-
Ο χρήστης nass στις 5/2 έγραψε:
Δεν υπάρχει δείγμα αναφοράς αν δεν υπάρχει ενιαίο καύσιμο για όλους.
Από τυχαίο βενζινάδικο δε νοείται δείγμα αναφοράς. Εκτός και αν πουν: 'κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορείτε να βάζετε βενζίνη μόνο από το βενζινάδικο του κ. fokion_sportage αντλία Νο. 3' και να υπάρχει ένας κριτής-τεχνικός έφορος εκεί που να τσεκάρει ποιός βάζει και πόση βενζίνη κτλ. (για πόσο καιρό πριν τον αγώνα ? δεν μπορεί ένας αγωνιζόμενος να πάει 2 μέρες πριν και να αγοράσει ένα βαρέλι ? Και αν στο μεταξύ ο βενζινάς ανεφοδιαστεί ? )Που δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται διότι θέλει διαδικασία για να διασφαλίσει και την ορθή επιλογή του βενζινάδικου (φαντάζεσαι να είναι νοθευμένη η βενζίνη και να σπάσουν 2-3 κινητήρες ? ) και την σωστή διαδικασία (πχ. μη διαπλεκόμενη επιλογή βενζινάδικου )
Ολοι οι έλεγχοι είναι βιαστικοί, δεν μπορεί να περιμένεις κανα-δυο μήνες. Αλλά ο κανονισμός λέει ότι το πολύ σε 2 εβδομάδες μετά τον αγώνα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι έλεγχοι και να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα. Ε δεν είναι τόοοσο τραγικό.
Οπως και να έχει, κάνεις λάθος για τα περί 'αρχηγών' κτλ., ότι αναφέρω εδώ είναι απλά η γνώμη μου, η οποία, μπορώ να σε βεβαιώσω, μετράει εξίσου με τη δική σου. Σιγά λοιπόν μην 'τελειώναμε' αν 'παραδεχόμουν' αυτό που είχα έτσι και αλλιώς παραδεχτεί εξ΄αρχής (σχεδόν 2 εβδομάδες πριν)
-
Λαθος το επιασες. Εσυ το εχεις γραψει, η ΕΠΑ , ΟΜΑΕ, ΑΕΛ, ΠΠΣΠ, ΓΣΕΕ δεν επρεπε να σ εχει ρωτησει να τελειωνουμε? Γιατι το 'εκ των αρχηγων' δεν εχει εννοια εξουσιας αλλά 'ψαξιματος' και γνωσεων. (Αντε, σου ξεσκονισα τον γιακα παλι! )
-
«OTAN ΛΕΩ ΒΑΡΕΛΙΑ,ΕΝΝΟς SUPER AMΟΛΥΒΔΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.80 ΣΥΝ 0.20 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'»
Εδώ θα μπορούσα να σου πω φιλέ μου, ότι θα μπορούσε και φθηνότερa, και μάλιστα χωρίς μεταφορικά!!!.
Ο λόγος αυτονόητος. Κέρδος από διαφήμιση, που θα κάνει…. «ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ….», βεβαίως αυτό ‘παίζει’, αναλόγως ποιος θα κάνει την συμφωνία………
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λαθος το επιασες. Εσυ το εχεις γραψει, η ΕΠΑ , ΟΜΑΕ, ΑΕΛ, ΠΠΣΠ, ΓΣΕΕ δεν επρεπε να σ εχει ρωτησει να τελειωνουμε? Γιατι το 'εκ των αρχηγων' δεν εχει εννοια εξουσιας αλλά 'ψαξιματος' και γνωσεων. (Αντε, σου ξεσκονισα τον γιακα παλι! )O κανονικός (δηλ. όχι ο ντεμέκ = εγώ ) αρχηγός έχει μια χαρά 'ψάξιμο' και γνώσεις και μπορεί να χειριστεί το θέμα, δε χρειάζεται να με ρωτήσει κανείς.
