-
ΕΡΩΤΗΣΗ
1)Στην power stagε ο ogier δεν θα έπρεπε να ξεκινάει πρωτος? -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ
1)Στην power stagε ο ogier δεν θα έπρεπε να ξεκινάει πρωτος?ΟΧΙ.
ΠΡΙΝ ΤΗΝ POWER STAGE ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 15 ΠΡΩΤΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΣΕΙΡΑ KAI ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΝΑ 3ΛΕΠΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Είχα εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, αλλά βλέποντας χτες τα στιγμιότυπα από το ραλλυ Ιορδανίας την επαναφέρω.
Τι δουλειά έχει το ράλλυ Ιορδανίας στο WRC;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είχα εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, αλλά βλέποντας χτες τα στιγμιότυπα από το ραλλυ Ιορδανίας την επαναφέρω.Τι δουλειά έχει το ράλλυ Ιορδανίας στο WRC;
ΑΥΤΟ ΞΑΞΑ ΠΕΣ ΤΟ !!!!
ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΖOΡΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στην Power Stage της Ιορδανιας, ενω ο Οζιε και ο Χιρβονεν ειχαν τον ιδιο χρονο, πηρε τους 3 ποντους ο Οζιε και 2 ο Μικκο. Γιατι εγινε αυτο; Μετρησαν εκατοστα του δευτερολεπτου ή εχει σχεση η θεση εκκινησης πχ;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Είχα εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, αλλά βλέποντας χτες τα στιγμιότυπα από το ραλλυ Ιορδανίας την επαναφέρω.
Τι δουλειά έχει το ράλλυ Ιορδανίας στο WRC;
ΑΥΤΟ ΞΑΞΑ ΠΕΣ ΤΟ !!!!
ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΖOΡΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Και εγω δεν καταλαβα που 'κολλαει' αυτη η χωρα για αγωνα του WRC
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στην Power Stage της Ιορδανιας, ενω ο Οζιε και ο Χιρβονεν ειχαν τον ιδιο χρονο, πηρε τους 3 ποντους ο Οζιε και 2 ο Μικκο. Γιατι εγινε αυτο; Μετρησαν εκατοστα του δευτερολεπτου ή εχει σχεση η θεση εκκινησης πχ;Η ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ POWER STAGE ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στην Power Stage της Ιορδανιας, ενω ο Οζιε και ο Χιρβονεν ειχαν τον ιδιο χρονο, πηρε τους 3 ποντους ο Οζιε και 2 ο Μικκο. Γιατι εγινε αυτο; Μετρησαν εκατοστα του δευτερολεπτου ή εχει σχεση η θεση εκκινησης πχ;Έτυχε ξανά και σε προηγούμενο αγώνα πανομοιότυπος χρόνος στην Power Stage, και τότε τους περισσοτερους βαθμούς τους πήρε αυτός που τερματισε υψηλότερα. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή υπάρχει κάποιος κανονισμός
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Στην Power Stage της Ιορδανιας, ενω ο Οζιε και ο Χιρβονεν ειχαν τον ιδιο χρονο, πηρε τους 3 ποντους ο Οζιε και 2 ο Μικκο. Γιατι εγινε αυτο; Μετρησαν εκατοστα του δευτερολεπτου ή εχει σχεση η θεση εκκινησης πχ;
Έτυχε ξανά και σε προηγούμενο αγώνα πανομοιότυπος χρόνος στην Power Stage, και τότε τους περισσοτερους βαθμούς τους πήρε αυτός που τερματισε υψηλότερα. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή υπάρχει κάποιος κανονισμός
ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Rally Italy Shakedown times:
- Petter Solberg PSWRT Citroen DS3 WRC 1min 45.4secs
- Jari-Matti Latvala Ford Abu Dhabi Fiesta RS WRC 1min 46.1secs
- Mads Ostberg M-Sport Stobart Ford Fiesta RS WRC 1min 46.2secs
- Sebastien Ogier Citroen Total WRT DS3 WRC 1min 48.0secs
- Henning Solberg M-Sport Stobart Ford Fiesta RS WRC 1min 48.1secs
- Dani Sordo Mini WRC Team John Cooper Works 1min 48.7secs
- Mikko Hirvonen Ford Abu Dhabi Fiesta RS WRC 1min 48.9secs
- Sebastien Loeb Citroen Total WRT DS3 WRC 1min 49.0secs
- Federico Villagra Munchis Ford Fiesta RS WRC 1min 49.0secs
- PG Andersson M-Sport Stobart Ford Fiesta RS WRC 1min 49.6secs
- Matthew Wilson M-Sport Stobart Ford Fiesta RS WRC 1min 49.8secs
- Kris Meeke Mini WRC Team John Cooper Works 1min 50.2secs
- Evgeny Novikov M-Sport Stobart Ford Fiesta RS WRC 1min 52.2secs
- Khalid Al-QassimiTeam Abu Dhabi Ford Fiesta RS WRC 1min 52.9secs
- Dennis Kuipers FERM Ford Fiesta RS WRC 1min 53.7secs
- Armindo Araujo Motorsport Italia Mini John Cooper Works 1min 57.6secs
- Daniel Oliveira Brazil WRT Mini John Cooper Works 1min 57.6secs
- Peter van Merksteijn Sr Van Merksteijn Citroen DS3 WRC 1min 58.1secs
- Peter van Merksteijn Jr Van Merksteijn Citroen DS3 WRC 1min 58.6secs
-
Προβλημα ο Latvala στην 1η SS αν ακουσα καλα απο το wrc radio. Πρεπει να οδηγαει τωρα μεσα στην διαδρομη αλλα πολυ αργα, ηδη αυτοι που ξεκινησαν απο πισω του εχουν τερματισει την διαδρομη.
