-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.Θέλει η αδερφή μου να πάρει ένα μεταχειρισμένο αμάξι ως νέα οδηγός.Έχω βρει ένα suzuki alto 2003 με 60000 χιλιομετρα και ένα yaris 2002 60000 χιλιομετρα.χιλιαρια.
Το ένα το δείνει η suzuki και επειδη τους ξερω μου λενε ότι το αμαξι έχει αγοραστει απο εκει και εχει κάνει και όλα τα servis εκεί.Το έχει μια κοπελα και το προσεχε σαν τα ματια της.
Το yaris ειναι από ιδιωτη και το μονο τσεκαρισμα που μπορω να εχω ειναι να το παω σε μια toyota να το δουν -
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.Θέλει η αδερφή μου να πάρει ένα μεταχειρισμένο αμάξι ως νέα οδηγός.Έχω βρει ένα suzuki alto 2003 με 60000 χιλιομετρα και ένα yaris 2002 60000 χιλιομετρα.χιλιαρια.
Το ένα το δείνει η suzuki και επειδη τους ξερω μου λενε ότι το αμαξι έχει αγοραστει απο εκει και εχει κάνει και όλα τα servis εκεί.Το έχει μια κοπελα και το προσεχε σαν τα ματια της.
Το yaris ειναι από ιδιωτη και το μονο τσεκαρισμα που μπορω να εχω ειναι να το παω σε μια toyota να το δουν -
Πως γινεται ολα τα αυτοκινητα που δινουν αντιπροσωπιες/μαντρες να τα χαν κοπελες,κυριες που πηγαιναν s/m,ναυτικοι,γιατροι και δεν συμαζευεται???
-
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΛΑ.ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΘΡΙΟ ALTO ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ SUZUKI.
ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ -
Εφτιαξα λιγο και τον τιτλο .Τι ακριβως βοηθεια θες απο το φορουμ;
-
βασικα τη γνωμη σας.
-
κυριος για το alto 2003.Δεν το ξερω καθολου το αμαξι.
Το υαρισ το γνωριζω γιατι εχω ενα -
Για πέστε απόψεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο, γιατί με ενδιαφέρει κι έμενα μια τέτοια αγορά σαν δεύτερο.
Φαντομάς, γράψε σε τι τιμές τα βρίσκεις; -
χωρις σκεψη yaris
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
χωρις σκεψη yaris- 1 και από μένα .
-
yaris εννοειτε μετα απο καποιο ελεγχο που θα κανεις.
-
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι... Δεν υπάρχει επαφή στα δύο αυτοκίνητα... Παντού καλύτερο το yaris
-
yaris
-
Το yaris ειναι σαφώς καλύτερο σε όλους τους τομείς, συν του ότι η μεταπολιτική του αξία θα είναι παραπάνω απο ικανοποιητική όταν θα αποφασίσεις να το πουλήσεις . Αν μπορείς να τα βρεις στο οικονομικό θέμα με τον πωλητή προχώρα άφοβα.
-
Το φτηνότερο και το μικρότερο κοινως το Alto θα είναι μια χαρα για πρώτη οδηγό αν και βασικό να έχει ABS. Μιας και μιλάμε για νέα οδηγό , τσέκαρε μια και τιμες ανταλακτικών , πχ φανάρια και προφυλακτήρες , γιατί οσο και να ναι μια νέα οδηγός ολο και σε κάποιο παρκάρισμα θα 'ακουμπήσει' κάπου.
-
eyxaristo gia tis apopseis sas alla mallon tha paro to alto.
to yaris poy exo vrei den exei oute ydravliko timoni kai tha dyskoleyei sto parkarisma.
Kata ti gnomi moy einai kalytero to yaris os marka alla gia 3-4 xronia pou tha to kratisei to amaksi, kai to alto pisteyo den tha exei provlima.
kapoious pou exo rotisei xarakthrizoun os skili.
na kanei kai kanena taksidi mia fora sto toso den tha exei thema. -
oi times einai 4000 alto, kai 4300 yaris xiliari.
to yaris 1300 paei 5500 kai pisteyo den aksizei na dosei 5500 xiliades gia metaxeirismeno.
eixe kanenas filos alto na mas pei tin gnomi toy? -
Ο χρήστης fadomas7 έγραψε:
oi times einai 4000 alto, kai 4300 yaris xiliari.
to yaris 1300 paei 5500 kai pisteyo den aksizei na dosei 5500 xiliades gia metaxeirismeno.
eixe kanenas filos alto na mas pei tin gnomi toy?Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
-
Φαντομά η διαφορά σε χρήματα μεταξύ των 2 χιλιαριών είναι αρκετή.
Δεδομένου ότι το yaris δεν έχει υδραυλικό τιμόνι και θα οδηγεί γυναίκα, αποτελεί σοβαρό μείον.
Yaris 1000άρι υπήρξε στην οικογένεια στο παρελθόν και είναι σκύλος τίμιος καλός και πιστός.
Από την άλλη είχα επί 2 χρόνια suzuki alto μοντέλο 2005 (είναι ίδιο με αυτό του 2003), και έχει από όσο θυμάμαι και υδραυλικό τιμόνι, και ABS, και ESP παρακαλώ!, και air condition.
Ποτέ δεν πήγα συνεργείο για άλλες δουλειές εκτός λάδια φίλτρο... το πήρα με 46000 χλμ και το πούλησα με 93κ αν θυμάμαι καλά, και ειλικρινά ουδέν πρόβλημα ποτέ (κάνε ένα σχολαστικό έλεγχο στα αμορτισέρ όμως γιατί εκεί βγάζουν ένα πρόβλημα - χάνει λάδια από τσιμούχες / πες τους να στα αλλάξουν για να είσαι ήσυχος). Θα το έλεγα σκύλο μαύρο και οικονομικότατο! κάθε εργάσιμη μέρα έκανα συνολικά 96 χιλιόμετρα και η κατανάλωση ήταν από 5 εώς 5.5 λίτρα/100 χλμ (διαδρομή Χαιδάρι-Βούλα-Δραπετσώνα-Χαιδάρι).
Σαφέστατα φθηνότερα ανταλλακτικά σε σχέση με το yaris...
Για Αθήνα και γενικά μέσα στην πόλη θα έλεγα 70-30 υπέρ alto, ωστόσο θεωρώ πώς καλύτερα τα καταφέρνει σε μεγάλα ταξίδια το yaris (Αν και πήγα και διακοπές στην Κρήτη με το alto -4μελή οικογένεια και αποσκευές για καλοκαιρινές διακοπές- λόγω προβλήματος στο μεγάλο αυτοκίνητό μου).
Ελπίζω να βοήθησα, και εύχομαι καλή αγορά να έχεις όποιο και να διαλέξεις.
ΒΟΗΘΕΙΑ alto 2003 ή yaris 2002