Και όλα αυτά που λέμε είναι θεωρίες, μπορεί η ΕΠΑ να έχει επεξεργαστεί το σχέδιο και να μην είναι ανακοινώσιμο επειδή λείπουν κάποιες λεπτομέρειες. Σίγουρα η ενημέρωση δεν είναι η πρέπουσα αλλά επί της ουσίας περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λαθος το επιασες. Εσυ το εχεις γραψει, η ΕΠΑ , ΟΜΑΕ, ΑΕΛ, ΠΠΣΠ, ΓΣΕΕ δεν επρεπε να σ εχει ρωτησει να τελειωνουμε? Γιατι το 'εκ των αρχηγων' δεν εχει εννοια εξουσιας αλλά 'ψαξιματος' και γνωσεων. (Αντε, σου ξεσκονισα τον γιακα παλι! )
O κανονικός (δηλ. όχι ο ντεμέκ = εγώ ) αρχηγός έχει μια χαρά 'ψάξιμο' και γνώσεις και μπορεί να χειριστεί το θέμα, δε χρειάζεται να με ρωτήσει κανείς.
Και όλα αυτά που λέμε είναι θεωρίες, μπορεί η ΕΠΑ να έχει επεξεργαστεί το σχέδιο και να μην είναι ανακοινώσιμο επειδή λείπουν κάποιες λεπτομέρειες. Σίγουρα η ενημέρωση δεν είναι η πρέπουσα αλλά επί της ουσίας περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο.
ΑΡΑ,ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΣΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΡΑ,ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΣΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σίγουρα η ενημέρωση δεν είναι η πρέπουσα αλλά επί της ουσίας περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο.
ΙΜΗΟ (και το έχω γράψει) το μέτρο είναι σωστό αλλά περιμένω να δω πως θα εφαρμοστεί και αστυνομευθεί. Μέχρι τότε το μόνο 'άδικο' είναι η ελλειπής ενημέρωση.
-
Λοιπον, απο πλευρας μου θα το κλεισω ως εξης:
- Λαθος η ανακοινωση (που οπως εγραψα θυμιζει γνωστη κυβερνητικη πατατα) , αφου δεν συνοδευοταν οχι τοσο απο μετρα αστυνομευσης αλλά πληροφοριες εφαρμογης. Εξηγουμαι και μιλαω με ονοματα. Χαλιβελακης, Στράτης, Κοσμόπουλος, και ολοι οι αλλοι φιλοι-αφεντικα μας, γνωριζουν πολυ καλα το ποσο σημαντικο για την αποδοση και την υγεια των κινητηρων ειναι το καυσιμο. Επισης γνωριζουν οτι απο εταιρια σε εταιρια υπαρχουν σημαντικες διαφορες στα καυσιμα και απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Αρα, αφου γνωριζουν ως διακεκριμενοι αγωνιζομενοι οτι φτιαχνοντας προγραμμα εκμεταλευεσαι καθε εκατοστιαια μοναδα της ποιοτητας του καυσιμου και πληρωνεις αδρα τα λειωμενα πιστονια αν κανεις λαθος, εχουν βιαστει ν ανακοινωσουν.
