-
Όταν δεν υπάρχει Navigator,δεν υπάρχει και αυτή η οθόνη. Μήπως εννοείς τί δείχνει όταν έχεις ανενεργό το Navigator; Όταν έχεις κλειστό και το ραδιόφωνο δείχνει το σήμα της Opel. Οταν έχεις ανοιχτό το ραδιόφωνο δείχνει τον σταθμό και το RDS. Όταν παίζεις cd έχει τα στοιχεία του CD και όταν παίζεις mp3 έχει τα στοιχεία του mp3.
-
Επιτέλους και στο επίσημο site της Opel... www.opel.gr , έβαλαν πλήρη στοιχεία για το Insignia καθώς και PDF με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά!
-
Insignia Vs Mondeo Vs Passat βιντεο http://www.n-tv.de/1111547.html
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ 1.6Τ technical grey insignia sport .....
εκανα δοκιμη το 1.8 και μου αρεσε πολυ ...... -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Insignia Vs Mondeo Vs Passat βιντεο http://www.n-tv.de/1111547.htmlωραιο το link αλλα απο γερμανικα πως παμε >>>>>
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Insignia Vs Mondeo Vs Passat βιντεο http://www.n-tv.de/1111547.htmlωραιο το link αλλα απο γερμανικα πως παμε >>>>>
-
Ο χρήστης OPEL_EVER έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ 1.6Τ technical grey insignia sport .....
εκανα δοκιμη το 1.8 και μου αρεσε πολυ ......Αντε...με το καλό!
Πότε εκανες τηνπαραγγελία; Εμενα θα ερθει Ιούνιο! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πότε εκανες τηνπαραγγελία; Εμενα θα ερθει Ιούνιο!και μένα τέλη Μαΐου!
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Και εμένα τέλη Μαίου μου είπαν...αλλά για να είμαι 'μέσα' λέω Ιούνιο
-
Και εμένα τέλη Μαίου μου είπαν...αλλά για να είμαι 'μέσα' λέω Ιούνιο
Λολ, σωστός!
-
Παιδιά, SOS !!!
Παραθέτω παρακάτω ένα δικό μου μήνυμα που post-αρα στο forum της opel και περιγράφω ένα πρόβλημα που μου προέκυψε (και στο οποίο ζητώ τη βοήθειά σας):... μια και μιλάμε για τα καλά πάρτε κι ένα δυσάρεστο το οποίο σήμερα μόλις που το συνειδητοποίησα και ομολογώ πως με έχει κάνει ράκος ψυχολογικά:
από τα πρώτα χιλιόμετρα που οδηγούσα το αυτοκίνητο, πρόσεξα ένα ανεπαίσθητο τρίξιμο την ώρα που περνούσα ας πούμε ένα σαμαράκι με μικρή ταχύτητα....
Με τις μέρες και τα χιλιόμετρα να περνούν, (σήμερα έχω το αυτοκίνητο 2 εβδομάδες και είμαι στα 750 χιλιόμετρα) επικέντρωσα το θόρυβο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Με δεδομένο πως είναι πραγματικά ανεπαίσθητος δεν το έψαξα το θέμα σχολαστικά αλλά απλά έδινα λίγη περισσότερη προσοχή στα σαμαράκια για να καταλάβω από που τελικά προέρχεται. Για κάποιες μέρες και μέχρι σήμερα που έπλυνα το insignia για πρώτη φορά μόνος μου, είχα αποδώσει το τρίξιμο στην εταζέρα...
...και φτάνουμε σήμερα τη ώρα της ξεγνοιασιάς και του πετάγματος του χαρταετού. Σκέφτηκα να ρίξω και λίγο νεράκι στο αμάξι και να το σκουπίσω για να φύγουν οι πολλές σκόνες...
...τότε είδα το εξής, το οποίο ομολογώ με έχει απογοητεύσει: Τα πίσω φανάρια (εννοώ ολόκληρο το σώμα του πίσω φλας) κουνιέται! Αν ανοίξεις δηλαδή το πορτ μπαγκάζ και φανεί το πίσω φανάρι και κρατώντας το ελαφρά, το κουνήσεις αυτό κουνιέται πάνω κάτω λες και είναι βιδωμένο μόνο με μιά βίδα στη μέση και θέλει λίγο για να ξεκολλήσει. Η απόσταση δε του πίσω φλας από τον προφυλακτήρα έχει ένα κενό προφανώς μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε. Αν πιάσεις τον προφυλακτήρα και τον ανασηκώσεις ένα εκατοστό προς τα επάνω τότε φαίνεται να 'κουμπώνει' καλύτερα πάνω στο φλας και τα πράγματα να είναι πιο ¨κανονικά'. Αυτό φυσικά, πάλι δεν δικαιολογεί ούτε λύνει το θέμα του ασταθούς φλας , παρά μόνο της απόστασής του από τον προφυλακτήρα!!!
Δεν ξέρω τι να κάνω και με έχει ψιλοπιάσει και λίγο πανικός και με δεδομένη την αργία σήμερα δεν μπορώ να διασταυρώσω εάν αυτό συμβαίνει και στα άλλα αυτοκίνητα.... Ρε παιδιά, όσοι το έχετε: πείτε μου σας παρακαλώ τι γίνεται με το δικό σας; Ανοίξτε το πορτ μπαγκάζ και δείτε αν κουνιέται 'παράδοξα' αυτό το έρμο το φλας. Εμένα αυτό συμβαίνει και στα δύο (δεξί, αριστερό) ...
