-
€54k στην Αγγλία όντως είναι πολλά. Δηλ κανα 60αρι Ελλάδα.
Παίζει στα χωράφια της Elise. Μοιάζει και πολύ.Ο καβλωμένος εδώ παίρνει πλέον και Τoyobaru με τα μισά.
-
60 στην Ελλάδα; Σε ποιό όνειρο; Αν 54 Αγγλία, τουλάχιστον 80-90 εδώ! Όσο για το Τογιομπαρού... 40 να υπολογίζεις!
ΥΓ: Ευκαιριάρα πάντως τώρα είναι το Type R με 25 χιλιάρικα για τους έγκαυλους!
-
25 για το τελευταίο. Εγώ θα έδινα πολύ λιγότερα για αυτό.
-
Μιλάμε για καινούριο πάντα!
-
H Dallara απεχώρησε (ή καλύτερα το έβαλε στα πόδια με τα παλαβά που ζητούσε η Fiat)από το project και δεν θα κατασκευάζει το 'ανθρακονημάτινο σασσί'.
Επαφές υπάρχουν τώρα με την Adler plastic,αλλά ακόμα και αν καταλήξουν σε συμφωνία, τα χρονοδιαγράμματα δεν βγαίνουν για πιθανό εμπορικό λανσάρισμα πριν το 2014.Προς το παρόν το progetto έχει μετακομίσει στην Abarth.....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
H Dallara απεχώρησε (ή καλύτερα το έβαλε στα πόδια με τα παλαβά που ζητούσε η Fiat)από το project και δεν θα κατασκευάζει το 'ανθρακονημάτινο σασσί'.
Επαφές υπάρχουν τώρα με την Adler plastic,αλλά ακόμα και αν καταλήξουν σε συμφωνία, τα χρονοδιαγράμματα δεν βγαίνουν για πιθανό εμπορικό λανσάρισμα πριν το 2014.Προς το παρόν το progetto έχει μετακομίσει στην Abarth.....
κλασσικες πρακτικες του gruppo. ελπιζω οταν βγει να μην ειναι χτεσινο...
-
εγώ ακόμη απορώ πως το gruppo δεν έχει τινάξει τα πέταλα
-
-
σοβαρά σας δίνει την εντύπωση το gruppo οτι τα πάει καλά στο κομμάτι της αυτοκίνησης
-
Από ποιά άποψη; Οικονομική η προϊοντική;
-
δεν τα παρακολουθώ τα οικονομικά του αλλα τα περισσότερα προιόντα του δεν σε κάνουν να λές 'ναι αυτό θα πάρω'
και υπάρχουν και κατηγορίες που είναι ανύπαρκτο
-
δλδ αν διάβαζες οτι ειχε αύξηση 100229384223% στον τζίρο του, θα σε έκανε αυτοματα να πεις 'ναι αυτο θα παρω' ?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δλδ αν διάβαζες οτι ειχε αύξηση 100229384223% στον τζίρο του, θα σε έκανε αυτοματα να πεις 'ναι αυτο θα παρω' ?οχι δεν συνέδεσα πουθενά τα οικονομικά του με το τι θα έπαιρνα, ασχετο το ένα με το αλλο.
-
ωραία. με τι το συνέδεσες τοτε;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν τα παρακολουθώ τα οικονομικά του αλλα τα περισσότερα προιόντα του δεν σε κάνουν να λές 'ναι αυτό θα πάρω'και υπάρχουν και κατηγορίες που είναι ανύπαρκτο
500: Προσωπικά δεν είναι του γούστου μου αυτά τα ακριβά κουβαδάκια αλλά σε πάρα πολλούς αρέσει.
Panda: Τίμιο και όμορφο εργαλείο (το καινούριο)
Punto: Δεν είναι καθόλου κακό, μέσα στα υποψήφια για μένα.
Bravo: Όμορφο είναι. Μαζί με Leon θα το σκεφτόμουν σε αυτά τα λεφτά.
Mito: Μου αρέσει και τη θέλω!
Giulietta: Κουκλάρα και θα την αγόραζα έναντι οποιουδήποτε μικρομεσαίου!
159: Μας άφησε χρόνου δυστυχώς και ο αντικαταστάτης αργεί...Οπότε ναι, κενά υπάρχουν αλλά τα υπάρχοντα μοντέλα είναι πολύ θελκτικά κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ωραία. με τι το συνέδεσες τοτε;για να το πάμε απο την αρχή
με ολα αυτά που διαβάζω μου δίνει την εντύπωση εταιρίας που τη δυσκολεύει πολύ η εκτέλεση και το να φέρει προίοντα 'ανταγωνιστικά' στην αγορά
πχ είδες αντικαταστάτη της 159??
δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κατα κάποιο τρόπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς
και ούτε νομίζω να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων
-
σωστότατα αυτα.
εσύ ειπες ομως οτι κοιτάς ενα μοντέλο και ουσιαστικά λες 'χαχαχαχαχα σιγα μην παρω αυτο'.
εμπιστοσύνη δεν εμπνεει επειδή δεν εβγαλε ακομα αντικαταστάτρια για την 159; ή επειδή η 4C θα αργησει ή ενδεχομένως δε θα βγει κ ποτέ στην αγορά;!
η εντύπωση που μου δίνει ειναι οτι είτε θα βγαλει κατι να στραβώσουν τα στόματα του κοσμάκη ή καλύτερα να μείνει στο ραφι η οποια ιδέα. για την ακρίβεια, αυτό μου δινει περισσότερη εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία.
-
δεν είπα σιγά μην το πάρω αλλα δεν είναι κάτι που θα πέσεις με τα μούτρα
ορισμενα μοντέλα ναι φαίνονται καλή επιλογή (πχ μικρά fiat). απο εκεί και πέρα ομως βλέπεις τις lancia και λές να πάω να δω και αλλού. βλέπεις τη mito και τη Gulietta και ρίχνεις κλεφτές ματιές και αλλού. και βλέπεις τι σου δίνει ο ανταγωνισμός και αν βγάλεις εξω ψυχές κλπ φαιδρά ολο απομακρύνεσαι.
το να μην μπορείς να κρατήσεις ενα προγραμμα και να δίνεις την εντύπωση οτι δεν έχεις στόχους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. σε εμένα τουλάχιστον
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν είπα σιγά μην το πάρω αλλα δεν είναι κάτι που θα πέσεις με τα μούτραορισμενα μοντέλα ναι φαίνονται καλή επιλογή (πχ μικρά fiat). απο εκεί και πέρα ομως βλέπεις τις lancia και λές να πάω να δω και αλλού. βλέπεις τη mito και τη Gulietta και ρίχνεις κλεφτές ματιές και αλλού. και βλέπεις τι σου δίνει ο ανταγωνισμός και αν βγάλεις εξω ψυχές κλπ φαιδρά ολο απομακρύνεσαι.
το να μην μπορείς να κρατήσεις ενα προγραμμα και να δίνεις την εντύπωση οτι δεν έχεις στόχους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. σε εμένα τουλάχιστον
Προσωπική σου άποψη με την οποία πολύς κόσμος διαφωνεί!
Ειλικρινά όμως... ρίχνεις ματιές στην Τζουλιέτα και απομακρύνεσαι για να πας που;
-
Βόλτα με τον Κίκιζα
Alfa Romeo 4C