EDIT: Τωρα αυτο που ειπαν ειναι οτι τουμπαρε αλλα συνεχισε και δεν εχει χασει τοσο πολυ χρονο. Μπερδευτηκα και σας μπερδεψα κι ακομα δεν ξερω τι εχει γινει. Δεν εχουν και split/stage times για την ωρα.
-
Πολλά προβλήματα για όλα τα Ford αφήνουν τη Citroen του Loeb άνετα μπροστά αφού ο Ogier επέλεξε να εκκινήσει τη δεύτερη μέρα πίσω από τον Mikko χάνοντας χρόνο στην τελευταία ειδική.
33/63 εγκατέλειψαν την πρώτη μέρα, ανάμεσα σε αυτούς και 13/18 της ακαδημίας. Στο Ακρόπολις δηλαδή τί θα γίνει;;;
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Πολλά προβλήματα για όλα τα Ford αφήνουν τη Citroen του Loeb άνετα μπροστά αφού ο Ogier επέλεξε να εκκινήσει τη δεύτερη μέρα πίσω από τον Mikko χάνοντας χρόνο στην τελευταία ειδική.33/63 εγκατέλειψαν την πρώτη μέρα, ανάμεσα σε αυτούς και 13/18 της ακαδημίας. Στο Ακρόπολις δηλαδή τί θα γίνει;;;
Μια από τα ίδια..Αρκετά καλή η πρώτη τον ΜΙΝΙ!!
-
μπειτε wrc.com και δειτε το onboard τοu latvala...φεεετεεεες!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
33/63 εγκατέλειψαν την πρώτη μέρα, ανάμεσα σε αυτούς και 13/18 της ακαδημίας. Στο Ακρόπολις δηλαδή τί θα γίνει;;;Για να ευθυμήσουμε λίγο, ιδού η λίστα με τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν στο Fiesta του Novikov (έξοδος σε χαντάκι σε συνδυασμό με μισή τούμπα και χτύπημα σε δέντρο -όχι, διπλό toeloop με περιστροφή δεν είχε )
Παρμπριζ μπροστά-πίσω
Μπροστά-πίσω καπώ
Μπροστά-πίσω προφυλακτήρες
Μπροστά φτερά και θόλοι
Πίσω αεροτομή
Ολα τα ψυγεία-intercooler κτλ.
Κιβώτιο-μπροστά διαφορικό
Υποπλαίσιο-Ψαλίδια μπροστά
Αναρτήσεις
Edit:
Φώτα μπροστά-πίσω
+Επισκευή πόρταςΒασικά ΔΕΝ άλλαξαν σασί, κινητήρα, πίσω διαφορικό, αναρτήσεις και πόρτες
-
Μίας και λέμε για τον Novikov άκουσε κανείς τις δηλώσεις του στο ραδίοφωνο μετά την 11??
Τόσο άσχημους χαρακτηρισμούς δεν έχω ξανακούσει στο ραδιόφωνο, αν και δεν κατάλαβα σε ποιον αναφερόταν. Στο τέλος η παρουσιάστρια της εκπομπής ζήτησε συγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Novikov... -
Το καθάρισε ο Κοντός!!Τι και αν καθάριζε 3 μέρες?? 64 νίκες....Πάντως γενικός πρέπει να ήταν πολύ απαιτητικός και ειδικός σαν αγώνας..
-
Αν και δεν μου είναι συμπαθής ούτε οδηγικά ούτε σαν χαρακτήρας(όχι ότι μου έκανε κάτι δηλαδή),απέδειξε ότι είναι κορυφαίος.Οσο και να σκούπισε τίποτα.Μετά από χρόνια θα λέμε ότι ήμασταν τυχεροί που τον είδαμε,και θα είναι αλήθεια.Ο Λάτβαλα ελπίζω στο ακρόπολις να κάνει παπάδες και να πατήσει τα γαλλάκια.Ελπίζω......
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Αν και δεν μου είναι συμπαθής ούτε οδηγικά ούτε σαν χαρακτήρας(όχι ότι μου έκανε κάτι δηλαδή),απέδειξε ότι είναι κορυφαίος.Οσο και να σκούπισε τίποτα.Μετά από χρόνια θα λέμε ότι ήμασταν τυχεροί που τον είδαμε,και θα είναι αλήθεια.Ο Λάτβαλα ελπίζω στο ακρόπολις να κάνει παπάδες και να πατήσει τα γαλλάκια.Ελπίζω......Κυριως ειχε εναν αλανθαστο αγωνα και φυσικα η τυχη ειναι παντα με το μερος του, αφου η λεξη κλαταρισμα ειναι αγνωστη γιαυτον.
-
Το κλατάρισμα δεν είναι τόσο τύχη όσο ένδειξη ότι προσπαθεί υπερβολικά.
Τον αγώνα ο Loeb τον 'καθάρισε' από την πρώτη μέρα όταν οι άλλοι 'σκόρπιζαν' αριστερά-δεξιά (τούμπα Latvala, κλατάρισμα Hirvonen, πρόβλημα turbo (= ατυχία) Solberg, συνολικά την πρώτη μέρα έμειναν 33 από τους 64 εκκινήσαντες ) και αυτός ατσαλάκωτος. Respect
WRC 2011 (All Rounds)