-
Πωλείται ή ανταλλάσσεται Sony Ericsson Aino αγορασμένο καινούριο τον μήνα Οκτώβρη χρώματος άσπρο.Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση και πάντα μετά τη χρήση του έμπαινε στη θήκη του.Δεν έχει τη παραμικρή γρατζουνιά και δίνεται με όλα τα συμπράγκαλά του.
Το εν λόγο κινητό ανταλλάσσεται με iPhone 3g/3gs και η διαφορά δικιά μας.
Το κινητό δίνεται στα 190€.
Ότι παραπάνω θέλετε στείλτε μου Π.Μ.
Σε λίγο καιρό θα μπουν και φώτο.
-
Πωλείται ή ανταλλάσσεται Sony Ericsson Aino αγορασμένο καινούριο τον μήνα Οκτώβρη χρώματος άσπρο.Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση και πάντα μετά τη χρήση του έμπαινε στη θήκη του.Δεν έχει τη παραμικρή γρατζουνιά και δίνεται με όλα τα συμπράγκαλά του.
-
-
Αν θες να το δώσεις μάλλον πρέπει να τροποποιήσεις λίγο την τιμή.
Τόσο έχει καινούριο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν θες να το δώσεις μάλλον πρέπει να τροποποιήσεις λίγο την τιμή.Τόσο έχει καινούριο.
Οντως εχεις δικιο.Ο τυπος που το πουλαει μου ειχε πει οτι εκανε 300 γιαυτο και αυτη η τιμη.
-
κουτσοί , στραβοί , όλοι μηλόφωνο θέλουν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κουτσοί , στραβοί , όλοι μηλόφωνο θέλουν...Kι ομως ετσι ειναι.
-
χαίρεται! ενδιαφέρομαι για το κινητό (βασικά έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για αυτό). Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν και εσύ είσαι, αλλά ενδιαφέρομαι άμεσα για ο κινητό. Θα μπορούσα να επικοινωνήσω σε κάποιο τηλέφωνο?
Ευχαριστώ -
UP!
-
ενδιαφερομαι για το κινητο...
-
up!
Πωλείται Sony Ericsson Aino