-
ΖΧΝ 4688 σε Golf...
-
HAN-3940 φορντ φιέστα και ΒΚΤ 27
-
Ο χρήστης dimisx έγραψε:
ΚΖΧ 3903 σε καινούριο Picanto. Λέει τίποτα;Είτε πως είδες λάθος και είναι 2903, είτε πως είναι εκτός σειράς, είτε πως άνοιξε διεύθυνση μεταφορών
στη Σιάτιστα.Το είδα στο Πανεπιστήμιο, οπότε λογικά θα το ξαναδώ σύντομα, ώστε να σιγουρευτούμε.
-
ΡΑΖ-2028 σε λαχανί RENAULT SCENIC από το πρωί στην είσοδο της πόλης...
Στην συνέχεια το μεσημεράκι και στο ...τρίγωνο στην σχ.οδηγών και πάνω στο γραφείο τους:ΝΙΤ-3802 ... καιρό είχα να τους επισκευτώ (μέσα) και να τους ανακρίνω ...
Τα ΝΙΤ-3801/99 δεν είναι επαγ/κά!!!!
Έμαθα για τα ΝΙΤ-3942+5 ότι ήταν εκτός σειράς και παραγγελία από εταιρία (μάλλον επιβ/κά +όχι επαγ/κά), τους έπεισα να επικοινωνίσουνμε μηχανολογικό και σε γενικές γραμμές έμαθα ότι:
ΝΙΤ-3851 ... η μεγαλύτερη πινακίδα (και όχι αριθμός σε χάρτινη) που έχει δωθεί... επίσης off the record ότι 'οι μεταλλικές παραδίδονται σε 7-8 μέρες πια,εκτός αν πληρώσεις' (γνωστό αυτό)!!!
Στις μηχανές δεν είπαν,ούτε για κοκκινογράμματες μάθαμε όμως ότι το ΝΟΡ-2 ακόμη δεν δόθηκε όπως και το ΝΟΤ-88 !!!
ΝΙΤ-303* ... έχουν φτάσει τα επαγ/κά (μάλλον επόμενος κλάδος τότε ΝΙΤ-4001/4100)
Και το καλύτερο το φυλάω για το τέλος:
ΝΙΡ-926* ... στα λεωφορεία το ΝΙΡ-9299 εκτός σειράς!!! ... δεν έχει προβλεφθεί νέος κλάδος εδώ αφού υπάρχουν πάνω από 30 (περίπου) αδιάθετες πινακίδεςΤους ξεψάχνισα όσο καλύτερα μπορούσα ... εγώ δεν έχω παράπονο,εσείς???
-
HAN-3944 Smart και αμέσως μετά ΗΑΝ-3945 σε μεταχειρισμένο.
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Τους ξεψάχνισα όσο καλύτερα μπορούσα ... εγώ δεν έχω παράπονο,εσείς???Κανένα απολύτως
Και εις ανώτερα! -
@EEE333
Eύγε, εύγε Interrogator@τhaliarque
Αχ τι μου ΄κανες, άχ τι μου 'κανες. ΡΥΗ-66*, 69* και 71* στον καιάδα με το 721 που έγραψες.Πλάκα κάνω, καλό ήταν που το έδωσες ώστε να ξέρουμε (αραιά και που έτσι?) που βρισκόμαστε. Εύγε και για το γενικότερο update
Kάτι που ανέφερες για τις κόκκινες, τι εννοείς? Έχουμε υπ' όψιν κανένα νέο project??? -
XNI-6303 bmw3 μτχ
-
Άνοιξε ο κ.... η 'τυχη' μου θέλω να πω,από χθες, και μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Από το πρωί και για πολλές ώρες στο κέντρο,οι παρατηρήσεις πέφταν βροχή. Τα 3/4 ήταν κοντά μην πω οριακά και έτσι τα καλύτερα είναι τα εξής:
ΙΜΥ-9885 σε ασημί RENAULT SCENIC (ας πούμε 2ο καλύτερο μετά του Focusman91-λίγες ώρες πριν ... αλλά και 500κάτι χλμ. μακρυά) και δεν ήταν leasing ...
ΚΝΤ-1238 σε λευκό OPEL CORSA
XKN-3119 σε μαυρο DACIA DUSTER
και αλλά πολλά τα οποία όπως προείπα είναι αρκετά κοντά!!!
Πριν μια ώρα στο τρίγωνο:
ΡΡΒ-4734 σε μαύρο VOLVO C30 με μονή πινακίδα μόνο πίσω ... +
Τέλος πληροφορία απο γνωστό μου που έφερε απ'εξωτερικό μτχ.OPEL COMBO λευκό και πλήρωσε και το πινακίδωσε σήμερα το μεσημέρι με:
ΝΙΤ-3060
Ούτε μια χάρτινη για posting σήμερα, 2-3 που είδα ήταν μεταξύ ΝΙΤ-37** + ΝΙΤ-384* αλλά για ένα που δεν είμαι καθόλου σίγουρος λόγω κάποιας απόστασης και ταχύτητας,μου φάνηκε ότι είδα χάρτινη ΝΙΤ-4127,μες το Σ-Κ ελπίζω να δω κάποιο αντίστοιχο ...
