-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μα εγώ γενικές πληροφορίες ρώτησα. Να ξέρω π.χ. αν αύριο μεθαύριο γνωρίσω καμιά καρατέκα να ξέρω αν αξίζει ρε αδελφέ αν είναι κάτι ξεχωριστό? Γιατί αρπάζεσαι?Αξίζει αξίζει (πρώτη φορά βλέπω σε φορουμ να μην υπάρχει το smiley που κλείνει το ματι!!! )
Να ξέρεις φίλε ότι ξέρουν να συγκρατούν τα νεύρα τους...και επίσης μπορούν και να σε ξελασπώσουν από δύσκολες καταστάσεις!
Την έχω και για bodyguard! -
Θενξ
-
Θενξνόμιζα ότι με ρώταγες...για το αυτοκίνητο πρίν
Ξέρεις...μέσα στην αγωνία μου...νόμιζα ότι με δούλευες! χαχαχα
Άσε φίλε...ειδικά όταν ήμουν διαχειρηστής της πολυκατοικίας...λαμπάδα μου στάθηκε... απλά δεν με αφήνει να ευχαριστηθώ κανέναν καυγά ρε γμτ ...τέλος πάντων τέλος το -
Ο χρήστης salty έγραψε:
Insignia 2.0T Cosmo, AWD, Navi Pack 1, Sunroof, Park Pilot, AW7, Technical Grey...
το έχω !!!!!salty πόσο σου βγήκε τελική τιμή?
καλά ρε stanfromgreece έχεις τέτοιο 'όπλο'¨και κάθεσαι και κλαίγεσαι στο 4τφ?!
στείλτην αγόρι μου στην αντιπροσωπεία να καθαρίσει... -
Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά δεν κρατιέμαι ρε stan . Για πες μας με όλα αυτά τα τεχνικά χακτηριστικά βλέπεις διαφορά στις ρεπρίζ?Έχω την εντύπωση πως παίζεις με τη φωτιά. Θες μήπως να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι (ίσως και πόδι) τα 'χαρακτηριστικά' ;
salty πόσο σου βγήκε τελική τιμή?
Μαζί και με τα τέλη κυκλοφορίας, μετά τόσο την έκπτωση/δώρο αλλά και τη μείωση του ΕΦΚ, 32.372€
καλά ρε stanfromgreece έχεις τέτοιο 'όπλο'¨και κάθεσαι και κλαίγεσαι στο 4τφ?!
στείλτην αγόρι μου στην αντιπροσωπεία να καθαρίσει...+1000
-
Θαα...την έστελνα...αλλά δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα...και όχι μόνο αυτό...αλλά δεν τα γουστάρει κιόλας!!! (εκτός και αν είναι Porsche!!!)Μάλιστα όταν το κάναμε το πρώτο test drive, άρχισε ο πωλητής να της εξηγεί τα κουμπάκια στο ταμπλό...και εκείνη γυρνάει και του λέει... μην μου τα λές εμένα αυτά... στον Σταμάτη πές τα... αυτός είναι ο οδηγός μου...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Με έχει φάει και το άγχος...θα το έχω για το γάμο μου και την βάφτιση της κόρης μου; (γίνονται την ίδια μέρα, την Κυριακή 'φιξάρω' ημερομηνία με τον παπά)Αυτό πώς ακριβώς θα γίνει δηλαδή;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Θαα...την έστελνα...αλλά δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα...και όχι μόνο αυτό...αλλά δεν τα γουστάρει κιόλας!!! (εκτός και αν είναι Porsche!!!)Μάλιστα όταν το κάναμε το πρώτο test drive, άρχισε ο πωλητής να της εξηγεί τα κουμπάκια στο ταμπλό...και εκείνη γυρνάει και του λέει... μην μου τα λές εμένα αυτά... στον Σταμάτη πές τα... αυτός είναι ο οδηγός μου...ετσι ο καθενας αναλαμβανει τα ποστα του στο σπιτι.Αλλος το αυτοκινητο Αλλος την..... ασφαλεια και προστασια!!!
να την χαιρεσαι ρε Σταματη!!!!
υ.γ και παντα πιστος γιατι ....ξερεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με έχει φάει και το άγχος...θα το έχω για το γάμο μου και την βάφτιση της κόρης μου; (γίνονται την ίδια μέρα, την Κυριακή 'φιξάρω' ημερομηνία με τον παπά)
Αυτό πώς ακριβώς θα γίνει δηλαδή;
Απλά πράγματα...πάμε στην εκκλησία, παντρευόμαστε...και στο καπάκι με το τέλος του γάμου ξεκινάει η βάφτηση...
2 σε 1 ένα πράγμα! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Θαα...την έστελνα...αλλά δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα...και όχι μόνο αυτό...αλλά δεν τα γουστάρει κιόλας!!! (εκτός και αν είναι Porsche!!!)Μάλιστα όταν το κάναμε το πρώτο test drive, άρχισε ο πωλητής να της εξηγεί τα κουμπάκια στο ταμπλό...και εκείνη γυρνάει και του λέει... μην μου τα λές εμένα αυτά... στον Σταμάτη πές τα... αυτός είναι ο οδηγός μου...
ετσι ο καθενας αναλαμβανει τα ποστα του στο σπιτι.Αλλος το αυτοκινητο Αλλος την..... ασφαλεια και προστασια!!!