Αρχίζω να κάνω υποθέσεις και σκέφτηκα το εξής: έχω αισθητήρες παρκαρίσματος που μπήκαν από την εδώ opel... Μήπως δεν τα μοντάρανε σωστά μετά την τοποθέτηση; Τι να πω; Έπειτα, είναι και το άλλο: αύριο που θα τους το πάω θα ασχοληθούν ως οφείλουν ή θα με αρχίσουν , μήπως το χτύπησες και διάφορα τέτοια; Πριν φτάσω στο σημείο του ανέκδοτου με το γρύλλο, σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε.... -
H τελευταία σου φράση φίλε μου τα λέει όλα... στο άνοιξαν για να περάσουν το parking radar... γι'αυτό επιμένουμε όλοι στο εργοστασιακό! Να τους το πάς και να επιμείνεις μέχρι να στο φτιάξουν! Επειδή είμαι πολύ 'ψείρας' δεν έχω δεί στα εκθεσιακά αυτοκίνητα να κουνιέται το φλάς (το δικό μου δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά όταν είναι να το παραλάβω... θα το ξεψαχνίσω!)
-
...Επειδή είμαι πολύ 'ψείρας' δεν έχω δεί στα εκθεσιακά αυτοκίνητα να κουνιέται το φλάςΩ ρε γλέντια!!! τώρα με έβαλες να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.... Κοίτα τι γίνεται στα καλά καθούμενα....
-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
...Επειδή είμαι πολύ 'ψείρας' δεν έχω δεί στα εκθεσιακά αυτοκίνητα να κουνιέται το φλάς
Ω ρε γλέντια!!! τώρα με έβαλες να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.... Κοίτα τι γίνεται στα καλά καθούμενα....
Μην ανησυχείς, πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι το τρομερό...απλά κάποιος π@π@ρ@ς μηχανικός από το συνεργείο της έκθεσης που αγόρασες το αυτοκίνητο δεν έκανε σωστά την δουλειά του... Γι'αυτό και έχει 'σκυλιάσει' ο soch να λέει 'όχι στον συναγερμό και το parking radar που βάζουν εδώ'!
-
Ναι ρε γ@μwτο... Και να φανταστείς προέρχομαι από hyundai coupe που υποτίθεται είναι υποδεέστερο ποιοτικά (κατασκευαστικά) και στο οποίο δεν είχε λασκάρει ούτε βιδούλα από λάθος από τα μαστόρια.....
-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Ναι ρε γ@μwτο... Και να φανταστείς προέρχομαι από hyundai coupe που υποτίθεται είναι υποδεέστερο ποιοτικά (κατασκευαστικά) και στο οποίο δεν είχε λασκάρει ούτε βιδούλα από λάθος από τα μαστόρια.....Hyundai Coupe ε; Χμμμ...για κοίτα την υπογραφή μου... ήταν το μόνο από τα αυτοκίνητα που μετάνιωσα πραγματικά που το έδωσα (ειδικά με αυτά που τράβηξα μετά με το Megane CC)... Ελπίζω με το Insignia να επιστρέψω στις 'παλιές καλές εποχές' που το μόνο που με απασχολούσε ήταν το πόση βενζίνη θα βάλω στο αυτοκίνητο! (εδώ που τα λέμε...αν πάνε όλα καλά... ούτε αυτό θα με απασχολεί... ΔΕΝ πληρώνω για βενζίνη! ...μου την πληρώνουν από την δουλειά!)
-
φίλε μου το είχα πάρει αρχές του 2000 και είχα αποφασίσει να το δώσω στην εξαετία...
ε! τρία χρόνια το σκεφτόμουνα και συνεχώς το ανέβαλα για αυτόν ακριβώς το λόγο: το μόνο που με απασχολούσε ήταν το πόση βενζίνη θα βάλω... Σημειωτέον και το ότι ούτε μία φορά επί 9 χρόνια δεν γύρισα το κλειδί στη μίζα χωρίς να πάρει μπροστά!!!
...και ερχόμαστε πάλι στο εδώ και στο πρόβλημά μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει ήδη το insignia και να μας λύσει την απορία; PLEASE!!! -
...Επειδή είμαι πολύ 'ψείρας' δεν έχω δεί στα εκθεσιακά αυτοκίνητα να κουνιέται το φλάς
Ω ρε γλέντια!!! τώρα με έβαλες να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.... Κοίτα τι γίνεται στα καλά καθούμενα....
Μην ανησυχείς, πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι το τρομερό...απλά κάποιος π@π@ρ@ς μηχανικός από το συνεργείο της έκθεσης που αγόρασες το αυτοκίνητο δεν έκανε σωστά την δουλειά του... Γι'αυτό και έχει 'σκυλιάσει' ο soch να λέει 'όχι στον συναγερμό και το parking radar που βάζουν εδώ'!
Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από το να παίρνεις το νέο σου αυτοκίνητο και να αντιμετωπίζεις κάτι ανάλογο. Φαντάζομαι θαναι κάτι απλό, όμως ο φίλος taoma την πήρε την τρομάρα του...
...και ερχόμαστε πάλι στο εδώ και στο πρόβλημά μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει ήδη το insignia και να μας λύσει την απορία; PLEASE!!!
Στο opel-club θα σου απαντήσουν πιο γρήγορα...
Soch
-
Οι 4Τ Μαρτιου εχουν ενα τεραααστιο διαφημιστικο εξωφυλλο του Insignia. Μαλλον ΘΑ δουμε τεστ τον αλλο μηνα
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Οι 4Τ Μαρτιου εχουν ενα τεραααστιο διαφημιστικο εξωφυλλο του Insignia. Μαλλον ΘΑ δουμε τεστ τον αλλο μηναέχει μεγάλο test το CAR αυτού του μήνα (και συγκριτικό με Mondeo ST)
Soch
Opel Insignia