-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σωστός, αλλά είναι σχεδόν απέναντι απο τα σκαλάκια που σημαίνει πρόβλημα parking.
Το πρόβλημα parking σημαίνει ότι θα περπατήσουμε π.χ. κάνα 5λεπτο ή κάνα μισάωρο μέχρι να φτάσουμε στο μαγαζί;
Αν βρούμε δεν είναι ούτε 5 λεπτά, αλλά επειδή δε θα βρούμε ( ) θα πάμε μακριά. Είναι ένα ρέμα προς μακρυνίτσα που θα μπορούσαμε να τα παρατήσουμε, αλλά έχει αρκετή ανηφόρα για να φτάσουμε στην πλατεία.
-
Eγώ που θα έχω πάρκιν στο ξενοδοχείο αναλαμβάνω τη μεταφορά από εκεί που θα παρκάρετε μέχρι το εστιατόριο με το αζημίωτο.
-
Δεν πειράζει, τι καλύτερο από έναν περίπατο για να μας ανοίξει η όρεξη (και να χάσουμε 5-6 κιλά ).
-
Καμία πρόταση για ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Πορταριά ή ακόμα καλύτερα (αν και δύσκολο το βλέπω να έχει) στο Βόλο; (θέλουμε κουζινάκια, άφθονο χώρο, κλπ οπότε ξενοδοχείο μάλλον δε μας κάνει )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πειράζει, τι καλύτερο από έναν περίπατο για να μας ανοίξει η όρεξη (και να χάσουμε 5-6 κιλά ).Σωστος
-
Σας βάζω 2 αναλυτικούς χάρτες για να καταλάβετε το μέρος.
P=Parking
R=Rema -
Δινεις τεχνη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δινεις τεχνηΕ μα, προχειροδουλειές θα κάνουμε!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Υ.Γ : Εν τω μεταξύ κανεις δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για να πάμε με το αυτοκίνητό μου
Τι έγινε, ο κάθένας θα πάρει το δικό του αυτοκίνητο, η δεν αντέχεται η μουσική που ακούω και το ότι δεν καπνίζω μεσα στο αυτοκίνητο; (κάνω στάσεις όμως γιατί δεν αντέχω χωρίς νικοτίνη)Εμ δεν ηρθατε στη συναντηση σημερα!!
Λοιπον μαζευτηκαμε οι
thomasC200Κ
ernani
orestisren
angel!!!
efthymisκαι προεκυψε πως απο αυτη την 5αδα υπαρχουν 2 αυτοκινητα διαθεσιμα, οποτε χωραμε εμεις και οποιος αλλος θελει να ερθει. Επισης οποιος δεν εχει αυτοκινητο για να ανεβει ας το γραψει εδω για να βρει παρεα!!!
Τελος αν καποιος δε θελει να ανεβει μονος του μπορουμε να 'σπασουμε' σε ομαδες των 2-3 ανα αυτοκινητοΚαι φυσικα να συναντηθουμε σε καποιο σημειο της εθνικης να παμε κομβοϊ αν θελετε!!
Aν είμαι εγώ μπροστα στο κομβόι το συζητάω, γιατί με τον Θωμα να μετράει και να φωτογραφίζει την κατανάλωση για να ποστάρει μετά σε ανάλογο θέμα, δεν... Εκτός κι αν σπρώχνω από πίσω.
Καλή η ιδέα πάντως.
Με καταλαβες
-
Φίλτατοι, πρέπει να τελειώνουμε με τον χώρο εστίασης.
Σχεδόν όλοι είναι pro για Πορταριά.
Επομένως, επιλογές είναι :
1/ http://www.skalakia.com/ (Σκαλάκια)
2/ http://www.aroundpelion.com/kritsa-rest ... ry-gr.html (Κρίτσα)
Μάλλον τα Σκαλάκια δείχνει να έχουν περισσότερο χώρο, αφού προβλέπω να ξεπερνάμε τα 50 άτομα!
Όσο για το Parking, .... ..... , ας περπατήσουμε και λίγο, αρκεί βέβαια να μην βρέχειΠεριμένω εισηγήσεις για λήψη τελικής απόφασης, ώστε να εξουσιοδοτηθεί ο INFINITY για τα περαιτέρω απο αύριο.
Τελειώνετε!!! -
Απ΄ότι βλέπω από τις σελίδες τους εάν δεν υπάρχει πρόβλημα καιρού η Κρίτσα μπορεί να εξυπηρετήσει στον εξωτερικό χώρο τόσα άτομα αλλά μέσα μάλλον δύσκολο.
Τα Σκαλάκια δείχνουν πιο άνετα. -
Στο μεταξύ χαζεύοντας το σάιτ του ξενοδοχείου που θα μείνουμε με την κοπέλα μου, είδα και αυτό.
Πιστευω μια καλή περίπτωση, αν θέλουμε να αράξουμε αρκετά άτομα για καφεδάκι.
Επιπλέον, μου είπαν από το ξενοδοχείο οτι στα 100 μέτρα υπάρχει ιδιόκτητος χώρος, όπου μπορεί να παρκάρει κάποιος πελάτης το αυτοκίνητό του με 5 Ε τη μέρα. Τους ρώτησα αν μπορεί και κάποιος επισκέπτης ( ) και μου είπαν ναι. Αν μπορούμε να βολέψουμε κανένα αυτοκίνητο εκεί, δε θα είναι άσχημα... -
Θα φτιάξουμε καμιά 'υπολίστα' μ αυτούς που θα είναι από Σάββατο?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Θα φτιάξουμε καμιά 'υπολίστα' μ αυτούς που θα είναι από Σάββατο?viewtopic.php?f=11&t=46536&start=720 Εδω εχει μια λιστα
-
Απλώς ... φλασιά!
Κάμποσες σελίδες πριν έχει αναφερθεί ότι και άλλο forum θα έχει συνάντηση στον Βόλο.
Ξέρει κανένας προς τα που θα κινηθούν? Αν είναι και αυτοί ... πλήθος (δεν είμαστε λίγοι και εμείς) ίσως προκύψει θέμα σε φαί ή πάρκινγκ αν συμπέσουν οι επιλογές. -
Απλό.Θα τους κάνουμε ντου και θα τους πλακώσουμε για να φύγουν κύριε να πάνε αλλού
-
Ε! Αμα είναι έτσι εντάξει!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Απλό.Θα τους κάνουμε ντου και θα τους πλακώσουμε για να φύγουν κύριε να πάνε αλλούΝα φερω την καραμπινα???
-
Αν είναι να υπάρχει υψομετρική διαφορά καλύτερα το εστιατόριο να είναι ψηλότερα ώστε φαγωμένοι να έχετε την κατηφόρα.... γιατί αλλιώς δε λέει...
-
@ThomasC200K Μακελιό λέμε
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια