-
καλησπερα αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο τουρμπο με 100.000χλμ πχ ενα audi tt μοντελο 2000 η και γενικα ενα αυτοκινητο τουρμπο πανω απο 60.000χλμ.
θελω να ρωτησω για να μαθω τι προβληματα θα μου βγαλει και αμα ξερει κανεις και εχει αυτοκινητο τουρμπο γιατι οπως ξερω ειναι αρκετα χλμ και μαλλον μπορει να ειναι και πιωμμενο!!!!!!γιατι ενα φιλαρακι θελει να παρει ττ απο βουλγαρια με 5 χιλιαΡΙΚΑ και προσπαθω να το πεισω οτι θα κανει λαθος!!!
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
-
καλησπερα αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο τουρμπο με 100.000χλμ πχ ενα audi tt μοντελο 2000 η και γενικα ενα αυτοκινητο τουρμπο πανω απο 60.000χλμ.
θελω να ρωτησω για να μαθω τι προβληματα θα μου βγαλει και αμα ξερει κανεις και εχει αυτοκινητο τουρμπο γιατι οπως ξερω ειναι αρκετα χλμ και μαλλον μπορει να ειναι και πιωμμενο!!!!!!γιατι ενα φιλαρακι θελει να παρει ττ απο βουλγαρια με 5 χιλιαΡΙΚΑ και προσπαθω να το πεισω οτι θα κανει λαθος!!!
-
-
Ο χρήστης benalis έγραψε:
Δε νομίζω ότι συμφέρει να εισάγεις πλέον αυτοκίνητο που δεν είναι euro5.
Άσε που από Βουλγαρία είναι πολύ πιθανό να είναι κλεμμένο και αν το ανακαλύψουν στα σύνορα τότε ο φίλος σου θα κλαίει τα 5Κ€. -
Για να κανει 5Κ€ θα ειναι παλιο μοντελο με πολλα χλμ.Εισαγωγη απο Γερμανια,Ολλανδια,Βελγιο.Θα φοβομουν οτι θα εχει προβληματα με σκουριες,ισως γυρισμενα χλμ.Επισης για να εκτελωνιστεί ποσα χρηματα θα θελει;
Αν θελετε να ριξετε μια ματια http://www.mobile.bg/ .Χοντρικα 2 λεβα =1€ -
Άν μένει μόνιμα βουλγαρία τότε μιά χαρά .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Άν μένει μόνιμα βουλγαρία τότε μιά χαρά .Αλλαζει το πραγμα τοτε.
-
Δεν υπάρχουν 'βουλγάρικα' αυτοκίνητα.
Το 90% είναι γερμανικά μεταχειρισμένα του κώλου.
Επειδή η Βουλγαρία δεν έχει εκτελωνισμό σαν την Ελλάδα, οι Βούλγαροι εισάγουν μαζικά γερμανικά χρέπια και με 500-1000€ βάζουν βουλγάρικα νούμερα.
Φαντάζεσαι τί κατάσταση θα είναι τώρα TT με 5000€....πόσα χέρια και πόσα χλμθα έχουν πάνω...άσε που ούτε καν ξέρω πόσο θα κάνει εκτελωνισμός μοντέλου 2000.... -
μαλλον το αυτοκινητο θα μεινει με βουλγαρικες πινακιδες δηλαδη θα ειναι με πρασινη καρτα στην ελλαδα οσο για την τιμη με μενα μου φανηκε περιεργο αλλα δεστε λιγο http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
δεν λεω μπορει να εχει περασει απο 10 χερια αλλα για 5 με 6 χιλιαρικα χορισ να παει τελονιο φυσικα δεν ειναι καλα ??? -
Πουλαει ενα μελος απο το φορουμ viewtopic.php?f=9&t=45452
-
Ο χρήστης benalis έγραψε:
μαλλον το αυτοκινητο θα μεινει με βουλγαρικες πινακιδες δηλαδη θα ειναι με πρασινη καρτα στην ελλαδα οσο για την τιμη με μενα μου φανηκε περιεργο αλλα δεστε λιγο http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
δεν λεω μπορει να εχει περασει απο 10 χερια αλλα για 5 με 6 χιλιαρικα χορισ να παει τελονιο φυσικα δεν ειναι καλα ???Καλά είναι αν κάποιος έχει καημό να αγοράσει ΤΤ.
Εγώ πάντως όπως βλέπω το δερμάτινο κάθισμα σιχαίνομαι να καθίσω μέσα να το οδηγήσω, πόσο μάλλον να το αγοράσω. Επιπλέον από τη κατάσταση του καθίσματος συμπεραίνω ότι έχει το λιγότερο 120 με 150'000χλμ. -
Toyota Auris 1300cc με πλήρη εξοπλισμό. Η εταιρεία, με 7000 km, το πουλά 13700 από 17800. Το αμάξι είναι από test dive. Αξίζει να ασχοληθώ;
-
Ο χρήστης Dante έγραψε:
Toyota Auris 1300cc με πλήρη εξοπλισμό. Η εταιρεία, με 7000 km, το πουλά 13700 από 17800. Το αμάξι είναι από test dive. Αξίζει να ασχοληθώ;Κατα την γνωμη μου οχι.Επρεπε να ειναι πιο κατω στην τιμη,παντα κατα την γνωμη μου.
αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου