-
Το παρόν θέμα είναι διάσπαση από το θέμα για το ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010[Mod]
Ο χρήστης Lesiotis έγραψε:
Τωρα για τις καρτελες χρονων που εγω δεν ειδα στο Παλλαδιο δεν ξερω ποιος φταιει?? Μηπως βαρεθηκαν να τις βαλουν κ να γραφουν τους χρονους τι να πω??? μηπως δεν υπηρχε καποιος να γραφει???Χαχαχαχα! Αυτές καταργήθηκαν φίλε μου... Οχι με κάποιο κανονισμό της ΕΘΕΑ, αλλα ετσι αυθέραιτα απο τις λέσχες...Αφού, λέει, εχουμε σένσορα, τι να τις κάνουμε τις ταμπέλες με τους χρόνους...? Μιλάμε για μ@λ@κία... σε ολο της το μεγαλείο.
Είναι αδύνατον να καταλάβουνε οι Οργανωτές (οχι ολοι βέβαια), οτι αλλο πράγμα ο σενσορας και αλλο η ταμπέλα του Στοπ.Βέβαια οταν ήρθε το μέτρο με τους σένσορες, στο αυτί, μας είχαν πεί...αγοράστε και ενα Laptop και μια σύνδεση με usb για να μαθαίνετε τους χρόνους... και εκπαιδεύστε και εναν στο Service να μάθει απο ιντερνετ και γενικώς απο υπολογιστές μπας και σας βγει κανένα πρόβλημα και και και και...
Οπως επίσης μας είχαν πει οτι θα εχουμε και σπλιτ...δεν μας είχαν πει οτι αυτό θα ισχύει μονο στις αναβάσεις...Ασε που απο το σπλιτ μπορει να καταλάβει και ο οργανωτής χονδρικά σε ποιο κομμάτι εχει βγει ενα αυτοκίνητο, χωρίς να περιμένει τον κριτή να του πει...τι να του πει...
Ετσι 'κοβοντας μια ειδική σε τρία κομμάτια μπορείς να εχεις αναλύτικότερο χρόνο ειδικης και αναλυτικότερο τροπο επίβλεψης...Οχι τέλειο, αλλα σίγουρα απο το τιποτα, καλύτερο. Γενικά πληρώνουμε την τεχνολογία, αλλα οχι για εξέλιξη και ευκολία... απλά για να λέμε...!Κατα τα αλλα τα R4 μας μαράνανε και τα δήθεν... σε αγώνες που θα επρεπε να τρέχουμε με κάρα... -
Τωρα για τις καρτελες χρονων που εγω δεν ειδα στο Παλλαδιο δεν ξερω ποιος φταιει?? Μηπως βαρεθηκαν να τις βαλουν κ να γραφουν τους χρονους τι να πω??? μηπως δεν υπηρχε καποιος να γραφει???Χαχαχαχα! Αυτές καταργήθηκαν φίλε μου... Οχι με κάποιο κανονισμό της ΕΘΕΑ, αλλα ετσι αυθέραιτα απο τις λέσχες...Αφού, λέει, εχουμε σένσορα, τι να τις κάνουμε τις ταμπέλες με τους χρόνους...? Μιλάμε για μ@λ@κία... σε ολο της το μεγαλείο.
Είναι αδύνατον να καταλάβουνε οι Οργανωτές (οχι ολοι βέβαια), οτι αλλο πράγμα ο σενσορας και αλλο η ταμπέλα του Στοπ.Βέβαια οταν ήρθε το μέτρο με τους σένσορες, στο αυτί, μας είχαν πεί...αγοράστε και ενα Laptop και μια σύνδεση με usb για να μαθαίνετε τους χρόνους... και εκπαιδεύστε και εναν στο Service να μάθει απο ιντερνετ και γενικώς απο υπολογιστές μπας και σας βγει κανένα πρόβλημα και και και και...
