-
Οι πινακίδες ΕΛΠΑ δε σημαίνουν πλέον 'όχι τέλος ταξινόμησης', σημαίνουν απλά 'όχι πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια' (αλλά αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση με τρέιλερ)
-
δηλ Νασο ενα που εχει πινακιδες τις καταθετει και περνει ΕΛΠΑ??
( off το ξερω αλλα μια που τεθηκε το ζητημα,,,) -
Νομίζω ναι. Δεν θα έχει τότε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια αλλά δεν θα μπορεί να πάει πουθενά χωρίς τρέιλερ. Θα παίρνει πινακίδες ΕΛΠΑ πριν τον αγώνα και θα τις καταθέτει μετά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι πινακίδες ΕΛΠΑ δε σημαίνουν πλέον 'όχι τέλος ταξινόμησης', σημαίνουν απλά 'όχι πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια' (αλλά αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση με τρέιλερ)Kai poia h diafora me ena amaksi poy exei paei apla sthn eforia kai exei kate8esei tis pinakides toy?
-
Δεν μπορεί να τρέξει σε αγώνες χωρίς πινακίδες Κατά τα λοιπά δεν υπάρχει διαφορά. Αν λοιπόν έχεις ένα αγωνιστικό που το κυκλοφορείς μόνο σε αγώνες και έχεις τρέιλερ να το πηγαινοφέρνεις, μπορείς να βγάλεις πινακίδες ΕΘΕΑ και να γλυτώσεις τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια (έχουν ένα παράβολο νομίζω €150 το χρόνο).
-
το οποιο αν δεν εχεις ηδη τρειλερ αυτοκινητου και αναλλογο αυτοκινητο να το συρει δεν συμφαιρει....
( αναφερωμαι παντα σε αγωνιστικο αυτοκινητο που κατεθεσε πινακιδες - οχι νεα εισαγωγη που εκει γλυτωνεις(???) τα τελη ταξινομησης..)γιατι
με 1400αρι δε σερνεις τρειλερ με αυτοκινητο επανω.. το πολυ πολυ μπαγκαζιερα με τα ανταλλακτικα του
το αυτοκινητο που θα μπορει να το σερνει μονο... οικονομικό δεν ειναι ποσο δε οταν θα σερνει σχεδον 1,5 τοννους
το οποιο αυτοκινητο εκ του ανωτερω εχει και φουσκωμενα τελη και φουσκωμενη ασφαλεια
την οποια ασφαλεια θα φουσκώσει ακομα περισσότερο να ασφαλισεις και το τρειλερ μαζι του
συν τα τελη κυκλοφωριας ΤΟΥ τραιλερ..
χωρια την μανουρα της οδηγησης μεσα στην Αθηνα αν πχ θελησεις να πας συνεργειο...γιατι δεν 'προτεινεται' μια λυση τυπου 'ιστορικων' πινακιδων..????
οσο.... πχ. ιστορικο ειναι το ασθενοφορο LR της ελπα... -
Η ικανότητα της έλξης ενός αυτοκινήτου, καθορίζετε από το εργοστάσιο κατασκευής του.
Προσοχή. Υπάρχει έλξη με μόνον τα φρένα του αυτοκινήτου. Υπάρχει η έλξη, με φρένα στο τρέιλερ, που ενεργοποιούνται με την πίεση του κοτσαδόρου, κατά το φρενάρισμα του αυτοκινήτου, και τα κατ’ εμένα καλύτερα, τα ηλεκτρικά. Αυτά περνούν ρεύμα από τα στοπ του αυτοκινήτου, και φρενάρουν ταυτόχρονα με αυτό. Τα έχω δοκιμάσει και είναι άψογα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα το αυτοκίνητο.
Ο ετήσιος φόρος του τρέιλερ είναι ένας ίππος.
Τα επασφάλιστρα για 2 μήνες συνολικά χρήσης του τρέιλερ τον χρόνο, είναι από 15% έως 30% αναλόγως της ασφαλιστικής.Μα και τα ιστορικά δεν επιτρέπετε να κυκλοφορούν 365 μέρες τον χρόνο…..
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ναι Ματρο-Αντωνη αλλα αν μη τι αλλο μπορουν να πανε στο συνεργειο, οχι να 'τα πανε'..
Και απο αποψη πρακτικότητας και απο αποψη εξοδων.Γιατι τελικά και πρακτικά, ενα αγωνιστικό αυτοκινητο ειναι 'αχρηστο' για οποιαδηποτε αλλη 'χρηση'
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ναι Ματρο-Αντωνη αλλα αν μη τι αλλο μπορουν να πανε στο συνεργειο, οχι να 'τα πανε'..
