-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γνωμες δεν γινονται δεκτες, διοτι η κινηση εχει ηδη γινει.. περιμενω παραδοσηρε μπαγάσα
οκ τότε. όποτε νοιώσεις έτοιμος μας λες το τί κ πώς.
υγ στοιχηματίζω πως πήρες το 125sportcity cube -
χανεις το μισο στοιχημα.. τα ψψ ειναι λαθος!
θα ανοιξω καινουριο θεμα, μολις παραλαβω και θα γραφω κι εκει α-λα Αγγελος τις ιστοριες μου! -
γιατι? γιατι? δεν πήρες το atlantic?
θα πεις βλακείες περί βάρους αλλά! πάλι εδώ θα γυρίσεις μετανιωμένος -
η διαδρομη, μολις ξεκινησε.. εχουμε χρονο να εξελιχθουμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γνωμες δεν γινονται δεκτες, διοτι η κινηση εχει ηδη γινει.. περιμενω παραδοση -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γνωμες δεν γινονται δεκτες, διοτι η κινηση εχει ηδη γινει.. περιμενω παραδοσηtm εσύ δεν είσαι που κάθε εξάμηνο αλλάζεις δίκυκλο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
γνωμες δεν γινονται δεκτες, διοτι η κινηση εχει ηδη γινει.. περιμενω παραδοση
tm εσύ δεν είσαι που κάθε εξάμηνο αλλάζεις δίκυκλο?
Πες 6 βδομάδες καλύτερα ...
-
πω πω πω πω (αυλωνιτης στυλ)
πεσατε ρε να με φατε, ρε!
Εδωσα το RS50 το οποιο με κουραζε και πηρα κατι αλλο, δεν ειναι και προς θανατο... -
Πώς, πότε και ποιό ;
-
είπε
sportcity cube 300 -
Α ναι ;
Έχω χάσει τη μπάλα μ' αυτό το παιδί ... -
ειπαμε να δοκιμασουμε τον ψεκασμο
λιγο ακομα και την ανοιγω την αντιπροσωπεια! -
Αυτο ή που σε λιγο θα εισαι ο εμπνευστης των μισων θεματων εδω περα;
4 σε 12 μηνες σημαινει να περιμενουμε αλλο κατα τον Σεπτεμβρη, να υποθεσω -
καιρος ειναι, να υπαρξει και λιγη ενημερωση σ' αυτο το θεμα. Η ενημερωση, βεβαια, ειναι απο ιταλια μερια (τι να κανουμε, μας κλεβουν την καρδια) με ολιγη απο Ιαπωνια μερα (θα θελες), αλλα απ' το ολοτελα...
Αν μη τι αλλο, για Sportcity One, Sportcity Cube με το μοτερ πασπαρτου και Yamaha Neo's (θα) εχουμε, πληρη στοιχεια!
Σεπτεμβρη δεν ξερω.. μπορει να φτιαξω το σπιτι -
Επανέρχομαι με στοιχεια καταναλώσεων, αφου δεησαμε και καναμε excel-ακι και τα πραγματα εχουν ως εξης:
Απο τότε που κρατάμε συγκεντρωτικά στοιχεία έχουμε και λέμε:
'Εχουν γίνει 1164 χλμ (το ρολοι στο μηχανακι γραφει 2377+ αυτή την στιγμή) και έχουν δαπανηθεί 89Ε σε βενζίνες. Μέση τιμή βενζίνης στα 1.63Ε/λτ και η μέση κατανάλωση είναι 4.26lt/100!
Ειχε δίκιο ο Govus, τελικα!
Υστερα απ το ανεβασε/κατεβασε του 'μεγαλου', αυτο μας φαινεται πιπουλο.. Για το Neo's, να μην μιλησω... νομιζουμε οτι θα το παρουμε στην πλατη! -
Κατανάλωσης συνέχεια:
Το scooter εχει 2616+ km.
Για 116 km ήθελε 4,96 lt, ήτοι 4,28 lt/100Km
Πολυ κοντά στις καταναλώσεις που υπολογίζαμε εξ αρχής, δηλαδή!
Νομίζω, λόγω καιρού καίει και λίγο παραπάνω??
Παντως, πλέον κυκλοφορεί αποκλειστικά μονοκάβαλο και στα χέρια της κοπέλας μου! -
Το αγορασα προχτες...Εχω κανει 100 χιλιομετρα με 6 ευρω βενζινη...
-
Καλημερα!
Καλοταξιδο να ειναι!
Το Scooter εχει κανει πλεον 3100+ χλμ και οι τελευταιες του καταναλωσεις ηταν στα 4.33 και 4.20 λτ/100 χλμ
Για 1867 χλμ, εχει ζητήσει 135.36Ε σε βενζίνες, με μέση τιμή βενζίνης τα 1.62Ε/λτ και μέση κατανάλωση στα 4.21λτ/100 χλμ.
Οι διαφορες με το 300αρι ειναι μαλλον χαοτικες ...
Χρειαστηκε να αφησουμε το μεγαλο για το πρωτο του σερβις και κινηθηκαμε δικαβαλο απο και προς το μαγαζι.. Νομιζα οτι καβαλουσαμε παλι το 50αρι...
Εξακολουθει να με προβληματιζει το οτι ανεβαζει αρκετες στροφες και θελει πολυ γκαζι για να μεταβαλει την κινητικη του κατασταση Ισως ρωτησουμε για καμμια αλλαγη με τιποτα βαριατα (!) και δε συμμαζευεται...
On a side note... το RS 125 που ειχε, επωληθη ...
περιμενει τις καινουριες παραλαβες σε rs4 (4T ) -
3212 Ολικα χλμ και γεμισμα παλι..
Η καταναλωση του, επεσε κατω απ το ψυχολογικο 4λτ/100, σταματωντας στο 3.96 -
Στα 108 μερικά χλμ, γέμισε το σκούτερ με 6Ε. Με τιμή βενζίνης στα 1.648, μας δίνει μια κατανάλωση ρεκόρ 3.37
Govus ακουει?
Bike me! (Aprilia Sportcity One 125)