-
Φάνκυ έξυπνε πλακατζή Σαλονικιέ διάβασε αυτό:
'η κλιμάκωση και η απουσία 6ης σχέσης κρατά τις στροφές ψηλά (π.χ. 4.000 σ.α.λ. με 120 χλμ./ώρα), όπως και τον παραγόμενο θόρυβο.' Για το Juke o λόγος μιας και αμφισβήτησες ειρωνικά και χαζοχαρούμενα τα 120 χλμ με 4000 σ.α.λ... και τις έκανες 3000...http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5734
Αυτά γιατί τους χαζοπλακατζήδες τους πάτησε το τρένο..
-
Μμμμμ...τρία ποστ με απόσταση 10 λεπτών το καθένα, άφθονοι χαρακτηρισμοί, τοπικιστικά και κοινωνικά ρατσιστικά σχόλια, υπαινιγμός για τη σεξουαλικότητά μου και πολλά νεύρα. Για 2η ημέρα του χρόνου μας βρίσκω καταπληκτικά!
Αγαπητέ μου Sheldon,
πρώτα απ'όλα:
Το ύφος μου δεν είναι καθόλου ειρωνικό και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι ασχολούμαι μαζί σου αρνητικά και δεν σε θίγω. Η φράση σου με το 'δεν έχω καμιά σχέση με την εταιρία...' κλπ. μου φάνηκε πολύ ωραία, στο τέλος του ποστ σου, σαν πραγματικό disclaimer. Ούτε σαρκασμός ούτε τίποτα, εξ ου και το εμότικον μετά από την (νόμιμη) προσθήκη μου.Για το θέμα του γούστου, η θέση μου είναι πάγια: Η ηλικία είναι ανεξάρτητος παράγοντας από το γούστο και από τα αυτοκίνητα. Αν φτάσει κάποιος 50-60 δηλαδή, δεν δικαιούται να έχει κάτι φανταχτερό, κάτι άσχημο ή κάτι προχωρημένο σχεδιαστικά; Δεν νομίζω να ειρωνεύομαι εδώ. Για το θέμα της εισόδου-εξόδου, δεν ανέφερες τίποτα. Και εκεί σοβαρά μιλούσα. Για το σχόλιο που έκανα στον REALZEUS, να μην πουλάμε το τομάρι πριν σκοτώσουμε το λύκο, επίσης σοβαρά μιλούσα.
Για τις 4000 σαλ που εγώ τις έκανα 3000 σαλ. μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω αν έχει τύχει ποτέ να δεις τους δρόμους της Κύπρου. Και εμένα μου τη σπάνε τα κοντά κιβώτια, σε αυτοκίνητα που δεν περιορίζονται αυστηρά στην πόλη και βγαίνουν σε ΕΟ. Στην Κύπρο πάντως οι στιγμές που πηγαίνεις με 120 σταθερά και παραπάνω είναι λίγες, εκτός αν κάνεις Λευκωσία-Λάρνακα-Λεμεσό (και Πάφο ) κάθε μέρα. Οι 3000 σ.α.λ. που ανέφερα είναι τα 90km/h που μπορείς και χρειάζεται να τα πιάνεις συχνά-πυκνά, σε τέτοιες απλωμένες πόλεις. Ούτε εδώ βλέπω ειρωνικό και χαζοχαρούμενο ύφος ούτε να σου τη λέω προσωπικά.
Επίσης, δεν είδα μαγκιές ούτε ψευτομαγκιές, δεν κατάλαβα τι σημαίνει η μη συμπτωματική μου καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη (που να έβλεπες και το Βουλγαρία (;) που είχα μέχρι πριν 10 μέρες), στεναχωρείς και τον BILL33 που θέλει να πάρει διαβατήριο με αυτά. Τους χαρακτηρισμούς αρνούμαι να τους επιστρέψω, δεν μου αρέσει να εμμένουμε σε ανοησίες.
Καλοτάξιδη η 159 σου, καλά να περνάς και την επόμενη φορά να διαβάζεις καλύτερα και με μεγαλύτερη ανοχή τα ποστ. Χρόνια πολλά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ανακάτεψα τον λεβιέ και ένιωσα το γκουπ του ημιάκαμπτου πάντως.Ημιάκαμπτο έχει;;;;;
Τα βαρίδια, τα βαρίδια -
ξενέρα
περίμενα κάτι καλύτερο απο τον πρώην Βούλγαρο αιδεσιμώτατο.
βγήκε ο Μπουτάρης και όλο το βόρειο παπαδαριό έχει κάνει μόκο.
κατάντια.
περιμένω τις 6/1 που το σφριγηλό κορμί του θα πέσει στα παγωμένα νερά της Νύφης του Θερμαικού και θα αναδυθεί αγνός και αμόλυντος με τους σφιγμούς κολλημένους στις 4κ σαλ και με νέος σθένος να ξιφουλκήσει για τη Μακεδονικότητα της Μακεδονίας και το δικαίωμα στη διαοφρετικότητα. -
Φάνκυ μιλούσες σοβαρά; Α ωραία, εγώ έκανα πλάκα.
Χρόνια πολλά επίσης. -
οπως και να εχει καλοταξιδο να ειναι αφου οτιδηποτε αλλο πουμε ειναι ιστορια και χαμενος χρονος.......
-
Καλα αυτες οι χαμηλες τιμες στην Κυπρο και εμεις τιποτα , ασε που καπου ειδα και για 7ετη εγγυηση.Τι θα γινει ως ποτε θα μας δουλευουν εμας.
Mazda 3 VS Nissan Juke