-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Βασικα δεν τα βαζω με κανεναν,απλα σου υπενθυμιζω πως εχουν τα πραγματα με καποιους απο εσας,απο κει και περα ο go for pole λεει την γνωμη του σωστη η λαθος.
Το θεμα ειναι πως ολοι εχουμε γνωμη και αποψη για κατι,αλλα αυτη η γνωμη δεν λαμβανεται ποτε υπ'οψιν και το μονο που συμβαινει μονιμα,ειναι να 'περνανε' αυτα που καποιοι θελουν,προς ωφελος τους φυσικα!
Τεσπα καλο απογευμα σε ολους,τι θελω και μιλαω ο μαλ@κας,αμα ασχολεισαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες!Καιτατζης Παναγιωτης
ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ?
'EL-EM'
-
ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ?
'EL-EM'
el-em
Εύστοχη ερώτηση, που δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση….
Α. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ GO FO POLE ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ Μ@@@ΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ 'ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ' ΜΕ ΤΟΝ GO FOR POLE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.Ναι βασική μου αγωνία είναι διχάσω τους αγωνιζόμενους Λοιπόν τώρα που πέρασε η τριήμερη εθνική εορτή που είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για κάποιους ας επιστρέψουμε στην κουβέντα μας. Από μια συνέντευξη στους 4Τ πέρυσι τον Αύγουστο του προέδρου της ένωσης λεσχών που αποκαλεί τον εαυτό της ομοσπονδία μάθαμε ότι τα έξοδα μιας χρονιάς είναι 450 χιλιάδες ευρώ από τα οποία τα 350 χιλιάδες είναι το ασφαλιστήριο. Μετά την καταπληκτική προκήρυξη των πρωταθλημάτων που αποδείχθηκε παντελώς εκτός τόπου και χρόνου και μέχρι τον Απρίλιο όλοι της ομοσπονδίας υποστήριζαν ότι το ασφάλιστρο δε βγαίνει και η σεζόν θα κινδύνευε. Φυσικά ούτε λόγος για τα ελάχιστα (από 5 χιλιάδες ο καθένας) που ζήτησε το καρτ για να στείλει τους δυο πρωταθλητές στους επίσημους θεσμούς της FIA ως εθνική/ομοσπονδιακή αποστολή γιατί πολύ απλά λεφτά δεν υπήρχαν. Με άλλα λόγια ακόμη και η ελάχιστη ανταπόδοση μιας σταγόνας των εσόδων που το καρτ προσφέρει από τις εκατοντάδες λισάνς του έπρεπε να θυσιαστεί στο γενικό καλό.
Μετά προφανώς έγινε κάποιο οικονομικό θαύμα γιατί είδαμε να δημιουργείται site (όχι δωρεάν μαθαίνω και σίγουρα χωρίς διαγωνισμό), να υπάρχει μισθοδοσία κάποιου για να προσφέρει κάλυψη, να φεύγουν λεφτά τόσο από τις συμμετοχές όσο και εφάπαξ ανά διοργάνωση για την χρονομέτρηση (πάλι χωρίς διαγωνισμό και με υπηρεσίες που είναι χαμηλού επιπέδου), να φεύγουν λεφτά για ελέγχους καυσίμων και ίσως να υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Άρα κάποια λεφτά προφανώς και υπήρχαν απλά η αρχή επέλεξε να μη δώσει την πλήρη εικόνα και να τα ξοδέψει όπως αυτή κρίνει.
