προταση-προσπαθεια, η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι δεν χρειαζονται σχεδον καθολου χρηματα, γιατι δεν θα γινεται περιγραφη αγωνα, αλλά απλη αναγγελια με υλικο που ευκολα μπορει να βρεθει. Επισης δεν χρειαζονται χρηματα γιατι δεν θελω να μπλεξω με κανεναν 'επαγγελματια' του χωρου, εχω χορτασει απο μπανανοφλουδες. 2-3 ανθρωπους-γνώστες θελω που κανουν κεφι να δημιουργησουμε διασκεδαζοντας.
Αν γινει, εχει καλως. Αν δε γινει, τι ειχαμε, τι χασαμε? -
Παιδια, 336 αναγνωσεις, 0,3% απαντησεις σε Π.Μ. με διαθεση βοηθειας
Στο Ναυτικο λεγαμε :Στον καιρό...
Mod, κλειδωσε το σε παρακαλω, θα βρω αλλον τροπο.
Καλημερα. -
BASTA βρε αδελφάκι…..με το κλειδί στο χέρι και τα λουκέτα…..τον ΓΑΠ μου θυμίζεις με της απειλές για εθνικές εκλογές!!!....άντρα θέλω, τώρα τον θέλω….
Ωρίμασε στο μυαλό σου ένα σχέδιο, πολύ καλό σαν ιδέα. Άσε τον χρόνο να το ψάξουμε.Έχω ραντεβού με φίλο πελάτη, που φτιάχνει spot πανελλαδικά, τα ‘καλούδια’ του τόπου μας, με τεράστιο αρχείο.
Από την άλλη έχω την κόρη μου, (επικοινωνιολόγος, απόφοιτος καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθήνας, και στης 3 ειδικότητες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας και δημοσιογραφίας. Πριν μερικές μέρες βραβεύτηκε η ομάδα της πανελλαδικά!.).ΨΑΧΝΕΤΕ.
Και συνεχίζω να ψάχνομαι……«το αποτελεσμα πρεπει να ειναι επαγγελματικο.» με εθελοντές και μόνον?....εεεεε δεν γίνετε.
«μου στελνει Π.Μ. με πολυ συντομο-επαγγελματικο κυριως-βιογραφικο.» γιατί με ΠΜ?. Πάλι πίσω από την κουρτίνα?.......και παραπονιέσαι για…. « 0,3% απαντησεις σε Π.Μ. με διαθεση βοηθειας». Πάλι μια ηλιοφανής ιδέα, θα υλοποιηθεί ψαρεύοντας στο σκοτάδι στα παλιά χνάρια?.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμη, ότι αυτί η τακτική της εσωστρέφειας φοβίζει?.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ, έχεις σωστές ιδέες. Μαζί σου στης ιδέες, μα οι τακτική……θέλει αναμόρφωση!.
Και στο φινάλε, αφού είσαι ανιδιοτελής, εάν κάποιος κινηθεί και αυτός, και κερδίσει το σπορ, που είναι το πρόβλημα?. Άλλωστε και τότε και τώρα, δική σου στην πράξει ήταν η ιδέα, να απαξιώσουμε όσους την ενστερνίζονται και αυτοί?.
ΤΡΕΧΟΥΜΕ να προλάβουμε της χίμαιρες, και σκοντάφτουμε….
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Γιατρουλι μου καλέ, και η πρώτη απάντηση!.
Από πρωτοκλασάτο διαφημιστικό στούντιο, μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, το μοντάρισμα του cd για τηλεόραση, έχει κόστος το πολύ 300ε . γίνετε προσπάθεια να είναι τζάμπα!. Θα τους προσκομίσουμε το υλικό, και θα το μοντάρουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, άνθρωποι που σπούδασαν αυτό, και έχουν τεράστια πήρα. Θα συζητήσουν και φιλικά πιστεύω και με κανάλια, για να παιχτεί, και όχι ρυάκια…..
Ο φίλος σου
ΑΝΤΩΝΗΣ -
Δεν ξέρω εάν μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο που έχω σκεφτεί ??