- Αν δεν κανω λαθος αφεντικο τεχνικος εφορος ειναι σημερο ο Αλεξης, που ομως δεν ντρεπεται να ρωταει και να μαθαινει (προς τιμην του), οπότε το πρωην αφεντικο Νασος ειναι (και πρεπει να ειναι) κοντα του για το καλο ολων.( = 2 αφεντικα )
- Προλαβαινω για να μην τρεχουμε. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ (αν λεω) συμφωνια με εταιρια εναντι διαφημισης, η διαφημιση θα πρεπει να μπαινει μονο στους χωρους των οργανωτων κι οχι σε αλλο σημειο , αφαιρωντας χωρο απο τους αγωνιζομενους. Σε αντιθεση περιπτωση ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ γενικη συνελευση του ΣΟΑΑ, για ν αποφασιστει αν οι αγωνιζομενοι δεχονται τη διαφημιση στ αυτοκινητα τους. Προσοχη λοιπον μην γινει ΝΕΑ ΠΑΤΑΤΑ, με περιεργες συμφωνιες που θα μπορουν να εγειρουν υποθεσεις εξισου περιεργες, (Η γυναικα του Και σαρα......κ.λ.π.) που οσοι ζουν εδω εχουν ξαναδει. (Αυτια εχουν κι οι τοιχοι
παιδια )
4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΕΙΡΑ, ΓΝΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΟΡΑΜΑ, ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ κ.λ.π. Ε μερικα απ αυτα λειπουν απο τη σημερινη διοικηση. Ας τα βρει, δεν αρκουν οι καλες προθεσεις.
Προσκυνώ σας φουντωμενος και δοξαζω σας σκυμενος. ..
-
Διαπιστωσα με λυπη οτι αυτο που εγραψα:
2. Αν δεν κανω λαθος αφεντικο τεχνικος εφορος ειναι σημερο ο Αλεξης, που ομως δεν ντρεπεται να ρωταει και να μαθαινει (προς τιμην του), οπότε το πρωην αφεντικο Νασος ειναι (και πρεπει να ειναι) κοντα του για το καλο ολων.( = 2 αφεντικα )
Δυστυχως παρεξηγηθηκε.
Ας ξαναδιαβαστει, δινοντας εμφαση στα οσα περικλειονται στις παρενθεσεις.
ΓΙΑΤΙ:
Απο τους πιο φτυσμενους ανθρωπους του σπορ ειμαι εγω,αναγνωριζοντας βεβαια τις ευθυνες μου σε καποιες περιπτωσειςΘυμιζω για να μην ξεχνιομαστε
- 1985, φωτογραφικη διαταξη που μου στερησε το πρωταθλημα αναβασεων
- 1987, αχαρακτηριστο αδειασμα με το Σιρκουι Καστελλας
- 1992, εξαναγκασμος σε παραιτηση απο το ΔΣ του ΣΟΑΑ
- 2004, παραιτηση απο μελος ΕΘΕΑ, μετα απο ατυχες δημοσιευμα φιλου μου που με στολισε δεοντως, ενω επρεπε να συνεργαστουμε μεσα στην ΕΘΕΑ.
- 2005, ξεφτυλισμα της προσπαθειας για το MOTORSHOW 2005 απο τον ΑΛΜΑΝ (και δεν ξερω ποιους αλλους)
- 2008-2009 , το ρεζιλεμα ενωπιον σοβαρων ανθρωπων και υπηρεσιων που υποστηκαμε με την υποθεση ΟΕΠΑ και το αξεχαστο φιασκο της εκδηλωσης στο ΣΕΦ
- Τα 'καλα' λογια που διαβαζαμε ολοι εδω μεσα, απο ψευδωνυμους που ειναι ομως επωνυμοι και συχνα 'αξιωματουχοι'.
- Τα τραγικα γεγονοτα του Auto Festival...
- και τελευταιο, ενω πιστευω οτι και την ορεξη εχω και τις γνωσεις διαθετω για να προσφερω εργο, βρισκομαι αποκλεισμενος απο καθε σχετικη δραστηριοτητα, σαν καποια αγνωστη (?) δυναμη να μου κλεινει ολες τις πορτες.
KI ΟΜΩΣ, παρ ολα αυτα, ειμαι ακομα εδω και παλευω για ενα καλυτερο σπορ, πιστευοντας οτι ολοι εχουμε την υποχρεωση να βοηθησουμε για την καλη του εξελιξη, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ! Και βοηθεια δεν ειναι μονο το μπραβο και το χαιδεμα στην πλάτη, αλλά κι η επισημανση των αναποφευκτων λαθων, παντα μ επιχειρηματα.