Το κορυφαίο είναι ότι ακόμη και έτσι μερικές από αυτές τις επιλογές θα μπορούσαν να είναι κοινής χρήσης. Μόνο που στην πράξη δεν είναι γιατί ας πούμε στο site αυτός που προσφέρει κάλυψη δε γράφει για καρτ πράγμα που υποχρεώνει τον προϊστάμενο του καρτ να γράφει ΔΤ (!!!) για να τα στείλει προς ανάρτηση. Ακόμη και έτσι δυο ενήλικοι (ο προϊστάμενος του καρτ και ο άνθρωπος που ανεβάζει τα κείμενα στο site) κατάφεραν να μην συνεννοηθούν και έτσι είναι πιο πιθανό στο site να διαβάσεις για τις μεγάλες επιτυχίες της χώρας μας στους αγώνες regularity παρά για πχ τον Βαρυμποπιώτη που πέρασε στα τελικά τους Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καρτ όντας 20 στον προκριματικό απέναντι σε 90 Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους κλπ. Ζητάς λοιπόν τον Τάκη που (εκτός του ότι στον ελεύθερο του χρόνου αποδεικνύει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του κυπέλλου ασφάλτου που μετονομάστηκε σε πρωτάθλημα ασφάλτου) είναι ο μέντορας του μικρού Γρηγόρη και πρέπει να εξηγήσει στον πατέρα του μικρού γιατί η ένωση λεσχών που αποκαλεί τον εαυτό της ομοσπονδία έχει τον γιο του τόσο γραμμένο να τα βάλει με εμένα. Έχω την εντύπωση ότι μάλλον δε θα τα βάλει
Αυτό σαν ένα απλό παράδειγμα, θα μπορούσα να γράψω αρκετά ακόμη για το πως η ένωση λεσχών που αποκαλεί τον εαυτό της ομοσπονδία αντιμετώπισε σε κάθε επίπεδο τον επίσημο οδηγό της Κατσίνη σε σχέση με τον άλλο επίσημο της οδηγό που όλως τυχαίως τρέχει ράλι ή για το πόσο μεγαλύτερη προβολή από τους 4Τ έχει ο Καμιτσάκης τώρα που διαθέτει φτερούγα σε σχέση με τότε που έβγαζε μάτια στο καρτ και τότε που έγραψε ιστορία στα μονοθέσια ή φυσικά για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που ενώ εδώ και δυο χρόνια έχει χορηγία για την οικογενειακή του ομάδα από την ΕΚΟ δε σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει ένα ελάχιστο ποσό για να αναπτύξει το φυτώριο του αθλήματος που διοικεί.
Αλλά δε θα είχε καμία σημασία γιατί όπως πολύ σωστά λέει ο Τάκης ότι και να ειπωθεί, ότι και να γραφτεί κάποιοι στο τέλος θα κάνουν αυτό που θέλουν γιατί μηχανοκίνητος στην χώρα μας οφείλει να είναι μόνο το κομμάτι που αυτοί γουστάρουν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ένωση λεσχών που αποκαλεί τον εαυτό της ομοσπονδία -
Καλημερα,ημουν στην Ιταλια και επεστρεψα σημερα γιαυτο δεν απαντησα.
Αυτο που εγραψα δεν εγραψα προσωπικα αλλα γενικα γτ ασχοληθηκα με κατι που δεν εχει τελος ποτε,αρα μην παρεξηγεισαι.
Αλλωστε την δικη αποψη για το προσωπο σου την γνωριζεις,νομιζω πως σου την εχω εκφρασει ευθεως και καλο θα ηταν το μεταξυ μας να το αφησουμε παλι εδω!
Ενας λογος που δεν θελω να ασχολουμε για παραδειγμα ειναι αυτος ο ασχετος που αγωνες βλεπει μονο στην ΤV και πεταγετε σαν π@υτσ@ παντου,για τον antonis μιλας φυσικα,εεεεεεεεεεε κυριε Αντωνη δεν θελουμε δικηγορο σας το ειπαμε????Καιτατζης Παναγιωτης
-
«Ενας λογος που δεν θελω να ασχολουμε για παραδειγμα ειναι αυτος ο ασχετος που αγωνες βλεπει μονο στην ΤV και πεταγετε σαν π@υτσ@ παντου,για τον antonis μιλας φυσικα,εεεεεεεεεεε κυριε Αντωνη δεν θελουμε δικηγορο σας το ειπαμε????
Καιτατζης Παναγιωτης»
Ιδικά εσύ, θα έπρεπε να με σέβεσαι περισσότερο από τους άλλους όλους. Λυπάμαι.
Για την ιστορία, πρέπει να μάθεις, ότι τους αγώνες τους ζω από κοντά και από μέσα, τρώγοντας πολλές ώρες, καθώς και πολλή σκόνη.