Θέλω να συζητήσω με έναν δημοσιογράφο ( δεν έχει σχέση με το άθλημα ) εάν μπορεί να φέρει κάμερες και να τραβήξει χορηγούς που έχουν κάποια αυτοκίνητα επάνω .. με θέμα πόσο ασφαλείς είναι οι αγώνες από τις κόντρες σε δημόσιους δρόμους .. θα μου πεις ποίους χορηγούς !! και ποια αυτοκίνητα κάτι θα βρεθεί εάν είναι tv στην μέση
Επίσης δουλεύω με εταιρίες που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και τους φτιάχνω video για το internet σε ερασιτεχνική μορφή
Ο λόγος μικρό κοστολόγιο άμεση απήχηση από forums – face bookhttp://www.youtube.com/watch?v=XUo9xVpvltE
αυτό είναι για την bilstein
http://www.youtube.com/watch?v=vMQtTddR2Oc
αυτό για την sachs
Youtube Videoεάν γίνει με την tv θα ενημερώσω να μου πείτε τι να κάνουμε και αν θέλετε βέβαια
και με τα videκια εαν είμαι χρήσιμος κάπου πέστε μου να σηκώσουμε
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Δεν ξέρω εάν μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο που έχω σκεφτεί ??Θέλω να συζητήσω με έναν δημοσιογράφο ( δεν έχει σχέση με το άθλημα ) εάν μπορεί να φέρει κάμερες και να τραβήξει χορηγούς που έχουν κάποια αυτοκίνητα επάνω .. με θέμα πόσο ασφαλείς είναι οι αγώνες από τις κόντρες σε δημόσιους δρόμους .. θα μου πεις ποίους χορηγούς !! και ποια αυτοκίνητα κάτι θα βρεθεί εάν είναι tv στην μέση
Επίσης δουλεύω με εταιρίες που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και τους φτιάχνω video για το internet σε ερασιτεχνική μορφή
Ο λόγος μικρό κοστολόγιο άμεση απήχηση από forums – face bookhttp://www.youtube.com/watch?v=XUo9xVpvltE
αυτό είναι για την bilstein
http://www.youtube.com/watch?v=vMQtTddR2Oc
αυτό για την sachs
Youtube Videoεάν γίνει με την tv θα ενημερώσω να μου πείτε τι να κάνουμε και αν θέλετε βέβαια
και με τα videκια εαν είμαι χρήσιμος κάπου πέστε μου να σηκώσουμε
….όταν υπάρχουν χορηγοί, τότε είναι διαφημιστικό spot και δεν το προβάλει κανένας δωρεάν!!!!.....
Άλλο το να «βοηθήσουμε τους αγώνες….» και άλλο το να βοηθήσουν την bilstein & sachs.
Εδώ ψάχνω και για μια κάμερα φίλου καμεραμάν που δουλεύει σε κανάλι, και την έχει πάντα σπίτι του. Είναι ψωνάρα με το σπορ όπως εμείς, και πιστεύω ότι θα το κάνει. Ας τον πάει και μια βόλτα ο Γιώργος η ο λωρης, η ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο…….
Σίγουρα και ταινίες μέσα από αυτοκίνητα δυνατά, μπορούμε να βρούμε πολλές.Γιατρουλι μου, δική σου ιδέα, εσύ μα ΟΔΗΓΕΙΣ….πες μας τι θέλεις , πειράζει αντί να είμαστε, «2-3 ανθρωπους-γνώστες θελω που κανουν κεφι να δημιουργησουμε διασκεδαζοντας.», και είμαστε 50, δεν είναι καλύτερα?.
Και σίγουρα, «Αν δε γινει, τι ειχαμε, τι χασαμε?»….. χάσαμε μετά πολλών επαίνων….
Και οπωσδήποτε, διαγράφω μια λέξη «θέλω», θέλουμε όλοι διακαώς. Όλοι από εμάς για εμάς…….
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Γιατρουλι μου καλέ, και η πρώτη απάντηση!.
Από πρωτοκλασάτο διαφημιστικό στούντιο, μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, το μοντάρισμα του cd για τηλεόραση, έχει κόστος το πολύ 300ε . γίνετε προσπάθεια να είναι τζάμπα!. Θα τους προσκομίσουμε το υλικό, και θα το μοντάρουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, άνθρωποι που σπούδασαν αυτό, και έχουν τεράστια πήρα. Θα συζητήσουν και φιλικά πιστεύω και με κανάλια, για να παιχτεί, και όχι ρυάκια…..
Ο φίλος σου
ΑΝΤΩΝΗΣΑντωνη μου, μιλαμε για δουλεια που θα παιχτει Σ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, στην πρωινη ζωνη, με εμφαση στην εκδρομη πρωτα και δευτερευοντως στον αγωνα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ και μην τα μπλεκεις.
Αν τωρα εσυ μπορεις να προχωρησεις εν CD ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (το τονιζω) με περιγραφη αγωνα και στιγμιοτυπα, αυτη ειναι μια αλλη δουλεια και μακαρι να την προχωρησεις.
Εγω απλα προσεχω πολυ τα βηματα μου, και θα κανω αυτο ακριβως που μου ζητησαν απο το συγκεκριμενο καναλι, προσεχοντας ιδιαιτερα να μην ξαναγινω ρεζιλι, οπως πριν 2 χρονια.Υ.Γ. Συγγνωμη, δεν οδηγω κανεναν και δικη μου η οχι ιδεα, μακαρι να την υλοποιησει καποιος αλλος. Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του χαβαλε των 50, γιατι αργει να ξημερωσει. θελω εναν που να ξερει τελεια τα μερη (τον εχω) , εναν που να παιζει το ιντερνετ στα δαχτυλα (για να κατεβαζει σκηνες βιντεο απο το μενουμε Ελλαδα ας πουμε) κι εναν που να ξερει να τα μονταρει ολα αυτα σε ενα 3λεπτο CD. Αντε κι εναν που ναχει μια καλη καμερα για μια συνδετικη ληψη.
Το θεμα δεν ειναι μονο να βγει τ αποτελεσμα, αλλά και καποιοι ανθρωποι να κινητοποιηθουν για να παραγουν εργο, κατι που θα επρεπε να κυνηγαει πριν απο μενα η αρχη του σπορ.
Τελος. Δεν χρειαζεται πιο πολλη κουβεντα.
Κλειστο Νασο σε παρακαλω.
Βοηθεια για προβολη