-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Απατοι ολοι μας στην μαντεψια του χρονου της PP στην Κινα!Χμ, όχι όλοι...
McLarenfan pole position - Sebastian Vettel - 94.397
Όλοι μα όλοι μα όλοι έχετε βάλει Vettel για PP. Ως αντιδραστικός τύπος θα επιχειρήσω μίνι αυτοκτονία βγαίνοντας από το μαντρί.
Και φυσικά ξέρεις τι γίνεται το πρόβατο που κάνει την επανάστασή του βγαίνοντας απ' το μαντρί... στην καλύτερη θα μπει στη σούβλα! Χε,χε!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όλοι μα όλοι μα όλοι έχετε βάλει Vettel για PP. Ως αντιδραστικός τύπος θα επιχειρήσω μίνι αυτοκτονία βγαίνοντας από το μαντρί.
Και φυσικά ξέρεις τι γίνεται το πρόβατο που κάνει την επανάστασή του βγαίνοντας απ' το μαντρί... στην καλύτερη θα μπει στη σούβλα! Χε,χε!
Έλα, έλα αηδίες.
Απλά ήθελα να σας δώσω δύο πόντους αβάντσο.(μέχρι το τέλος Vettel θα ψηφίζω)
-
**GP CHINA - QUALIFYING **
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
Σε περίπτωση ισοβαθμιών όπως η παραπάνω, τι γίνεται με τη βαθμολογία;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σε περίπτωση ισοβαθμιών όπως η παραπάνω, τι γίνεται με τη βαθμολογία;Παίρνουν όλοι τους ίδιους βαθμούς. Αν ισοβαθμουν πχ στην τρίτη θέση τρία άτομα παίρνουν όλοι από 15 βαθμούς.
Οι χρόνοι στο FP2 ήταν πολύ ψηλοί και την φάγαμε ομαδικώς.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Παίρνουν όλοι τους ίδιους βαθμούς. Αν ισοβαθμουν πχ στην τρίτη θέση τρία άτομα παίρνουν όλοι από 15 βαθμούς.
... ακριβώς . ( και ο επόμενος παίρνει τους βαθμούς του έκτου ( και όχι του τέταρτου ) )
Για την ισοπαλία στην ανακήρυξη του poleman ( αλλά και του 'κατόχου' του ταχύτερου γύρου ... αλλά μόνο για αυτά τα δύο ) επιπρόσθετα μετρά και το ποιος πόσταρε πρώτος την πρόβλεψη.
-
ΕΛΕΟΣ !!!!
ΣΤΟΝ 3ο ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Η PIRELLI ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ...... .................................... !!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΡΕΝΤΜΠΟΥΛ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τώρα όσον αφορά την προβολή του αγώνα θα κρατηθώ σε 'χαμηλές στροφές' διότι ήδη έχουμε δει πολλα σκαμπανεβάσματα φετος.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Παίρνουν όλοι τους ίδιους βαθμούς. Αν ισοβαθμουν πχ στην τρίτη θέση τρία άτομα παίρνουν όλοι από 15 βαθμούς.
... ακριβώς . ( και ο επόμενος παίρνει τους βαθμούς του έκτου ( και όχι του τέταρτου ) )
Για την ισοπαλία στην ανακήρυξη του poleman ( αλλά και του 'κατόχου' του ταχύτερου γύρου ... αλλά μόνο για αυτά τα δύο ) επιπρόσθετα μετρά και το ποιος πόσταρε πρώτος την πρόβλεψη.
Δηλαδή θες να πεις ότι 2 ή 3 άτομα μπορούν να έχουν κάνει την ίδια ακριβώς πρόβλεψη χρόνου σε προσέγγιση χιλιοστού του δευτερολέπτου ????
Αυτό μάλλον με αντιγραφή μου μοιάζει
Youtube Video -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Δηλαδή θες να πεις ότι 2 ή 3 άτομα μπορούν να έχουν κάνει την ίδια ακριβώς πρόβλεψη χρόνου σε προσέγγιση χιλιοστού του δευτερολέπτου ????
Αυτό μάλλον με αντιγραφή μου μοιάζει
Youtube Video... γιαυτό δίνουμε τον τίτλο σε αυτόν που έκανε 1ος το ποστ
( ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση να ισαπέχουν από τον χρόνο έχοντας ο ένας (α) ms περισσότερα και ο άλλος (α) ms λιγότερα ... οστώσω και σε αυτήν την περίπτωση δίνουμε τον τίτλο σε αυτόν που έκανε 1ος το ποστ )
-
Φτου!
Στην 13ήμερη πρόβλεψή μου (από τις 3 Απριλίου), είχα βάλει: 93650
Μα τι ήθελα και το άλλαξα; Έπρεπε να μείνω με το ένστικτο. -
**GP CHINA - RACE RESULTS **
-
Αν βαθμολογουταν και ο 3ος καθε ομαδας, ειχαμε παρει πρωταθλημα απο τωρα!!
Ελα μωρη ομαδα! -
Πρώτη συνεισφορά μου πόντων στην ομάδα.
Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα. -
Το εκανες φαντασμαγορικα παντως, οποτε δεν νομιζω να εχει κανεις θεμα!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα.Δεν υπάρχει άγχος. Θα το σηκώσουμε το κατσαρολικό φέτος.
-
Ευτυχώς που δεν άλλαξα τη σειρά στους 3 πρώτους,όπως σκεφτόμουν να κάνω την Παρασκευή.
-
Τσουκου τσουκου....με δεκατοενατες θεσεις δεν πας πουθενα
Τι κολληματα τραβαει αυτος ο Webber και πεταει κατι απροσμενα fastest laps;
-
Σίγουρα σε κάθε αγώνα κάποιος είνια 10ος και κάποιοσ 11ος και εκτός βαθμών
Το θέμα είνια ότι μέχρι και τον 51ο+ γύρο βάραγα πόντιουμ χαλλλλαραααα αλλά βλέπετε ο σιαγόνας κατάφερε από την 18η !!!! θέση να μου χαλάσει την δουλειά εντελώς.
Βέβαια πότε δεν περίμενα, την νίκη να μου την κάνει δώρο ο θείος.......
better luck next time**
υ.γ.: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΕΒΓΑΛΕΣ?** -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα.καλη επιτυχια και στο επομενο.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα.καλη επιτυχια και στο επομενο.....
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)