Τους ανθρώπους, που στηρίζουν στης πλάτες τους, τους αγώνες που εσύ τρέχεις πρέπει να τους σέβεσαι. Δεν προτίθεμαι να κάνω τον δικηγόρο σου, μα δεν με διαλέγεις εσύ μα η οργάνωση, που φτιάχνει τους αγώνες που τρέχεις.
Και οπωσδήποτε μην ξεχνάς, ότι εγώ/εμείς (μακάρι ποτέ), θα σε ψάχνουμε…….
Περισσότερος σεβασμός, θα έκανε καλό.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Καλημερα,ημουν στην Ιταλια και επεστρεψα σημερα γιαυτο δεν απαντησα.
Αυτο που εγραψα δεν εγραψα προσωπικα αλλα γενικα γτ ασχοληθηκα με κατι που δεν εχει τελος ποτε,αρα μην παρεξηγεισαι.
Αλλωστε την δικη αποψη για το προσωπο σου την γνωριζεις,νομιζω πως σου την εχω εκφρασει ευθεως και καλο θα ηταν το μεταξυ μας να το αφησουμε παλι εδω!
Ενας λογος που δεν θελω να ασχολουμε για παραδειγμα ειναι αυτος ο ασχετος που αγωνες βλεπει μονο στην ΤV και πεταγετε σαν π@υτσ@ παντου,για τον antonis μιλας φυσικα,εεεεεεεεεεε κυριε Αντωνη δεν θελουμε δικηγορο σας το ειπαμε????Καιτατζης Παναγιωτης
Τα περι προσωπικων μας σχεσεων,πες τα στον εαυτο σου,διοτι δεν επενεβην εγω σε καποια συζητηση σου εδω μεσα αλλα ΕΣΥ.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Ενας λογος που δεν θελω να ασχολουμε για παραδειγμα ειναι αυτος ο ασχετος που αγωνες βλεπει μονο στην ΤV και πεταγετε σαν π@υτσ@ παντου,για τον antonis μιλας φυσικα,εεεεεεεεεεε κυριε Αντωνη δεν θελουμε δικηγορο σας το ειπαμε????Καιτατζης Παναγιωτης»
Ιδικά εσύ, θα έπρεπε να με σέβεσαι περισσότερο από τους άλλους όλους. Λυπάμαι.
Για την ιστορία, πρέπει να μάθεις, ότι τους αγώνες τους ζω από κοντά και από μέσα, τρώγοντας πολλές ώρες, καθώς και πολλή σκόνη.
Τους ανθρώπους, που στηρίζουν στης πλάτες τους, τους αγώνες που εσύ τρέχεις πρέπει να τους σέβεσαι. Δεν προτίθεμαι να κάνω τον δικηγόρο σου, μα δεν με διαλέγεις εσύ μα η οργάνωση, που φτιάχνει τους αγώνες που τρέχεις.
Και οπωσδήποτε μην ξεχνάς, ότι εγώ/εμείς (μακάρι ποτέ), θα σε ψάχνουμε…….
Περισσότερος σεβασμός, θα έκανε καλό.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Mετα το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκανες την Παρασκευη στην Μαυρολιμνη,σιγουρα σαν θεατη θα σε βλεπουμε απο εδω και περα στους αγωνες.
Κριμα, διοτι με οσα εγραφες τοσα χρονια εδω μεσα, πολλοι σε θεωρουσαν σαν ενα εμπειρο στελεχος των αγωνων.Φιλικα,
'el-em'
-
Mετα το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκανες την Παρασκευη στην Μαυρολιμνη,σιγουρα σαν θεατη θα σε βλεπουμε απο εδω και περα στους αγωνες.
Κριμα, διοτι με οσα εγραφες τοσα χρονια εδω μεσα, πολλοι σε θεωρουσαν σαν ενα εμπειρο στελεχος των αγωνων.Φιλικα,
'el-em'
el-em
4TF N3 Driver
Last Visit: 20/06/11 14:2
Λυπάμαι απεριόριστα, διότι και προκατειλημμένος είσαι, και άδικος, και δεν ακούς, μα και δεν βλέπεις…….
