-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αφου ενδιαφερεσαι κ για το πριμιουμ της υποθεσης παντως, θα βγαλει και η λεξους μικρομεσαιο υβριδικο στις αρχες του 2011, με τιμη κοντα στις 30ΚΑν δεν είναι θέμα τα 4 παραπάνω χιλιάρικα, τότε με άνεση παίρνεις το Lexus και έχεις και ουσία και πουλμούρ!!!
Μεταξύ των δύο που ανέφερες, στάθμισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ενός και του άλλου (εγγυήσεις/αξιοπιστία,κόστος χρήσης, μεταπώληση,εμφάνιση κτλ.) και με την λογική περισσότερο και λιγότερο με την καρδιά πάρε την απόφαση!
Εγώ (τελείως υποκειμενικά) αν ζούσα στην Αθήνα θα προτιμούσα το Auris (αν και εμφανισιακά δεν μου λέει απολύτως τίποτε) για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο κόστος κτήσης/χρήσης! -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εννοείς το CT 200h που ήδη μοστράρεται στις αντιπροσωπείες της Lexus?ναι!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εννοείς το CT 200h που ήδη μοστράρεται στις αντιπροσωπείες της Lexus?
ναι!
Ωραία.
Άρα μένει για τον κάτοχο,να αποφασίσει εαν θέλει να συνδυάσει την υβριδική μετακίνηση με πολυτέλεια πλέον
και παροχές Lexus, πληρώνοντας βέβαια ένα ποσό κοντά στα 7000 ευρώ περισσότερα.Η επιλογή στο φίλτατο Δημήτρη που άνοιξε το θέμα.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Αφου ενδιαφερεσαι κ για το πριμιουμ της υποθεσης παντως, θα βγαλει και η λεξους μικρομεσαιο υβριδικο στις αρχες του 2011, με τιμη κοντα στις 30Κ
Αν δεν είναι θέμα τα 4 παραπάνω χιλιάρικα, τότε με άνεση παίρνεις το Lexus και έχεις και ουσία και πουλμούρ!!!
Μεταξύ των δύο που ανέφερες, στάθμισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ενός και του άλλου (εγγυήσεις/αξιοπιστία,κόστος χρήσης, μεταπώληση,εμφάνιση κτλ.) και με την λογική περισσότερο και λιγότερο με την καρδιά πάρε την απόφαση!
Εγώ (τελείως υποκειμενικά) αν ζούσα στην Αθήνα θα προτιμούσα το Auris (αν και εμφανισιακά δεν μου λέει απολύτως τίποτε) για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο κόστος κτήσης/χρήσης!κι αν χαλασει κανα κιβωτιο θα φταιει η χρηση
viewtopic.php?f=6&t=46259
-
εδω αλλοι δε σε καλυπτουν ακομα και αν εισαι μεσα στην εγγυηση.. (ειμαι παθων της citroen ελλας )
προσπαθω ωρες ωρες να σκεφτω μια σοβαρη εταιρεια σε αυτη τη κωλοχωρα και δε μπορω
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Αφου ενδιαφερεσαι κ για το πριμιουμ της υποθεσης παντως, θα βγαλει και η λεξους μικρομεσαιο υβριδικο στις αρχες του 2011, με τιμη κοντα στις 30Κ
Αν δεν είναι θέμα τα 4 παραπάνω χιλιάρικα, τότε με άνεση παίρνεις το Lexus και έχεις και ουσία και πουλμούρ!!!
Εγώ (τελείως υποκειμενικά) αν ζούσα στην Αθήνα θα προτιμούσα το Auris (αν και εμφανισιακά δεν μου λέει απολύτως τίποτε) για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο κόστος κτήσης/χρήσης!κι αν χαλασει κανα κιβωτιο θα φταιει η χρηση
viewtopic.php?f=6&t=46259
Ενώ στις άλλες εταιρείες αν πας σχεδόν 4 χρόνια μετά με το κιβώτιο στο χέρι και ενώ έχεις παραλείψει 2 σέρβις θα σκιστούν να σου το αλλάξουν δωρεάν...
-
Εγώ (τελείως υποκειμενικά) αν ζούσα στην Αθήνα θα προτιμούσα το Auris (αν και εμφανισιακά δεν μου λέει απολύτως τίποτε) για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο κόστος κτήσης/χρήσης!**κι αν χαλασει κανα κιβωτιο θα φταιει η χρηση
**
viewtopic.php?f=6&t=46259Με αυτό το 'επιχείρημα' τί ακριβώς θέλεις να πείς;
Ότι το Lexus ή το Auris δεν αξίζουν;
Ότι θα συμβεί το ίδιο και στον 'άτυχο' ιδιοκτήτη τους;
Ή μήπως αυτό είναι το επιχείρημά σου για το ότι το Α3 είναι καλύτερο αυτοκίνητο; -
δεν εγραψα καπου οτι αλλες εταιρειες καλυπτουν αυτες τις βλαβες η οτι το α3 ειναι καλυτερο. το προφανες ειναι οτι δεν ισχυει παντα ουτε η αξιοπιστια, ουτε στο βαθμο που παρουσιαζεται το after sales της toyota.
πως βγαλατε αυτα τα συμπερασματα, δεν το γνωριζω
-
δεν εγραψα καπου οτι αλλες εταιρειες καλυπτουν αυτες τις βλαβες η οτι το α3 ειναι καλυτερο. το προφανες ειναι οτι δεν ισχυει παντα ουτε η αξιοπιστια, ουτε στο βαθμο που παρουσιαζεται το after sales της toyota.πως βγαλατε αυτα τα συμπερασματα, δεν το γνωριζω
Ομολογουμένως ΚΑΝΕΝΑ after sales δεν ισχύει αν έχεις να πας
το αμάξι σου για service 'απο τότε που Ιησουc επορεύετο εν Κανά ακόμα...' -
A3.
Auris hybrid 1.8 vs audi a3 sportback 1.4