να την χαιρεσαι ρε Σταματη!!!!
υ.γ και παντα πιστος γιατι ....ξερεις!
Ευχαριστώ ρε φίλε! Πιστώς είμαι ούτως ή άλλως! εκ πεποιθήσεως!
-
-
Παιδιά μετά από περίπου 500 km το ινσίγκνια μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις
Όμως θέλω μια βοήθεια, πως μπορώ να ενεργοποιήσω το high beam assist του AFL. Προσπάθησα αρκετές φορές με διάφορους συνδυασμούς όπως λέει το εγχειρίδιο δηλαδή να σπρώξω το μοχλό της μεγάλης σκάλας 2 φορές μπροστά αλλά τίποτα
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Όμως θέλω μια βοήθεια, πως μπορώ να ενεργοποιήσω το high beam assist του AFL. Προσπάθησα αρκετές φορές με διάφορους συνδυασμούς όπως λέει το εγχειρίδιο δηλαδή να σπρώξω το μοχλό της μεγάλης σκάλας 2 φορές μπροστά αλλά τίποταΜε έβαλες σε σκέψεις. Κάθε φορά που ανάβουν μόνα τους τα φώτα, ανάβει στο στροφόμετρο και το σύμβολο των φώτων με το Α που, σύμφωνα με το owner's manual σημαίνει πως το high beam assist είναι ΗΔΗ ενεργό (The green control indicator illuminates continuously when the assist is activated). Δεν έκανα τίποτα για να το ενεργοποιήσω αλλά, δεν έκανα και τίποτα για να το απενεργοποιήσω μέχρι τώρα. Ούτε έχω δει στη πράξη τη λειτουργία του (αύριο Δευτέρα που θα φύγω ταξίδι, πιστεύω να έχω την ευκαιρία να το δω κι αυτό).
Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να δεις όταν ενεργοποιείται το σύστημα. Νομίζω όμως πως δεν πρόκειται να παρατηρήσεις κάποια διαφορά όταν το ενεργοποιήσεις (αν δεν είναι ήδη ενεργό) εκτός κι αν οδηγήσεις νύχτα εκτός πόλης και χωρίς να υπάρχουν αντίθετα ερχόμενα αυτοκίνητα ή άλλα, στη ίδια κατεύθυνση με σένα και κοντά μπροστά σου.
Επίσης το σύστημα απενεργοποιείται ΜΟΝΟ του αν ανάψεις τα φώτα ομίχλης μπροστά ή πίσω (It is also deactivated, when front or rear fog lights are switched on) -
Αν σου ανάβει το σύμβολο των φώτων με το Α ε τότε έχεις ενεργοποιημένο το σύστημά και το μονό που κάνεις ειναι βάλεις την μεγάλη σκάλα και θα αρχίσει να δουλεύει . Για να το απενεργοποιήσεις σπρώχνεις το μοχλό μια φορά μπροστά και για να το ενεργοποιήσεις το σπρώχνεις δυο φορές μπροστά.
Εγώ ότι και να έκανα στο δικό μου δεν μπαίνει σε λειτουργία με τίποτα, λες και δεν υπάρχει ...στράβωσα και αρκετό κόσμο αφού άφηνα συχνά τη μεγάλη σκάλα με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα την κατέβαζε απο μόνο του .
BTW το εγχειρίδιο είναι για τα μπάζα
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Αν σου ανάβει το σύμβολο των φώτων με το Α ε τότε έχεις ενεργοποιημένο το σύστημά και το μονό που κάνεις ειναι βάλεις την μεγάλη σκάλα και θα αρχίσει να δουλεύει .Να την βάλω εγώ ; Δεν θα μπει μόνη της αφού όπως λες είναι ενεργοποιημένο ;
-
Δεν είμαι σίγουρος, ίσως να κάνω λάθος. Μάλλον θα χρειαστεί να περάσω από την αντιπροσωπεία αύριο.
-
εεεεεεεεεεεεε θα το πω!!! σας ζηλευω λιγο μου αρεσει το insignia πολυ !!! θα θελα να ειχα ενα!!
-
Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα φόρα του εξωτερικού το πρόβλημα λύθηκε. Όσα ινσίγκνια έχουν το opel eye δεν έχουν high beam assist
Τόσο δύσκολο τους ήταν να το αναφέρουν στο εγχειρίδιο
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Όσα ινσίγκνια έχουν το opel eye δεν έχουν high beam assist
Τόσο δύσκολο τους ήταν να το αναφέρουν στο εγχειρίδιοΔεν ήξερα πως έχεις το Opel eye. Ήξερα όμως πως αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί λόγω της κάμερας. Δεν χωράει κι άλλη κι έτσι αυτή 'αφιερώνεται' στο Opel eye.
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Όσα ινσίγκνια έχουν το opel eye δεν έχουν high beam assist
Τόσο δύσκολο τους ήταν να το αναφέρουν στο εγχειρίδιοΔεν ήξερα πως έχεις το Opel eye. Ήξερα όμως πως αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί λόγω της κάμερας. Δεν χωράει κι άλλη κι έτσι αυτή 'αφιερώνεται' στο Opel eye.
Μισό παρμπρίζ θέλει για να χωρέσει
Για το high beam assist στα διάφορα φόρα δεν διάβασα και τα καλύτερα λόγια, λένε οτι αργεί να κατεβάσει την μεγάλη σκάλα.
Opel Insignia