-
ΟΚ, τότε είναι όπως το Corsa Cosmo που διάλεξα για την κοπέλα μου τον περασμένο Απρίλη (δέρμα/ύφασμα σε γκρι). Αυτό λοιπόν, έχει piano black μέσα. Εντυπωσιακό σε σχέση με το τύπου αλουμινίου που έχει στάνταρ το Corsa, αλλά θέλει προσοχή και περιποίηση (που το κάνω εγώ οπότε όπως καταλαβαίνεται όπως έστρωσα κοιμάμαι).
Εκείνη δεν το πολυπροσέχει οπότε γεμίζει δαχτυλιές και γρατζουνίζεται εύκολα (μετά δεν σώζεται με τίποτα διότι είναι γυαλιστερό).
Επίσης όλο μαύρο είναι μονότονο (δέστε τις φωτογραφίες), γιαυτό πρότεινα το ενδιάμεσο (έτσι είναι και το δικό μου, μαύρο δέρμα με ξύλο). Με τραβάει τρελά το μπεζ αλλά ένα κλικ πριν το τέλος πιστεύω ότι θα κάνω πίσω (είμαι ψείρας και θα μου τη σπάσει άγρια αν γίνει κάτι ανεπανόρθωτο).Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Με τραβάει τρελά το μπεζ αλλά ένα κλικ πριν το τέλος πιστεύω ότι θα κάνω πίσω (είμαι ψείρας και θα μου τη σπάσει άγρια αν γίνει κάτι ανεπανόρθωτο).
Soch
Εχεις σκοπο να παιζεις με μαχαιρια μεσα στο αυτ/το; οχι βεβαια - αρα γιατι φοβασαι μηπως σχισθει; Παντως αν το δεις...φορεμενο θα τα ξεχασεις τα αλλα!
Αληθεια ποσο πανε τα επιτοκια εν Αθηναις; ισχυει το εδω 7% ή οτι θελει ο καθεις; -
Εγώ ήμουν το αντίθετο... έλεγα μέχρι τελευταία στιγμή να πάρω το μαύρο με το ξύλο...αλλά στο τέλος λέω what the f***... θα το πάρω όπως μου αρέσει... στο κάτω κάτω της γραφής 6 στις 7 μέρες θα το οδηγώ μόνος μου για να πηγαίνω στην δουλειά μου! θέλω να είμαι σε ευχάριστο περιβάλλον... και έτσι κατέληξα στο μπέζ.Και με το megane, έτσι έκανα 87000km σε 4 χρόνια! το 80% από αυτά ήταν λόγω της απόστασης της δουλειάς από το σπίτι (70km πηγαινε-ελα) Μήπως ξέρει κανείς στην επιλογή για πρίζα 230v στην πίσω κονσόλα, εάν έχουμε περιορισμό για το τί είδους συσκευή μπορούμε να συνδέσουμε? Λογικά κινητό και laptop δεν θα έχουν πρόβλημα, έτσι δεν είναι?
-
Κινητά, λάπτοπ κλπ δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά για σίδερο ή βραστήρα δύσκολα. Αν δεν κάψεις ασφάλεια, θα λιώσεις τα καλώδια.
-
σίδερο? ε... οκ...δεν θα το κάνω τροχόσπιτο βρε παιδιά!
Σίγουρα συσκευές με 'αντιστάσεις' και μεγάλη κατανάλωση δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά αναφέρομαι σε ηλεκτρονικές συσκευές, πχ καμία τηλεορασούλα κάμερα ή φορτιστή για μπαταρίες για τα τηλεκατευθηνόμενα μοντέλα που έχω (το χόμπι μου)
Αν και ο βραστήρας που αναφέρεις...δεν θα με χάλαγε... τον χρειάζομαι για το γάλα του μωρού -
Κάπου θα αναφέρουν τα watt που μπορείς να τραβήξεις. Για αυτά που λες (εκτός από τον βραστήρα, ίσως) δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Και όμως φίλε, δεν αναφέρεται πουθενά τίποτα... ούτε στην αντιπροσωπεία ήξεραν κάτι γιατί δεν το έχουν δεί ακόμα από κοντά. Αν κάποιος συμφορουμίτης ξέρει κάτι παραπάνω... ή αν το έχει πάρει με αυτή την πρίζα στην πίσω κονσόλα (μάλλον λιγάκι δύσκολο το βλέπω... είναι πολύ καινούριο για να έχει έρθει ήδη με τέτοιου είδους παραγγελία!)ας μας ενημερώσει!
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Εχεις σκοπο να παιζεις με μαχαιρια μεσα στο αυτ/το; οχι βεβαια - αρα γιατι φοβασαι μηπως σχισθει; Παντως αν το δεις...φορεμενο θα τα ξεχασεις τα αλλα!