Άντε και στα ... δικά σας ...μάτια!!! -
IMY 9971 Giulietta
YNT 1861 Juke -
Μόνο εγώ 'παρατηρώ' εδώ μέσα? 'Άδεια η πόλη ... που πήγαν όλοι(?)',που λέει κι ο Βασίλης ... Ο Παπακωνσταντίνου
Παρατηρήσεις τελευταίου διώρου μόνο(που να γυρνούσα από το πρωί στους δρόμους!!!):
ΝΙΤ-3861(Χ) σε λευκό FORD FIESTA ή FOCUS στο ...3-γωνο
ΝΟΥ-391(χ) σε λευκό αυτόματο ...αγνώστων λοιπών στοιχείων,στην Ηλιούπολη + τελος
ΚΒΡ-9844 σε μπλε electrique FIAT PUNTO ... parking of 'City Gate'... καλά μου πάει να θυμηθώ να παίξω τζόκερ λόττο και τα συναφή ...
-
HKY 6407 σε τζιποειδες..
-
ΕΕΕ 2390 (κοντινο νουμερο με αυτο γνωστου συμφορουμιτη ) σε Polo
-
Χτες το πρωί είδα το ΕΕΕ-4100, είναι vw beetle και κινείται στα Λεχαινά.
Στην επιστροφή είδα, με μιά μικρή δόση αβεβαιότητας λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών, ΗΑΜ-5803 σε nissan navara μεταχειρισμένο, στον κόμβο της Γαστούνης. -
Άμα σε θέλει η τύχη ...
Χωρίς να χρειαστεί να βγω (ακόμα)απ'το σπίτι είχα ... παρατήρηση!!!
ΡΖΗ-8474 σε μαύρο TOYOTA IQ κάτω απ'το σπίτι μου ... αυτό θα πει παρατήρηση ... μπαλκονάτη -
PMT 8103
-
HEA 130, πάπια
-
ΙΚΤ 5930 σε Picanto...
-
Ταξινομήσεις
ΙΜΧ-1003 14/10, 1000 13/10 όπως και το ΙΜΥ-9971 του edmond
ΙΟΙ-4581 13/10
ΙΟΧ-9451 13/10, 9501 όχι ακόμα...
ΙΟΧ-8771 17/10 επαγγ.ΕΕΕ-3549 29/9, 3550 31/8 άρα λογικά έχει ξεκινήσει νέος κλάδος στην Πιερία
ΟΜΕ 951 14/10, ΟΜΖ 1 όχι ακόμα, λογικά αύριο
ΑΒΗ 991 όχι ακόμαΟ χρήστης EEE333 έγραψε:
Άμα σε θέλει η τύχη ...
Χωρίς να χρειαστεί να βγω (ακόμα)απ'το σπίτι είχα ... παρατήρηση!!!
ΡΖΗ-8474 σε μαύρο TOYOTA IQ κάτω απ'το σπίτι μου ... αυτό θα πει παρατήρηση ... μπαλκονάτηΆραγε πέρασε κάτω απ'το σπίτι σου στις 26/10/09 που ήταν (τότε) ολόφρεσκο;
...@τhaliarque
Αχ τι μου ΄κανες, άχ τι μου 'κανες. ΡΥΗ-66*, 69* και 71* στον καιάδα με το 721 που έγραψες.Πλάκα κάνω, καλό ήταν που το έδωσες ώστε να ξέρουμε (αραιά και που έτσι?) που βρισκόμαστε. Εύγε και για το γενικότερο update
Kάτι που ανέφερες για τις κόκκινες, τι εννοείς? Έχουμε υπ' όψιν κανένα νέο project???Ακριβώς γι'αυτό το έγραψα, για να ξέρουμε πότε-πότε που βρισκόμαστε... Thanks κατά τα άλλα.
Τι ανέφερα για τις κόκκινες και δεν το θυμάμαι; Μήπως εννοείς πορτοκαλιές; -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΙΜΧ-1003 14/10,
Δεν θα δω κατι μαλλον, γιατι αυριο φευγω...
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HEA 130, πάπιαKαι λίγο αργότερα ΗΕΑ 134.
Κάτι που ανέφερες για τις κόκκινες, τι εννοείς? Έχουμε υπ' όψιν κανένα νέο project???
Τι ανέφερα για τις κόκκινες και δεν το θυμάμαι; Μήπως εννοείς πορτοκαλιές;
Ίσως να εννοεί αυτό >
Τώρα που έκλεισε ο κύκλος των κόκκινων πάμε για άλλα, πχ ***-6100 που δόθηκε 25/8/11 στη Χαλκίδα...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011