Οπως επίσης μας είχαν πει οτι θα εχουμε και σπλιτ...δεν μας είχαν πει οτι αυτό θα ισχύει μονο στις αναβάσεις...Ασε που απο το σπλιτ μπορει να καταλάβει και ο οργανωτής χονδρικά σε ποιο κομμάτι εχει βγει ενα αυτοκίνητο, χωρίς να περιμένει τον κριτή να του πει...τι να του πει...
Ετσι 'κοβοντας μια ειδική σε τρία κομμάτια μπορείς να εχεις αναλύτικότερο χρόνο ειδικης και αναλυτικότερο τροπο επίβλεψης...Οχι τέλειο, αλλα σίγουρα απο το τιποτα, καλύτερο. Γενικά πληρώνουμε την τεχνολογία, αλλα οχι για εξέλιξη και ευκολία... απλά για να λέμε...!Κατα τα αλλα τα R4 μας μαράνανε και τα δήθεν... σε αγώνες που θα επρεπε να τρέχουμε με κάρα... -
δηλαδή πως ήξερες τι έχει κάνει το προπορευόμενο πλήρωμα που είναι μπροστά σου.
Τι,,, έδινες καρνέ και έφεγγες ,Στο τελείωμα τις ψάθας δεν είδα χρόνους ,, αλλά επειδή το έχω ξεχάσει το άθλημα δεν το κατάλαβα ότι δεν παίζουν χρόνοι
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
δηλαδή πως ήξερες τι έχει κάνει το προπορευόμενο πλήρωμα που είναι μπροστά σου.
Τι,,, έδινες καρνέ και έφεγγες ,Στο τελείωμα τις ψάθας δεν είδα χρόνους ,, **αλλά επειδή το έχω ξεχάσει το άθλημα **δεν το κατάλαβα ότι δεν παίζουν χρόνοι
πλάκα είχε αυτό χαχαχαχαχα
θεωρητικά νομίζω βλέπουμε τους χρόνους σε έναν ηλεκτρονικό πίνακα....εγώ δλδ αυτούς έβλεπα....βέβαια άντε βγάλε άκρη στη βιασύνη σου,γιατί εκεί εμφανίζονται με σειρά επίδοσης.(και όχι ο τελευταίος αναγραφόμενος χρόνος είναι ο χρόνος του προηγούμενού σου,όπως στη χειρόγραφη λίστα)
-
δηλαδή εάν παίζεις την ειδική στο δέκατο ,, δεν καταλαβαίνεις τίποτα ,, πας αέρα και στην επόμενη και περιμένεις να δεις στο service park ,,, τι έχεις κάνει
αναρωτιέμαι το 2011 πόσο χειρότερο θα είναι το πρωτάθλημα,,
-
εντάξει πάντα μπορείς να τσεκάρεις χρόνους με τους προπορευόμενους ή επόμενους ,κλασσικά μεταξύ τους οι συνοδηγοί.
όπως δλδ κάνουν πάντα τα νούμερα που είναι μπροστά σε μια σειρά από συναγωνιστές που ούτως ή άλλως δεν βλέπουν τους χρόνους των αυτοκινήτων που ακολουθούν.
-
Οι χρόνοι φαίνονται στην οθόνη του συστήματος χρονομέτρησης. Αλλά είναι όντως ταξινομημένοι με σειρά επίδοσης. Λέτε ότι θα προτιμούσατε να τους βλέπετε με ταξινόμηση ανα αριθμό συμμετοχής ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι χρόνοι φαίνονται στην οθόνη του συστήματος χρονομέτρησης. Αλλά είναι όντως ταξινομημένοι με σειρά επίδοσης. Λέτε ότι θα προτιμούσατε να τους βλέπετε με ταξινόμηση ανα αριθμό συμμετοχής ?ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑΣΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Π.Χ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 5 ΚΑΙ 12. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ (ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Το κλαταρισμένο λάστιχο πέρασε από εμπρός μου και το ανάφερα. Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο έπρεπε να τύχει παρακολούθησης από τους κριτές, που άκουσα ότι παρακολουθούσαν την πορεία του μέσο του ασυρμάτου. Μετά τον τερματισμό, του πρώτου πληρώματος που είδε τον ‘κροκόδειλο’, δεν έπρεπε να πει πχ «στο μαντρί», μα στην τουλίπα τάδε. Έτσι ο τερματισμός θα καλούσε τους κριτές της περιοχής να ψάξουν.