Αληθεια ποσο πανε τα επιτοκια εν Αθηναις; ισχυει το εδω 7% ή οτι θελει ο καθεις;Δεν με τρομάζουν τα σκισίματα (& το μαύρο δέρμα κινδυνεύει), ούτε τα γδαρσίματα (αν και θα φαίνονται περισσότερο από το μαύρο), αλλά η βρωμιά και τα λερώματα που δεν φεύγουν από το μπεζ (είτε δέρμα, ή πολύ περισσότερο ύφασμα). Όταν τα βλέπουν οι ταπετσέριδες τρίβουν τα χέρια τους (όπως βλέπουν τις 18αρες, 19ρες & 20σαρες οι λαστιχάδες ένα πράμα).
Στην πρώτη επίσκεψη μου ζητούσαν κάπου 9,5% (σταθερό). Έκανα διαπραγμάτευση (για τιμή, δώρα, επιτόκοιο) με 5-6 (σε Αθήνα-επαρχία). Στην Κεφαλονιά (!!) πέτυχα το καλύτερο πακέτο. Στην Αθήνα το ισοφάρισαν οπότε το πήραμε από εκεί (κέρδος τα μεταφορικά). Με επιτόκοιο 5,9 (κυμαινόμενο). Εδώ και κανα μήνα το δίνουν με 2,9% !!
Μην αγοράσει κανείς χωρίς διαπραγμάτευση και σκληρό παζάρι, οι εποχές είναι δύσκολες (ΚΑΙ) για αυτούς. Το έχω ξαναγράψει, σε Audi, Merc, Saab κ.λπ. το 2χίλιαρο είναι φιξ έκπτωση στα 40 και πάνω και από κει και πέρα ότι πετύχεις. Ακούω ότι για Insignia ζητούν κάπου 9%. Ούτε με σφαίρες δεν δίνω πάνω από 6% κι ας είναι νέο μοντέλο. Κουνείστε τους καμιά 30αρα χιλιάρικα στη μούρη και πέστε τους ότι η Audi απέναντι τα βλέπει 32...
Soch
-
Soch βλεπω πως το παλευεις γερα! Λοιπον, εδω η Οπελ ζηταει 7% αλλα η συμφωνια ειναι οτι το αυτ/το θα αγορασθει με τις συνθηκες που θα υπαρχουν κατα την ημερομηνια παραλαβης. Δηλ η συμφωνηθεισα σημερα τιμη ειναι η ανωτατη και τυχον μειωσεις θα ισχυσουν ΟΧΙ ομως και αυξησεις. Συνεπως θα πρεπει να ανακαλυψουμε τον τοτε ισχυοντα τιμοκαταλογο για να κανουμε παζαρια ή θα επιμεινουν στα συμφωνηθεντα; Κι αν δεν συμφωνω με τη πρακτικη τους αποχωρω και χανω την προκαταβολη (2000) ή τα διεκδικω; και με τα επιτοκια πως να τους παλεψεις αφου δεν ειναι κοινα σε ολη τη χωρα; λιγο μπερδεμα, αλλα θα δουμε τοτε...
-
εσύ το παρήγγειλες? το έκανες test? Έχω κλείσει για Δευτέρα test drive. Για να δούμε τι θα δούμε..
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Soch βλεπω πως το παλευεις γερα! Λοιπον, εδω η Οπελ ζηταει 7% αλλα η συμφωνια ειναι οτι το αυτ/το θα αγορασθει με τις συνθηκες που θα υπαρχουν κατα την ημερομηνια παραλαβης. Δηλ η συμφωνηθεισα σημερα τιμη ειναι η ανωτατη και τυχον μειωσεις θα ισχυσουν ΟΧΙ ομως και αυξησεις. Συνεπως θα πρεπει να ανακαλυψουμε τον τοτε ισχυοντα τιμοκαταλογο για να κανουμε παζαρια ή θα επιμεινουν στα συμφωνηθεντα; Κι αν δεν συμφωνω με τη πρακτικη τους αποχωρω και χανω την προκαταβολη (2000) ή τα διεκδικω; και με τα επιτοκια πως να τους παλεψεις αφου δεν ειναι κοινα σε ολη τη χωρα; λιγο μπερδεμα, αλλα θα δουμε τοτε...Δεν είναι κοινά σε όλη τη χώρα. Παράδειγμα αυτά που σου είπα πριν για το Corsa. Ο κάθε dealer μπορεί να κάνει (και κάνει) συμφωνία με 10 τράπεζες. Κάποτε ήταν για όλους κοινή επιλογή (GM Bank) όχι πλέον. Υπόψη ότι βγάζουν και από εκεί οι dealers!
Μια ακόμα συμβουλή. Πείτε όχι στα δώρα τύπου 'συναγερμού' που τον βάζουν εδώ και τον κοστολογούν 400 και 500 - πάνω από 70-100 δεν έχει (και για τόσα αξίζει). Ούτε park pilot με εδώ τοποθέτηση (για το Insignia π.χ. ο εδώ είναι μόνο πίσω - άσε που μπορεί οι αισθητήρες ναναι άλλο χρώμα από τον προφυλακτήρα και να δείχνει κάπως...)