Σ αυτο το κλιμα κινηθηκε κι η παραπανω δημοσιευση μου. Σαν μηνυμα προς οποιονδηποτε ειναι η αισθανεται αδικημενος. Κι ο νοων, νοειτω... -
Φίλε platis, αν αναφέρεσαι σε μένα, είσαι τελείως λάθος. Με τον Αλέξη έχουμε άριστη συνεργασία. Απλά θέλω να είναι σαφές, ότι δεν πρόκειται περί δυαρχίας.
-
«Λαθος η ανακοινωση…..»
προσπάθησαν να προλάβουν, ενώ τα γεγονότα έτρεχαν, βιαστικά και στο πόδι. Δεν είναι άγνωστο φαινόμενο στης χώρα μας!!!....σήμερα η ανακοίνωση του ΔΝΤ… ξημερώματα 2πμ ο εκπρόσωπος του ΓΑΠ!!!........«Επισης γνωριζουν οτι απο εταιρια σε εταιρια υπαρχουν σημαντικες διαφορες στα καυσιμα και απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.»…
.αρκεί να σας πω, ότι σουπερ αμόλυβδη εισαγάγουμε κατά το μάλλον και ήττον. Η εισαγόμενη από Βουλγαρία είναι 104 οκτάνια. Συνήθως χρησιμοποιείτε και στα ελικόπτερα. Αυτά κυκλοφορούν περισσότερο το καλοκαίρι. Είναι και ο λόγος που το καλοκαίρι, οι σουπερ βενζίνες μας, υπολείπονται οκτανίων….είναι μιξ!.«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ γενική συνέλευση του ΣΟΑΑ, για ν αποφασιστεί αν οι αγωνιζόμενοι δέχονται τη διαφήμιση στ αυτοκίνητα τους.»…
και αυτό το πράγμα ξεπερνιέται. Όσα αυτοκίνητα δεν έχουν βενζινά πατρονο, κανένα πρόβλημα. Όσα έχουν, θα δώσει ο πατρονος τους ένα πόσο έξτρα, για μα μην μπει ο γενικός πατρονος.
Άλλωστε είναι θέμα λυμένο, που νομίζω ότι το καθορίζει
ο οργανωτής και περιέχετε σαν κανονισμός στον J, αν δεν κάνω λάθος. Είναι μεμψίμοιρες σκέψεις, προσχηματικές. Θέμα εκ των ουκ άνευ. Άλλωστε υπάρχει αρχή του σπορ, που έχει το δικαίωμα, που γνωρίζει, και το έχει κάνει δεκάδες φόρες.«ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΕΙΡΑ, ΓΝΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΟΡΑΜΑ, ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ κ.λ.π. Ε μερικα απ αυτα λειπουν απο τη σημερινη διοικηση.»
Και εάν δεν βάλω σαν άρχει του σπορ τον ΣΟΑΑ, διότι απλά είναι εκπρόσωπος, και εάν αφαιρέσω την «ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ», που δεν βλέπω που ‘κωλάει’, και την «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ» που την έχουν σε λανθάνουσα μορφή!!!....τα υπόλοιπα τα έχουν….
«Και όλα αυτά που λέμε είναι θεωρίες, μπορεί η ΕΠΑ να έχει επεξεργαστεί το σχέδιο και να μην είναι ανακοινώσιμο επειδή λείπουν κάποιες λεπτομέρειες.»
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. δεν είναι ανακοινώσιμο…..βιάστηκαν.
Το αναστέλλουν, διαβουλεύονται (όχι όπως ο ΓΑΠ….), και βγάζουν πλήρες ‘πακέτο’. Δεν πρέπει να παρουσιαστεί σαν ένας ακόμη οργουέλικος εφιάλτης για το σπορ. Δεν πρέπει να ανασκολοπιστεί, η τρέχουσα μορφή του σπορ, γεννώμενη δυσβάστακτα πιο επώδυνη.
Σίγουρα οι αγωνιζόμενοι, δεν αντέχουν άλλους γκαιμπελίσκους. Απεχθάνονται τους κουστουμάτους ταλιμπανίστες.