Ανάθεμα εάν ψάχνουμε για μαντριά, όταν όλη η διαδρομή είναι απόλυτα χαρτογραφημένη στο carne de route. Αυτά τα ‘σημάδια’ χρειάζονται στους θεατές που δεν έχουν carne!!!.....
Σίγουρα ένα έμπυρο αγωνιστικό πλήρωμα, πρέπει να γνωρίζει, ότι σε μια ειδική, μέσα από χωριά κλπ, μπορεί να συναντήσει και προφυλακτήρα του προπορευμένου, η το τζάμι του Pons No 2 που έχω στο γραφείο μου κλπ!!!.
Σίγουρα οι κριτές της συγκεκριμένης ειδικής ήταν ένας και ένας. Μα σίγουρα εάν είμαστε και άλλοι τόσοι θα μετακυλάτω το κόστος, στο παράβολο του αγώνα.
Και διάβασα ότι έπρεπε που δεν έπρεπε, να επιστρέψει η λέσχη 100ε διότι κόντυναν οι ειδικές!. Και εδώ θα εξηγώ τον λόγω. Κατά γνώμη μου πάντοτε, η οργάνωση, περίμενε, λιγότερες συμμετοχές, βάση των τετριμμένων που συμβαίνουν στο ελλαδισταν.
Έφτιαξε λιπών ένα αγώνα από το πρωί έως το βραδάκι για αυτούς. Μα τους ήρθαν 100+ και το πράγμα άλλαξε χαρακτηριστικά. Σίγουρα δεν μπορείς να κλίσεις τα χωριά επί αοριστων. Και οπωσδήποτε δεν είναι δυνατόν ορισμένοι αγωνιζόμενοι να τρέξουν νύχτα, ενώ οι υπόλοιποι μέρα, με την ίδια βαθμολογία!!.
Επί πλέων η δαπάνη μιας νυχτερινής πορείας, προϋποθέτει εξτρα φώτα που κοστίζουν ακριβά για το αγωνιστικό, άρα απαγορευτική την συμμετοχή πολλών.
Χρειάζεται όμως και διαφορετική σχεδίαση της ασφάλειας της νυκτερινής διαδρομής, άρα μεγαλύτερο κόστος.
Σίγουρα το βράδυ, λόγω ‘πούσι’, έχουμε υγρασίες και περισσότερες ‘εξόδους’, ένεκα βεβαίως και της εποχής.Για όλα αυτά ενημερώνετε ο αλυτάρχης από τους κριτές, και σε δευτερόλεπτα πρέπει να πάρει αποφάσεις διότι ο αγώνας ‘τσουλάει’!!. Είναι και ο λόγος που φωνάζω, ότι οι αγώνες χρειάζονται ενημερωμένους κριτές, και όχι πρόβατα από της παρακείμενες στάνες.
Όταν λοιπόν πυροβολούμε κάποιους, θα πρέπει να λαμβάνουμε και αυτά υπόψη.
Antonis-team. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Τωρα για τις καρτελες χρονων που εγω δεν ειδα στο Παλλαδιο δεν ξερω ποιος φταιει?? Μηπως βαρεθηκαν να τις βαλουν κ να γραφουν τους χρονους τι να πω??? μηπως δεν υπηρχε καποιος να γραφει???
Χαχαχαχα! Αυτές καταργήθηκαν φίλε μου... Οχι με κάποιο κανονισμό της ΕΘΕΑ, αλλα ετσι αυθέραιτα απο τις λέσχες...Αφού, λέει, εχουμε σένσορα, τι να τις κάνουμε τις ταμπέλες με τους χρόνους...? Μιλάμε για μ@λ@κία... σε ολο της το μεγαλείο.
