-
Καλησπερα παιδια!Οπως θα βλεπετε ειμαι νεος στο φορουμ και ο λογος ειναι οτι αποφασισα την αγορα ενος αυτοκινητου και θελω καποιες προτασεις/συμβουλες.
Ειμαι φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αυτο που ψαχνω ειναι κυριως ενα αμαξι για τις μεταφορες μεσα στην πολη,αλλα να μπορει να βγαλει και ενα ταξιδακι σε νορμαλ ταχυτητητε(100-120χμ/ω) σε καμια Χαλκιδικη και λιγο παραπερα π.χ. Τωρα τελευταια με ελκυει ολο και περισσοτερο το 500tair, γιατι συνδυαζει ολα τα παραπανω..Χαμηλη καταναλωση,μικρο μεγεθος,ικανο να βγαλει ταξιδια σε καλη αποδοση,μηδενικα τελη και οπως και να το κανουμε ειναι και ομορφο!!
Με ενα προχειρο σερφαρισμα στο σαιτ της εταιρειας φτιαχνοντας πανω κατω το μοντελο που με ενδιαφερει, δηλαδη γαλαζιο χρωματακι(με τετοιο ονομα τι αλλο θα εβαζα? ) ESP/hill holder και φωτα ομιχλης, φτανει κοντα 14600Ε..
Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει κατι αλλο σαυτην την κατηγορια που να πληρει τις παραπανω απαιτησεις σε μια πιο προσιτη τιμη ή το πακετο του 500 ειναι η καλυτερη αντιστοιχια επιδοσεων-οικονομιας/ κοστος αγορας?
Χωροι εσωτερικου και αποσκευων δεν με πολυ ενδιαφερουν αφου απο τη μια τα ταξιδια θα ειναι σχετικα κοντινα αρα με λιγες αποσκευες και απο την αλλη μεστην πολη το πολυ να μπουμε 2-3 ατομα στο συνολο.
Να συμπληρωσω οτι για μεταχειρισμενα δεν πολυ τρελενομαι,γιατι ποτε δεν ξες τι θα σου βγει..Thanx in advance! -
Καλησπερα παιδια!Οπως θα βλεπετε ειμαι νεος στο φορουμ και ο λογος ειναι οτι αποφασισα την αγορα ενος αυτοκινητου και θελω καποιες προτασεις/συμβουλες.
Ειμαι φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αυτο που ψαχνω ειναι κυριως ενα αμαξι για τις μεταφορες μεσα στην πολη,αλλα να μπορει να βγαλει και ενα ταξιδακι σε νορμαλ ταχυτητητε(100-120χμ/ω) σε καμια Χαλκιδικη και λιγο παραπερα π.χ. Τωρα τελευταια με ελκυει ολο και περισσοτερο το 500tair, γιατι συνδυαζει ολα τα παραπανω..Χαμηλη καταναλωση,μικρο μεγεθος,ικανο να βγαλει ταξιδια σε καλη αποδοση,μηδενικα τελη και οπως και να το κανουμε ειναι και ομορφο!!
Με ενα προχειρο σερφαρισμα στο σαιτ της εταιρειας φτιαχνοντας πανω κατω το μοντελο που με ενδιαφερει, δηλαδη γαλαζιο χρωματακι(με τετοιο ονομα τι αλλο θα εβαζα? ) ESP/hill holder και φωτα ομιχλης, φτανει κοντα 14600Ε..
Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει κατι αλλο σαυτην την κατηγορια που να πληρει τις παραπανω απαιτησεις σε μια πιο προσιτη τιμη ή το πακετο του 500 ειναι η καλυτερη αντιστοιχια επιδοσεων-οικονομιας/ κοστος αγορας?
Χωροι εσωτερικου και αποσκευων δεν με πολυ ενδιαφερουν αφου απο τη μια τα ταξιδια θα ειναι σχετικα κοντινα αρα με λιγες αποσκευες και απο την αλλη μεστην πολη το πολυ να μπουμε 2-3 ατομα στο συνολο.
