-
Νομίζω οτι ήταν η καλύτερη επίδοση από μέρους μου - το δείχνει άλλωστε η γενική κατάταξη
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Νομίζω οτι ήταν η καλύτερη επίδοση από μέρους μου - το δείχνει άλλωστε η γενική κατάταξηΉθελα να ξερα πως κατάφερες να ξεπεράσεις ακόμα και εμένα
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:
ΑΣΧΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣΠαρόλο που κατάφερα να βελτιωθώ στους χρόνους, η στρατηγική των 3 πιτστοπ με MASSA-ROSBERG, VETTEL - HAMILTON και μπαλαντερ τον ALONSO ήταν ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ρίσκο και δυστυχώς δεν μου βγήκε. Ευτυχώς ο Σιαγόνας κατάφερε στο τέλος και έσωσε τον αγώνα.
Νομίζω ότι η άποψη μου ότι >η επιλογή του poleman όσο εύκολη κι αν αποφαίνοταν τελικά ήταν αρκετά πιο δύσκολη και περίπλοκημπορεί να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει και τον αγώνα.
Αλλά αυτά έχουν οι αγώνες, έχει αποδειχτει περίτρανα πως ένα κολλημένο μπουλόνι, ένα στιγμαίο μπλοκάρισμα των τροχών, ακόμα και λάστιχα που δεν αντέχουν ούτε 10 γύρους μπορούν να φέρουν τα πάνω σε έναν αγώνα αυτοκινήτων.
Ας όψεται η Pirelli τελικάΣυγχαρητήρια στην Ασπιρίνη για τη επιβλητική της νίκη αλλά και στον ladaman που με την 2η θέση του μπορεί να με ξεπέρασε αλλά έφερε σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα.
Θα τα πούμε στην Βαρκελώνη....--------------Νο6------------------------
-
-
αντε σου ευχομαι να τα κανεις εξι....
τα podium...
-
Τσιμπήσαμε ολίγα πονταλάκια. Καλούτσικη απόδοση αν και με κάτι εμπνεύσεις τις τελευταίας στιγμής έχασα πόντους.
Η ομάδα μετά την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πετάει και μετά από πολλές δεύτερες θέσεις ήρθε η ώρα να σηκώσουμε την κούπα. Τρέμετε οχτροί.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η ομάδα μετά την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πετάει και μετά από πολλές δεύτερες θέσεις ήρθε η ώρα να σηκώσουμε την κούπα.Ειναι σαν να στηριζεται ο Bayern7 στον Διαμαντιδη για να παρει το πρωταθλημα ο θρυλος...
-
Εντυπωσιακό!
Στις προβλέψεις της 5άδας όλοι έβαλαν:
Vettel-Webber-Alonso-Hamilton-Button
με αλλαγμένη τη σειρά και μόνο ο Rosberg πότε πότε μπαίνει να σπάσει την μονοτονία, αλλά μέχρι εκεί!!! -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Εντυπωσιακό!
Στις προβλέψεις της 5άδας όλοι έβαλαν:
Vettel-Webber-Alonso-Hamilton-Button
με αλλαγμένη τη σειρά και μόνο ο Rosberg πότε πότε μπαίνει να σπάσει την μονοτονία, αλλά μέχρι εκεί!!!Skeftomoyna na balw toys odhgoys thn Virgin alla meta h omada moy 8a me eskize....
-
GP SPAIN - QUALIFYING - OFFICIAL RESULTS
Σειρά εκκίνησης
Προβολή αγώνα
-
Παλι τελευταιος στην προβολη γαμωτο; Αν ειναι δυνατον!
-
Ξέχασα να παίξω
-
εγώ θυμήθηκα να παίξω γύρω στο 1 λεπτό πριν κλείσει. Τα συμπλήρωσα μπαμ μπαμ και μου βγήκε και σε καλό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέχασα να παίξωκι εγω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξέχασα να παίξω
κι εγω
κι εγώ
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ξέχασα να παίξω
κι εγω
κι εγώ
Γεράματα... ^3
-
GP SPAIN - RACE - OFFICIAL RESULTS
- O άτυπος τίτλος του νικητή αγώνα απονέμεται στον Ripper μιας που έκανε πρώτος την πρόβλεψη σε σχέση με τον Og200 ...
Για τεχνικούς λόγους αυτό δεν αποτυπώνεται στην παραπάνω κατάταξη ... αλλά θα διορθωθεί σύντομα/
- O άτυπος τίτλος του νικητή αγώνα απονέμεται στον Ripper μιας που έκανε πρώτος την πρόβλεψη σε σχέση με τον Og200 ...
-
Καλούτσικα τα πήγα.
Τρίτη συνεχόμενη McLaren win.
-
Άντε επιτέλους οι πρώτοι βαθμοί μου! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι ώστε να ξανα επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα ( με προτίμηση βέβαια στο συμβόλαιο της McLaren poy o whitmarsh μου υποσχέθηκε αν τα πάω καλά με τη force )
-
και εγω στους βαθμους!!!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλούτσικα τα πήγα.Τρίτη συνεχόμενη McLaren win.
Πλάκα τους κάνουμε ε;
Στο τέλος με τους μισούς βαθμούς απ ότι θα χουμε μαζέψει, πάλι πρώτοι θα είμαστε.
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)