-
Γεια και χαρά στην παρέα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Ελληνικό βελτιωτικό βενζίνης του οποίου η απόδοση δεν έχει
καμιά σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά.Βρίσκεται σε υγρή μορφή (πωλείται σε συσκευασία των 500ml έναντι 100ευρώ), διαθέτει ένα κοκκινωπό χρώμα,
μόνο άοσμο δεν μπορείς να το πεις και η αναλογία πρόσμιξής του με την βενζίνη είναι πάρα πολύ μικρή.
Σε ένα γεμάτο (55 lt) ντεπόζιτο πρόσθεσα 5,5 ml (ναι, τόσο λίγο) από το συγκεκριμένο προϊόν και ξεκίνησα γεμάτος
από καύσιμα αλλά και από περιέργεια για το τι θα επακολουθήσει!
Μετά από λίγα χιλιόμετρα άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι το μοτέρ συμπεριφέρεται ως μαινόμενος ταύρος διαθέτοντας
αισθητά μεγαλύτερα ποσά ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα με αποκορύφωμα τις υψηλές, ενώ από
τότε έχω διανύσει πάνω από 500 ευτυχισμένα χιλιόμετρα!Η απόδοση της 100άρας οχρειά συγκρινόμενη με το βελτιωτικό, ενώ είναι και ακριβότερη.
Σε αυτοκίνητα κάποιων φίλων που το έδωσα είχα ανάλογα θεαματικά αποτελέσματα.Κάποιοι διαφωνούν με τέτοιου είδους προσμίξεις διότι μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τον κινητήρα όπως
ισχυρίζονται, αλλά προσωπικά δεν (θέλω να) πιστεύω ότι μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιο, μιας και ο άνθρωπος
που μου το συνέστησε το χρησιμοποιεί περίπου ένα χρόνο χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό ζήτημα. -
Γεια και χαρά στην παρέα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Ελληνικό βελτιωτικό βενζίνης του οποίου η απόδοση δεν έχει
καμιά σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά.Βρίσκεται σε υγρή μορφή (πωλείται σε συσκευασία των 500ml έναντι 100ευρώ), διαθέτει ένα κοκκινωπό χρώμα,
μόνο άοσμο δεν μπορείς να το πεις και η αναλογία πρόσμιξής του με την βενζίνη είναι πάρα πολύ μικρή.
Σε ένα γεμάτο (55 lt) ντεπόζιτο πρόσθεσα 5,5 ml (ναι, τόσο λίγο) από το συγκεκριμένο προϊόν και ξεκίνησα γεμάτος
Μετά από λίγα χιλιόμετρα άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι το μοτέρ συμπεριφέρεται ως μαινόμενος ταύρος διαθέτοντας
αισθητά μεγαλύτερα ποσά ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα με αποκορύφωμα τις υψηλές, ενώ από
τότε έχω διανύσει πάνω από 500 ευτυχισμένα χιλιόμετρα!Η απόδοση της 100άρας οχρειά συγκρινόμενη με το βελτιωτικό, ενώ είναι και ακριβότερη.
Σε αυτοκίνητα κάποιων φίλων που το έδωσα είχα ανάλογα θεαματικά αποτελέσματα.Κάποιοι διαφωνούν με τέτοιου είδους προσμίξεις διότι μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τον κινητήρα όπως
ισχυρίζονται, αλλά προσωπικά δεν (θέλω να) πιστεύω ότι μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιο, μιας και ο άνθρωπος
που μου το συνέστησε το χρησιμοποιεί περίπου ένα χρόνο χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό ζήτημα. -
Kάνει για όλα τα αυτοκίνητα ή μόνο για Lamborghini γιατί αυτά ξέρω πως έχουν μέσα ταύρους αντί για άλογα
-
Από δω το γεμίζουν;
Για πες, τι χημικό είναι;
-
-
Ελληνικο βελτιωτικο? Τσικουδια?
Περα απο την πλακα για πες μας τι ειναι?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ελληνικο βελτιωτικο? Τσικουδια?Περα απο την πλακα για πες μας τι ειναι?
2πλης; Με ή χωρίς;
-
Για τσιπουρο χωρις γλυκανισο προκειται
-
5,5ml σε 55000ml είναι 0,01%.