Ετσι 'κοβοντας μια ειδική σε τρία κομμάτια μπορείς να εχεις αναλύτικότερο χρόνο ειδικης και αναλυτικότερο τροπο επίβλεψης...Οχι τέλειο, αλλα σίγουρα απο το τιποτα, καλύτερο. Γενικά πληρώνουμε την τεχνολογία, αλλα οχι για εξέλιξη και ευκολία... απλά για να λέμε...!Κατα τα αλλα τα R4 μας μαράνανε και τα δήθεν... σε αγώνες που θα επρεπε να τρέχουμε με κάρα...
Σίγουρα φίλε μου, όλα αυτά που δίκαια ζητάς, θυσιάζονται στον βωμό της οικονομίας. Ας το λάβουμε και αυτό υπόψη.
Όπως και νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα laptop με ιντερνετ, που θα βοηθούσε της λέσχες να κάνουν οικονομικότερους αγώνες, και εμάς ενημερωμένους.
Οι ενημερωμένοι κριτές, με ασύρματους να δουλεύουν, και σε λογικές αποστάσεις, υποκαθιστούν το split επάξια. Ένα στίγμα σε μια οθόνη, δεν είναι σε καμία περίπτωση αναφορά ενός κριτή. Δεν γνωρίζει το στίγμα της συνθήκες του πληρώματος, που είχε έξοδο, και εάν πρέπει να διακοπεί μια ειδική η όχι. Δεν βγάζει σημαία το στίγμα για να ‘γλιτώσει’ το επόμενο πλήρωμα από ευτράπελα. Ώσπου να το δουν στην οθόνη και να ειδοποιήσουν τον φύλακα, και μάλιστα εάν κάνει και χρέη ενδιαμέσου, μεσολαβεί μεγάλος χρόνος. Άρα η απέτιση του ΣΟΑΑ πρέπει να είναι η πλήρης επάνδρωση των ειδικών, με έμπυρους κριτές και φύλακες.
Και έστω ότι λέω ναι στα split, για να δουλέψει ολοκληρωμένα, δεν χρειάζονται και ελικόπτερα?.
Δεν χρειάζονται σε επίμαχα σημεία μπαριερες?.
Δεν χρειάζονται αναμεταδότες για κάθε ειδική, να μην ακούς ενόσω εξελίσσετε ο αγώνας στην δική σου ειδική, της μ@λ@κιες που λένε στην άλλη που τελείωσε?.
Και πολλά ακόμη, μα ακυρώνονται συνεχώς αγώνες και αυτό είναι λιπαρό.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όπως και νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα laptop με ιντερνετ, που θα βοηθούσε της λέσχες να κάνουν οικονομικότερους αγώνες, και εμάς ενημερωμένους.
Οι ενημερωμένοι κριτές, με ασύρματους να δουλεύουν, και σε λογικές αποστάσεις, υποκαθιστούν το split επάξια. Ένα στίγμα σε μια οθόνη, δεν είναι σε καμία περίπτωση αναφορά ενός κριτή. Δεν γνωρίζει το στίγμα της συνθήκες του πληρώματος, που είχε έξοδο, και εάν πρέπει να διακοπεί μια ειδική η όχι. Δεν βγάζει σημαία το στίγμα για να ‘γλιτώσει’ το επόμενο πλήρωμα από ευτράπελα. Ώσπου να το δουν στην οθόνη και να ειδοποιήσουν τον φύλακα, και μάλιστα εάν κάνει και χρέη ενδιαμέσου, μεσολαβεί μεγάλος χρόνος. Άρα η απέτιση του ΣΟΑΑ πρέπει να είναι η πλήρης επάνδρωση των ειδικών, με έμπυρους κριτές και φύλακες.
Και έστω ότι λέω ναι στα split, για να δουλέψει ολοκληρωμένα, δεν χρειάζονται και ελικόπτερα?.
Δεν χρειάζονται σε επίμαχα σημεία μπαριερες?.