Αυτά όλα μαμά και αν θέλουν να κοκορεύονται ότι έκαναν δώρα 800 και 1.000 ευρώ, ας τα κάνουν έκπτωση από τη συνολική τιμή ή να κάνουν δώρο από εργοστασιακή επιλογή (π.χ. Navi pack 1)!! Και δεν είναι ο μόνος λόγος ο οικονομικός και η ποιότητα ναναι όλα μαμά. Ότι ανοίγουν για τοποθετήσεις μετά το εργοστάσιο (π.χ. πόρτες, ταμπλό κ.λπ.) θέτει υποψηφιότητα για τριγμούς με το πέρασμα του χρόνου.Soch
-
συμφωνά ΑΠΟΛΥΤΑ
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εσύ το παρήγγειλες? το έκανες test? Έχω κλείσει για Δευτέρα test drive. Για να δούμε τι θα δούμε..Αν ρωτας εμενα, βεβαιως και το εκλεισα (1,6Τ/180). Τεστ σε...άυλο δεν γινεται!
-
o.k μην βαράς , νόμιζα ότι έλεγες για το 1.8 .
Καλορίζικο πάντως και με το καλό. -
Εγώ το 1.8 όχι μόνο το έκανα Test Drive, αλλά μου το έδωσαν και για μία ολόκληρη μέρα (από το πρωί ως το απόγευμα, όσο κράτησαν το megane για τεχνικό έλεγχο) για να το πάρω σπίτι, να το δοκιμάσω στο parking μου, και να το δεί και η γυναίκα μου γιατί τώρα με το μωράκι δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι!!!
Αν και άστρωτο ουσιαστικά, είχε 150km γράψει, τό ψιλοέσκισα στην διαδρομή για το σπίτι!!! ήταν υπέροχο, δεν ήθελα να το επιστρέψω στην αντιπροσωπεία...και ας ήταν το edition και οχι το cosmo -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εγώ το 1.8 όχι μόνο το έκανα Test Drive, αλλά μου το έδωσαν και για μία ολόκληρη μέρα (από το πρωί ως το απόγευμα, όσο κράτησαν το megane για τεχνικό έλεγχο) για να το πάρω σπίτι, να το δοκιμάσω στο parking μου, και να το δεί και η γυναίκα μου γιατί τώρα με το μωράκι δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι!!!
Αν και άστρωτο ουσιαστικά, είχε 150km γράψει, τό ψιλοέσκισα στην διαδρομή για το σπίτι!!! ήταν υπέροχο, δεν ήθελα να το επιστρέψω στην αντιπροσωπεία...και ας ήταν το edition και οχι το cosmoποιος , που , πότε , γιατί ???:yikes:
Σε ποια έκθεση πήγες ?? -
Το παράγγειλα και εγώ πριν ένα μήνα περίπου. insignia 1.6Τ, sport, technical gray, airbags πίσω, 8% επιτόκιο, καλό Μάιο.
Δεν έδωσα προκαταβολή ... ~2Κ euro μερικές ημέρες πριν μπει η παραγγελία στο εργοστάσιο. Η συζήτηση για τα 'δώρα' αφέθηκε για τότε, όμως καλό είναι να γνωρίζουμε τι συνήθως υπόσχονται ή τι έχουν ήδη δώσει.
-
Δεν νομίζω ότι έπραξες καλά που άφησες το θέμα του δώρου για τότε..
Στην βράση κολλάει το σίδερο , και νομίζω ότι τότε όταν θα έρθει η εποχή και σου προτείνουν τα δώρα εαν δεν σου αρέσουν το πιο πιθανό είναιότι θα υποχωήσεις , ενώ τώρα πριν περάσει όλος αυτός ο καιρός τους έχεις εσύ στο χέρι..
Διάβασε το άρθρο πιο πάνω του φίλου που λέει για τα δώρα , πολύ ενδιαφέρον.Υ.Γ
Καλά πως το έκλεισες χωρίς προκατ/λή -
Φίλε giannik επέτρεψέ μου να αναφερθώ σε 'ονόματα' την άλλη εβδομάδα, μόλις τελειώσει η υπόθεση 'αγορά', καθως δεν θα ήθελα να κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση σε κάποιον πριν το αγοράσω.
Πίστεψέ με,έχω πάει σχεδόν σε όλους τους αντιπρόσωπους Αθήνας και Πειραιά... ο πιό 'σωστός' και'τίμιος' αντιπρόσωπος δεν θα χάσει
Λίίιγη υπομονή -
σωστός , περιμένουμε για να ενημερωθούμε , κάποια στιγμή ο καλός έμπορος πρέπει να ανταμείβεται και ο απατεώνας να εξαφανίζεται..
Opel Insignia