-
**GP MALAYSIA - QUALS **
**ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ **
**LORDS OF THE QUALS **
-
Τι?έχασα την pole?
Μπράβο ρε pik, έκανες καλό pick στο....peak -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι?έχασα την pole?Tα ιδια επαθε και ο Χαμιλτον σημερα, του πηραν τη μπουκια απ' το στομα!
Στην προβολη αγωνα ομως, εισαι στο 100%. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι?έχασα την pole?
Μπράβο ρε pik, έκανες καλό pick στο....peakmerci merci!!!!!
αυριο να δουμε πως θα παμε ομως...
παιχτηκε σε ελαχιστα χιλιοστα του δευτερολεπτου.... -
Μπράβο στον pik. Με το καλημέρα σχεδόν του πρωταθλήματος βάζει υποψηφιότητα για την πιο εύστοχη πρόβλεψη χρόνου της χρονιάς.
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το υπολογιστή να δω το FP3 και στο installation lap θυμήθηκα .....να ψηφίσω!!!@ Nick..
Εμ, λίγο να ετοιμάσεις κολατσιό, λίγο για το πρωινό κατούρημα, ξέφυγε ο χρόνος.. Άλλη φορά ούτε καφέ!- Εκ παραδρομής αναγράφεται ο Nick στα αποτελέσματα των Quals.. έτσι για να δει τι χάνει!!
-
**RACE CONTROL **
Η πρόβλεψη του Nick για το GP Malaysia **ακυρώνεται **ώς εκπρόθεσμη , βάση του κανονισμού 5 που αναφέρει ρητά ότι
5. Προβλέψεις ή και edit στο post των προβλέψεων σας μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη των ελεύθερων δοκιμαστικών του Σαββάτου - FP3. Εκείνη την στιγμή το topic θα κλειδώνει και δεν θα μπορούν να γίνουν νέα post ή τροποποίηση (edit) ήδη σε αυτά που ήδη έχουν γίνει.
Η αναγραφή της θέσης του στο grid και στην προβολή αγώνα έχει γίνει εκ παραδρομής.
Next time ... Nick.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Εκείνη την στιγμή το topic θα κλειδώνει και δεν θα μπορούν να γίνουν νέα post ή τροποποίηση (edit) ήδη σε αυτά που ήδη έχουν γίνει
Καλύτερα έτσι!
-
Πίεσε ρε παπαρα Αλονσο! Αλλο μισο δευτερο θέλω
-
Και που πίεσε τι έκανε,κατάστρεψε και τον ίδιο και τον Χάμιλτον.
-
ΑΝ ο παπαρας πίεζε και εκανε (τι ζητησα!) εναν γυρο στο 1.40 θα ειχα +5 ποντους απο τον Αλονσο στην 5η θεση και + 2 ποντους απο τον Αλονσο FL + καποιους ποντους επειδη θα πλησιαζα κι αλλο τον χρονο του FL!!!
Mπαγλαμαδες!
-
Περίπου τα ίδια έπαθα με τον Χάμιλτον και τον Webber.
-
Έπαιξα για βροχή και έχασα. Οι προβλέψεις μου ήταν όλες καθαρά με 2ο σε βαρύτητα κριτήριο ποιοι οδηγοί θεωρούνται καλοί στη βροχή (1ο κριτήριο η δυναμικότητα των ομάδων εννοείται). Βροχή δεν είδαμε (όπως μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα ότι θα δούμε πολύ νερό όλο το σ/κ) οπότε και πατώσαμε.
-
Το ιδιο κι εγω..
-
50 χιλιοστά πιο γρήγορος δεν μπορούσες να είσαι ρε μπαγλαμά Webber;
Θα τσιμπούσαμε ένα πονταλάκι ακόμα. -
Εγώ έπαιξα και έχασα ....πριν καν αρχίσει ο αγώνας!
-
**GP MALAYSIA - RACE RESULTS **
Πρωτάθλημα βαθμών
Πρωτάθλημα οδηγών
Πρωτάθλημα κατασκευαστών
Συνοπτική κατάσταση νικητών - poleman - Fastest Lap
-
Παρόλο το άσχημο -ξανά- ξεκίνημα με την σωστή στρατηγική (Μπάτον αντί Χαμιλτον) κατάφερα λόγω DRS, KERS, SMS, MMS κτλπ να ανεβώ στην 6η θέση. Ένα μικρό θαύμα αλλά τα κατάφερα. Πρώτοι βαθμοί για την ομάδα. Άντε να ανεβαίνουμε σίγά σιγά περικαλώωωωωωωωωωω
-
+12 θεσεις...
αντε αλλη μια τετεια στο βροχερο κινεζικο τοπιο....
-
Ο Kantoniou μου αρέσει που φοβόταν μη χαντακώσει καμιά ομάδα!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Kantoniou μου αρέσει που φοβόταν μη χαντακώσει καμιά ομάδα!Αυτο ακριβως θυμηθηκα, μολις ειδα τη βαθμολογια...
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι, με τις τραβηγμενες μου προβλεψεις, στην προβολη αγωνα ημουν 31ος στους 31 και ανεκαμψα σταδιακα.
Δικαιωθηκε (κωλοφαρδια απο τη συγκρουση τους) η εμπνευση μου να μη βαλω στην πενταδα ουτε Ναντο ουτε Λιουις! Αυτο βεβαια στην πραγματικοτητα μου στερησε βαθμους, αφου αν δεν φευγαν εξω, θα επαιρνα περισσοτερους απο την ακριβη θεση του Χαιντφελντ , αφου ο Μασσα που μπηκε δεν μου εδινε βαθμο.
Οι συνδυασμοι και οι στρατηγικες ειναι περισσοτερες και απο αυτους που προκαλουν τα Πιρελι.
Δικαιωθηκε βεβαια και η επιμονη στον Χαιντφελντ, που τον ειχα πονταρει και στην Αυστραλια, οπου προεκυψε ο Πετροφ.
Αν δεν ειχα και το οραμα για νικη του Γουεμπερ και εβαζα πρωτο το φαβορι Φεττελ, θα ημουν ακομα καλυτερα, αλλα δεν γινεται να βγαινουν ολες οι κουλες προβλεψεις...
Πλακα εχει τελικα
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)