Antonis-team. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε platis, αν αναφέρεσαι σε μένα, είσαι τελείως λάθος. Με τον Αλέξη έχουμε άριστη συνεργασία. Απλά θέλω να είναι σαφές, ότι δεν πρόκειται περί δυαρχίας.********************************Και βεβαίως δεν υπάρχει η «δυαρχία». ΑΣΤΟΧΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.
Και βεβαίως βοηθάς όσους έχουν ανάγκη, γιατί στηρίζεσαι στης γνώσεις σου και στα πόδια σου, και δεν χρειάζεσαι ‘πατερίτσες’ από κανέναν. Μάλιστα στην μεγάλη διένεξη που είχαμε κάποτε, αισθάνθηκα ότι είχα άδικο, πράγμα που μου εξήγησες άκοπα και τεκμηριωμένα. Από τότε βεβαίως έχουν αλλάξει πολλά……από δικής μου πλευράς.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Δεν έγραψα για αυτά τίποτα, γιατί πίστευα, ότι όταν έναν άνθρωπο δεν τον καταλαβαίνουν όταν σιώπα, δεν θα τον καταλάβουν και όταν γράφει.
«2005, ξεφτυλισμα της προσπαθειας για το MOTORSHOW 2005 απο τον ΑΛΜΑΝ (και δεν ξερω ποιους αλλους)»
Και βεβαίως έτσι έγινε, διότι δεν έλαβες υπόψη σου, ότι τον πολεμούσαμε μέσα και έξω, στην Ελλάδα και το εξωτερικό λυσσαλέα, και για το σπορ, μα και επαγγελματικά, για της ανορθόδοξες τακτικές που κατ’ εμάς εφήρμοζε, και μας ζημίωνε επαγγελματικά καθώς και αθλητικά.
Ήσουν μέσα, και δεν κατάλαβες την ανορθόδοξη όσο και υποβολιμαία για εμένα τακτική του?.
Είχε την ‘αυλή’ του. Είχε τα ‘κολλητήρια’ του,
(εκ του χαντζιαβάτης!!…) λεσχηάρχες, και θα τους έτρωγες το ψωμί?....αστεία πράγματα. Εδώ παρά λίγο, και οι σημαίες της μεσογείων, θα έσβηναν την λέξη ΕΛΠΑ, και θα έγραφαν ΑΛΜΑΝ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ τους ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
Δεν έλαβες υπόψη σου, ότι ‘χαλεπότερο το φυλάττειν του κτήσασθαι’. Έφτιαξες ότι έφτιαξες, και το άφησες αφύλακτο.«2008-2009 , το ρεζιλεμα ενωπιον σοβαρων ανθρωπων και υπηρεσιων που υποστηκαμε με την υποθεση ΟΕΠΑ και το αξεχαστο φιασκο της εκδηλωσης στο ΣΕΦ»
Έτσι νομίζεις, ότι ήταν σοβαροί άνθρωποι. Μα και εδώ δεν ήξερες το ρητό, ‘ φέρε μου τον φίλο σου και τον σκύλο σου, να σου πω ποιος είσαι’!.
Και ήρθα στο νησί, με στοιχεία, και σε περίμενα μέχρι την νύχτα, να έρθεις με το φουσκωτό, και μπήκα στην θάλασσα με το 4Χ4 για να σε προλάβω, μα με απαξίωσες.
Και είχα στοιχεία αδιάσειστα, που εάν τα ανακοίνωνες, θα έτρεχαν ακόμη…..μα με απαξίωσες, όπως το κάνεις ακόμη άλλωστε.
Και για να μην ΣΚΑΣΩ…..δεν φτιάνεις τίποτα υγιές και με υπόβαθρο, μεσούντως του καλοκαιριού, όταν τα υγιή μυαλά, ευρίσκονται στα μπάνια τους. Τότε καλέ μου φίλε, στήνονται συμμορίες, μα δεν το ήξερες και το έμαθες ματώνοντας.
