-
Προσωπικα κραταω μικρο καλαθι λογω κατανομης βαρους + lag. Alfa romeo βεβαια ειναι, δεν ξερεις...
-
Ο χρήστης adrivas έγραψε:
Προσωπικα κραταω μικρο καλαθι λογω κατανομης βαρους + lag. Alfa romeo βεβαια ειναι, δεν ξερεις...μάλλον δεν έχεις οδηγήσει σύγχρονο συμπιεστό...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μόνο εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν μακρύτερο;
...ΝΑ κάτι σαν αυτό που έκανα με τα τρελλά Irfanview μου skilz.
...Kαι να κάτι που απαίτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα :
( Το photobucket αλλοιώνει τα χρώματα ) -
Σαφώς βελτιωμένη.....το έχω γράψει και στο παρελθόν ότι χρειάζεται δίαιτα.Δεν μου αρέσει καθόλου.
-
αν παρω τα στοιχεια της ενα ενα,τα βρισκω ομορφα.(το εσωτερικο δεν το υπολογιζω)..
οταν ομως βλεπω το συνολο αυτων των στοιχειων,δεν μου αρεσει δυστυχως..δεν ξερω αλλα για καποιο λογο πιστευω οτι μονο το βαγκ η χιουνταη-κια μπορουσε να κανει τετοιο συνδυασμο..
επισης στο προφιλ μου θυμιζει λιγο το βελοστερ!καθρεπτες κ φωτιστικα σωματα παντως ειναι ιταλιανικα.-
-
μάλλον δεν έχεις οδηγήσει σύγχρονο συμπιεστό...
Εχω, αλλα ηταν golf 6 tsi 160αρι με dsg, οποτε λιγο το lag, λιγο το ηλεκτρογκαζο και λιγο το κιβωτιο...
-
μάλλον δεν έχεις οδηγήσει σύγχρονο συμπιεστό...
Εχω, αλλα ηταν golf 6 tsi 160αρι με dsg, οποτε λιγο το lag, λιγο το ηλεκτρογκαζο και λιγο το κιβωτιο...
οδηγά ένα μουλτιαιρ σε αρ ή ένα tce σε ρενό ή ένα thp σε ds3 και μας ξαναλές...
-
επισης να συμπληρωσω, κοντο μεταξονιο.
θα εχουν δυσκολο εργο...
Η 8c ειχε πιο ευκολο εργο βασει αρχιτεκτονικης, αλλα προεκυψε κακη δυναμικα.
Ελπιζω παντως να βγει καλοστημενη. -
επισης να συμπληρωσω, κοντο μεταξονιο.
θα εχουν δυσκολο εργο...
Η 8c ειχε πιο ευκολο εργο βασει αρχιτεκτονικης, αλλα προεκυψε κακη δυναμικα.
Ελπιζω παντως να βγει καλοστημενη.αυτά πες τα στην ελίζ που έχει πάνω κάτω το ίδιο μήκος (γιατί για μεταξόνιο ακόμα δεν γνωρίζουμε) και προσφέρει έντονες στύσεις
-
Η Elise βέβαια πρέπει να έχει κάποια παραπάνω χρόνια εξέλιξη , γενικά.
Λέω εγώ τώρα -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Λέω εγώ τώρααν μπορείς να μας πεις τα χρόνια εξέλιξης της μεν και της δε θα σου ήμουν υπόχρεος...
αν επίσης μπορέις να συνδέσεις το μεν με το δε πάλι το ίδιο ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λέω εγώ τώρααν μπορείς να μας πεις τα χρόνια εξέλιξης της μεν και της δε θα σου ήμουν υπόχρεος...
αν επίσης μπορέις να συνδέσεις το μεν με το δε πάλι το ίδιο ...Όλα τα δεδομένα υπάρχουν, Google is your friend.
Όταν κάτι το δουλεύεις πολύ-για χρόνια-με καλή τεχνογνωσία
ακόμα και οι εγγενείς αδυναμίες θα εξαλειφθούν.Ευχαριστώ για την προθυμία πάντως
-
Τι εννοείς το δουλεύεις για χρόνια ;;;
Το πλαισιο της λιζας είναι ίδιο σε όλες τις εκδόσεις τις , είτε μιλάμε για την mk1 είτε για την mk2...
Μόνο στο σπινστερ το άλλαξαν λίγο ...
Αλουμινένια μπανιέρα με τα επιμέρους δομικά τις στοιχεία ενωμένα με επωξειδικη ρητινη
Πέραν τούτου το μέγεθος της λοτους Όταν φτιάχτηκε η πρώτη λιζα ηταν σαν βιοτεχνία κουμπιων απέναντι στη φιατ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι εννοείς το δουλεύεις για χρόνια ;;;
Το πλαισιο της λιζας είναι ίδιο σε όλες τις εκδόσεις τις , είτε μιλάμε για την mk1 είτε για την mk2...
Μόνο στο σπινστερ το άλλαξαν λίγο ...
Αλουμινένια μπανιέρα με τα επιμέρους δομικά τις στοιχεία ενωμένα με επωξειδικη ρητινη
Πέραν τούτου το μέγεθος της λοτους Όταν φτιάχτηκε η πρώτη λιζα ηταν σαν βιοτεχνία κουμπιων απέναντι στη φιατΤα πράγματα είναι απλά,για να γίνω λίγο πιο κατανοητός.
Η μπανιέρα που λες ,βασίστηκε σε μια διάταξη κινητήρα, αναρτήσεων ,φρένων, ή οποία γνωρίζει μικροαλλαγές
αλλά είναι απο το 1996 περίπου.
Το στήσιμο (κάποιος Kernshaw ήταν στα 2001) απο ότι θυμάμαι γνωρίζει κι αυτό fine tuning όλα αυτα τα χρόνια.Άρα, είναι λες και είναι ζωντανός οργανισμός αυτό το σασί όλα αυτά τα χρόνια, εξελίσσεται διαρκώς.
Άρα, η Elise που παίρνεις σήμερα είναι ένα αποτέλεσμα δοκιμών και βελτιστοποίησης πολλών ετών.
Εγώ αντιπαρέβαλλα αυτό μπροστά στο 4C GTA , με το οποίο έκανες σύγκριση, και λέω οτι μένει να δούμε πολλά
και τίποτα δεν είναι εγγυημένο.Νομίζω όμως οτι μπορούμε να συνεχίσουμε με pm, καθόσον δεν είναι επακριβώς για την 4C GTA το θέμα.
ΥΓ εποξική μήπως είναι?
-
εποξειδική ρητίνη
-
Και τα 2 ισχύουν.
-
-
πόσο μήκος θα έχει?
στο τέλος θα τους βγει να θυμίζει επικίνδυνα exige (lotus)
-
-
νυχτα θα το κάψουν και αυτό
Alfa Romeo 4C