-
Ευχαριστώ πολύ.Καλό μεσημέρι.
-
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
-
Ρε παιδια βλεπω στο δρομο συνεχεια ατμοσφαιρικα (χωρις διπλες εξατμισεις)...Υπαρχει καποιος λογος οπως πχ μη διαθεσιμοτητα τουρμπο μοντελων, μεγαλη διαφορα τιμης, ή ειναι απλα κολλημα με τα τουρμπο?
ΥΓ: Η μουρη με το πολυ το χρωμιο ειναι τελικα η μεγαλυτερη παρφωνια στο σχημα. Κατα τα αλλα ειδικα απο το πλαι δειχνει πολυ συμπαγες και αρκετα δυναμικο
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αν είναι ποτέ δυνατόν...Ρ.Τ.Τ.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ρε παιδια βλεπω στο δρομο συνεχεια ατμοσφαιρικα (χωρις διπλες εξατμισεις)...Υπαρχει καποιος λογος οπως πχ μη διαθεσιμοτητα τουρμπο μοντελων, μεγαλη διαφορα τιμης, ή ειναι απλα κολλημα με τα τουρμπο?ΥΓ: Η μουρη με το πολυ το χρωμιο ειναι τελικα η μεγαλυτερη παρφωνια στο σχημα. Κατα τα αλλα ειδικα απο το πλαι δειχνει πολυ συμπαγες και αρκετα δυναμικο
Αυτή η μάσκα (με λιγότερο χρώμιο) θα σου άρεσε καλύτερα;
Για το θέμα με τα ατμοσφαιρικά που βλέπεις, είναι γιατί αυτά άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα πολύ πρίν από τα Turbo. Το δικό μου που είναι Turbo τε περίμενα 4 μήνες παραγγελία, επειδή ο 1.6Τ δεν είχε μπεί ακόμα στην παραγωγή. Από εδώ και πέρα όμως πιστεύω πως θα βλέπεις όλο και περισσότερα με 2 εξατμίσεις
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτή η μάσκα (με λιγότερο χρώμιο) θα σου άρεσε καλύτερα;
Πολυ καλυτερη...ακομα καλυτερη αυτη εδω..
Για το θέμα με τα ατμοσφαιρικά που βλέπεις, είναι γιατί αυτά άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα πολύ πρίν από τα Turbo. Το δικό μου που είναι Turbo τε περίμενα 4 μήνες παραγγελία, επειδή ο 1.6Τ δεν είχε μπεί ακόμα στην παραγωγή. Από εδώ και πέρα όμως πιστεύω πως θα βλέπεις όλο και περισσότερα με 2 εξατμίσεις
Ετσι εξηγειται...θεωρω αδιανοητο καποιος να επιλεξει τον 1.8 απο τον 1.6Τ...
-
Ναι, να σκεφτείς τα πρώτα 1.6Τ ήρθαν Ελλάδα τέλη Μαίου...
Επίσης, πολλοί για να προλάβουν την μείωση του ΕΤΤ αγόρασαν 'έτοιμα' αυτοκίνητα που είχαν παραγγείλει οι αντιπροσωπείες. Αυτές με την σειρά τους έκαναν πιο πολλές προπαραγγελίες σε 1.8 για να προλάβουν να τα έχουν εδώ νωρίς!
Χμμ...και η 'δική' σου 'μασκούλα' ωραία είναι! Πάντως στο μαύρο που έχω εγώ του πάει ωραία το χρώμιο! Κάνει ωραία αντίθεση! -
Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για το 2.0Τ
(αν και τα περισσότερα που αναγράφονται ισχύουν και για τις άλλες εκδόσεις!)http://auto-internet.gr/testsip.php?sel ... 20Insignia
-
Παιδιά να ρωτήσω τα πίσω καθίσματα είναι αυστηρά για μικρόσωμους επιβάτες; Βασικα εγώ που είμαι 1.90 θα εχω πρόβλημα να κάτσω πίσω; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο 4θυρο και στο 5θυρο στο θέμα του ύψους της οροφής, δηλαδή είναι πιο άνετο πίσω το 5θυρο 'η μόνο ο χώρος αποσκευών αλλάζει;
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω τα πίσω καθίσματα είναι αυστηρά για μικρόσωμους επιβάτες; Βασικα εγώ που είμαι 1.90 θα εχω πρόβλημα να κάτσω πίσω; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο 4θυρο και στο 5θυρο στο θέμα του ύψους της οροφής, δηλαδή είναι πιο άνετο πίσω το 5θυρο 'η μόνο ο χώρος αποσκευών αλλάζει;Η λύση στα άτομα που 'βρίσκουν' χαμηλό το ύψος του 'ταβανιού' στα 4d και 5d μοντέλα, λέγεται Sport Tourer... εγώ είμαι 1.81 και δεν έχω πρόβλημα στο 5d (αν και δεν πρόκειται να κάτσω ποτέ μου πίσω, το δοκίμασα)... από εκεί και πέρα φίλε μου με τα 190 σου εκατοστά, θα έχεις λογικά πρόβλημα σε αρκετά αμάξια. Το Insignia,λόγω της coupe σχεδιαστικής του φιλοσοφίας είναι ακρετά χαμηλό πίσω (η ελλάχιστη διαφορά που έχει το 5d σε σχέση με το 4d,δεν νομίζω να είναι κάτι που να σε κάνει να το επιλέξεις). Αντίθετα το station είναι πολύ άνετο!!! Τουλάχιστον σε μεγάλες διαδρομές καθώς σε μικρές... όλοι οι καλοί χωράνε! Τελευταία έχω δεί Sport Tourer και σε αρκετές εκθέσεις. Πήγαινε να το δείς και να δοκιμάσεις όλα τα μοντέλα για να δείς ποιό σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο
-
Σίγουρα θα περάσω μια βόλτα να το δοκιμάσω από κοντά, ελπίζω να μην το απορρίψω μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο γιατί είναι καλό αυτοκίνητο.