Άλλωστε θυμάσαι, στο άλλο forum τι έγραφα, και με απέπεμψαν. Μήπως είναι τυχαίο, που στο link της ελπα ήταν πρώτο όνομα?. Και θα άφηνε να πολεμώ από το μετερίζι τους, αυτούς που ‘έγλυφαν’ (σχήμα λόγου)?.
Βλέπεις ο ‘φίλος’ σου, δεν τα έχει τετράγωνα όπως του ΚΑΒΒΑΘΑ.( και εδώ σχήμα λογού!!....)ας είναι καλά…
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, μα δεν γνωρίζεις να περιχαρακώνεις το στρατόπεδο σου….και δεν ακούς και κανέναν αδελφάκι μου!!!.
Έχω μάθει πολλά στην ζωή μου, ακούγοντας βοηθούς μου, όλοι κάτι ξέρουν που δεν το ξέρουμε….
Εγώ πάντα σε αγαπώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΥΓ φιλέ Global Moderator, ξέρω ότι είμαι εν μέρη of topic, μα πρέπει ορισμένα πράγματα να λέγονται, γι αυτό συχώρεσε με.Τελείως off-topic είσαι οπότε ας το κλείσουμε εδώ παρακαλώ [Mod]
-
Επειδη την παρασκευη ληγουν οι συμμετοχες μπορει να μας πει καποιος κατι υπευθυνο απο την αρχη του σπορ σχετικα με τα καυσιμα διοτι θα εχουμε πολλα γελια στον ΜΠΡΑΛΟ .
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Επειδη την παρασκευη ληγουν οι συμμετοχες μπορει να μας πει καποιος κατι υπευθυνο απο την αρχη του σπορ σχετικα με τα καυσιμα διοτι θα εχουμε πολλα γελια στον ΜΠΡΑΛΟ .ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ !!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νομιζω οτι το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι να υπαρξει μια λιτη ανακοινωση που να λεει οτι για την αποφυγη ταλαιπωριας και υποβολης σε εξοδα των αγωνιζομενων το μετρο ανακαλειται μεχρι τον Σεπτεμβριο η το 2012, ωστε να υπαρξει η αναγκαια προετοιμασια.
Σημειωνω οτι στο αμεσο μελλον εχουμε 2 αγωνες που υποχρεωτικα θα γινουν με΅WRF βενζινη, το ραλλυ ΕΛΠΑ και το Ακροπολις,
Ειδικα γα το ΕΛΠΑ, αν ενας Ελληνας θελει να διεκδικησει θεση στο Ευρωπαικο, θα βαλει WRF, κι αν θελει να βαθμολογηθει στα Ελληνικα πρωταθληματα, 100αρα. Αδιανοητα πραγματα δηλαδη, που μας κανει να συμπεραινουμε οτι (ελαφρα το λεω) καποιο λαθος εχει γινει στον σχεδιασμο.
Εμπρος λοιπον, τελειωνετε το...Υ.Γ. Επαναλαμβανω οτι το θεμα δεν με αφορα προσωπικα,(δεν τρεχω Μπραλλο, μου ειναι υπεραρκετη η 100αρα) αλλά αυτο δεν εχει καμμια σημασια.
-
Γιατρε μου η επιθυμια σου , διαταγη!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2011
Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι επειδή δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ώστε να εξασφαλισθεί ενιαίος προμηθευτής καυσίμων στους αγώνες, αναστέλλει έως την 1η Σεπτεμβρίου 2011 την υποχρεωτική χρήση στους αγώνες Super αμόλυβδης βενζίνης.
Έως τις 31 Αυγούστου 2011 ισχύει η παράγραφος 9.1 του άρθρου 252 του J 2011. ( εγκύκλιος 11/2011 άρθρο 15).http://www.ethea.elpa.gr/common/include ... hp?id=2941
-
Aντε παλι ΛουΜουδακο , καθαρισε για παρτυ σου ο doc χιονισου ησυχα !!