Δεν χρειάζονται αναμεταδότες για κάθε ειδική, να μην ακούς ενόσω εξελίσσετε ο αγώνας στην δική σου ειδική, της μ@λ@κιες που λένε στην άλλη που τελείωσε?.αλλα λογια να αγαπιομαστε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι χρόνοι φαίνονται στην οθόνη του συστήματος χρονομέτρησης. Αλλά είναι όντως ταξινομημένοι με σειρά επίδοσης. Λέτε ότι θα προτιμούσατε να τους βλέπετε με ταξινόμηση ανα αριθμό συμμετοχής ?Σαφώς και μας βολεύει καλύτερα και το προτιμούμε να είναι οι χρόνοι με τον αριθμο συμμετοχης γιατί μπορείς να ελεγξεις εύκολα τα πληρώματα που σε ενδιαφερουν.Όπως γινόταν παλιότερα με τις 'παλαμίδες'.
-
Προ ολίγου συνάντησα τυχαία στο δρόμο τον άνθρωπο που έχει κατασκευάσει το σύστημα χρονομέτρησης, μου είπε ότι είδε τα σχόλια στο forum και ότι για αυτόν είναι πολύ απλό να το αλλάξει αλλά είχε ζητηθεί έτσι όπως είναι τώρα από αγωνιζόμενους. Θα έλεγα ότι το απλούστερο είναι να ζητήσει αυτή τη μικρή αλλαγή ο ΣΟΑΑ εν όψει της νέας χρονιάς.
Να και κάτι που το forum είναι δημιουργικό
-
Φίλε ΝΑΣΟ, είναι δύσκολο στη λίστα που βγάζει το πρόγραμμα, να υπάρχει και δεύτερη λίστα με ανίχνευση του αύξοντα αριθμού εκκίνησης?. Εσύ ξέρεις καλυτέρα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να και κάτι που το forum είναι δημιουργικόΔεν καταλαβα ? τι σποντα ειναι αυτη απο εσενα Nass ....
Αν κατσει καποιος να καταγραψει ποσα πραγματα λαθος του χωρου των αγωνων εχουν σχολιαστει και διορθωθει απο εδω μεσα ..... θα παθει μεγαλο σοκ . ειδικα καποιοι που ζουν στον κοσμο τους .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να και κάτι που το forum είναι δημιουργικό
Δεν καταλαβα ? τι σποντα ειναι αυτη απο εσενα Nass ....
Αν κατσει καποιος να καταγραψει ποσα πραγματα λαθος του χωρου των αγωνων εχουν σχολιαστει και διορθωθει απο εδω μεσα ..... θα παθει μεγαλο σοκ . ειδικα καποιοι που ζουν στον κοσμο τους .....
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΒΡΕ ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΕ,ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΒΡΕ ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΕ,ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Είναι η δεύτερη φορά που συμφωνούμε... Είναι γεροπαράξενος... αλλα αυτό ήταν μπηχτή για κάποιους άλλους...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Φίλε ΝΑΣΟ, είναι δύσκολο στη λίστα που βγάζει το πρόγραμμα, να υπάρχει και δεύτερη λίστα με ανίχνευση του αύξοντα αριθμού εκκίνησης?. Εσύ ξέρεις καλυτέρα.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Δεν είναι καλή ιδέα από την άποψη του ευκολοδιάβαστου του πράγματος.
Αλλά θα μπορούσε η λίστα να είναι ταξινομημένη αριθμητικά και δίπλα να έχει τη θέση του Νο. στη γενική και στην κλάση του στην ειδική (όπως δηλ. στα αποτελέσματα του Internet). Κάτι σαν15 05:42.97 3/8
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.Δεν είναι καλή ιδέα από την άποψη του ευκολοδιάβαστου του πράγματος.
Αλλά θα μπορούσε η λίστα να είναι ταξινομημένη αριθμητικά και δίπλα να έχει τη θέση του Νο. στη γενική και στην κλάση του στην ειδική (όπως δηλ. στα αποτελέσματα του Internet). Κάτι σαν15 05:42.97 3/8
Συμφωνώ ευχαριστώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ
Συστήματα χρονομέτρησης και εντοπισμού αγώνων