-
Σίγουρα θα περάσω μια βόλτα να το δοκιμάσω από κοντά, ελπίζω να μην το απορρίψω μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο γιατί είναι καλό αυτοκίνητο.Κοίτα, αν το οδηγείς εσύ, και δεν έχεις άλλους επιβάτες που θα είναι πιο ψηλοί από εσένα, πάρτο... μπροστά δεν έχεις πρόβλημα... μόνο οι πίσω θέσεις είναι λίγο... 'χαμηλοτάβανες'... διαφορετικά όπως σου είπα... sport tourer (εγώ αυτό ήθελα...αλλά τελικά άκουσα την γυναίκα μου )... το οποίο είναι για εμένα το πιό όμορφο steison wagon της αγοράς!
Φίλε μου, μετά την πρώτη σου επαφή μαζί του, δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς! Το έχω 2 μήνες και 3 μέρες... έχω κάνει 2.800 χλμ... δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα που να μην το έχω οδηγήσει έστω και για λίγο... αν δεν το οδηγείς...σου δημιουργεί στερητικό σύνδρομο! Αν θέλεις πέρνα μία... internetική βόλτα και από το club μας να δείς! www.insigniaclub.gr ...είμαστε κιολας πάνω από 140 παλαβοί με το αυτοκίνητο εκεί μέσα (και λειτουργεί 1 μήνα περίπου) -
Εχω μπει στο insignia club και εχω διαβάσει σαν επισκέπτης. Βασικα ψάχνω και για αυτόματο κιβώτιο και γιαυτό θα κοιτάξω το 2λίτρο που είδα ότι βγαίνει.
-
Εχω μπει στο insignia club και εχω διαβάσει σαν επισκέπτης. Βασικα ψάχνω και για αυτόματο κιβώτιο και γιαυτό θα κοιτάξω το 2λίτρο που είδα ότι βγαίνει.Ναι,δυστυχώς αυτόματο βγαίνει από 2.0 και πάνω... κρίμα πιστεύω και μεγάλο λάθος της Opel... ελπίζω να το ξανασκεφτούν αυτό στο μέλλον
-
Για αναμονή πόσο να υπολογίζω; Το περισότερο κανένα 4μηνο 'η το 2λίτρο έχει παραπάνω αναμονή;
-
Για αναμονή πόσο να υπολογίζω; Το περισότερο κανένα 4μηνο 'η το 2λίτρο έχει παραπάνω αναμονή;Δεν νομίζω πια να 'παίζουν' τέτοιες αναμονές...
Εγώ 4 μήνες περίμενα το 1.6Τ,κυρίως γατί τον Φεβρουάριο που έκανα την παραγγελία δεν είχε μπεί ακόμα στην παραγωγή ο κινητήρας μου και το Navi μου (μπήκαν 1 μήνα μετά)...
Υπάρχουν 'τυχεροί' που παρέλαβαν νωρίς καθώς πήραν από τα 'έτοιμα' που είχε παραγγείλει η αντιπροσωπεία... άλλοι πάλι έκαναν 2,5 με 3 μήνες... Εγώ στους 4 μήνες ήμουν στο μέγιστο περίπου την αναμονής! (αλλά άξιζε τον κόπο!) -
οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
τίποτα φίλε!
-
Για αναμονή πόσο να υπολογίζω; Το περισότερο κανένα 4μηνο 'η το 2λίτρο έχει παραπάνω αναμονή;εγω με παραγγελια 16/2 παρελαβα 26/6 , 2.0Τ 4Χ4 Auto .
-
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Βασικα πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος χρονος που μπορεί να περιμένω θα είναι 4μήνες, ίσως να είναι και λιγότερο μιας και έχει μπει κανονικά στην παραγωγή ο 2λίτρος, βέβαια απότι είδα και η edition έκδοση με ικανοποιεί και δεν θα χρειαστούν να βάλω έξτρα. Αν και με ξενερωσε που οι αναδιπλουμενοι καθρέφτες θέλουν και τα ηλεκτρικά καθίσματα. Είχα διαβάσει ότι μπορείς να κλείσεις τους καθρέφτες και εσωτερικα πατώντας κουμπί, αυτό πως γίνεται; Θέλει πάλι ηλεκτρικά καθίσματα;
Opel Insignia