-
Για ένα τριτεκνο ( με τρια μωρα μεχρι 3,5 ετών) πιστεύεται ότι η κατάλληλη λύση είναι ένα επταθέσιο ή αρκεί και ένα πενταθέσιο?
-
Λογικά ναι θες 7θεσιο
Υπάρχουν όμως και λύσεις που ναι μεν είναι 5 θεσια αλλά στην πίσω σειρά έχουν 3 καθίσματα με 3 iso fix
Τέτοια είναι το Citroën c4 Picasso ( βγαίνει και σε 7θεσιο ως c4 grand Picasso ) το vw touran που είναι ένα απλά αν θες βάζεις και 3η σειρά με δύο καθίσματα στο τέλος.Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο κουμπάρος μου κοιταζει για το επταθεσιο kodiaq και η γυναίκα του επιμένει για πενταθεσιο λόγω όγκου και μήκους...
-
Δεν ξέρω αν θα τον βολέψει τέτοιο επταθεσιο γιατί θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιεί τα τελευταία καθίσματα άρα δεν θα χει καθόλου χώρο για πορτ μπαγκαζ.
Συνάδελφος πήρε 7θεσιο και μετά από λίγο το γύρισε πισω και πήρε 7θεσιο με 3 θέσεις στην μεσαία σειραΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα τον βολέψει τέτοιο επταθεσιο γιατί θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιεί τα τελευταία καθίσματα άρα δεν θα χει καθόλου χώρο για πορτ μπαγκαζ.
Συνάδελφος πήρε 7θεσιο και μετά από λίγο το γύρισε πισω και πήρε 7θεσιο με 3 θέσεις στην μεσαία σειραΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συγγνωμη αλλα αυτο δεν το καταλαβα...
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Ο κουμπάρος μου κοιταζει για το επταθεσιο kodiaq και η γυναίκα του επιμένει για πενταθεσιο λόγω όγκου και μήκους...Δεν αλλάζει το μήκος στο Kodiaq ...η εσωτερική διαμόρφωση αλλάζει μόνο....
άλλα μάλλον εννοείς για άλλο αυτοκίνητο 5θεσιο.... -
Μαλλον δεν το διατύπωσα καλα. η γυναίκα δνε θέλει το πενταθεσιο kodiaq αλλά καποιο άλλο πεντεθέσιο, ενώ ο κουμπάρος μου θέλει το kodiaq γιατίθ μπορεί να το έχει ανα πάσα στιγμή και πενταθεσιο και να σηκώνει τις δύο τελευταίες θέσεις και να το κάνει πενταθέσιο...
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
συγγνωμη αλλα αυτο δεν το καταλαβα...
Αν έχεις 3 παιδιά (στο λέω εκ πειρας)
Θα πρέπει να έχεις μόνιμα και την τρίτη σειρά καθισμάτων όρθια όπως στην πρώτη φωτογραφία που είναι από το 7θεσιο kodiaq. Αν όμως την έχεις μόνιμα πάνω δεν έχεις καθόλου χώρο στο πορτ μπαγκαζ.
Ενώ στο citroen c4 picasso επειδή έχει 3 καθίσματα ξεχωριστά όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία μπορείς να βάλεις 3 καθίσματα και έτσι σου μένει όλο το πορτ μπαγκαζ
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
.. Το kodiaq μοιάζει αρκετά άνετο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πενταθεσια suv. Κατάλαβα τι λες και είναι πολύ διαφωτιστικό... Όμως δεν θέλει πολυμορφικο. Το kodiaq είναι αρκετά άνετο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό ακόμη κι ως πενταθεσια. Όχι φυσικά σαν το Picasso. Το δίλημμα είναι ένα tiguan, kuga, Xtrail η kodiaq... Φυσικά για έναν τριτεκνο
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Μαλλον δεν το διατύπωσα καλα. η γυναίκα δνε θέλει το πενταθεσιο kodiaq αλλά καποιο άλλο πεντεθέσιο, ενώ ο κουμπάρος μου θέλει το kodiaq γιατίθ μπορεί να το έχει ανα πάσα στιγμή και πενταθεσιο και να σηκώνει τις δύο τελευταίες θέσεις και να το κάνει πενταθέσιο...Επταθέσιο εννοείς.
