-
Καλημερα!
Λοιπον, τα 2 επομενα γεμισματα (το σκουτερακι εχει φτασει αισιως τα 1,6Κ km)
ειχαμε ενα στα 4,6 lt/100
και το τελευταιο στα 3,8 lt/100..προφανως στο δικαβαλο ζοριζεται πολυ... Ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ μου, οτι κατι πρεπει να παιζει με την ρυθμιση του CVT... Για να επιταχυνεις εν κινηση (ρεπριζ) πρεπει να ανοιξεις ΠΟΛΥ το γκαζι (ιδιαιτερα στο δικαβαλο) με αποτελεσμα το καρμπυρατερ να ανοιγει ενα στομα ΝΑ (με το συμπαθιο) και να εξαφανιζει την μπετζινα..
Επισης, μαλλον το σκουτερ ειναι αρσενικο, γιατι οποτε το εχει η κοπελα μου, οι καταναλωσεις πεφτουν.. Με το που το πλησιαζω εγω, λες και ρουφαει τη μπετζινα ακομα και σβηστο, ρε παιδι μου! :hmmm -
Mήπως έχεις καμία αγκύλωση στο δεξί καρπό?
-
δε νομιζω, αλλα τα γεγονοτα μαλλον με διαψευδουν...
-
Καλημερα!
Εχουμε περασει τα 2150Km και στο τελευταιο γεμισμα μας εβγαλε μια καταναλωση στο 4,13 λτ/100Km...
Ειδικα οταν ερχεται σ/κ δεν ξεκαβαλαμε! -
Εφόσον μιλάμε για δικάβαλο θα το θεωρήσω λογικό νούμερο. Στην aprilia πάντως αλλά και από φίλο που έχει αλλάξει πολλά scooter της piaggio spa μου λέει ότι μονοκάβαλο θα πρέπει να παίζει κοντά στα 3,5 λίτρα το sportcity one (βεβαια εγώ με το ζόρι είμαι δεν είμαι 60 κιλά )
Δηλαδή μετά από 2000+ χλμ συμβίωσης δηλώνεις ευχαριστημένος;
-
Η κοπελα μου - που το χρησιμοποιει καθημερινα - πετυχαινει σταθερα μικροτερες καταναλωσεις απο μενα... Τα 3.χ που εχει πετυχει, εγω ουτε στο ονειρο μου.. Εκτος κι αν μειωνεται η καταναλωση οσο ανοιγει. Η τελευταια ηταν σχεδον αποκλειστικα δικαβαλο, μιας και τα περισσοτερα χλμ (~100) γιναν σε 1 ημερα!
Δεν μου αρεσει η ρυθμιση του συμπλεκτη και του CVT. Για να ξεκινησεις πρεπει να δωσεις αρκετο γκαζι, ενω οπως ειπα, για ρεπριζ, πρεπει να ανοιξεις γερα... Ιδιαιτερα οι ρεπριζ - πιστευω - ειναι ο λογος της καταναλωσης που εχει. Επισης, θα ηθελα λιγο μεγαλυτερο ρεζερβουαρ!
Αυτα! -
Ε, σκουτεράκι πόλης ειναι, τι να το κάνει το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ? Από κάπου αλλού θα στον έτρωγε το χώρο.
-
-
Καλημέρα!
Αναφορά κατανάλωσης:
για 109Km, χρειαστηκε 4,58 lt
Αυτό σημαίνει 4,16lt / 100
Στα χερια της κοπελας μου, αυτα! -
φίλος δε δίνεις το πενηντάρι να πάρεις το 125αρι γιαμάχα?
ΓΑΜΑΕΙ!! αν δεν δεις το λάστιχο το περνάς για 600αρι!!
κ είναι κ 4χρονο
-
Λίγα δεν τα λες πάντως Ντάφυ...
-
Οι μερες SS τελειωσαν παναγιωτη.. Και το YZF 125 το κοιτουσα στις αρχες, μη νομιζεις...
Με εκνευρισαν, ομως, στην Γιαμαχα γιατι δεν καναν ανταλλαγη το Neo's μου για να αγορασω κατι αλλο απ' αυτους!
Ασχετως, ομως, τελικα οι SS ειναι πολυ κουραστικες για την ηλικια μου, φλωρεψα...
Περισσοτερα, προσεχως
Ταυρε, δεν τα λες λιγα, αλλα ειμαστε ευχαριστημενοι! Βαλε την τιμη αγορας και βαλε και το 'χαντικαπ' της καταναλωσης και κανε πραξεις. Υστερα πες μου τι βγαινει -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Υστερα πες μου τι βγαινειΈνα μεταχειρισμένο ΝΧ με παραπλήσια κατανάλωση και περισσότερα γκάζια και αξιοπιστία.
-
Μιας και το θέμα είναι ακόμη ανοικτό, να προσθέσω πως κυκλοφόρησε και η RS4 125 του 2011 :
Θα έχει δε σαν έξτρα το 'quick shift system' της 'μεγάλης' αδελφής RSV4 APRC, που επιτρέπει το 'ανέβασμα' ταχυτήτων με ανοικτό το γκάζι, ΧΩΡΙΣ τη χρήση του συμπλέκτη .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα έχει δε σαν έξτρα το 'quick shift system' της 'μεγάλης' αδελφής RSV4 APRC, που επιτρέπει το 'ανέβασμα' ταχυτήτων με ανοικτό το γκάζι, ΧΩΡΙΣ τη χρήση του συμπλέκτη .Ωραία, έτσι θα κοντράρεται στα ίσα με τα παπιά στο φανάρι...
-
...και κάνεις και τα πιτσιρίκια ν' απορούν ...
-
Υπαγε οπισω μου .... :lipsealed
οι SS δεν ειναι για μενα... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι SS δεν ειναι για μενα...μη κλαίγεσαι ρε!
σε τί κατηγορία κ κυβικά λες να πας? πες μας να σου πούμε κ εμείς καμιά γνώμη!
φιλε μου,
εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα μεγάλο δίπλωμα θα κοίταγα να δω αν με βολεύει το Multistrada 620 (το οποίο ειναι χαμηλό), θα χτύπαγα ένα μεταχειρισμένο με 3500 ευρουλάκια (υπάρχουν κάμποσα με αυτή τη τιμή, αφού ολοι πανε για χοντα κ V STROM) κ δεν θα ξαναάλαζα μηχανή για 10 χρόνια + χωρίς να φαίνεται οτι εχω παλιό μηχανάκι ή να υστερώ κάπου, πλην της μη ύπαρξης abs.
από σέρβις δεν ξέρω τί παίζει βέβαια κ αν είναι πολύ ακριβα -
γνωμες δεν γινονται δεκτες, διοτι η κινηση εχει ηδη γινει.. περιμενω παραδοση
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι SS δεν ειναι για μενα...Mεχρι τελος Ιούνη σου δινω.
Bike me! (Aprilia Sportcity One 125)