Το να κατεβαίνεις από τον ουρανό με το ελικόπτερο, και να πιστεύεις ότι έτσι βοηθάς, είναι λάθος. Μόνον τον προϋπολογισμό επιβαρύνεις……
Μα και σε αυτές της περιπτώσεις, και τι έπρεπε να φτάνεις πρώτος, πάντα μετά το 000&00, έφτανες, χαρακτηριστικά αργά…
Με το που έφτασα στον τόπο μου σαν S μόνον, ενημέρωσα για της λάθος κορδέλες που είχαν μπει. Ζήτησα να μου στείλουν επειγόντως, τρις φορές, κορδέλα να κορδελιάσω, και δεν έφτασαν ποτέ…..
Μου έλειπαν 3 φύλακες ακόμη…..
Στείλατε συνεργείο λιγότερο από μια ώρα από το πρώτο αυτοκίνητο, να στήσει μια σκηνή, για μια φιέστα. Πήρα άδεια από την γραμματεία να τον αφήσω. Με άδεια τον αφίσα να φύγει από το πλάι. Το αφεντικό τους με ιχ, που δεν μπορούσε να περάσει από εκεί που έφυγε το φορτηγό, το βάστηξα μέχρι τέλους.
Εξτρά από την θέση που ήμουν, έλεγα συνεχώς και την διέλευση από τον ασύρματο των αγωνιστικών, αυτό με διέταξαν.
Συνοψίζοντας, έπρεπε να καλύπτω 250 διπλά μετρά θεατές, την διαφυγή που έκλινε διαρκώς, και ανοίγαμε. 22 μεθυσμένους νορβηγούς. 15 μεθυσμένους βουλγάρους. 2 αργεντινούς τύφλα…..
Είσαι άδικος, και σίγουρα μπορεί δεν ξέρω, μπορεί να είσαι κάλος συνοδηγός, μα υπολείπεσαι από πλευράς οργάνωσης από έμενα. Όπως διαπίστωσες οι υστερισμοί σου, δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα επί τόπου. Μομφές δεν δέχομαι από τους μι γνωρίζοντες, και σίγουρα θα αναφερθώ εκεί που πρέπει.
Πάψε να πυροβολείς τους στρατιώτες από την δική σου την πλευρά, μόνον κακό κανείς στο σπορ. Ο ρόλος σου ανύπαρκτος εκ του αποτελέσματος, βασιζόμενος σε συγκυρίες που δεν θα αναφέρω, διότι δεν πρέπει, θα έπρεπε να είναι ουσιαστικότερος. Μην προκαταβάλεις την αρχή του σπορ, με ανακοινώσεις άτοπες άστοχες, και αναιτιολόγητες. Πρέπει να γνωρίζεις, ότι για να υποκύψουν στης παράλογες απαιτήσεις σου, μόνον με εκβιασμό από μέρους σου θα κάνουν, δεν σε πιστεύω για τέτοιο.
Μα μου έδωσες μια χαρά. Αποτινόμενος σε έμενα, έγραψες με πραγματικά ελληνικά, έστω και χωρίς τόνους, και όχι με απεχθή συνεχή κεφαλαία που συνήθιζες. Άρα μπορείς, και είναι θετικό……
Τα τηλέφωνα μου τα γνωρίζεις. Πάρε με τηλέφωνο, να ξε αναρτήσουμε της αΐδιες που δεν πρέπει να γράφουμε.ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Mετα το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκανες την Παρασκευη στην Μαυρολιμνη,σιγουρα σαν θεατη θα σε βλεπουμε απο εδω και περα στους αγωνες.
'el-em'
el-em
4TF N3 Driver
Last Visit: 20/06/11 14:2
Λυπάμαι απεριόριστα, διότι και προκατειλημμένος είσαι, και άδικος, και δεν ακούς, μα και δεν βλέπεις…….