Ασήμαντο ποσοστό και κάνει και δουλειά;
Προσφέρεται μαζί με μαγνητάκια για έχτρα βελτίωση; -
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
5,5ml σε 55000ml είναι 0,01%Τουλάχιστον αυτό μετριάζει κάπως το υψηλό του κόστους του.
Το δίνεις μεν το κατοστάρι, αλλά τουλάχιστον θα κρατήσει για τόόσο καιρό που, ..χαλάλι.
Ακούγεται τόσο συμφέρον που αξίζει, ακόμα και εν μέσω κρίσης.
Θέλω να μάθω περισσότερα -
Μπορεί να είναι ασετόν με χρώμα.... για 100 ευρώ τα 500ml στο αρωματίζω και στο βάφω ό,τι χρώμα θέλεις! Και όντως πολλοί παρατηρούν θετικά αποτελέσματα με αυτήν αλλά συστήνεται αναλογία 0,25% περίπου. Μπορεί να είναι και κάποια άλλες επίσης φτηνές ουσίες... Μάλλον πάντως ό,τι και να είναι η τιμή είναι εξωφρενική.
-
Προσπερνώ τα χλευαστικά - ειρωνικά σχόλια ορισμένων, δεν θα πέσω στο επίπεδό τους και θα σας πω ότι
δεν γνωρίζω περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος.
Δεν το προωθώ ούτε έμμεσα αλλά φυσικά ούτε άμεσα, οπότε θα σας δώσω τα στοιχεία του παρασκευαστή
και ρωτήστε τον ότι θέλετε.edit mod-ο κανονισμός για την διαφήμιση είναι σαφής.
Υπάρχει και ένας αντιπρόσωπος στο Κορωπί:
edit mod-το αυτό
Το δε κόστος του προϊόντος είναι χαμηλό δεδομένης της ελάχιστης αναλογίας, το έχω υπολογίσει στα 2 ευρώ
ανά γέμισμα περίπου. -
Και η εταιρεία του Κου Καλή
http://www.bens-ke.gr/profil.htm
edit - Λαθος μου δεν το διαβασα καλα, ΑΛΛΗ εφευρεση του κυριου αυτου
-
Ο χρήστης Nikos76 έγραψε:
Προσπερνώ τα χλευαστικά - ειρωνικά σχόλια ορισμένων, δεν θα πέσω στο επίπεδό τουςΜε 1 ποστ έρχεσαι και γράφεις για ένα σουπερ ντουπερ ματζούνι το οποίο μαγικά κάνει το μοτέρ σούπερ ντούρο. Σε πολλούς από εμάς θυμίζει άλλα πράματα αυτό.
και θα σας πω ότι
δεν γνωρίζω περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος.Eσένα δε σε ενδιαφέρει τι στο καλό βάζεις στο αμάξι σου;
-
Συγνωμη κι ολας αλλα οταν Googleαρω τα δυο ονοματα και πεφτω πανω σε οοοοοοοοοολα τα γνωστα site με τα σουπερ ντουπερ WOW 'μαγνητακια' και συναφη.... 'θαυματα της φυσης και της τεχνολιγίας'
Τι περιμενεις να σκεφτει ο καθενας....Μια που το εχεις στα χερια σου, βαλτο μας μια φωτο να δουμε το μπουκαλι... και την φιρμα. Κι ασε, απο κει και περα τα ψαχτηρια ναναι καλα..
-
Με πρόλαβες...
Ονυξ, bookman ποιός είναι για ανυδρη ακετόνη με χρωστική;
-
Μπορεί να είναι και υγρό υδρογόνο ανακατεμένο με αγιασμό και λόγω κόστους και πρωτοποριακής μεθόδου υγροποίησης στους 30 βαθμούς Κελσίου να το πουλάνε τόσο ακριβά.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Και η εταιρεία του Κου Καλήhttp://www.bens-ke.gr/profil.htm
edit - Λαθος μου δεν το διαβασα καλα, ΑΛΛΗ εφευρεση του κυριου αυτου
παρατηρείται αύξηση της τελικής ταχύτητας μέχρι και 25 χιλιόμετρα
Πολύ τα γουστάρω αυτά. 25 χλμ στην τελική χρειάζονται ΠΟΣΑ παραπάνω άλογα;
-
Φιλαράκι και αυτοί
από εκεί ψωνίζουν. Κεντέρης και η Bugatti, μέσα στην ντόπα
Ελληνικό βελτιωτικό βενζίνης