-
Υπάρχει κάποιο suv με τρεις θέσεις? Ανάμεσα σε Kuga, kodiaq, 3008, xtrail ka tiguan τι θα προτείνατε για έναν τρίτεκνο? Ευχαριστω
-
3 θέσεις δεν έχει κάποιο από αυτά.
Μόνο τα kodiaq και xtrail έχουν και 3η σειρά με 2 καθισματαΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στα επταθέσια SUV είναι και το Tiguan Allspace.
Επταθέσια υπάρχουν φυσικά και MPV.
-
Πιστευεται ότι είναι καλύτερη επιλογή ένα tiguan ή ένα επταθεσιο kodiaq η χτραιλ? Με τη λογική των τριων παιδιών
-
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Στο λέω εκ πειραςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ιδίως στην καθημερινοτητα.
Στο ταξίδι που θα χρειάζεσαι και το πορτ μπαγκαζ θα δυσκολεύεσαι και με το 7 θεσιοΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδη ποια είναι η προταση σου? Εγω το σκεφτόμουνα με την προοπτική το επταθεσιο μονο όταν το χρειαζεσαι πολύ να έχεις ανοπικτες τις εχτρα θεσεις αλλιώς ως πενταθεσιο
-
Κοίτα όλα παίζουν με το ηλικία είναι τα παιδιά και τι καθίσματα χρειάζεσαι.
Και γω τριτεκνος είμαι.
Το ένα είναι 2.5 και τα άλλα δύο 2 μηνών.
Τώρα χωράνε νορμάλ στο πίσω κάθισμα.
Η μεγάλη έχει ένα κάθισμα μεγάλο και τα μωρά δύο 'αυγα'.
Σε κάνα χρόνο όμως που θα πρέπει να έχουν και τα άλλα 2 κανονικό κάθισμα επειδή είδη το δοκίμασα μόνο αν βάλεις στην μεσαία θέση ένα που κοιτάει ανάποδα μπορεί να χωρέσουν αλλά και πάλι πολύ στριμωγμενα...
Το ίδιο ισχύει για όλα όσα δεν έχουν 3 θέσεις πίσω.
Άρα η παίρνεις ένα με 3 θέσεις ξεχωριστές πίσω ή παίρνεις ένα επταθεσιο και στην μια από τις 2 θέσεις της τρίτης σειράς βάζεις το τρίτο καθίσματακι.
Τα μειονοεκτηματα είναι ότι
-τα επταθεσια συνήθως είναι πολύ μεγάλα αυτοκίνητα
-Το ένα μωρό θα είναι πολύ πίσω άρα δεν θα έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό
-τα καθίσματα της τελευταίας σειράς δεν έχουν συνήθως isofix
-μειώνεται αρκετά ο χώρος αποσκευών
Υπάρχουν βέβαια και λύσεις όπως το touran και το c4 grand Picasso που και 7θεσια είναι και στην μεσαία σειρα έχουν 3 ξεχωριστά καθίσματα, αλλά έχουν και isofix στα 2 καθισματα της τρίτης σειραςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Off topic, αλλα μπραβο για την τριτεκνια ή πολυτεκνια. Μακαρι να με ευλογησει κ μενα ο θεος. Καλο για την χωρα μας, μακαρι να υπαρξει καλυτερη πολιτικη στο θεμα γεννησεων κ τεκνων. . Και παλι σορρυ για το οφτοπικ αλλα ηθελα να το εκφρασω..
-
Να σαι καλά φίλε.
Μακάρι αν το θες να έχεις την τυχηΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοκίνητο για τριτεκνο