Να συμπληρωσω οτι για μεταχειρισμενα δεν πολυ τρελενομαι,γιατι ποτε δεν ξες τι θα σου βγει..Thanx in advance! -
Αφου σ'αρεσει κανε ενα τεστ drive και προχωρα στην αγορα του
-
Σχετικα με το test-drive που ανεφερες,επειδη ξεχασα να το ρωτησω,χρειαζεται να εχεις καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα το διπλωμα για να ''σαφησουν''? το χω κοντα 1,5 χρονο εγω...
Οσο για το τιπ σου,προς τα εκει το βλεπω,απλα μια τελευταια αποψη ποτε δεν βλαπτει! -
Σε ωραιο γαλαζιο χρωματακι βγαινει και το 3πορτο ibiza. Ειναι μια κατηγορια πανω βεβαια και δεν ξερω αν σ'ενδιαφερει αλλα σε 1,2 τσι με τον εξοπλισμο που αναφερεις βγαινει κοντα στα 14Κ
-
Απ' ότι κατάλαβα από την τιμή που είπες μάλλον μιλάς για την έκδοση pop που όμως με αυτά που έχεις προσθέσει φτάνει ακριβώς την τιμή της lounge που είναι φυσικά πολύ καλύτερα εξοπλισμένη. Αποψή μου πάρε lounge και απλά πρόσθεσε χρώμα και esp (270+350), Υπολόγισε 15.000€ ακριβώς με το κλειδί στο χέρι.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=13544&start=2385
-
Αυτες τις λεπτομερειες σιγουρα θα τις δω οταν παω απο κοντα σε καποια αντιπροσωπεια,αλλα οντως με μια πρωτη ματια εχει πολλα εjτραδακια η lounge σε σχεση με την ρορ.
@efthymis Οσο δελεαστικο και αν ειναι το γεγονος οτι βγαινει σε γαλαζιο,ειναι οπως ειπες ενα βημα πιο πανω στην κατηγορια που ενδιαφερομαι οποτε ταφηνω.
-
Καμια αλλη προταση σαυτην την κατηγορια και με τα δεδομενα που ανεφερα παραπανω εχει να κανει κανεις ?Αφενως για να το ψαξω λιγο περισσοτερο ως γκαμα επιλογων και αφετερου γιατι σα να ακουω τον πατερα μου να μ λεει 'Ειναι καινουργιο ακομα..κατσε να δουμε τι προβληματα θα βγαλει'..Επισης κανα επιχειρημα,επειδη δεν ειμαι πολυ ψαγμενος,στην αποψη του(δεν ξερω πως και γιατι του εχει κολλησει αυτο) οτι τα ιταλικα δν ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα απο μηχανικης αποψεως εχετε?!
-
Καλωσήρθες στο φορουμ! Τα Ιταλικά αυτοκίνητα είναι τόσο αξιόπιστα όσο και τα αυτοκίνητα άλλων εταίριων. Πριν λίγο καίρο ήθελα να αγοράσω και έγω το 500 0,9 μουλτιεαρ, άλλα τελικά δεν πήρα τίποτα. Αν μπορείς πάρε το lounge με esp 0,9 λίτρα για να μην έχεις και τέλη κυκλοφορίας. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις τεστ ντραιβ.
-
Ευχαριστω φιλε.Καλως σας βρηκα.
Ψαχνοντας το λιγο περισσοτερο το θεμα, διαβαζοντας τοπικς και σερφαροντας στο ιντερνετ,αρχιζει να με ψηνει εντονα και η περιπτωση του Polo TSI 1,2 105..Διαβαζω ομως διαφορες και διαφορετικες αποψεις απο μερικους περι αναξιοπιστιας και συχνων επισκεψεων σε συνεργεια και δεν ξερω τι να πιστεψω..
Και μια τελευταια ερωτηση..Στον καταλογο με τα Προϊοντα/Εξοπλισμο αναφερει ως στανταρ στις εκδοσεις Comf- kai Highline προβολεις ομιχλης με στατικο φωτισμο στροφης..Μπορει καποιος να το εξηγησει αυτο και να με ενημερωσει αν τελικα παιρνει το Πολο ή οχι xenon? Ευχαριστω! -
Παντως και το πολο στην ιδια κατηγορια με το ιμπιζα -που λεγαμε πιο πανω- ειναι, ελπιζω να μη μπερδευτηκες
Η πρωτη σου απορια λυνεται πανευκολα παρακολουθωντας το παρακατω βιντεακι!
