-
διάβασε τα Μικρά γράμματα στο χαρτί της προκαταβολής ....
-
Στο χαρτί της παραγγελίας υπάρχουν οι όροι. 'Ψιλά γράμματα' τα λένε συνήθως αλλά εκεί είναι όλη η ουσία της συνεργασίας.
Δες τι αναφέρει εκεί για παραδοση, καθυστέρηση κλπ?
Πως προκύπτουν οι 7 εργάσιμες? Συνήθως 10 είναι, χοντρικά 2 εβδομάδες.
Δες μήπως υπάρχουν άλλοι παραγοντες που προκαλούν την καθυστέρηση της παραδοσης.
Πέτυχα σε παραγγελία ετοιμοπαραδοτου την απεργία των ΦΔΧ πριν 3 μήνες και οι 10 εργάσιμες ως την παραλαβή έγιναν κοντά ένας μήνας από την παραγγελία. Δεν έφταιγε η αντιπροσωπία και δεν μπορούσε κανένας να το φορτώσει στην νταλίκα και να το φέρει. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
διάβασε τα Μικρά γράμματα στο χαρτί της προκαταβολής ....οκ thanks
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο χαρτί της παραγγελίας υπάρχουν οι όροι. 'Ψιλά γράμματα' τα λένε συνήθως αλλά εκεί είναι όλη η ουσία της συνεργασίας.
Δες τι αναφέρει εκεί για παραδοση, καθυστέρηση κλπ?
Πως προκύπτουν οι 7 εργάσιμες? Συνήθως 10 είναι, χοντρικά 2 εβδομάδες.
Δες μήπως υπάρχουν άλλοι παραγοντες που προκαλούν την καθυστέρηση της παραδοσης.
Πέτυχα σε παραγγελία ετοιμοπαραδοτου την απεργία των ΦΔΧ πριν 3 μήνες και οι 10 εργάσιμες ως την παραλαβή έγιναν κοντά ένας μήνας από την παραγγελία. Δεν έφταιγε η αντιπροσωπία και δεν μπορούσε κανένας να το φορτώσει στην νταλίκα και να το φέρει.ok thanks για την αμεση ανταποκριση σας
-
Ο χρήστης anasmzak έγραψε:
Γειά χαρά!!α)Άραγε υπάρχει λόγος να πάρουμε σβάρνα **ΟΛΕΣ τις Αντιπροσωπείες ** της συγκεκριμένης μάρκας που μας ενδιαφέρει??
β)Πέρα από κάποια 'δωράκια', στυλ 'κιλίμια χαλιά',
υπάρχει περίπτωση, κάποια Αντιπροσωπεία έναντι άλλης,
να παρέχει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε επίπεδο Αfter Sale Service??
Αλήθεια, αυτά τα προνομιακά Πακέτα, τύπου After Sale, ισχύουν ΜΟΝΟΝ για τη συγκεκριμένη Αντιπροσωπεία,
και όχι για την Κεντρική??-πχ. Volkswagen Ηellas, Μercedes Ηellas κλπ...
Αυτή είναι σημαντική 'λεπτομέρεια'...Κάθε σκέψη και εμπειρία σας, δεκτή..
Σας ευχαριστώ πολύ..Πρεπει να ξεκαθαρισεις αν μιλαμε για την αγορα του οχηματος ή την συντηρηση του, γιατι η αντιπροσωπεια που θα παμε για το πρωτο δεν σημαινει οτι ντε κ καλα ειναι η αντιπροσωπεια που θα παμε για το δευτερο.
Το ψιλοξεχωριζεις κ μονος σου στα α) κ β) αντιστοιχα, δηλαδη
α) Εννοειται οτι αγοραζουμε αυτοκινητο απο εκει που θα μας κανουν την καλυτερη τιμη (σε συνδυασμο με τροπους πωλησης πχ χρηματοδοτησεις κλπ κλπ), εκτος αν εχουμε ακουσει ιστοριες τρομου για το συγκεκριμενο μαγαζι του στυλ 'καθυστερησε το αυτοκινητο 2 μηνες'.
β) Για την συντηρηση του αυτοκινητου δεν παμε κατ'αναγκην εκει που το αγορασαμε. Παμε εκει που βολευει ή ξερουμε οτι ειναι καλοι. Ακομα κ εδω μπορει να εχουμε διαφοροποιηση, πχ για τα τακτικα σερβις με στανταρ εργασιες πηγαινω στην τοπικη αντιπροσωπεια, για πιο συνθετες δουλειες ή για καμμια δυσκολη ζημια παω στον ψαγμενο μαστορα που εχω φροντισει να βρω μεσα απο μαρτυριες αλλων.
-
-
Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα όταν ήθελα να αγοράσω αμορτισέρ για το αμάξι μου.
Έπρεπε να φάω τον κόσμο να βρω τα φθηνότερα, να μου τα βάλλουν και να μου κάνουν και ευθυγράμμιση δωρεάν κτλ...
Ψαχουλεύοντας, βρήκα ένα δωρεάν site (www.amb.gr) όπου και καλά γράφεις τι θες να αγοράσεις σχετικά με αυτοκίνητο και οι έμποροι σου κάνουν τις προσφορές τους και επιλέγεις την καλύτερη που πιστεύεις.
Εγώ τελικά βγήκα κερδισμένος κατά 160Ε απο τα φθηνότερα που είχα βρει πρινΑπό ότι έχω δει μπορείς να κάνεις αίτηση και για καινούριο αμάξι. Ίσως και να αξίζει τον κόπο...
Πώς επιλέγει κανείς Αντιπροσωπεία για αυτοκίνητο??...