Το να κατεβαίνεις από τον ουρανό με το ελικόπτερο, και να πιστεύεις ότι έτσι βοηθάς, είναι λάθος. Μόνον τον προϋπολογισμό επιβαρύνεις……
Μα και σε αυτές της περιπτώσεις, και τι έπρεπε να φτάνεις πρώτος, πάντα μετά το 000&00, έφτανες, χαρακτηριστικά αργά…
Με το που έφτασα στον τόπο μου σαν S μόνον, ενημέρωσα για της λάθος κορδέλες που είχαν μπει. Ζήτησα να μου στείλουν επειγόντως, τρις φορές, κορδέλα να κορδελιάσω, και δεν έφτασαν ποτέ…..
Μου έλειπαν 3 φύλακες ακόμη…..
Στείλατε συνεργείο λιγότερο από μια ώρα από το πρώτο αυτοκίνητο, να στήσει μια σκηνή, για μια φιέστα. Πήρα άδεια από την γραμματεία να τον αφήσω. Με άδεια τον αφίσα να φύγει από το πλάι. Το αφεντικό τους με ιχ, που δεν μπορούσε να περάσει από εκεί που έφυγε το φορτηγό, το βάστηξα μέχρι τέλους.
Εξτρά από την θέση που ήμουν, έλεγα συνεχώς και την διέλευση από τον ασύρματο των αγωνιστικών, αυτό με διέταξαν.
Συνοψίζοντας, έπρεπε να καλύπτω 250 διπλά μετρά θεατές, την διαφυγή που έκλινε διαρκώς, και ανοίγαμε. 22 μεθυσμένους νορβηγούς. 15 μεθυσμένους βουλγάρους. 2 αργεντινούς τύφλα…..
Είσαι άδικος, και σίγουρα μπορεί δεν ξέρω, μπορεί να είσαι κάλος συνοδηγός, μα υπολείπεσαι από πλευράς οργάνωσης από έμενα. Όπως διαπίστωσες οι υστερισμοί σου, δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα επί τόπου. Μομφές δεν δέχομαι από τους μι γνωρίζοντες, και σίγουρα θα αναφερθώ εκεί που πρέπει.
Πάψε να πυροβολείς τους στρατιώτες από την δική σου την πλευρά, μόνον κακό κανείς στο σπορ. Ο ρόλος σου ανύπαρκτος εκ του αποτελέσματος, βασιζόμενος σε συγκυρίες που δεν θα αναφέρω, διότι δεν πρέπει, θα έπρεπε να είναι ουσιαστικότερος. Μην προκαταβάλεις την αρχή του σπορ, με ανακοινώσεις άτοπες άστοχες, και αναιτιολόγητες. Πρέπει να γνωρίζεις, ότι για να υποκύψουν στης παράλογες απαιτήσεις σου, μόνον με εκβιασμό από μέρους σου θα κάνουν, δεν σε πιστεύω για τέτοιο.
Μα μου έδωσες μια χαρά. Αποτινόμενος σε έμενα, έγραψες με πραγματικά ελληνικά, έστω και χωρίς τόνους, και όχι με απεχθή συνεχή κεφαλαία που συνήθιζες. Άρα μπορείς, και είναι θετικό……
Τα τηλέφωνα μου τα γνωρίζεις. Πάρε με τηλέφωνο, να ξε αναρτήσουμε της αΐδιες που δεν πρέπει να γράφουμε.ΑΝΤΩΝΗΣ.
Σε διαβασα και ... σιωπω. Ωραία! Παρακαλώ μην το συνεχίσετε δημόσια [Mod]
Υπομονη κανε.'el-em'
-
Mod μας, θα σου ήμουν υπόχρεος, να διαγράψεις από παντού τον διαξιφισμό μου με τον Λορη . Μόνον κακό κάνει στο σπορ μας. Σίγουρα μας εκθέτει. Θύμωσα, και απήντησα δηκτικά. Από πλευράς μου ΣΥΓΓΝΩΜΗ Λορη , θα το ξεδιαλύνουμε εκεί που πρέπει……
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Μηπως να ξαναγυρισουμε στα της βενζινης?
-
!!
A. -
Ευχαριστώ πολύ MOD μας……..
Περί αγωνιστικής βενζίνης