Για τα ξενον, νομιζω οτι στο gti μπαινουν για τα υπολοιπα δε θυμαμαι να ειχα διαβασει κατι, παρε ενα τηλεφωνο σε καποια αντιπροσωπεια, θα γνωριζουν καλυτερα.
-
Ναι ναι γνωριζω..Απλα ψάχνωντάς το θες δεν θες μαυτα που βλεπεις και διαβαζεις,αρχιζεις τελικα να κοιτας και αλλα μοντελα κανοντας ''υπερβαση'' στην κατηγορια..Αν και πιστευω οτι στο 500 θα καταληξω,γιατι ειναι πιο πολυ σαυτα που χρειαζομαι..Μενει λοιπον μετα να αρχισει το ψηστηρι στην φαδερ!
-
αφου σ αρεσει το 500 πηγαινε γι αυτο. και εγω αυτο θα σου προτεινα απο οσα εχουν αναφερθει. Στην τελικη νομιζω οτι καλυπτει καλυτερα τις αναγκες σου και ειναι και πολυ οικονομικο αυτοκινητο απο ολες τις αποψεις
-
Νομίζω 14-15 χιλιάρικα για αυτ/το 900 κυβικών είναι πολλά... και μάλιστα για fiat
αντιπροτείνω ανεξαρτήτου σειράς
Ford Fiesta 1,25
Suzuki swift Glx 1.2
Toyota Yaris 1.3Νομίζω εκπληρούν και με το παραπάνω αυτά που ζητάς , είναι στα ίδια λεφτά και κυρίως (προσωπική άποψη) πιο αξιόπιστα από αυτό που προτείνεις..
η τελική απόφαση φυσικά δική σου είναι και καλοτάξιδο όποιο αποφασίσεις -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Νομίζω 14-15 χιλιάρικα για αυτ/το 900 κυβικών είναι πολλά... και μάλιστα για fiatαντιπροτείνω ανεξαρτήτου σειράς
Ford Fiesta 1,25
Suzuki swift Glx 1.2
Toyota Yaris 1.3Νομίζω εκπληρούν και με το παραπάνω αυτά που ζητάς , είναι στα ίδια λεφτά και κυρίως (προσωπική άποψη) πιο αξιόπιστα από αυτό που προτείνεις..
η τελική απόφαση φυσικά δική σου είναι και καλοτάξιδο όποιο αποφασίσειςΗ τιμή πάει με τον κυβισμό??
Το 900αρακι που υποτιμάς έχει την ίδια ιπποδύναμη και σχεδόν διπλάσια ροπή από αυτά τα 'αξιόπιστα' που προτείνεις! Και guess what...καίει και λιγότερο!! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Νομίζω 14-15 χιλιάρικα για αυτ/το 900 κυβικών είναι πολλά... και μάλιστα για fiatαντιπροτείνω ανεξαρτήτου σειράς
Ford Fiesta 1,25
Suzuki swift Glx 1.2
η τελική απόφαση φυσικά δική σου είναι και καλοτάξιδο όποιο αποφασίσειςπως μπορεί να εκφέρει κανείς προσωπική άποψη για την αξιοπιστία αυτοκινήτων που δεν έχει δει από κοντα??
στα ίδια λεφτά επισης αγοράζει vw t4 ...
-
και στην τελική , όταν κοιτάς στυλάτα και όμορφα αυτοκίνητα σαν το 500 δεν σου πάει η καρδία να αγοράσεις γιαρις...
η το τραγικό νέο σουιφτ...
btw κατάφεραν και καναν σκ@τα ένα από τα ομορφότερα σουπερμίνι... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σα να με ψηνεις μαυτο!!!
edit: Α!με το 5οο θα μπορω να βγαλω ταξιδια ή θα με παιρνει ο ανεμος ρε παιδια ?!
-
Ο χρήστης Galazios έγραψε:
Σα να με ψηνεις μαυτο!!!
edit: Α!με το 5οο θα μπορω να βγαλω ταξιδια ή θα με παιρνει ο ανεμος ρε παιδια ?!
Άνετα!
Αγορα αυτοκινητου