Και απο αποψη πρακτικότητας και απο αποψη εξοδων.Γιατι τελικά και πρακτικά, ενα αγωνιστικό αυτοκινητο ειναι 'αχρηστο' για οποιαδηποτε αλλη 'χρηση'
…..φιλέ μου επαναφορά στην πραγματικότητα. Εάν δεν είναι ‘φορτωμένα’, κανένας δεν τα φορτώνει…..ο τροχονόμος που θα τα σταματήσει, σιγά μην δόση κλήση, για να τα χαζέψει θα το κάνει!!!....άλλωστε υπάρχει και η άλλη χρίση….η βιτρίνα προς άγρα πελατών!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Και ένα video από την δική μας οπτική γωνια!
…καλή οπτική γωνία….μόνον που ανέδειξε δυο κακά….
- πόσοι λίγοι ‘χεράδες’ έχουν μείνει…
- και πως μπορεί να εκτεθεί μια λέσχη, όταν δεν χρησιμοποιούμε της σκούπες μας οι κριτές….
ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Σκούπες σε ράλι ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ήμουν στο βουνό θα πήγαινα στον τεχνικό έφορο και θα του έλεγα 'μάστορα, κάτι πάει στραβά με το Νο. τάδε για τον δείνα λόγο'.Φυσικά, δημοκρατία έχουμε και μπορείς να εκφράζεις τη γνώμη σου αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί το να λες δημόσια 'γεμίσαμε μαϊμούδες'. Μην ξεχνάς ότι αν εσύ είχες την ίδια γνώμη με άλλους 4-5 δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και άλλοι 40-50 που είχαν διαφορετική, όμως η 'ρετσινιά', η 'βρωμιά' και η 'φήμη' και η 'διαπλοκή' από τους 4-5 βγαίνει και χαρακτηρίζει όλο το χώρο (μία κακή είδηση 'σκεπάζει' 10 καλές, το γνωρίζεις).
Τέλος πάντων...
Νάσσο καλησπέρα, δεν νομίζω να έχω γράψει πουθενά στο κείμενο μου 'γεμίσαμε μαιμούδες' ώστε να γενικεύω μια κατάσταση και να χαρακτηρίζω όλο το χώρο και όλους τους αγωνιζόμενους. Μίλησα για 'κάποιες καταστάσεις' που όπως έγραψα πιθανόν να παραξένευαν και σένα, ίσως.
Και πίστεψε με, χώρις ίχνος υπερβολής γιατί ειλικρινά δεν έχω κάποιο κέρδος, και οι 40-50, οι υπόλοιποι 'γέλαγαν'......
Τέλος πάντων, όπως λες κι εσύ.
Ας έχουμε μια χρονιά χωρίς ατυχήματα και τραυματισμούς και όλα τ' άλλα έχουν μικρή σημασία στη τελική. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σκούπες σε ράλι ?... και φαράσια...Γιατί οχι? Είδες?
Να τιμωρηθούν οι Κριτές του Μπράλου... ΟΛΟΙ!!!! Να κρεμαστούν στην Πλατεία Ελευθερίας, προς παραδειγματισμό!:ysterical:Και προτείνω να 'ξεσκονίζουμε' και τις χωμάτινες ειδικές...
Ρε τον κυρΑντώνη...!Θα μας τρελάνει...!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΆ!!!!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Σκούπες σε ράλι ?
... και φαράσια...Γιατί οχι? Είδες?
Να τιμωρηθούν οι Κριτές του Μπράλου... ΟΛΟΙ!!!!
Και προτείνω να 'ξεσκονίζουμε' και τις χωμάτινες ειδικές...Ρε τον κυρΑντώνη...!Θα μας τρελάνει...!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΆ!!!!
-
Kαλα καλα ...γελατε εσεις ...οταν θα τραγουδαμε το ......http://www.youtube.com/watch?v=HT0OtbCrI3U
θα λετε ...πως μας ελειψαν οι φραπεδιες του ....... -
Από τη νέα χρονιά στις ΕΔ των rally ο κάθε ενδιάμεσος θα πρέπεί να έχει ένα τέτοιο...
Youtube Video... ενώ στις αφετηρίες των ειδικών και κάθε 10 Km. θα υπάρχει ένα τέτοιο...
Youtube Video -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Από τη νέα χρονιά στις ΕΔ των rally ο κάθε ενδιάμεσος θα πρέπεί να έχει ένα τέτοιο...
Youtube Video... ενώ στις αφετηρίες των ειδικών και κάθε 10 Km. θα υπάρχει ένα τέτοιο...
Youtube VideoΑΑΑΑ δεν εχεις δίκιο! Ο κυρΑντώνης στα νιάτα του εκτός απο την σκούπα, για καλύτερα αποτελέσματα στα Κ, ειχε και αυτό:
Επειδή ομως τώρα, λόγο του αλτσχαϊμερ ξεχνάει την παρκετίνη, το παράτησε...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!!!
-
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης NikMan έγραψε:
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!
3o ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΟΥ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από την Α.Λ.Α.Λ