Eσυ παλι βρε doc οταν εχεις πυρετο κατεβαζεις τις καλυτερες φαεινες ? και φτιαχνεις τα (οχι εκει που τρεχεις συνεχεια ) τα σπιτια , που αρχισαν να κλαινε ,γιατι τους την πειρανε τις φιλε ναδες τους (108+ )
Δωστε μπετονακια στο λαο , να ανθισει το σπορ , λεφτα υπαρχουν , 'αλλα μας εχουν τελειωσει .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aντε παλι ΛουΜουδακο , καθαρισε για παρτυ σου ο doc χιονισου ησυχα !!Eσυ παλι βρε doc οταν εχεις πυρετο κατεβαζεις τις καλυτερες φαεινες ? και φτιαχνεις τα (οχι εκει που τρεχεις συνεχεια ) τα σπιτια , που αρχισαν να κλαινε ,γιατι τους την πειρανε τις φιλε ναδες τους (108+ )
Δωστε μπετονακια στο λαο , να ανθισει το σπορ , λεφτα υπαρχουν , 'αλλα μας εχουν τελειωσει .........
Γιατι ρε τρελλε κοροιδευεις? Δεν παραδεχεσαι οτι θα ξεφυτρωνανε ενα σωρο προβληματα με προμηθεια απο διαφορετικες πηγες? Εξ αλλου, θα ηθελα να ακουγα τι θα ελεγες αν ησουν Βαλεντης ας πουμε, κι η εταιρια σου ειχε κανει προμηθειες για να πουλησει το 2011 η Κυρκος κι ειχες αγορασει καμμια δεκαρια βαρελια για την ομαδα σου. Μην εισαι απολυτος γμτ. ξεκολα. Καλά και αγια κανανε οι ανθρωποι, αναβολη για να εφαρμοστει σωστα ενα σωστο μετρο.
Στη θεση σου, ξερεις με τι θα προβληματιζομουν? Με το οτι ΚΑΝΕΝΑΣ βενζινας και ΚΑΝΕΝΑΣ λαστιχάς πολυ περισσοτερο δεν θελησε να κανει προσφορα και να μπλεξει μαζι μας.
Εδω ειναι το θεμα που θελει σκεψη κι αντιμετωπιση. Το αλλο σε 5-6 μηνες θα μπει στη σειρα του.
Ασε με στον πυρετο μου (κι εχει ανεβει με τα καμωματα του Αντωνη... )Α, ξεχασα. Που τρεχω συνεχεια ειπες???
-
«από fokion_sportage » 18/02/11 18:13
Γιατρε μου η επιθυμια σου , διαταγη!»
…….και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους καλέ μου φιλέ…….
Δημοσίευση δική μου στης 11/02/11 16:39…
Αναδημοσίευση του φίλου Poseidon 13/02/11, που ενστερνίστηκε την γνώμη μου.
Τηλέφωνα…….και«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2011
Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι επειδή δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ώστε να εξασφαλισθεί ενιαίος προμηθευτής καυσίμων στους αγώνες, αναστέλλει έως την 1η Σεπτεμβρίου 2011 την υποχρεωτική χρήση στους αγώνες Super αμόλυβδης βενζίνης.
Έως τις 31 Αυγούστου 2011 ισχύει η παράγραφος 9.1 του άρθρου 252 του J 2011. ( εγκύκλιος 11/2011 άρθρο 15).»Σωστή απόφαση.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
δεν γινεται τιποτα ,τωρα που θα το κοψει να γραφει ο Τονι Αντ... ωχ Παναγια μου ... το κοβω κι εγω , αφου ακομα και την επιβραβευση σου , την θεωρεις ειρωνια .....αστο .
Για το μονο που τρεχεις φαντζομαι ειναι το wrc χωρις αρ .........
Περί αγωνιστικής βενζίνης