-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΕ ΚΡΥΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΕΧΤΗ ΣΒΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΕ ΚΡΥΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΕΧΤΗ ΣΒΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
-
-
Οταν είναι κρύο είναι πιο ψηλά το ρελαντί για αυτό δουλεύει καλά. Μόλις ανέβει στη θερμοκρασία λειτουργίας, πέφτουν οι στροφές στο ρελαντί και σβήνει.
Πολλά μπορεί να φταίνε. Το πιο πιθανό είναι κάποια τρύπα σε κάποιο σωλήνα που βγάζει τα καυσαέρια από τον κινητήρα προς την εξάτμιση. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
...
Πολλά μπορεί να φταίνε. Το πιο πιθανό είναι κάποια τρύπα σε κάποιο σωλήνα που βγάζει τα καυσαέρια από τον κινητήρα προς την εξάτμιση.Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν κρατάει ρελαντί,
αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι δεν ευθύνεται τρύπα στην εξαγωγή του κινητήρα. -
Αισθητήρα λάμδα έχει το αμάξι? Έχει αλλάξει ποτε?
SUZUKI ALTO MAROUTI 95